Results 76 to 90 of 112
Thread: Γυναίκες.
-
03-12-2018, 02:45 #76
μαλον αυτο που λες οτι δε περασες ουτε μια μερα χωρις να θυμωσεις σε εξουθενωνει
- 03-12-2018, 07:20 #77
03-12-2018, 11:59 #78
Τι υπεροχη ευχη, αυτη που διατυπωνεις.
Ομως οι παραδεισενιες ευχες .... ομορφα καιγονται .... απο τον ρεαλισμο.
Απο την πραγματικοτητα, την καθημερινοτητα.
ΔΕΝ ειναι δικαιωμα ο ερωτας, ειναι δυνατοτητα.
Αλλοι την εχουν (η την καλλιεργουν) και αλλοι ... δεν ειναι τοσο τυχεροι.
Πες μου κατι .... καποιος που ζει ολη του την ζωη (βραζει ολη του την ζωη)
σε ενα μισος για τους γονεις του .... ποσο μπορει να ερωτευθει ?
ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ?
03-12-2018, 12:28 #79Miliva21GuestΕίναι η άποψη μου για να δείξω στον θεματοθετη ότι το να είναι κάποια παρθένα δεν σημαινει ότι θα κολλήσει μαζί του πάση θυσία και ότι θα της μείνει αξέχαστος και δεν θα τον ξεπεράσει ποτέ , ακόμα και αν χωρίσουν ( αν το σκέφτεται ετσι ).....
Δεν έχει σημασία μια γυναίκα με ποιον ξεκινάει ..Αλλά με ποιον καταλήγει. Μπα ούτε....αξέχαστος σε μια γυναίκα θα μείνει κάποιος που απλά θα ζήσει κάτι διαφορετικό και θα τον ξεχωρίσει γ τους δικούς της λόγους ...Όχι αν είναι απαραίτητα ο πρώτος της ......
Γτ πιο πολύ σε κτητικοτητα και σε φοβο συγκρισης μου βγάζει ο Αρμαγεδδών .....
03-12-2018, 12:36 #80Miliva21GuestΓενικά όταν σε κάποιον άνθρωπο συμβαίνει κάτι άσχημο....Δεν σημαίνει ΑΠΟΛΥΤΑ πως αυτο θα έχει τις τόσο αρνητικές συνέπειες που περιμένει να έχει από αυτό...
Τι θέλω να πω ...ότι κάποιος που δεν έχει καλη σχέση με τους γονείς του δεν είναι απαραίτητα καταδικασμένος να μην αγαπήσει άλλους ανθρώπους κ να μη κάνει σχέσεις ....
Υπάρχει ναι μεν αυτό το ενδεχόμενο...Από τη στιγμή που δεν πήρε ποτέ αγάπη να μη την αναζητά σε σχέσεις
Ή μπορεί και για το λόγο ότι δεν πήρε αγάπη να διψάει να τη δώσει και να τη κάνει απλόχερα κάνοντας σχέσεις προκειμένου να το πετύχει
Σίγουρα πάντως η σχέση με τους γονείς μας είναι για όλους μοιραία και μας χαρακτηρίζει και μας επηρεάζει
03-12-2018, 12:55 #81
Χαιρομαι που στην τελευταια φραση συμφωνουμε 100%.
Παντως, θελω να αγαπηθω (δεν εχω επιλεξει να μην αγαπηθω)
αλλα ... δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι μπορω να αγαπησω.
Μαλλον ... ΔΕΝ μπορω.
Πες μου λιγο κατι ...
ΑΓΑΠΗ δεν ειναι οταν αγαπας τον αλλον περισσοτερο απο τον εαυτο σου ?
Εαν δεν αγαπησες ΠΟΤΕ τον εαυτο σου, πως θα αγαπησεις τον αλλον ?
(δεν ρωταω "ποσο" αλλα "ΠΩΣ" ...)Last edited by Del-meme290719b; 03-12-2018 at 13:15.
03-12-2018, 15:02 #82
Εγώ πιστεύω πως έχουμε όλοι την δυνατότητα να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε, μόνο αν βρούμε τον δικό μας αποκλειστικά τρόπο. Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του προσωπικότητα. Προσωπικά δεν είχα και τα καλύτερα εφηβικά χρόνια, θα ήθελα να έκανα άλλα πράγματα, όμως δεν με πτοεί αυτό. Θα μου πεις και εγώ και η Μίλιβα και όσοι άλλοι που είμαστε κοντά ηλικιακά, μπορεί να "γκρινιάζουμε" αλλά έχουμε τον χρόνο να το αλλάξουμε, την δύναμη δεν έχουμε. Οι μεγαλύτεροι έχουν την δύναμη, αλλά δεν την έχουν βρει ακόμη.
Ξέρεις εξουθενωμένε, μου είχε πει κάποτε ένας φίλος, πως δύσκολα μπορούμε να αγαπήσουμε ή να αγαπηθούμε, αν πρώτα δεν αγαπήσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό. Όταν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, ξέρεις και τι θέλεις και τι ζητάς από μια κοπέλα ή από έναν φίλο κλπ. Ξέρεις τι δυνατότητες έχεις μετά και από εκεί και πέρα το μόνο που μένει είναι να τις αξιοποιήσεις. Δεν είναι δύσκολο να αγαπήσεις, το δύσκολο είναι να αγαπηθείς, γιατί δεν ξέρεις και τα βιώματα του άλλου.
Μπορεί να ακούγεται κάπως οξύμωρο αυτό που θα πω, αλλά εγώ ζηλεύω τα αγαπημένα ζευγάρια, γιατί έχουν πληρότητα μέσα τους. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Εντάξει θα περάσουν και τα άσχημά τους, αλλά θα τα βρουν. Το θέμα είναι να μην σταματήσει να ελπίζει κάποιος. Ακόμα και η μοναξιά, είναι ένα είδος ασκητικής άσκησης. Είναι η περίοδος που πρέπει να μάθεις καλά τον εαυτό σου.
Αν ήθελα εξουθενωμένε, θα είχα κάνει πολλές σχέσεις, όχι μία. Όταν όμως έβλεπα και περιεργαζόμουν την κοπέλα μέσα από αυτά που έλεγε και έκανε, έλεγα πως δεν κάνει για εμένα, δεν είμαι πλήρης μαζί της, κάτι μου έλειπε. Ενώ ήταν καλές και όμορφες κοπέλες, κάτι εσωτερικά μου έλεγε, ότι δεν με καλύπτει.
Δίνω περισσότερη σημασία στο ψυχολογικό κομμάτι όπως κατάλαβες και όχι στο σαρκικό. Σεξ μπορείς να βρεις όπου θες, ακόμα και επί χρήμασι, δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι να σε καλύπτει ψυχικά η κοπέλα, εγώ αυτό δεν βρήκα ακόμη και για να το βρω, θέλει δουλειά πρώτα με τον εαυτό μου.
Νομίζω πως εκεί κρίνεται όλο το παιχνίδι.
03-12-2018, 15:09 #83Miliva21Guest
03-12-2018, 15:29 #84
Μιλιβα ελα να δεις το τελευταιο μ θεμα να μας πει τη γνωμη σ μιας κ ανηκεις στις γυναικες του φορουμ αν θες
03-12-2018, 18:05 #85
03-12-2018, 18:38 #86
Θα σε παρακαλεσω την επομενη φορα που θες να απαντησεις
σε καποιον που ΔΕΝ ειναι ο προηγουμενος στην σειρα ....
να πατησεις το κουμπακι reply with quote.
Στο λεω φιλικα (οχι επικριτικα).
04-12-2018, 12:56 #87Miliva21GuestΠρος τον θεματοθετη θέλω να πω κάτι που πρόσεξα τώρα στο θρεντ και μπορεί να έχει σχέση με το θέμα που άνοιξε..
Τώρα πρόσεξα ότι έχεις γράψει τον τίτλο "γυναικες" στο θέμα σου......Ενώ εσύ έχεις θέμα ....με το πως νιώθεις γι αυτές ...... βάζεις τον γενικο τίτλο "γυναικες" ......
σαν να τις τσουβαλιαζεις λιγο σαν να τις βλέπεις και λίγο σαν γκόμενες και σαν να ευθύνονται αυτές κ όχι εσύ για το πως νιώθεις ...... Αυτό εμενα μου κάνει και λίγο σεξιστικο καταβαθος...εννοώ η επιλογή του τίτλου σου στο θέμα και το επισημαίνω γτ μπορει να ποστευεις οτι δεν εισαι ογτε μισογυνης ουτε φαλλοκρατης όμως καταβαθος ίσως έχεις σεξιστικές απόψεις........
Δεν το λέω επικριτικά.... στο λέω για να απαντήσω στο θέμα σου και να το ψάξεις καλύτερα ...γτ μπορεί να νομίζεις ότι δν είσαι σεξιστης όμως τελικά μα έχουν ριζώσει μέσα σου απόψεις υποτιμητικες γ τις γυναίκες από την οικογένεια ....από τους φιλους σου....γενικότερα....
04-12-2018, 13:05 #88
04-12-2018, 13:08 #89
Kαλα, κοιτα .... ΟΛΟΙ οι ανδρες ειναι σεξιστες ... απλα το κρυβουν !
Υπαρχει αντρας που να μην βλεπει/θελει ΔΙΑΡΚΩΣ την γυναικα του
ως δοχειο ηδονης ? Αν βρεις να μου τον φερεις να τον κουβεντιασω
λιγουλακι. Οταν κανουμε ερωτα, βαραμε κασμα οχι ψηφο σε καλπη.
Το πως φερομαστε και πως δειχνουμε σε μια γυναικα ειναι μια
ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικη ιστορια. Με "το σεις και με το σας" ξεκιναει
και με το "αγαπη μου, τι θελεις να σου φερω ?" καταληγει.
Επισης ολες οι γυναικες ΔΕΝ ειναι ιδιες (και ουτε θα μπορουσαν
οσο και να το θελαμε οι αντρες). Ουτε τσουβαλιαζονται σε μια
και μοναδικη κατηγορια (και αντιμετωπιση) που θα μας βολευε
αφανταστα.
Αλλα .... αλλα .... η Αληθεια να λεγεται !
04-12-2018, 14:06 #90