Results 136 to 150 of 273
Thread: αμφιφυλοφιλια στον γαμο
-
14-11-2008, 17:02 #136
Τα κρυμένα πορνοπεριοδικά ή άλλα του είδους, μπορεί και να ζόριζαν πιο πολύ... με την έννοια της σύγκρισης και της ανασφάλειας που θα μπορούσε να δημιουργηθεί, του στυλ \"εγώ δεν είμαι έτσι, του αρέσουν οι έτσι, άρα δεν του αρέσω εγώ, άρα όταν κάνουμε σεξ φαντασιώνεται άλλες\" κλπ κλπ...
Επίσης ήθελα να ρωτήσω την maggie, δεν κατάλαβες ότι σου έλειπαν εσώρρουχα;;; Πόσον καιρό ήταν κρυμμένα;;; Και γιατί χρησιμοποιούσε τα δικά σου εσώρρουχα (ρισκάροντας έτσι να τον \"πάρεις πρέφα\" ) και δεν αγόραζε άλλα;;; Σήμερα δεν είναι περίεργο ένας άνδρας να αγοράζει γυναικεία εσώρρουχα...
- 14-11-2008, 17:08 #137
παντως διαπιστωνω οτι τα ζευγαρια φοβουνται να μιλησουν αναμεταξυ τους γιατι φοβουνται οτι ειτε κινουνται στο οριο ειτε ειναι περα απο αυτο και μυριζονται την απορριψη.
Λιγο θαρρος απο την μια και λιγο ανεκτικοτητα απο την αλλη (εφοσον δεν καταπιεζουν κανενα ολα αυτα) θα ειχαν σωθει πολλα ζευγαρια.
Και αν το παμε παραπερα το θεμα επικοινωνιας σε ενα ζευγαρι εχει να κανει με παρα πολλα θεματα περαν του σεξουαλικου τομεα.
Δυστυχως μου δινεται η εντυπωση οτι ολοι πανε ψαρευοντας και ψελιζοντας για να κανουν μια σχεση.....
14-11-2008, 17:12 #138
krino, είναι τόσο βαθειά ριζωμένο στο υποσυνείδητό μας το σκουλήκι των κοινωνικών στερεοτύπων και της προδιαγεγραμμένης εικόνας κάποιων πραγμάτων, που για τους περισσότερους ανθρώπους το να το ξεπεράσουν γίνεται ένας απελπιστικός Γολγοθάς, με συνέπεια να πέφτουν στην ξεκούραση της πεπατημένης...
δυσυχώς...
14-11-2008, 17:16 #139
το ζητουμενο αν προσεξες δεν ειναι οτι αισθανθηκε ασχημα ο αντρας της μαγκι,
αλλα το οτι πελαγωσε και η ιδια η μαγκι μιας και ειδε να ανατρεπεται ολα οσα ειχε σχηματισει μεσα της για την οικογενοια της....
Εγω δεν λεω να κανει καποιος επαναστασεις, αλλα οκ.
Μια συγκαταβαση για να βρεις τους τροπους διεγερσης του ο καθενας ειναι τοση ψυχοφθορα διαδικασια???
Αρχιζω και διαπιστωνω οτι ο ανθρωπος ειναι το σωμα του + τις ενοχες και αυτο ειναι ολο.
Ευχομαι ο εαυτος μου να μην εχει πεσει ποτε σε αυτο το λουκι.... ελπιζω δλδ γιατι δεν ξερω κιολας.
14-11-2008, 17:26 #140
Μα και τα στερεότυπα της maggie αποτελούν μέρος του \"προβλήματος\"...
τα οποία δεν είναι δικά της... έχουν περάσει και σε εκείνη, όπως και σε τόσον άλλον κόσμο...
Ποιός καθορίζει τα ρούχα μας και ποιός καθορίζει διαχωρισμό στα φύλα με τα ρούχα; Και γιατί;
Ποιός καθορίζει την απόλαυσή μας και την ευχαρίστησή μας; Και γιατί;
Να μην υποτιμάμε καθόλου όλα αυτά που μας έχουν περάσει οι κοινωνίες, οι εκκλησίες, ουσιαστικά οι προσωπικές ηθικές άλλων ανθρώπων...
Ρωτήσαμε ποτέ εμείς τον εαυτό μας τι ακριβώς θέλει, τι νοιώθει και γιατί; Κι αν τον ρωτήσαμε, είμασταν έτοιμοι να δεχτούμε την απάντηση; Ή γεμίσαμε άλλες τόσες άχρηστες τύψεις για το ποιοί είμαστε;
14-11-2008, 17:45 #141
περισσοτερο οργιζομαι για την φρικη που τραβαει ενας γκευ παρα για οτιδηποτε αλλο.
Η αγωνια του να βρει συντροφο, φιλους με κατανοηση και κοινωνια να τον αποδεχτει....
Απο την αλλη ξαναοργιζομαι για την φρικη που ειναι υποχρεωμενο να κουβαλαει το φυλο μου.
Να πρεπει να αποδειξει ανα πασα στιγμη στην καθε κομπλεξικια ποσο ΑΝΤΡΑΣ ειναι.
Μην κανει καμια λαθος κινηση γιατι μπορει να φανει καπως.
Να πρεπει να μελετας τα \"πρεπει\" και τα \"μην\" γιατι αλλιως θα χαρακτηριστεις.
Και ναι στην τελικη εμενα δεν με ακουμπανε ολα αυτα γιατι την εχω παρει γραμμη την υποθεση και οποια
κομπλεξικια βρεθηκε στο δρομο μου και ηθελε να μου κανει ανδρομετρησεις, την εστειλα στα τσακιδια και ακομα παραπερα. Θα κανω οτιμου γοσυταρει και χαρακτηρισμους δεν σηκωνω απο καμια.
Πιστευω ομως οτι υπαρχουν αλλες χιλιαδες εξω που κουβαλανε σιωπηλα το δικου σταυρο του δικου τους γολγοθα...
14-11-2008, 19:25 #142
Originally posted by krino
περισσοτερο οργιζομαι για την φρικη που τραβαει ενας γκευ παρα για οτιδηποτε αλλο.
Η αγωνια του να βρει συντροφο, φιλους με κατανοηση και κοινωνια να τον αποδεχτει....
Απο την αλλη ξαναοργιζομαι για την φρικη που ειναι υποχρεωμενο να κουβαλαει το φυλο μου.
Να πρεπει να αποδειξει ανα πασα στιγμη στην καθε κομπλεξικια ποσο ΑΝΤΡΑΣ ειναι.
Μην κανει καμια λαθος κινηση γιατι μπορει να φανει καπως.
Να πρεπει να μελετας τα \"πρεπει\" και τα \"μην\" γιατι αλλιως θα χαρακτηριστεις.
Και ναι στην τελικη εμενα δεν με ακουμπανε ολα αυτα γιατι την εχω παρει γραμμη την υποθεση και οποια
κομπλεξικια βρεθηκε στο δρομο μου και ηθελε να μου κανει ανδρομετρησεις, την εστειλα στα τσακιδια και ακομα παραπερα. Θα κανω οτιμου γοσυταρει και χαρακτηρισμους δεν σηκωνω απο καμια.
Πιστευω ομως οτι υπαρχουν αλλες χιλιαδες εξω που κουβαλανε σιωπηλα το δικου σταυρο του δικου τους γολγοθα...
Αν ένας γκει τραβάει φρίκη, οφείλει τουλάχιστον να είναι ειλικρινής για να μην τρώνε φρίκη και οι γύρω του.
Δεν μπορείς να παραβλέπεις τις όποιες ομοφυλοφυλικές σου τάσεις, να παντρεύεσαι, να κάνεις παιδιά και να διαιωνίζεις ένα ψέμα κανόνας ο οποίος ούτως ή άλλως ισχύει για όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως σεξουαλικής προτίμησης.
Πάντως αν θες την γνώμη μου, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, θεωρώ ότι οι γκέι είναι σε πιο πλεονεκτική θέση.
Σίγουρα βρίσκονται σε σύγκρουση με τον εαυτό τους, σίγουρα υπάρχουν στιγμές που περιθωριοποιούνται ή στιγματίζονται αλλά πλέον αυτό αποτελεί την εξαίρεση και όχι τον κανόνα.
Αρκεί να ρίξεις μια ματιά σε υψηλές διοικητικές θέσεις των ΜΜΕ και των επιχειρήσεων για να καταλάβεις πως σήμερα το να είσαι γκει (τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο) αν δεν είναι υποχρέωση είναι σίγουρα προνόμιο!
14-11-2008, 20:13 #143
Originally posted by aimilia
Αν ένας γκει τραβάει φρίκη, οφείλει τουλάχιστον να είναι ειλικρινής για να μην τρώνε φρίκη και οι γύρω του.
Δεν μπορείς να παραβλέπεις τις όποιες ομοφυλοφυλικές σου τάσεις, να παντρεύεσαι, να κάνεις παιδιά και να διαιωνίζεις ένα ψέμα κανόνας ο οποίος ούτως ή άλλως ισχύει για όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως σεξουαλικής προτίμησης.
- ιδιο βιολι, χλιοπαιγμενο εργο.....
Αν υποθεσουμε οτι υπαρχει ενας κρυπτοομοφυλοφιλος οπου παντρευεται και στην συνεχεια πεταει ενα παραμυθι στην ετεροφυλη συντροφο του, συμφωνω οτι δεν ειναι σωστο.
Απο την αλλη απο οσο γνωριζω οι ομοφυλοφιλοι στην ελλαδα τουλαχιστον δεν κανουν τιποτα τετοιο η εγω δεν το γνωριζω.
Απο οσο ξερω αν παντρευτουν κανουν γαμο καλυψης οπου η κοπελα γνωριζει τι παιζει.
Ενδεχωμενα κανουν και παιδια.
Σε ολο αυτο δεν βρισκω κατι μεπτο.
Αν απο την αλλη βαζεις ζητημα για ενα ζευγαρι οπου ο αντρας λεει στη γυναικα του, ξερεις θελω να παιξουμε με ενα στραπον..... αυτο το θεωρεις φρικη (!!!) ε τι να πω....
ας προσεχε με ενα τροπο....
Επισης μια λεπτομερεια στο σεναριο αν θες....
Πες μου τι πρεπει να κανει ενας αντρας αν ανακαλυψει οτι στη γυναικα του, αρεσουν και οι γυναικες εξισου???
Να φαει φρικη ο αντρας?? ναι η οχι??
Πάντως αν θες την γνώμη μου, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, θεωρώ ότι οι γκέι είναι σε πιο πλεονεκτική θέση.
Σίγουρα βρίσκονται σε σύγκρουση με τον εαυτό τους, σίγουρα υπάρχουν στιγμές που περιθωριοποιούνται ή στιγματίζονται αλλά πλέον αυτό αποτελεί την εξαίρεση και όχι τον κανόνα.
Αρκεί να ρίξεις μια ματιά σε υψηλές διοικητικές θέσεις των ΜΜΕ και των επιχειρήσεων για να καταλάβεις πως σήμερα το να είσαι γκει (τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο) αν δεν είναι υποχρέωση είναι σίγουρα προνόμιο!
- στην χιλιοπαιγμενη ατακα σου θα σου δωσω την χιλιοπαιγμενη απαντηση μου....
Ο κοσμος των γκευ δεν ειναι σωριασμενος στις επιχειρησεις ΜΜΕ. Οτι βλεπεις στην τιβι δεν ειναι αυτο που συμβαινει στη κοινωνια.
Στις ιδιωτικες επιχειρησεις που γνωριζω ουδεποτε εχω ακουσει οταν προσλαμβανεται καποιος να λεει στο διευθυντη προσωπικου....
- ξερεται εκτος των αλλων, ειμαι και γκευ....
και ο διευθυντης να πεταξει απο την χαρα του.....
Και μιλαω για επιχειρησεις 2000 και πλεον ατομων.
Καμια αλλη καλη ατακα θα ακουσουμε σημερα η να ευχηθω καλο ΣΚ???
14-11-2008, 22:56 #144
Originally posted by Nora
Remedy χανεσαι μεσα στα ιδια σου τα λογια
Εχω διαβασει προσεκτικα ολο το θεμα και σου εχω απαντησει/ρωταω εξισου σημαντικα
Η αναφορα μου στο φυσιλογικο η μη, εγκειται στα λογια σου : \"εαν ομως το φυσιολογικο στην κοινωνια μας ηταν να πηγαινω με γυναικες ενω εμενα μου αρεσαν οι αντρες\"
To δαχτυλο εχει μπει στην κουβεντα προ πολλου
λεω προσεχτικα:φυσιολογικο στην κοινωνια μας
αυτο σημαινει οτι κρινω οτι η κοινωνια μας θεωρει φυσιολογικη την ετεροφυλοφιλια....αν ελεγα οτι ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ τοτε μπορουσες να ισχυριστεις οτι το θεωρω μη φυσιολογικο....
αν τα λεω μπερδεμενα για σενα να στο ξαναπω εντελως απλα για αλλη μια φορα μηπως τα καταλαβεις.
ΔΕΝ θεωρω μη φυσιολογικα τα ομοφυλοφιλικα γουστα η τους ομοφυλοφιλους.α/θεωρω οτι εχουν καθε δικαιωμα να ζουν την ερωτικη ζωη που προτιμουν, με αλλους ενηλικες που εχουν τα ιδια γουστα.
απλα εγω δεν ενδιαφερομαι ερωτικα για ομοφυλοφιλους η ομοφυλοφιλικα βιτσια για την δικη μου ερωτικη ζωη κι επισης θεωρω οτι πρεπει να ειμαστε ειλικρινεις προς τους συντροφους μας ως προς οποιαδηποτε γουστα μας και να μην τους παγιδευουμε σε καταστασεις που δεν επεδιωξαν μεσα στην αγνοια τους...
μπακαλιστι (που λεει κι ο κρινος) μακρια απ τον κωλο μας κι οπου θελει ας παει...
14-11-2008, 23:08 #145
Απορω ομως με την ταση σου να θες βαφτισεις καποιους να εχουν ενα συγκεκριμενο ρολο.
Δεν καταλαβαινω τι προσπαθεις να δικαιολογησεις μεσα σου με αυτο....
Στο κατω κατω, αν υπαρχει αντρας που θελει να ειναι με γυναικα αλλα να παιζει και κανενα στραπον που και που, ε οκ αν δεν θα εισαι εσυ θα ειναι η παραδιπλα.
Το κακο που ειναι??
κι εγω απορω που νομιζεις οτι αλλαζει κατι επι της ουσιας αν ακουσεις αυτο το ονομα.....αν για εσενα δεν εχουν, εχε τα αβαφτιστα....
μονο που κι εσυ δινεις ονοματα...επιμενεις να λες ετεροφυλοφιλο δινοντας μαλιστα και ορισμους(οτι εφοσον του σηκωνεται με γυναικα,ακομα κι αν για να γινει αυτο την θελει να παριστανει τον αντρα και να τον πηδαει με ομοιωματα πεους ενω φοραει τα εσωρουχα της....το ετεροφυλοφιλος ειναι η δικη σου ταμπελα γι αυτο το ατομο..
η δικη μου ειναι κρυπτομοφυλοφιλος...βλεπει� �?δεν ειναι οτι δεν σου αρεσουν οι ταμπελες, απλα σου αρεσουν μονο αυτες που θελεις να βαλεις εσυ.....
οσο για το ποιο ειναι το προβλημα η το κακο στο να θελει καποιος γυναικα με πεος, το εχω πει ηδη πολλες φορες ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ.απλαεγω δεν την βρισκω, και η φιλη πυ ξεκινησε το θεμα δεν τη βρισκει καθολου με το ψεμα που ζουσε μεχρι τωρα....
το ψεμα προς τον συντροφο ειναι το κακο λοιπον...τιποτε αλλο....οι αλλοι/ες θα βρουμε και αντρες του δικου μας γουστου δεν χρειαζεται να παμε ολες με τον ιδιο...
14-11-2008, 23:19 #146
Originally posted by Remedy
μπακαλιστι (που λεει κι ο κρινος) μακρια απ τον κωλο μας κι οπου θελει ας παει...
και επειδη το ειπα εγω ειπα να παρεμβω.......
Δεν καταλαβαινω πως προκυπτει το προβλημα στο ολο σου σκεπτικο....
Πας σε γκευ μπαρ και κανεις γνωριμιες???
Εσυ μια χαρα κοπελα (υποθετω) δεν ειναι φυσικο να ασχολησε με μια χαρα ετεροφυλους???
Το προβλημα που ακριβως ειναι???
14-11-2008, 23:26 #147
- ιδιο βιολι, χλιοπαιγμενο εργο.....
Αν υποθεσουμε οτι υπαρχει ενας κρυπτοομοφυλοφιλος οπου παντρευεται και στην συνεχεια πεταει ενα παραμυθι στην ετεροφυλη συντροφο του, συμφωνω οτι δεν ειναι σωστο.
Απο την αλλη απο οσο γνωριζω οι ομοφυλοφιλοι στην ελλαδα τουλαχιστον δεν κανουν τιποτα τετοιο η εγω δεν το γνωριζω.
Απο οσο ξερω αν παντρευτουν κανουν γαμο καλυψης οπου η κοπελα γνωριζει τι παιζει.
Ενδεχωμενα κανουν και παιδια.
Σε ολο αυτο δεν βρισκω κατι μεπτο.
Αν απο την αλλη βαζεις ζητημα για ενα ζευγαρι οπου ο αντρας λεει στη γυναικα του, ξερεις θελω να παιξουμε με ενα στραπον..... αυτο το θεωρεις φρικη (!!!) ε τι να πω....
ας προσεχε με ενα τροπο....
Επισης μια λεπτομερεια στο σεναριο αν θες....
Πες μου τι πρεπει να κανει ενας αντρας αν ανακαλυψει οτι στη γυναικα του, αρεσουν και οι γυναικες εξισου???
Να φαει φρικη ο αντρας?? ναι η οχι??
- στην χιλιοπαιγμενη ατακα σου θα σου δωσω την χιλιοπαιγμενη απαντηση μου....
Ο κοσμος των γκευ δεν ειναι σωριασμενος στις επιχειρησεις ΜΜΕ. Οτι βλεπεις στην τιβι δεν ειναι αυτο που συμβαινει στη κοινωνια.
Στις ιδιωτικες επιχειρησεις που γνωριζω ουδεποτε εχω ακουσει οταν προσλαμβανεται καποιος να λεει στο διευθυντη προσωπικου....
- ξερεται εκτος των αλλων, ειμαι και γκευ....
και ο διευθυντης να πεταξει απο την χαρα του.....
Και μιλαω για επιχειρησεις 2000 και πλεον ατομων.
Καμια αλλη καλη ατακα θα ακουσουμε σημερα η να ευχηθω καλο ΣΚ???
Ακόμη κι αν δεν γνωρίζω προσωπικά, σαφώς και υπάρχουν γκει που κάνουν οικογένειες ερήμην της συντρόφου και όχι απαραίτητα από δόλο αλλά γιατί θεωρούν πως έτσι θα καταπολεμήσουν την ομοφυλοφιλία τους.
Αν ένας άντρας ανακαλύψει ότι στην γυναίκα του αρέσουν οι γυναίκες σαφώς και θα φάει φρίκη, δεν εξαιρείται! (αφού βέβαια πρώτα καλέσει και τις δύο στο κρεβάτι του:P )
Φυσικά και σε μια συνέντευξη για δουλειά, δεν λες \" με λένε τάδε και μ αρέσει να τον παίρνω από πίσω!\".
Δεν εννοώ πως σε προσλαμβάνουν επειδή είσαι γκέι αλλά πως -πολλές φορές-χαίρεις ιδιαίτερης μεταχείρισης με την καλή έννοια, εξαιτίας αυτής της σεξουαλικής προτίμησής σου.
Ειδικά σε κάτι χώρους όπως του θεάτρου και της τηλεόρασης (και εδώ μιλάω από καθαρά προσωπική πείρα γιατί εργαζόμουν γι αυτό κάποτε!) αυτή η ιδιαιτερότητά σου, ανοίγει πάρα πολλές πόρτες παρά τις κλείνει!
14-11-2008, 23:28 #148
Originally posted by Remedy
ολα τα πραγματα εχουν ονομα...
κι εγω απορω που νομιζεις οτι αλλαζει κατι επι της ουσιας αν ακουσεις αυτο το ονομα.....αν για εσενα δεν εχουν, εχε τα αβαφτιστα....
μονο που κι εσυ δινεις ονοματα...επιμενεις να λες ετεροφυλοφιλο δινοντας μαλιστα και ορισμους(οτι εφοσον του σηκωνεται με γυναικα,ακομα κι αν για να γινει αυτο την θελει να παριστανει τον αντρα και να τον πηδαει με ομοιωματα πεους ενω φοραει τα εσωρουχα της....το ετεροφυλοφιλος ειναι η δικη σου ταμπελα γι αυτο το ατομο..
η δικη μου ειναι κρυπτομοφυλοφιλος...βλεπει� �?δεν ειναι οτι δεν σου αρεσουν οι ταμπελες, απλα σου αρεσουν μονο αυτες που θελεις να βαλεις εσυ.....
περιμενεις να δεχτω εννοιες τις οποιες τις ακουω πρωτη φορα απο εσενα??
Μπορεις να μου δωσεις ενα λογο για αυτο??
Τουλαχιστον δωσε μου μια βιβλιογραφια, μια παραπομπη η οτι αλλο να μελετησω....
Θες να δεχτω ενα φιρμανι που εβγαλες εσυ σαν αποψη???
Δεν ειναι λιγο υπερβολικο αυτο εκ μερους σου, οταν μαλσιτα πιστευω οτι ολα αυτα βασιζονται σε φοβιες σου??
οσο για το ποιο ειναι το προβλημα η το κακο στο να θελει καποιος γυναικα με πεος, το εχω πει ηδη πολλες φορες ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ.απλαεγω δεν την βρισκω,
και θα σου ξαναπω οτι πολυ καλα κανεις και δεν την βρισκεις.
Σε αναγκασε κανεις να πας με το ζορι ομοφυλοφιλο αντρα και εχεις τετοιο αγχος??
Σε προξενεψανε με το ζορι με γκευ???
Τι ακριβως εχει συμβει???
και η φιλη πυ ξεκινησε το θεμα δεν τη βρισκει καθολου με το ψεμα που ζουσε μεχρι τωρα....
αυτο ειναι δικη σου εκτιμηση.
Η δικη μου ειναι οτι η φιλη θεματοθετρια ξεκινησε ενα θρεντ, οντας ανησυχη και ασχετη οπως δηλωσε.
Το οτι της ηταν αγνωστα ολα αυτα δεν σημαινει οτι δεν αγαπιοταν με τον αντρα της και δεν μπορει να βρεις τις ισορροπιες μαζι της,
Και σου κανει η οχι, ευτυχως η κοπελα προτιμησε την δικη μου εκδοχη και οχι την δικη σου η παρομοιες εχει καλως???
το ψεμα προς τον συντροφο ειναι το κακο λοιπον...τιποτε αλλο....
ψεμα υπαρχει παντου για χιλιαδες λογους.
Υπαρχουν σκεπτικα οπου το ψεμα μπορεις να το ερμηνευσεις και ενιοτε να το κατανοησεις.
Δυστυχως δεν ζουμε σε open mind κοινωνια που να ειναι ολα τοσο απλα.
Και αυτο επισης η φιλη μας το κατανοησε, εσυ οχι αλλα αυτο δεν μας ενοχλει.
οι αλλοι/ες θα βρουμε και αντρες του δικου μας γουστου δεν χρειαζεται να παμε ολες με τον ιδιο...
σε αυτο εχουμε συμφωνησει προ καιρου....
14-11-2008, 23:36 #149
Στο 2008 ζούμε.
Ακόμη κι αν δεν γνωρίζω προσωπικά, σαφώς και υπάρχουν γκει που κάνουν οικογένειες ερήμην της συντρόφου και όχι απαραίτητα από δόλο αλλά γιατί θεωρούν πως έτσι θα καταπολεμήσουν την ομοφυλοφιλία τους.
πιστευω οτι και να υπαρχει αυτη η κατηγορια που αναφερεις ειναι ελαχιστοι.
Μιλαω παντα για ζευγαρια που ο αντρας να το κρυβει απο την γυναικα του. Αλλα ακομα και να ισχυει αυτο, δεν εχω να πω και πολλα, οι ανθρωποι αλλαζουν και χωριζουν για 1002 λογους.
Ε οκ, ας γινουν 1003!!!
Αν ένας άντρας ανακαλύψει ότι στην γυναίκα του αρέσουν οι γυναίκες σαφώς και θα φάει φρίκη, δεν εξαιρείται! (αφού βέβαια πρώτα καλέσει και τις δύο στο κρεβάτι του:P )
καταρχην πιστευω οτι ολοι οι ανθρωποι εχουν μια πλευρα ομοφυλοφιλιας αλλα αυτο δεν εχει να κανει με την συζητηση.
Φρικη θα φαει αυτος που εχει κολλημα, γιατι το πως κανεις σεξ δεν ειναι υποχρεωτικο να ειναι σταθερο μεχρι να ειναι το ιδιο στυλακι μεχρι να πεθανεις.
Τωρα δες την προταση ολοκληρη που γραφεις, θα δεις οτι απο μονη της ειναι σχημα οξυμωρο οσο και αν κανεις χιουμορ....
Φυσικά και σε μια συνέντευξη για δουλειά, δεν λες \" με λένε τάδε και μ αρέσει να τον παίρνω από πίσω!\".
Δεν εννοώ πως σε προσλαμβάνουν επειδή είσαι γκέι αλλά πως -πολλές φορές-χαίρεις ιδιαίτερης μεταχείρισης με την καλή έννοια, εξαιτίας αυτής της σεξουαλικής προτίμησής σου.
σου ξαναλεω, οτι σε ιδιωτικες εταιριες που ξερω δεν εχω ακουσει ποτε κατι τετοιο.
Αυτο τι σημαινει οτι δεν υπαρχουν γκει??
Φυσικα και υπαρχουν αλλα δεν το γνωριζει κανεις.
Ειδικά σε κάτι χώρους όπως του θεάτρου και της τηλεόρασης (και εδώ μιλάω από καθαρά προσωπική πείρα γιατί εργαζόμουν γι αυτό κάποτε!) αυτή η ιδιαιτερότητά σου, ανοίγει πάρα πολλές πόρτες παρά τις κλείνει!
σεβομαι αυτο που λες και το πιστευω.
Παρολα αυτα, πιστευω εξισου οτι ο χωρος των ΜΜΕ ειναι η μειοψηφια της κουβεντας.
Ενας γκει μπορει να ειναι οποιοσδηποτε και δεν κουβαλαει καμια ταμπελα σεξουαλικων προτιμησεων στο κουτελο.
Η κανω λαθος?
14-11-2008, 23:40 #150
Στο 2008 ζούμε.
πιστευω οτι και να υπαρχει αυτη η κατηγορια που αναφερεις ειναι ελαχιστοι.
Μιλαω παντα για ζευγαρια που ο αντρας να το κρυβει απο την γυναικα του. Αλλα ακομα και να ισχυει αυτο, δεν εχω να πω και πολλα, οι ανθρωποι αλλαζουν και χωριζουν για 1002 λογους.
Ε οκ, ας γινουν 1003!!!
καταρχην πιστευω οτι ολοι οι ανθρωποι εχουν μια πλευρα ομοφυλοφιλιας αλλα αυτο δεν εχει να κανει με την συζητηση.
Φρικη θα φαει αυτος που εχει κολλημα, γιατι το πως κανεις σεξ δεν ειναι υποχρεωτικο να ειναι σταθερο μεχρι να ειναι το ιδιο στυλακι μεχρι να πεθανεις.
Τωρα δες την προταση ολοκληρη που γραφεις, θα δεις οτι απο μονη της ειναι σχημα οξυμωρο οσο και αν κανεις χιουμορ....
σου ξαναλεω, οτι σε ιδιωτικες εταιριες που ξερω δεν εχω ακουσει ποτε κατι τετοιο.
Αυτο τι σημαινει οτι δεν υπαρχουν γκει??
Φυσικα και υπαρχουν αλλα δεν το γνωριζει κανεις.
σεβομαι αυτο που λες και το πιστευω.
Παρολα αυτα, πιστευω εξισου οτι ο χωρος των ΜΜΕ ειναι η μειοψηφια της κουβεντας.
Ενας γκει μπορει να ειναι οποιοσδηποτε και δεν κουβαλαει καμια ταμπελα σεξουαλικων προτιμησεων στο κουτελο.
Η κανω λαθος?
Θέλω να πω πως κάποια πράγματα φαίνονται, δηλαδή δύσκολο κάποιος να είναι θηλυπρεπής αλλά παρόλα αυτά να είναι ετεροφυλόφιλος.
Όχι πως δεν συμβαίνει αλλά δεν είναι και το πιο σύνηθες πράγμα του κόσμου!
Κατά τ άλλα στον χώρο των ΜΜΕ, είτε είσαι γκει είτε όχι, είτε σπάει η μέση σου είτε όχι, μια πρώτη προσέγγιση την έχεις από άτομα του ίδιου φύλου!
Φωταψιες στα μάτια
26-06-2025, 07:53 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή