Γυναίκες. - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 112
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Προς τον θεματοθετη θέλω να πω κάτι που πρόσεξα τώρα στο θρεντ και μπορεί να έχει σχέση με το θέμα που άνοιξε..

Τώρα πρόσεξα ότι έχεις γράψει τον τίτλο "γυναικες" στο θέμα σου......Ενώ εσύ έχεις θέμα ....με το πως νιώθεις γι αυτές ...... βάζεις τον γενικο τίτλο "γυναικες" ......

σαν να τις τσουβαλιαζεις λιγο σαν να τις βλέπεις και λίγο σαν γκόμενες και σαν να ευθύνονται αυτές κ όχι εσύ για το πως νιώθεις ...... Αυτό εμενα μου κάνει και λίγο σεξιστικο καταβαθος...εννοώ η επιλογή του τίτλου σου στο θέμα και το επισημαίνω γτ μπορει να ποστευεις οτι δεν εισαι ογτε μισογυνης ουτε φαλλοκρατης όμως καταβαθος ίσως έχεις σεξιστικές απόψεις........

Δεν το λέω επικριτικά.... στο λέω για να απαντήσω στο θέμα σου και να το ψάξεις καλύτερα ...γτ μπορεί να νομίζεις ότι δν είσαι σεξιστης όμως τελικά μα έχουν ριζώσει μέσα σου απόψεις υποτιμητικες γ τις γυναίκες από την οικογένεια ....από τους φιλους σου....γενικότερα....
    Μίλιβα, δεν ξέρω το κατά πόσον έχεις συναναστραφεί με τους άντρες, ερωτικά ή φιλικά, κυρίως φιλικά, αλλά οι άντρες στην πλειοψηφία τους έτσι είναι. Είναι η αντρική φύση. Όταν προσεγγίζουμε μια κοπέλα, δεν την προσεγγίζουμε επειδή μας άρεσε η προσωπικότητά της κλπ. δεν την ξέρουμε καν έτσι κι αλλιώς (αν είναι άγνωστη), αλλά κυρίως γιατί είναι γυναικάρα και το δείχνει. Εμένα εκείνες μου αρέσουν, που επιδεικνύουν την θηλυκότητά τους. Είναι κάτι σαν ερωτικό κάλεσμα. Βλέποντας με τέτοια συμπεριφορά, υποσυνείδητα, προσπαθούμε να την "ρίξουμε", ο κάθε άντρας με τον τρόπο του.

Μπορεί να σου φαίνεται, σεξιστικό, φαλλοκρατικό κλπ. και κατά βάθος είναι, αλλά οι άντρες έτσι λειτουργούμε. Άλλος πιο χαλαρά, άλλος πιο σκληρά. Τα λεγόμενα "μαγκάκια" ή "κακά" παιδιά, όπως ονομάζονται, έτσι λειτουργούν 100%. Βλέπουν την γυναίκα, ως τρόπαιο που πρέπει να κατακτήσουν, όχι επειδή έχει ανάγκη το σεξ ή οτιδήποτε άλλο, αλλά για να δείξει στους υπόλοιπους ότι μετράει σαν άντρας, κατακτώντας τις γυναίκες. Με την δήθεν μαγκιά του οκ, αλλά το κάνει και πετυχαίνει.

Αν πω για εμένα, αν και έκανα παρέα με τέτοιους τύπους λίγο, δεν με ελκύουν αυτοί οι τρόποι, εγώ είμαι πιο άμεσος στο φλερτ, την κοιτάω, με κοιτάει (προσοχή εδώ πρέπει να υπάρχει διάκριση, αν απλά σε κοιτάει ως περαστικό ή αν σε κοιτάει κάπως διαφορετικά), τότε αφού το καταλάβω, πάω να την γνωρίσω. Έχω πιάσει κουβέντα με άγνωστες στον δρόμο, δεν με πτοεί.

Απλά στα είπα αυτά, για να δεις πως λειτουργούν οι άντρες. Μην πεις μόνο πως "οκ, υπάρχουν και εξαιρέσεις", εξαιρέσεις πάνω σε αυτό το θέμα, δεν υπάρχουν. Μπορεί να μην το δείχνει ένας άντρας, μπορεί να σου φανεί ο πιο καλός άντρας, σαν προσωπικότητα, χαρακτήρας κλπ. και μπορεί να είναι όντως, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού του, έχει αυτό που έχουμε όλοι οι άντρες, να "ρίξει" την κοπέλα. Σε όλους τους άντρες ανεβαίνει λίγο το "εγώ" μας έτσι.

Senior Member
    Μπραβο εξουθενο τετοιε ενημερωθηκεσ απο γυναικεσ σκευοσ ηδονησ το λενε γτ οι αντρεσ παντα προτιμουν την καινουρια και πιο ομορφη ετσι ξεμυαλιζονται οι αντρεσ ετσι χαλανε τα σπιτια εγω ο ιδιοσ αν η κορη μου δεν δουλευε και δεν ηταν ομορφη δε θα τισ εδινα τα παντα επειδη ομωσ δουλευει κι ειναι ομορφη αξιζει τα παντα γτ εγω πιστευω οτι ειμαστε ισοι δηλαδη μια γυναικα πρεπει να δουλευει και να βγαζει λεφτα τι δουλεια δεν με ενδιαφερει και πολυ και να στο θεσω ακομα καλυτερα και να μην κανει τιποτα δε με πειραζει αρκει να ξερω οτι αν ζοριστει θα παει να πιασει δουλεια και να φυγει απο τα δυσκολα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Επισησ εγω εκτιμαω σαν ανθρωπουσ και τισ φιλεσ μου που ειναι ολεσ πανεμορφεσ και τησ καλησ κοινωνιασ με πτυχια σπουδεσ κλπ εγω ενασ φτωχοσ αγροτησ ειμαι αλλα τουσ λεω την αληθεια οτι ειναι ομορφεσ τωρα αυτεσ με εχουν φιλο μαλλον γτ τουσ την πεφτουν οι παππουδεσ κι οι παντρεμενοι και οι νεαροι κανενασ στην ηλικια μασ μαλλον δεν ξερω γτ με εχουν φιλο παντωσ εγω τουσ λεω την αληθεια απο οταν ειμασταν παιδια

Banned
    Elis

Eχεις δικιο .... σκευος ηδονης λεγεται (οχι δοχειο).

Που απευθυνομαι για τον συνοπτικο απαγχονισμο μου ?

Senior Member
    Κανε οτι θεσ μονο μπεσ στο κλιμα να μπορουμε να συζητησουμε να μη με νευριαζεισ μπεσ στο κλιμα που φτιαξαν τα κοριτσια και πεσ αυτο που θεσ

Banned
    Ημουν εκτος κλιματος ? ....

Δις εις θανατον ... ! ... συνοπτικα.

Senior Member
    Καλα εγω στα ειπα δε μ αφηνεισ να συζητησω ομωσ

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μπραβο εξουθενο τετοιε ενημερωθηκεσ απο γυναικεσ σκευοσ ηδονησ το λενε γτ οι αντρεσ παντα προτιμουν την καινουρια και πιο ομορφη ετσι ξεμυαλιζονται οι αντρεσ ετσι χαλανε τα σπιτια εγω ο ιδιοσ αν η κορη μου δεν δουλευε και δεν ηταν ομορφη δε θα τισ εδινα τα παντα επειδη ομωσ δουλευει κι ειναι ομορφη αξιζει τα παντα γτ εγω πιστευω οτι ειμαστε ισοι δηλαδη μια γυναικα πρεπει να δουλευει και να βγαζει λεφτα τι δουλεια δεν με ενδιαφερει και πολυ και να στο θεσω ακομα καλυτερα και να μην κανει τιποτα δε με πειραζει αρκει να ξερω οτι αν ζοριστει θα παει να πιασει δουλεια και να φυγει απο τα δυσκολα
    Έχεις κόρη ελις; Δεν το ήξερα να τη χαίρεσαι!!

Senior Member
    Να σας πω ένα μυστικό αγόρια. Κάπου κάπου θέλουμε να γινόμαστε και " δοχεία" ( τέλειο το δοχείο εξουθενωμένε.. εκ του δέχομαι την ηδονή του αλλου) ηδονής. Αλλά θέλετε να το παίζουμε μιξοπάρθενες κι έτσι καθόμαστε στ αυγά μας..

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Μίλιβα, δεν ξέρω το κατά πόσον έχεις συναναστραφεί με τους άντρες, ερωτικά ή φιλικά, κυρίως φιλικά, αλλά οι άντρες στην πλειοψηφία τους έτσι είναι. Είναι η αντρική φύση. Όταν προσεγγίζουμε μια κοπέλα, δεν την προσεγγίζουμε επειδή μας άρεσε η προσωπικότητά της κλπ. δεν την ξέρουμε καν έτσι κι αλλιώς (αν είναι άγνωστη), αλλά κυρίως γιατί είναι γυναικάρα και το δείχνει. Εμένα εκείνες μου αρέσουν, που επιδεικνύουν την θηλυκότητά τους. Είναι κάτι σαν ερωτικό κάλεσμα. Βλέποντας με τέτοια συμπεριφορά, υποσυνείδητα, προσπαθούμε να την "ρίξουμε", ο κάθε άντρας με τον τρόπο του.

Μπορεί να σου φαίνεται, σεξιστικό, φαλλοκρατικό κλπ. και κατά βάθος είναι, αλλά οι άντρες έτσι λειτουργούμε. Άλλος πιο χαλαρά, άλλος πιο σκληρά. Τα λεγόμενα "μαγκάκια" ή "κακά" παιδιά, όπως ονομάζονται, έτσι λειτουργούν 100%. Βλέπουν την γυναίκα, ως τρόπαιο που πρέπει να κατακτήσουν, όχι επειδή έχει ανάγκη το σεξ ή οτιδήποτε άλλο, αλλά για να δείξει στους υπόλοιπους ότι μετράει σαν άντρας, κατακτώντας τις γυναίκες. Με την δήθεν μαγκιά του οκ, αλλά το κάνει και πετυχαίνει.

Αν πω για εμένα, αν και έκανα παρέα με τέτοιους τύπους λίγο, δεν με ελκύουν αυτοί οι τρόποι, εγώ είμαι πιο άμεσος στο φλερτ, την κοιτάω, με κοιτάει (προσοχή εδώ πρέπει να υπάρχει διάκριση, αν απλά σε κοιτάει ως περαστικό ή αν σε κοιτάει κάπως διαφορετικά), τότε αφού το καταλάβω, πάω να την γνωρίσω. Έχω πιάσει κουβέντα με άγνωστες στον δρόμο, δεν με πτοεί.

Απλά στα είπα αυτά, για να δεις πως λειτουργούν οι άντρες. Μην πεις μόνο πως "οκ, υπάρχουν και εξαιρέσεις", εξαιρέσεις πάνω σε αυτό το θέμα, δεν υπάρχουν. Μπορεί να μην το δείχνει ένας άντρας, μπορεί να σου φανεί ο πιο καλός άντρας, σαν προσωπικότητα, χαρακτήρας κλπ. και μπορεί να είναι όντως, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού του, έχει αυτό που έχουμε όλοι οι άντρες, να "ρίξει" την κοπέλα. Σε όλους τους άντρες ανεβαίνει λίγο το "εγώ" μας έτσι.
    Προφανως και σε ολους τους άντρες αρέσουν οι γυναίκες με θηλυκότητα δεν είσαι ο μόνος.....

Ναι το ξέρω αυτό που μου λες απλά είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο γ το θεματοθετη....
    ότι ενώ θα μπορούσε να βάλει έναν οποιονδήποτε τίτλο στο θέμα έβαλε αυτό και περισσότερο το εγραψα για να τον ψαρεψω ... γτ εκείνος καταλαβαίνει κάτι παρά πανω σχετικα με τον τρόπο που σκέφτεται και δει το σχόλιο μου κ πει ωχ ναι...μπορεί να είναι κ έτσι ...ή και όχι....

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by sisy View Post
    Να σας πω ένα μυστικό αγόρια. Κάπου κάπου θέλουμε να γινόμαστε και " δοχεία" ( τέλειο το δοχείο εξουθενωμένε.. εκ του δέχομαι την ηδονή του αλλου) ηδονής. Αλλά θέλετε να το παίζουμε μιξοπάρθενες κι έτσι καθόμαστε στ αυγά μας..
    Καλά άστο σισσυ άμα πάμε με μπούσουλα τι θέλουν οι άντρες δεν θα βρούμε άκρη ποτέ ..........ως γνωστόν την γυναίκα οι περισσότεροι τη θέλουν και "παρθένα" κ "π....τάνα" ο τέλειος συνδυασμός

Τυπου ....στυλ και ύφος σεξοβομβα κ απελευθερωμένη αλλα να ειναι σεμνή και μετρημένη και να μη δίνει δικαιώματα.....

Senior Member
    Αντε ρε κοριτσια το καταλαβατε μπορει ολη μερα να σερνομαστε αλλα οταν παιζουμε μπαλιτσα παιζουμε

Banned
    Quote Originally Posted by sisy View Post
    Να σας πω ένα μυστικό αγόρια. Κάπου κάπου θέλουμε να γινόμαστε και " δοχεία" ( τέλειο το δοχείο εξουθενωμένε.. εκ του δέχομαι την ηδονή του αλλου) ηδονής. Αλλά θέλετε να το παίζουμε μυξοπάρθενες κι έτσι καθόμαστε στ αυγά μας..
    Λιγο μυξοπαρθενιαση (στα προκαταρκτικα) ... δεν νομιζω να μας χαλαει.
    Αρκει να μην γινεται επι μερες (η ωρες). Εκει ΣΙΓΟΥΡΑ μας χαλαει.
    Bασικα, οτι και να θελουμε εμεις .... δεν βλεπω να γινεται.
    Μαλλον γινεται οτι θελετε ΕΣΕΙΣ, οποτε το θελετε ΕΣΕΙΣ.
    Αλλιως παιρνουμε δρομο. Η τραβαμε των παθων μας τον ταραχο.
    Ο αντρας κατεληξε αντρας μονο για να πληρωνει λογαριασμους
    η να αλλαζει σκασμενα λαστιχα καπου στην εθνικη. Σε ολα τα αλλα
    ... κουταβι (ας κανει και αλλιως ....)

Elis .... τρις εις θανατον .... (ξαναμιλησα)
    Last edited by Del-meme290719b; 04-12-2018 at 16:50.

Senior Member
    Χαχα. Σωστά.. Όλα με μέτρο. Ας είμαστε ο εαυτός και σ αυτό -κυρίως σ αυτό - και αυτό θα είναι το καλύτερο.

Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Τυπου ....στυλ και ύφος σεξοβομβα κ απελευθερωμένη αλλα να ειναι σεμνή και μετρημένη και να μη δίνει δικαιώματα.....
    Νομιζω ... οτι ετσι κι αλλιως ... στην επαγγελματικη σας καθημερινοτητα
    οχι απλως δεν δινετε δικαιωματα, αλλα ριχνετε κατι μπηχτες και βλεμματα
    που θα παγωναν ακομα και George Clooney η Brad Pitt.

Να σου πω ενα μυστικο ?

Οταν αλλαζετε απο ατεγκτες σε δεκτικες (με εμφαση στο "οταν")
    να το κανετε βαθμιαια και να το θελετε, Να κανει μπαμ οτι το θελετε.
    Κουρασμενα και βαριεστημενα ... κανεις δεν σκαβει για κρυμμενους θησαυρους..

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast