Results 31 to 45 of 112
Thread: Γυναίκες.
-
27-11-2018, 14:18 #31
Φίλε θεματοθετη νομίζω κατάλαβα ακριβώς το πρόβλημα σου...άσχετα αν είναι καθαρή η όχι ξενερώνεις στην ιδέα ότι έχει κάνει κάτι με άλλον και αηδιαζεις...με λίγα λόγια σιχαίνεσε να το βάλεις εκεί που το έχει βάλει και ο άλλος...(συγγνώμη αντμιν αλλά δεν έχω άλλο τρόπο να εκφράστω)
Δεν ξέρω πως μπορω να σε βοηθήσω πάνω σε αυτό..
Αλλά πιστεύω ότι είναι μόνο μια ιδέα...το θέμα είναι πως μπορει βγενει απτό μυαλό σου...ρε σι μήπως είναι κάποιο είδος εμμονής??δεν ξέρω υποθέσεις κάνω...πάντως έστω μια φορά επισκεψου κάποιον ειδικό..και άμα δεις ότι δεν βοηθειεσε το σταματάς..
- 27-11-2018, 14:54 #32
Όπως το είπες ιδέα.Τίποτα το σημαντικό που να εμποδίζει την καθημερινότητα μου,άρα σε καμία περίπτωση εμμονή.Επίσης νομίζω ότι βρήκα και την λύση.Είναι κάτι σαν πεποίθηση.Το χωνεύεις και πας παρακάτω.Το έχω ξανακάνει και με άλλα πράγματα.Με το καιρό θα έρθει και αυτό.Καλή συνέχεια.
27-11-2018, 15:01 #33
27-11-2018, 16:05 #34
Bρισκομαι στο αλλο ακρο. Καλυτερα να την εχει παρει καποιος αλλος (και να ειναι δουλεμενη) παρα να πεσει η αγγαρεια σε μενα. Ξερεις ΤΙ παρκινσον παθαινει ο πρωτεργατης μεχρι να της μαθει τα βασικα ? Ελα-μην ερχεσαι, φυγε-μην φευγεις, μπες-μην μπαινεις, βγες-μην βγαινεις. Ειλικρινα φιλε μου, ΕΑΝ το ζουσες αυτο ..... χιλιες φορες χρησιμοποιημενη και μεταχειρισμενη. Και κατι ακομα .... ΔΕΝ μενει καμια τιμη και αναγνωριση στον πρωτεργατη. Ουτε να τον ξερει ! Εσενα τουλαχιστον, θα σε θυμαται καπως πιο φιλικα (οταν χωρισετε). Θα χει βρει μαζι σου εναν ΕΛΑΧΙΣΤΟ συγχρονισμο, οχι τον τελειο συγχρονισμο, απλα μια διαθεση να συγχρονιστει. Και αυτο θα της μεινει ως γλυκια αναμνηση. Πολυ γλυκια !
Απο ολα τα προβληματα στον κοσμο, το να μην ειναι παρθενα μια γυναικα ... ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ... ειναι το πολυ τελευταιο. Τι να πουμε για την κυκλοθυμικοτητα της, εκει που λιωνει για σενα, μεσα σε δευτερολεπτα, σηκωνεται και φευγει ? Και μετα απο κανα μηνα σε παιρνει τηλεφωνο "χαθηκαμε ... που βρισκεσαι ?". Λες και ειμαστε ΑΜΕΑ στην αντιληψη ! Εαν οντως εχεις τοσο μεγαλο προβλημα με το "μεταχειρισμενο" μιας γυναικας (που πιστεψε με, ειναι ευλογια, δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ευκολα γινονται τα πραγματα) υπαρχει και το 4Ε το καναλι. Δεν το λεω κοροιδευτικα. Πηγα μια μερα (ενα μεσημερι) με εναν φιλο να αφησει κατι εκτυπωσεις .... και ειδα κατι ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, κατι γυναικες, κατι αρχιγκομεναρες που μου φυγαν τα σφραγισματα. ΠΟΥ ? ... Στο 4Ε ... να τρελλαθουμε ! Ακομα σφυριζουν τα αυτια μου. Στο 4Ε, το καναλι της παραδοσιακης συντηρητικης χριστιανικης φαμιλιας και κοινωνιας. Ομως αναλογισου για μισο δευτερολεπτο (μονο μισο) .... οσα εγραψα στην πρωτη παραγραφο.
Το παρθενο ..... ειναι για γαιδουρινες υπομονες και ατσαλινα νευρα ! Διαθετεις ? ....Last edited by Del-meme290719b; 27-11-2018 at 16:48.
27-11-2018, 17:34 #35
Αδερφε εμενα με ξερεισ μυαλο δεν διαθετω αλλα αυτο ειναι ο ερωτασ τυφλα μαυρη εγω εχω παει σε ******* και την ρωτουσα πωσ ειναι η ζωη στην ισπανια κι αν ειναι ακριβη περιττο να σου πω επειδη αυτεσ ξερουν τι ειναι ερωτασ και αγαπη γιναν ολεσ φιλεσ μου και το ειπαν σε ολεσ ετσι για να ξερεισ τι ειναι αγαπη εγω το μονο που ξερω σιγουρα ειναι αυτο γι αυτο εχω φιλεσ τα καλυτερα γκομενακια αλλα φιλεσ γτ στα υπολοιπα δεν κοβει
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
28-11-2018, 15:42 #36
28-11-2018, 16:11 #37
Πηγαμε να αφησουμε κατι εκτυπωσεις του φιλου μου.
Μεχρι να φτασουμε στην γραμματεια του καναλιου, περασαν απο διπλα μας
κατι ΘΕΟ..... Eγω εχω υψος 1.88. Περνωντας απο διπλα μου, οι τρεις απο αυτες
πρεπει να ηταν 5 με 7 ποντους κοντυτερες και χωρις τακουνι. Ε πως αλλιως να
τις χαρακτηρισω ? Υπηρχε και μια κοντουλα με ενα προσωπακι ... ΕΝΑ προσωπακι.
Οσοι παπαδες περνουν απο κει μεσα ... περνανε δυσκολες ωρες. Αναμεσα σε
απαλευτους πειρασμους. Εαν θεωρησω οτι οι πειρασμοι ειναι και ανυπανδρες
... ΚΟΛΑΣΗ ... !
Ολα αυτα εγιναν το προηγουμενο Πασχα (λιγο προν την Κυριακη του Λαζαρου).
28-11-2018, 21:49 #38
Όντως στο 4ε υπάρχουν πολύ ωραία κορίτσια/γυναίκες.
Αλλά ρε φίλε οι πιο πολλές δεν είμαι και σίγουρος βέβαια αλλά οι πιο πολλές από αυτές είναι κολλημένες με τη θρησκεία... αρνούνται το σεξ και της σχέσεις ακόμα και τους γάμους...συνήθως δηλαδή αυτό έχω προσέξει με κορίτσια που είναι κολλημένες με τη θρησκεία...οπότε μετά όσο ωραίες και να είναι πάει άχρηστο...δώρο αδωρο ....άσε που αν μια από αυτές η και περισσότερες παντρευτούν της έχω ικανές να λένε σήμερα δεν γίνεται είναι του Αγίου τάδε μη είναι αμαρτία..αύριο θα είναι Κυριακή θα έχει λειτούργημα είναι αμαρτία Δευτέρα θα είναι κάτι άλλο Τρίτη κάτι άλλο και πάει λέγοντας...με λίγα λόγια δεν γα.....ς. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...
28-11-2018, 22:01 #39
Ναι αλλα .... αυτο δεν θελει ο Αρμαγεδωνας ?
Να την παρει αμολυντη, απειραχτη.
Που αλλου να παει ? Για πες .....
Δεν του πα οτι θα ναι ευκολη (ισως ουτε καν διαθεσιμη για σεξ),
του πα οτι ισως την βρει αμολυντη, οπως την επιθυμει.
Εγω, που τοσο πολυ τις εκθειασα ως παρουσιαστικο και ομορφια,
ρωτα με αν ξαναπερασα απο το καναλι ....
28-11-2018, 22:09 #40
28-11-2018, 22:24 #41
Αν πιστεύεις ότι αντέχεις να γ......ς μια η δυο φορές το χρόνο και πίστευε ότι αξίζει ...δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις...ορμά....
Εγώ πάντως έτσι δεν μπορώ...δεν μπορώ να παρακαλαω τη γυναίκα μου για σεξ η τη σχέση...ούτε μπορώ να της λέω πάμε έξω για καφέ με φίλους η πάμε εκει για διασκέδαση και να με λέει όχι δεν είναι σωστό είναι αμαρτία η οτιδήποτε άλλο...αλλά οκ.ειναι ότι θελει ο καθένας..αν λοιπόν πίστευης ότι κάτι τέτοιο σε καλύπτει ορμα
28-11-2018, 22:34 #42
πρώην κολλιτος μου και λέω μετά λείπεις πρώην..
Είχε στενές σχέσεις με την εκκλησία...εκεί είχε γνωρίσει ένα πανέμορφο πλάσμα χρόνια πριν και μου τη σύστησε..ο φίλος μου της τα έριχνε στα ίσα...και σοβαρή πρόταση της είχε κάνει άμα θέλει αραβωνα και γαμους ...αυτή του απαντούσε ότι έχει παντρευτεί τον Ιησού Χριστό και ότι με τον φίλο μου είναι αδέρφια...
Και λέω εγώ στο κολλιτο μου..ρε συ είχες τόση όμορφη αδερφή και μας το κρύβεις???όχι ρε λέει λες να ζητουσα σχέση απτην αδερφή μου...καμιά φορά όταν το θυμαμε ακόμα γελάω.[/B]
Αλλά θέλω να σε πω ότι δεν βγάζεις άκρη...πάρα πολύ δύσκολα μια τέτοια κοπέλα να σε πει το οκ..αλλά ακόμα και αν στο πει ακόμα και αν παντρεύτητε θα σου βγάλει τη πίστη ανάποδα
28-11-2018, 22:35 #43
Aν ηταν καποια εκει μεσα, σε κατηγορια SUPER MODEL (πχ Candice Swanepoel η Adriana Lima)
να περιμενω εναν χρονο, ΝΑΙ .... θα γευτω αλαβαστρο παραδεισου ... αξιζει η αναμονη.
Ομως, οταν εννοουσα γυναικαρες εννοουσα συγκριτικα με τις υπολοιπες καθημερινες γυναικες.
Που εχουν τις ατελειες τους. Σε μια τετοια περιπτωση, τα ψηλοκαπουλα κοριτσοπουλα στο 4E
δεν αξιζουν τετοια αναμονη. Αξιζουν ισως κανα μηνα (και πολυ εβαλα). Οχι εναν χρονο ...
μην λεμε οτι θελουμε !
Βεβαια, οταν καποιος ειναι 20 χρονων .... μπορει να περιμενει και δεκα χρονια για κοκο.
Εχει ολη την ζωη μπροστα του. Ετσι δεν ειναι ?
28-11-2018, 22:47 #44
Μάλλον δεν κατάλαβες τι προσπαθώ να σου πω... ανεξάρτητα αν είναι Πάμελα Άντερσον η οχι...άσχετα με την εξωτερική ομορφιά είναι πάρα πολύ δύσκολη χαρακτήρες ....άνδρες γυναίκες...ακόμα και αν παντρευτης μια τέτοια θα σου βγάλει τη ψυχή και στο θέμα του σεξ που δεν θα καθετε...αλλά και στη καθημερινότητα σας....
Πρωσωπικη μου γνωμη άνθρωποι της εκκλησίας πλέον τους αποφεύγω μετά τη πολύ δυσάρεστη εμπειρία που είχα αλλά και πριν απτή δυσάρεστη εμπειρία με το πρώην φίλο μου είχα και άλλες εμπειρίες που δεν μου άφησαν και της καλύτερες εντυπώσεις...
28-11-2018, 22:52 #45