Αμοιβαίος έρωτας με πρώτο μου ξάδερφο - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 145
    Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Μην κουράζεσαι την βρηκε αυτος για εσενα την μεση λύση. Πας μενεις κοντα και αυτος με την οικογενεια του και ζείτε παράλληλα το κρεβατι. Δεν υπαρχει αλλη μεση λύση.
    Γνωμη μου ξεκολα και κοιτα τη ζωη σου γιατι θα φας τα μουτρα σου και θα παρεις και αλλους μαζι.
    Αυτός προσπάθησε να προτείνει τον δικό του παράδεισο και δική μου κόλαση. Το σέβομαι αυτό που λες γιατί φαντάζομαι τι πρόκειται να επακολουθήσει. Ζήτησε μου αν θες να μην τον ξανά ψάξω ή ακόμη και να μη του ξανά μιλήσω αλλά να τον ξεχάσω δε μπορώ ούτε να ξεκολλήσω, αφού 14 χρόνια τώρα δε το έχω καταφέρει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Δέσποινα Πολ View Post
    Ευχαριστώ Γιώργο. Αυτή ακριβώς την απάντηση θα έδινα και εγώ.

Θα σας πω κάτι να γελάσουμε. Είδα πολλούς ανθρώπους σήμερα που μιλούσα και μαζί σας, έτσι επηρεασμένη που ήμουν από τη συζήτηση μας, πλησίασα έναν ηλικιωμένο άνδρα και τον ρώτησα τι να κάνει μια κοπέλα αν ερωτευτεί με τον πρώτο της ξάδερφο, τότε εκείνος χωρίς να με κοιτάξει μου είπε στην ξαδέρφη και στη γειά δέκα πόντους πιο βαθιά. Αναστέναξε και έφυγε [emoji23][emoji23][emoji23] ακόμη γελάω με αυτή την αντίδραση. Μάλλον θα είχε κι αυτός τις ιστορίες του.
    Δεν την ήξερες αυτή την έκφραση???πολύ παλιό είναι..
    Όπως επεισης και αυτό που λενε....με τη θεία δεν είναι αμαρτία...η με την ξαδέρφη δεν είναι αμαρτία...
    Απλά είναι μια έκφραση που το λένε...
    Φυσικά όλοι.μας έχουμε.μια ιστορία

Senior Member
    Quote Originally Posted by Δέσποινα Πολ View Post
    Αυτός προσπάθησε να προτείνει τον δικό του παράδεισο και δική μου κόλαση. Το σέβομαι αυτό που λες γιατί φαντάζομαι τι πρόκειται να επακολουθήσει. Ζήτησε μου αν θες να μην τον ξανά ψάξω ή ακόμη και να μη του ξανά μιλήσω αλλά να τον ξεχάσω δε μπορώ ούτε να ξεκολλήσω, αφού 14 χρόνια τώρα δε το έχω καταφέρει.
    Ήθελα να σου στείλω πμ αλλά δεν δέχεστε μάλλον δεν έχεις συμπληρώσει τα 50 μηνύματα

Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Ήθελα να σου στείλω πμ αλλά δεν δέχεστε μάλλον δεν έχεις συμπληρώσει τα 50 μηνύματα
    Δεν τις είχα ξανά ακούσει ούτε αυτός που είπες εσύ, δεν έτυχε.

Δεν έχω συμπληρώσει ακόμη όχι, δεν ήμουν μέχρι τώρα πολύ ενεργή.

Miliva21
    Guest
    μα η θεματοθετρια ουε σι αλλος δεν θελει να τον χωρισει απτην οικογενεια του...το εχει πει τοσες φορες....επεισης εχει δειξει οτι εχει ενσυναισθηση τον πραγματων..
    δεν πεταει στα ουρανια....απλα δεν μπορει να σταματησει αυτο που εχει μεσα της για εκεινον..ειτε αυτο λεγεται ερωτας ειτε οτιδηποτε λεγεται..
    Ναι ρε παιδιά το διάβασα αυτό και το κατάλαβα εγώ λέω την άποψη μου για να τις λύσω τις απορίες κ να την καλυψω στη περίπτωση που ενδόμυχα πολύ βαθιά μέσα της τη καιει να κάνει κάτι.....
    Δεν θα το ξεπεράσει Αλλά τουλάχιστον καλό είναι να μη το διογκωνει στο μυαλό της γ να μη το συντηρεί....

Miliva21
    Guest
    Δέσποινα εσένα η ερωτική σου ζωή πως είναι γενικότερα ...είσαι γύρω στα 28 αν θυμάμαι καλά;;
    Είχες άλλες σχέσεις στη ζωή σου ; βρέθηκαν άντρες που να τους είχες ερωτευτεί..; η μονο με τον ξαδερφο ...είσαι σε κάποια σχέση τώρα ....έχεις χωρίσει πρόσφατα;;

Παίζει ρόλο για το θέμα σου το συναισθηματικό π έγραψες με το ξάδερφο σου σε τι φάση είσαι στη προσωπική ζωή μήπως είναι ένδειξη να σκεφτείς η να αναθεωρήσεις κτ γενικότερα Στα προσωπικά σου ...Μήπως σου λείπει κάτι....

(Φυσικά και απαντάς αν θες)

Senior Member
    Εδω δεχτηκαμε τα ομοφυλοφιλικα δε θα δεχτουμε τα αιμομικτικα?Προχωρα και οποιος σου πει τιποτα πες τον αιμοφοβικο μιας και φοβια ειναι,απ τη στιγμη που θες σεξ χωρις να κανεις παιδια δεν υπαρχει προβλημα και δεν πεφτει λογος σε κανεναν,ειναι φυσιολογικο.2018 εχουμε επιτελους φτανει η κριτικη και η καταπιεση!

Senior Member
    Quote Originally Posted by oeo View Post
    Εδω δεχτηκαμε τα ομοφυλοφιλικα δε θα δεχτουμε τα αιμομικτικα?Προχωρα και οποιος σου πει τιποτα πες τον αιμοφοβικο μιας και φοβια ειναι,απ τη στιγμη που θες σεξ χωρις να κανεις παιδια δεν υπαρχει προβλημα και δεν πεφτει λογος σε κανεναν,ειναι φυσιολογικο.2018 εχουμε επιτελους φτανει η κριτικη και η καταπιεση!
    Πες το ψέματα....και προσπαθούν να μας το περάσουν και για φυσιολογικό...

Senior Member
    Δε συγκρινεται η ομοφιλοφιλια με την αιμομιξια.Στοο παγκοσμιο συλλογο υγειας η ομοφιλοφιλια ειναι αποδεχτη.Η αιμομιξια δεν ειναι σωστη για καθαρα βιολογικους λογους.Αλλα αν υπαρχουν προφυλαξεις κ χαπια απο τη γυναικα δεν υπαρχει θεμα.Βεβαια αυτο μονο αν ειναι ενας ποθος που θελετε να καταλαγιασετε.Σα σχεση δεν εχει προοπτικη.

Εμενα αλλο ερωτημα μου αναπτυσσεται: πως ενας αντρας 40 αρης με οικογενεια δε συγκρατει τον εαυτο του απτο να κανει κατι με αλλη γυναικα ασχετα απτη συγγενεια; Σαρεσει ενας τετοιος αντρας ; Κ πες οτι μενει μαζι σ κ διαλυει την οικογεια που ναι ιερη πως ξερεις οτι δε θα σε παρατησει και σενα μετα; Πολυ ασταθης φαινεται.Εγω πιο πολυ σαυτο κολλαω οχι στη συγγενεια.Αν θελετε απλο σεξ ενταξει αλλα εισαι ατομο που κανει σεξ κ δε δενεται συναισθηματικα ; Αυτο πρεπει να ερωτηθεις; Οι πιθανοτητες για ερωτα , ρομαντζο κ παιδακια ειναι ξεγραμμενες.Αν τα θες ολα αυτα κι οχι να δωσεις τελος σε ενα ποθο με το σεξ κοψε καθε επαφη κ τρεξε να φυγεις.Φιλικα παντα απανταω χωρις να κρινω

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Δε συγκρινεται η ομοφιλοφιλια με την αιμομιξια.Στοο παγκοσμιο συλλογο υγειας η ομοφιλοφιλια ειναι αποδεχτη.Η αιμομιξια δεν ειναι σωστη για καθαρα βιολογικους λογους.Αλλα αν υπαρχουν προφυλαξεις κ χαπια απο τη γυναικα δεν υπαρχει θεμα.Βεβαια αυτο μονο αν ειναι ενας ποθος που θελετε να καταλαγιασετε.Σα σχεση δεν εχει προοπτικη.
    Απόψε πρέπει να παίξω τζόκερ...ειμουν τόσο σίγουρος ότι αυτή τη στιγμή θα επερνεε θέση όσο είμαι σίγουρος και για το όνομα μου...
    Ναι γιατί η αιμομιξία μπορεί να γεννήσει παιδί με προβλήματα υγείας...αλλά όπως είπες μπορεί ένα ζευγάρι αν είναι αιμομικτικο μπορεί να επιλέξει να μην κάνει παιδί...

Senior Member
    Ιουυυ ούτε κατά διάνοια να γίνεται η αιμομιξία, ακόμη και να έχει πάρει η γυναίκα και ο άντρας προφυλάξεις. Ιουυυ ούτε να το σκέφτομαι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Ιουυυ ούτε κατά διάνοια να γίνεται η αιμομιξία, ακόμη και να έχει πάρει η γυναίκα και ο άντρας προφυλάξεις. Ιουυυ ούτε να το σκέφτομαι...
    Εισαι πολυ αυστηρος κριτης..Αν σου τυχαινε εσενα; Μπες λιγο στη θεση της..Εσυ δεν εχεις ερωτευτει ποτε καποιον απαγορευμενο οπως καθηγητρια, συναδελφο δεν ξερω κ γω τι..Αλλα νταξι το θεμα θελει λεπτη αντιμετωπιση.Οσο της λετε ανωμαλιες κτλ τοσο θα φουντωνει μεσα της

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Καλά ρε φίλε Κώστα δεν είπαμε να γίνει και της μόδας όπως τα ομοφυλοφιλικά ζευγάρια...λέμε αν τύχει σε κάποιον και δεν μπορεί να το διαχειριστή δηλαδή να πει όχι...το μυαλό του να λέει όχι και η καρδιά του και το σώμα του να λένε ναι......

Senior Member
    Σα σχεση δεν εχει προοπτικη.
    γιατι?μπορουν να υιοθετησουν παιδι αν θελουν οπως κανουν οι ομοφυλοφιλοι.

Δεν υπαρχει η παραμικρη δικαιολογια,για ολα υπαρχουν λυσεις.Ιωαννα σ εχω για ανοιχτομυαλο ατομο,η αντιληψη οτι οι αιμομικτες ειναι ανωμαλοι ειναι ξεπερασμενη.

Senior Member
    Απόψε πρέπει να παίξω τζόκερ...ειμουν τόσο σίγουρος ότι αυτή τη στιγμή θα επερνεε θέση όσο είμαι σίγουρος και για το όνομα μου...
    Ναι γιατί η αιμομιξία μπορεί να γεννήσει παιδί με προβλήματα υγείας...αλλά όπως είπες μπορεί ένα ζευγάρι αν είναι αιμομικτικο μπορεί να επιλέξει να μην κάνει παιδί...
    Γιατι να μην παρω θεση; Ολοι λεμε τη γνωμη μας κ σιγα τη μαντεψια .. ξερεις οτι αυτο το θεμα με αγγιζει..απλη λογικη

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast