Γυναίκες. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 112
    Senior Member
    [QUOTE=Kostas_14;1020612]
    Quote Originally Posted by Armagedon View Post
    Όχι καθόλου.Ίσα ίσα που πολλές φορές η σύγκριση με ευνοεί.... ;)Δεν είναι θέμα κατωτερότητας.Είναι θέμα κόμπλεξ πιστεύω που πρέπει να ξεπεράσω γιατί καήκαμε.../QUOTE]

Ρε συ, πως το απέκτησες δηλαδή αυτό; Με την λογική αν το πάμε, δεν είναι λίγο παράλογο; Όπως σου είπε και ένα μέλος εδώ, είναι λογικό μια κοπέλα να έχει ερωτικό παρελθόν και όπως πρόσθεσα εγώ, δεν είναι κακό το να έχει εντρυφήσει η γυναίκα πάνω στο ερωτικό κομμάτι. Εμένα προσωπικά με εξιτάρει, το να έχει εντρυφήσει μια κοπέλα πάνω στον έρωτα, διότι είναι επιλεκτική, άρα θέλει και μεγαλύτερη προσπάθεια, για να κάνεις μια σχέση μαζί της.

Δες το λίγο αλλιώς το θέμα. Όπως είπε το μέλος στο θέμα σου, η παρθενία δεν συμβολίζει ότι είναι και "αγνή" στον χαρακτήρα. Δεν συμβολίζει μάλλον τίποτα η παρθενία, ως προς την "αγνότητα" και της ψυχής. Ξεπέρασέ το φίλε μου και βρες από που πηγάζει όλο αυτό.
    Απο που και ως που οποια εχει μεγαλη εμπειρία ειναι επιλεκτική; Εσενα πως σου ήρθε αυτό;
    Γιατί η λογική λέει το αντίθετο. Μεγάλη επιλεκτικότητα = μικρή εμπειρία. :p

Junior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    Εγω ειμαι γυναίκα και συμφωνώ με τον θεματοθέτη και εμένα κάπως μου φαίνεται !
    Νομιζα πως ειμαι η μόνη που σκέφτεται έτσι.
    Να που δεν είσαι τελικά... :)
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Ρε συ, πως το απέκτησες δηλαδή αυτό; Με την λογική αν το πάμε, δεν είναι λίγο παράλογο; Όπως σου είπε και ένα μέλος εδώ, είναι λογικό μια κοπέλα να έχει ερωτικό παρελθόν και όπως πρόσθεσα εγώ, δεν είναι κακό το να έχει εντρυφήσει η γυναίκα πάνω στο ερωτικό κομμάτι. Εμένα προσωπικά με εξιτάρει, το να έχει εντρυφήσει μια κοπέλα πάνω στον έρωτα, διότι είναι επιλεκτική, άρα θέλει και μεγαλύτερη προσπάθεια, για να κάνεις μια σχέση μαζί της.

Δες το λίγο αλλιώς το θέμα. Όπως είπε το μέλος στο θέμα σου, η παρθενία δεν συμβολίζει ότι είναι και "αγνή" στον χαρακτήρα. Δεν συμβολίζει μάλλον τίποτα η παρθενία, ως προς την "αγνότητα" και της ψυχής. Ξεπέρασέ το φίλε μου και βρες από που πηγάζει όλο αυτό.
    Ε εμένα αντί να με εξιτάρει όπως λες με αηδιάζει.Και δεν είναι το ζήτημα να είναι παρθένα.Πχ αν πριν από εμένα είχε κάνει σεξουαλικές σχέσεις μόνο με γυναίκες δεν έχω κανένα πρόβλημα(το συγκεκριμένο εξιτάρει εμένα :P ).Όσον αφορά το πως μου ήρθε, από μόνο του...Ούτε κατάλαβα το πως....

Senior Member
    [QUOTE=little;1020615]
    Απο που και ως που οποια εχει μεγαλη εμπειρία ειναι επιλεκτική; Εσενα πως σου ήρθε αυτό;
    Γιατί η λογική λέει το αντίθετο. Μεγάλη επιλεκτικότητα = μικρή εμπειρία. :p
    Όταν έχει κάποιος/α, εμπειρία αυτόματα είναι και επιλεκτικός, γιατί έχει περάσει από διάφορες καταστάσεις, έχει κάνει τα πρώτα λάθη και έχει μάθει από αυτά. Όταν δεν έχει κάποιος/α εμπειρία, τότε είναι που κάνει και τα περισσότερα λάθη πάνω στον έρωτα, γιατί δεν ξέρει πως να διαχειριστεί τις καινούριες συνθήκες με το άλλο φύλο, πχ. σχέση.

Senior Member
    Σε αηδιάζει που έχει κάνει σεξ με άλλον άντρα, πριν από εσένα; Κάπως έτσι δηλαδή; Ίσως και να κρύβεται ενδόμυχα και ένας εγωισμός. Ήταν υγιείς οι πρώτες σχέσεις σου στην εφηβεία; Μήπως έχεις επηρεαστεί από διάφορες θρησκευτικές ομάδες;

Junior Member
    Σε αηδιάζει που έχει κάνει σεξ με άλλον άντρα, πριν από εσένα; Κάπως έτσι δηλαδή; Ίσως και να κρύβεται ενδόμυχα και ένας εγωισμός. Ήταν υγιείς οι πρώτες σχέσεις σου στην εφηβεία; Μήπως έχεις επηρεαστεί από διάφορες θρησκευτικές ομάδες;
    Ναι κάπως έτσι.Νορμάλ σχέσεις είχα μέχρι στιγμής.Όχι είμαι άθεος.

Senior Member
    [QUOTE=Kostas_14;1020622]
    Quote Originally Posted by little View Post

Όταν έχει κάποιος/α, εμπειρία αυτόματα είναι και επιλεκτικός, γιατί έχει περάσει από διάφορες καταστάσεις, έχει κάνει τα πρώτα λάθη και έχει μάθει από αυτά. Όταν δεν έχει κάποιος/α εμπειρία, τότε είναι που κάνει και τα περισσότερα λάθη πάνω στον έρωτα, γιατί δεν ξέρει πως να διαχειριστεί τις καινούριες συνθήκες με το άλλο φύλο, πχ. σχέση.
    Αυτό ειναι θέμα χαρακτήρα και ωριμότητας όχι σεξουαλικής εμπειρίας. Εγώ ξέρω άτομα χωρίς εμπειρία τρομερά ώριμα και που ξέρουν τι θέλουν απο τα 18 τους μην σου πω και νωρίτερα και δεν κάνουν εκπτώσεις στα θέλω τους.
    Επίσης μπορείς να χεις εμπειρία από ανθρώπους χωρίς απαραιτητα να κάνεις σεξ μαζί τους.

Senior Member
    [QUOTE=little;1020630]

Αυτό ειναι θέμα χαρακτήρα και ωριμότητας όχι σεξουαλικής εμπειρίας. Εγώ ξέρω άτομα χωρίς εμπειρία τρομερά ώριμα και που ξέρουν τι θέλουν απο τα 18 τους μην σου πω και νωρίτερα και δεν κάνουν εκπτώσεις στα θέλω τους.
    Επίσης μπορείς να χεις εμπειρία από ανθρώπους χωρίς απαραιτητα να κάνεις σεξ μαζί τους.
    Μίλησα πουθενά little για σεξ; Εγώ μιλάω για τα λάθη της πρώτης σχέσης, που θα γίνουν έτσι κι αλλιώς. Το να ξέρεις τι θέλεις από τα 18 σου, είναι λίγο απίθανο. Είμαι 21, δεν είναι πολλά τα χρόνια που έχουν περάσει από τα 18 μου, όποιον 18αρη και να ρωτήσεις, δεν θα ξέρει τι θέλει. Ούτε καλά καλά δεν ξέρουμε, ποιο επαγγελματικό κλάδο να ακολουθήσουμε, πόσο μάλλον για τις σχέσεις. Το να είσαι ώριμος, είναι κάτι πολύ καλό από μόνο του.

Φερ'ειπείν, επειδή είμαι και εγώ ώριμος, γι'αυτό και δεν ταίριαζα με τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας μου, με βοήθησε να πάρω σωστές αποφάσεις για την σχολή που ήθελα κλπ., όμως στα θέματα των σχέσεων, όσο ώριμος και να είναι κάποιος, θα κάνει λάθη και όχι λίγα. Μέσα από αυτά τα λάθη, εκείνος που δεν ξέρει να τα διαχειρίζεται, θα εκνευρίζεται με τον εαυτό του κλπ., ενώ εκείνος που είναι ώριμος, θα διαχειριστεί τα λάθη του και θα γίνει "σοφότερος", για τις επόμενες σχέσεις του. Η εμπειρία είναι το παν, το πως θα την διαχειριστείς, έχει σχέση με την ωριμότητα.

Senior Member
    Ναι κάπως έτσι.Νορμάλ σχέσεις είχα μέχρι στιγμής.Όχι είμαι άθεος.
    Δεν έχω να σκεφτώ κάτι άλλο, πέρα ίσως από το οικογενειακό περιβάλλον, μήπως ήταν δηλαδή ιδιαίτερα συντηρητικό και έτσι σε επηρέασε ή μπορεί μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον φίλοι, συνάδελφοι κλπ.

Junior Member
    Δεν έχω να σκεφτώ κάτι άλλο, πέρα ίσως από το οικογενειακό περιβάλλον, μήπως ήταν δηλαδή ιδιαίτερα συντηρητικό και έτσι σε επηρέασε ή μπορεί μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον φίλοι, συνάδελφοι κλπ.
    Το είπα και πάνω δεν είναι το οικογενειακό μου περιβάλλον συντηρητικό ούτε το περιβάλλον μου θα έλεγα.Μάλλον το αντίθετο.Το θέμα είναι περισσότερο να βρω τρόπο να το ξεπεράσω γιατί αμα περιμένω να βρω την αιτία πρώτα...

Senior Member
    Το είπα και πάνω δεν είναι το οικογενειακό μου περιβάλλον συντηρητικό ούτε το περιβάλλον μου θα έλεγα.Μάλλον το αντίθετο.Το θέμα είναι περισσότερο να βρω τρόπο να το ξεπεράσω γιατί αμα περιμένω να βρω την αιτία πρώτα...
    Φίλε μου θα σου πω κάτι και ίσως από αυτό να βοηθηθείς....έστω το ότι γνωρίζεις τη Χ γκόμενα...αλλά αυτή πριν από εσένα πήγε με άλλους 20 λέμε τώρα παράδειγμα λέω...αλλά από αυτους τους 20 επιλέγει εσένα...άρα η κοπέλα αυτή κάτι είδε σε σένα..σε ξεχώρισε ανάμεσα από 20 άνδρες..αυτό δεν σου λέει τίποτα??? Σημενεί ότι αυτή η κοπέλα κατάλαβε το τι αξίζεις και είπε αυτός είναι για εμενα..όπως πριν από μένα ο χαρακτήρας είναι που μετραει....
    Εσύ ξενερώνεις με την ιδέα ότι κάποιος άλλος την ακούμπησε πριν από σένα και αηδιαζεις και ξενερώνεις...μα και εσύ πριν από αυτην δεν ακούμπησεςάλλη??? Και όταν λέω ακούμπησε εννοώ τη διυσθυση..αυτό σε ξενερώνει εσένα..ότι πριν από δικό σου άλλο πέος εισήλθε μέσα...(στο τέλος θα με βάλει χέρι ο αντμιν....)
    Αλλά σκέψου όμως ότι αυτή η κοπέλα έχει κάνει μπάνιο 150 χιλιάδες φορές ....όπως και εσύ...κανένας άνθρωπος δεν είναι βρομιαρης να κάθεται έτσι...αν είναι αυτό που σε ξενερώνει...
    Αλλιώς σε ξενερώνει το γεγονός να έχει εμπειρία..άρα πάμε στο θέμα της παρθενίας τη θέλεις παρθένα...ε άλλη εξήγηση δεν υπάρχει σε αυτό ρε συ....η το ένα είναι η το άλλο....η σιχαίνεστε και αηδιαζεις από άποψη υγιηνεις...η τη θέλεις παρθένα από θεωρία ότι και καλά είσαι ο πρώτος της και εσύ αξίζεις επειδή επέλεξε εσένα να δώσει τη παρθενιά της...αλλά αυτό δεν λέει κάτι όμως..μπορεί να είσαι ο πρώτος της αλλά δεν ξέρεις πόσοι θα ακολουθήσουν πιο μετά...

Senior Member
    Τρομακτικό. Είναι καλό που το παραδέχεσαι και εντοπίζεις ότι είναι πρόβλημα να αισθάνεσαι έτσι για τις γυναίκες . Αυτό είναι ένα βήμα. Θα σου δυσκολέψει όντως τη ζωή κάτι τέτοιο. Ειδικά αν ήδη είχες σχέσεις και περνώντας ο καιρός εξακολουθούσες να το σκέφτεσαι. Υπάρχουν κάτι ωραιότατοι ειδικοί που θα μπορούσες να το συζητήσεις μαζί τους.

Nefeli28
    Guest
    Συμφωνώ με sisy. Το ότι το αναγνωρίζεις είναι σημαντικό.
    Όλο αυτό βγάζει μια αφύσικη κτητική στάση η οποία είναι εκτός τόπου και χρόνου. Κανεις δεν είναι κανενός, ούτε κι εσυ ανήκεις σε μια γυναίκα. Είτε εισαι παντρεμένος μεθαύριο, είτε σε σχέση.
    Η «απαίτηση» είναι από παράλογη έως προβληματική.
    Μια συζήτηση με έναν ειδικό θα σε βοηθούσε πιστεύω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sisy View Post
    Τρομακτικό. Είναι καλό που το παραδέχεσαι και εντοπίζεις ότι είναι πρόβλημα να αισθάνεσαι έτσι για τις γυναίκες . Αυτό είναι ένα βήμα. Θα σου δυσκολέψει όντως τη ζωή κάτι τέτοιο. Ειδικά αν ήδη είχες σχέσεις και περνώντας ο καιρός εξακολουθούσες να το σκέφτεσαι. Υπάρχουν κάτι ωραιότατοι ειδικοί που θα μπορούσες να το συζητήσεις μαζί τους.
    πες και εσυ σισυ πες και εσυ σισυ

Senior Member
    Λέω ..λεω.. Τι να πω?

Junior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Φίλε μου θα σου πω κάτι και ίσως από αυτό να βοηθηθείς....έστω το ότι γνωρίζεις τη Χ γκόμενα...αλλά αυτή πριν από εσένα πήγε με άλλους 20 λέμε τώρα παράδειγμα λέω...αλλά από αυτους τους 20 επιλέγει εσένα...άρα η κοπέλα αυτή κάτι είδε σε σένα..σε ξεχώρισε ανάμεσα από 20 άνδρες..αυτό δεν σου λέει τίποτα??? Σημενεί ότι αυτή η κοπέλα κατάλαβε το τι αξίζεις και είπε αυτός είναι για εμενα..όπως πριν από μένα ο χαρακτήρας είναι που μετραει....
    Εσύ ξενερώνεις με την ιδέα ότι κάποιος άλλος την ακούμπησε πριν από σένα και αηδιαζεις και ξενερώνεις...μα και εσύ πριν από αυτην δεν ακούμπησεςάλλη??? Και όταν λέω ακούμπησε εννοώ τη διυσθυση..αυτό σε ξενερώνει εσένα..ότι πριν από δικό σου άλλο πέος εισήλθε μέσα...(στο τέλος θα με βάλει χέρι ο αντμιν....)
    Αλλά σκέψου όμως ότι αυτή η κοπέλα έχει κάνει μπάνιο 150 χιλιάδες φορές ....όπως και εσύ...κανένας άνθρωπος δεν είναι βρομιαρης να κάθεται έτσι...αν είναι αυτό που σε ξενερώνει...
    Αλλιώς σε ξενερώνει το γεγονός να έχει εμπειρία..άρα πάμε στο θέμα της παρθενίας τη θέλεις παρθένα...ε άλλη εξήγηση δεν υπάρχει σε αυτό ρε συ....η το ένα είναι η το άλλο....η σιχαίνεστε και αηδιαζεις από άποψη υγιηνεις...η τη θέλεις παρθένα από θεωρία ότι και καλά είσαι ο πρώτος της και εσύ αξίζεις επειδή επέλεξε εσένα να δώσει τη παρθενιά της...αλλά αυτό δεν λέει κάτι όμως..μπορεί να είσαι ο πρώτος της αλλά δεν ξέρεις πόσοι θα ακολουθήσουν πιο μετά...
    Φίλε στο πρώτο που είπες είσαι μέσα...Το θέμα υγιεινή(ευτυχώς δεν είχα κάποιοια κακή εμπειρία μέχρι τώρα) είναι ίσως η ιδιοτροπία μου θα έλεγα.Όχι τόσο στο θέμα καθαριότητα όμως..δεν ξέρω αν με πιάνεις.

Quote Originally Posted by sisy View Post
    Μην υπερβάλεις.Δεν με έχει κρατήσει πίσω στην σεξουαλική ζωή μου το συγκεκριμένο ζήτημα.Όσον αφορά την λέξη "πρόβλημα" θα έλεγα ότι είναι περισσότερο ιδιορρθυμία.Οι αρνητικές σκέψεις για τις γυναίκες δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση "πρόβλημα" και είναι δικαίωμα του καθενώς εφόσον δεν βλάπτει τους γύρω του(στην συγκεκριμένη περίπτωση τις γυναίκες) να πιστεύει ότι θέλει.Άσχετο που λόγω των εποχών(απελευθερωμένη σεξουαλική ζωή) θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία εύρεσης συντρόφου.
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Συμφωνώ με sisy. Το ότι το αναγνωρίζεις είναι σημαντικό.
    Όλο αυτό βγάζει μια αφύσικη κτητική στάση η οποία είναι εκτός τόπου και χρόνου. Κανεις δεν είναι κανενός, ούτε κι εσυ ανήκεις σε μια γυναίκα. Είτε εισαι παντρεμένος μεθαύριο, είτε σε σχέση.
    Η «απαίτηση» είναι από παράλογη έως προβληματική.
    Μια συζήτηση με έναν ειδικό θα σε βοηθούσε πιστεύω.
    Η σκέψη σου ολισθαίνει.Όπως προείπα ουδεμία κτητική στάση έχω απέναντι στην γυναίκα.Είναι ελεύθερη να πράξει όπως αυτή επιθυμεί.Δεν είμαι σε καμία περίπτωση αυτός που θα της πει τι θα κάνει αν και αυτό είναι αποδεκτό όταν η ίδια συνάπτει σχέση με έναν άνδρα και παραμένει μαζί του γνωρίζοντας τις πεποιθήσεις του.Προσωπικά όπως είπα και πριν δεν έχω κανένα θέμα αν η σύντροφος μου έχει πάει στο παρελθόν με άλλη γυναίκα ή αν θα πάει στο μέλλον με άνδρα.

Υ.Γ:Το συγκεκριμένο thread το άνοιξα με σκοπό να αποσπάσω κυρίως γνώμες/εμπειρίες γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα.Αν επιθυμούσα να επισκεφθώ ειδικό,κάτι που θεωρώ ανούσιο για τέτοια ζητήματα εφόσον καλό θα είναι να μην τους απασχολούμε για ψύλλου πήδημα αλλά να υπάρχει σοβαρός λόγος, θα τον είχα επισκεφθεί.Παρόλα αυτά αν αυτή είναι η γνώμη σας φυσικά και είναι δεκτή.

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast