Αμοιβαίος έρωτας με πρώτο μου ξάδερφο - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 145
    Senior Member
    Quote Originally Posted by oeo View Post
    γιατι?μπορουν να υιοθετησουν παιδι αν θελουν οπως κανουν οι ομοφυλοφιλοι.

Δεν υπαρχει η παραμικρη δικαιολογια,για ολα υπαρχουν λυσεις.Ιωαννα σ εχω για ανοιχτομυαλο ατομο,η αντιληψη οτι οι αιμομικτες ειναι ανωμαλοι ειναι ξεπερασμενη.
    Ειπα εγω οτι ειναι ανωμαλοι; Εγω ειπα οτι οσο της λετε ( καποιοι αλλοι εδω) οτι ειναι ανωμαλια , θα φουντωνει μεσα της
    Απλα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Ειπα εγω οτι ειναι ανωμαλοι; Εγω ειπα οτι οσο της λετε ( καποιοι αλλοι εδω) οτι ειναι ανωμαλια , θα φουντωνει μεσα της
    Απλα..
    Αυτο με την υιοθεσια δε το χα σκεφτει; Αλλα πρακτικα δεν ξερω αν το επιτρεπει το κρατος αλλα νομιζω γινεται..Να υιοθετησει η κοπελα το παιδι κ να γραφτει ο αλλος ως δευτερος κηδεμονας..Μπραβο ρε συ βρηκες κι αλλη λυση.Εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι αν θα ναι πιστος...γτ ηδη θα εχει απατησει τη νυν γυναικα του.

Senior Member
    Η Δεσποινα ειναι ενα πολυ καλο παραδειγμα μιας και τοσα χρονια δεν εβγαινε καποιος μπροστα να συζητησουμε το θεμα.Η κοπελα βγηκε,δηλωσε οτι ειναι ερωτευμενη με τον πρωτο της ξαδερφο.Αλλα αντιμετωπιζει αντιδρασεις απο την κοινωνια(θα σας κρεμασουν κουδουνια κτλ)
    Ρωταω τωρα εγω.Που ειναι ο νομος υπερ των ανθρωπων σα την Δεσποινα που θελωντας να κανει πραξη την επιθυμια της οντας ενηλικοι κα ιοι δυο,αντιμετωπιζει τον ρατσισμο και την αιμοφοβια.Τι ειναι η κοπελα παιδι ενος κατωτερου θεου?Δεν μας τα λετε καλα.

Senior Member
    Για ολα υπαρχουν λυσεις αρκει να το συμφωνει το ζευγαρι κ να ειναι ξεκαθαρο τι θελει για να μην υπαρξουν απωλειες
    Στο κατω κατω λιγες οι μαμαδες που μεγαλωνουν το παιδι μαζι με το θειο αν πχ εχει πεθανει ο πατερας; Η κοινωνια δεν χρειαζεται να ξερει τι κανουν οι γονεις στο κρεβατι.Κι ας εχει υιοθετησει πχ η μητερα μονο το παιδι και ο θειος μενει μαζι τους κ παρουσιαζεται κανονικα στο παιδι ως θειος

Senior Member
    Ιωάννα δεν είμαι αυστηρός, αλλά μου φαίνεται εντελώς περίεργο και ανώμαλο αν θες. Δεν μιλάμε απλά για κάτι απαγορευμένο, ίσως το έχεις μπερδέψει, μιλάμε για αιμομιξία, πχ. αδέρφια μεταξύ τους. Είναι ό,τι πιο creepy και περίεργο και αν θες σε τέτοια θέματα, όποιον και να ρωτήσεις, τα ίδια θα πει όσον αφορά στην αιμομιξία, θεωρείται μάλιστα και κακούργημα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Ιωάννα δεν είμαι αυστηρός, αλλά μου φαίνεται εντελώς περίεργο και ανώμαλο αν θες. Δεν μιλάμε απλά για κάτι απαγορευμένο, ίσως το έχεις μπερδέψει, μιλάμε για αιμομιξία, πχ. αδέρφια μεταξύ τους. Είναι ό,τι πιο creepy και περίεργο και αν θες σε τέτοια θέματα, όποιον και να ρωτήσεις, τα ίδια θα πει όσον αφορά στην αιμομιξία, θεωρείται μάλιστα και κακούργημα...
    Ποια αιμομιξια αν δεν υπαρξει παιδι ρε συ;Η αιμομιξια ξερεις τι ειναι για να τα δουμε τα πραγματα πραγματικα..Οταν το γονιδιο του ταδε αντρα αντρα ( σπερμα) ερχεται σε επαφη με αυτο της γυναικας ( ωαριο) ειτε υπαρξει παιδι ειτε οχι .Αν παιρνουν προφυλαξεις αυτο δε θα συμβει.Θα ειναι σα δυο ατομα που παιζουν...

Senior Member
    Γιατι να μην παρω θεση; Ολοι λεμε τη γνωμη μας κ σιγα τη μαντεψια .. ξερεις οτι αυτο το θεμα με αγγιζει..απλη λογικη
    Βρε το ξέρω αλλά θα μπορούσες όμως να μην ήθελες να πάρεις θέση....δεν είπα να μην πάρεις θέση έχει κάθε δικαίωμα φυσικά γι'αυτό είναι το φόρουμ....
    Κάνω και λίγο καλαμπουρι ρε συ χαλάρωσε...

Senior Member
    Η Δεσποινα ειναι ενα πολυ καλο παραδειγμα μιας και τοσα χρονια δεν εβγαινε καποιος μπροστα να συζητησουμε το θεμα.Η κοπελα βγηκε,δηλωσε οτι ειναι ερωτευμενη με τον πρωτο της ξαδερφο.Αλλα αντιμετωπιζει αντιδρασεις απο την κοινωνια(θα σας κρεμασουν κουδουνια κτλ)
    Ρωταω τωρα εγω.Που ειναι ο νομος υπερ των ανθρωπων σα την Δεσποινα που θελωντας να κανει πραξη την επιθυμια της οντας ενηλικοι κα ιοι δυο,αντιμετωπιζει τον ρατσισμο και την αιμοφοβια.Τι ειναι η κοπελα παιδι ενος κατωτερου θεου?Δεν μας τα λετε καλα.
    Είδες από κανέναν/καμιά, να την κατηγορεί για κάτι; Αλλά στην σκέψη και μόνο, είναι περίεργο, δεν είναι φυσιολογικό. Από την στιγμή που παραθέτει ένα θέμα, θα υπάρξουν διάφορες απόψεις. Όσο και να το κάνουμε, δεν είναι φυσιολογική μια τέτοια πράξη και μιλάω για την αιμομιξία. Η ομοφυλοφιλία είναι άλλο θέμα...

Senior Member
    Μπράβο οεο....άργησες αλλά πήρες θέση...

Senior Member
    Ναι φίλε Κώστα αλλά τα ίδια περίπου έλεγε και για τους ομοφυλόφιλους οι κοινωνια πριν μερικά χρόνια αλλά από τι βλέπεις σήμερα τους αποδέχονται μια χαρά...

Senior Member
    Η ομοφυλοφιλία είναι άλλο θέμα...
    εξηγησε το

Senior Member
    Ποια αιμομιξια αν δεν υπαρξει παιδι ρε συ;
    Η πράξη και μόνο θεωρείται αιμομιξία, δηλαδή το σεξ. Δεν χρειάζεται να υπάρξει παιδί, για να θεωρηθεί η πράξη αιμομιξία...

Senior Member
    Είδες από κανέναν/καμιά, να την κατηγορεί για κάτι; Αλλά στην σκέψη και μόνο, είναι περίεργο, δεν είναι φυσιολογικό. Από την στιγμή που παραθέτει ένα θέμα, θα υπάρξουν διάφορες απόψεις. Όσο και να το κάνουμε, δεν είναι φυσιολογική μια τέτοια πράξη και μιλάω για την αιμομιξία. Η ομοφυλοφιλία είναι άλλο θέμα...
    Αλλο περιεργο αλλο μη φυσιολογικο..Κι ενα ειδος ψαριου που ειναι σπανιο μπορει να μου φαινεται περιεργο αλλα υπαρχει στη φυση αρα ειναι φυσιολογικο.
    Φυσιολογικο < φυση+ λογος= λογικη.
    Ο, τι υπαρχει στη φυση ειναι φυσιολογικο ειτε σε ον ειτε σε συμπεριφορες , αλλο οπως το επεξαργαζεται ο ανθρωπινος εγκεφαλος αναλογα με τα κοινωνικα προτυπα και τις κατασκευες του.Αρα συνοψιζω περιεργο κατα εσενα κωστα ναι αλλα μη φυσιολογικο οχι γτ η λεξη φυσιολογικο παραπεμπει στο τι ειναι λογικο για τη φυση οχι για εσενα.Κι οτι παρατηρειται στη φυση κ δε παραβιαζει τη νομοτελεια ειναι φυσιολογικο.Η παραβιαση θα ηταν το παιδι με ειδικες αναγκες.Αφου ομως ο ανθρωπος εχει βρει τροπο μη τεκνοποιησης μεσω του ερωτα δεν υπαρχει παραβιαση.Το ιδιο κ στην ομοφιλοφιλια.Η ομοφιλοφιλια θα ηταν κακη αν ηταν ολοι γκει γτ δε θα συνεχιζοταν το ανθρωπινο ειδος.Τωρα που ειναι μονο ενα μερος του πληθυσμου λειτουργει σωτηρια γτ σωζει απο τον υπερπληθυσμο κ βοηθαει στην κοινωνικη συνοχη με τον εξης τροπο: Στο ζωικο βασιλειο κ τον ανθρωπο τα ιδια στρειτ φυλα μαχονται για να διεκδικησουν το αντιθετο φυλο κ αλληλοσκοτωνονται γι αυτο.Ετσι γεπειδη παντα καποιο ποσοστο θα περισσευει , αυτο ειναι γκει κ ετσι τα ιδια φυλα ζουν αρμονικα μεταξυ τους κ σωζουν κ τα παιδακια απο τις καταστροφικες οικογενειες με την υιοθεσια..Η φυση τα εχει μελετησει ολα.

Senior Member
    εξηγησε το
    Αν θέλεις την προσωπική μου άποψη, δεν μου πέφτει λόγος στους ομοφυλόφιλους. Επειδή έχω γνωστούς ομοφυλόφιλους ζευγάρια, αποδέχομαι τα αξιοπρεπή και το τονίζω αυτό, ζευγάρια ομοφυλοφίλων. Η αιμομιξία είναι άλλο πράγμα, που δεν είναι αποδεκτό και για εμένα είναι και μη φυσιολογικό (άρα εγκρίνεις δηλαδή, μια σεξουαλική σχέση πατέρα-κόρης έτσι;)

Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Δέσποινα εσένα η ερωτική σου ζωή πως είναι γενικότερα ...είσαι γύρω στα 28 αν θυμάμαι καλά;;
    Είχες άλλες σχέσεις στη ζωή σου ; βρέθηκαν άντρες που να τους είχες ερωτευτεί..; η μονο με τον ξαδερφο ...είσαι σε κάποια σχέση τώρα ....έχεις χωρίσει πρόσφατα;;

Παίζει ρόλο για το θέμα σου το συναισθηματικό π έγραψες με το ξάδερφο σου σε τι φάση είσαι στη προσωπική ζωή μήπως είναι ένδειξη να σκεφτείς η να αναθεωρήσεις κτ γενικότερα Στα προσωπικά σου ...Μήπως σου λείπει κάτι....

(Φυσικά και απαντάς αν θες)
    Καλή μου, δεν τρέφω αυταπάτες, πρέπει να καταλάβεις ότι δε ζω σε σύννεφο...
    Έχω δεσμό και ζούμε μαζί 4 χρόνια. Δεν έγκειται θέμα ελλείψεων, πόσο δύσκολο είναι καταλάβεις ότι υπάρχει η καψούρα που σε ξεπερνάει στη ζωή; Δε χρειάζεται να τα βλέπουμε όλα με τα μάτια του ψυχολόγου, ας ζήσουμε και κάτι έξω από τα όρια, τι πειράζει;

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast