Results 151 to 165 of 273
Thread: αμφιφυλοφιλια στον γαμο
-
14-11-2008, 23:58 #151
Originally posted by aimilia
Δεν χρειάζεσαι ταμπέλα στο κούτελο όταν σπας τη μέση σου:P
Θέλω να πω πως κάποια πράγματα φαίνονται, δηλαδή δύσκολο κάποιος να είναι θηλυπρεπής αλλά παρόλα αυτά να είναι ετεροφυλόφιλος.
Όχι πως δεν συμβαίνει αλλά δεν είναι και το πιο σύνηθες πράγμα του κόσμου!
Κατά τ άλλα στον χώρο των ΜΜΕ, είτε είσαι γκει είτε όχι, είτε σπάει η μέση σου είτε όχι, μια πρώτη προσέγγιση την έχεις από άτομα του ίδιου φύλου!
ξεκολα καμποσο....
Δεν υπαρχουν μονο γκει που σπανε την μεση τους, ουτε ειναι θυληπρεπεις.
Γενικως υπαρχουν και οι δυο εκδοχες απο οσο εχω δει.
Δεν διαφωνω οτι αμα δεις ενα αντρα θυληπρεπη πολυ πιθανον να ειναι γκευ.
Ωστοσο αυτος δεν ειναι ο κανονας και νομιζω το γνωριζεις.
- 15-11-2008, 00:06 #152
Originally posted by krino
Originally posted by aimilia
Δεν χρειάζεσαι ταμπέλα στο κούτελο όταν σπας τη μέση σου:P
Θέλω να πω πως κάποια πράγματα φαίνονται, δηλαδή δύσκολο κάποιος να είναι θηλυπρεπής αλλά παρόλα αυτά να είναι ετεροφυλόφιλος.
Όχι πως δεν συμβαίνει αλλά δεν είναι και το πιο σύνηθες πράγμα του κόσμου!
Κατά τ άλλα στον χώρο των ΜΜΕ, είτε είσαι γκει είτε όχι, είτε σπάει η μέση σου είτε όχι, μια πρώτη προσέγγιση την έχεις από άτομα του ίδιου φύλου!
ξεκολα καμποσο....
Δεν υπαρχουν μονο γκει που σπανε την μεση τους, ουτε ειναι θυληπρεπεις.
Γενικως υπαρχουν και οι δυο εκδοχες απο οσο εχω δει.
Δεν διαφωνω οτι αμα δεις ενα αντρα θυληπρεπη πολυ πιθανον να ειναι γκευ.
Ωστοσο αυτος δεν ειναι ο κανονας και νομιζω το γνωριζεις.
15-11-2008, 00:16 #153
οκ ας πουμε οτι σε καποια σημεια συμφωνουμε....
:P
15-11-2008, 00:52 #154
Παρακολουθώ εδώ και μέρες μια ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση σε ένα ασυνήθιστο θρεντ που έθεσε η φίλη μας η Μάγκι, οφείλω να ομολογήσω πως η αντιπαράθεση των απόψεων σε ένα θέμα που εξαρτάται αποκλειστικά και μόνον στο τι ορίζουμε εμείς οι ίδιοι τι και πως, στο τέλος τέλος δεν μπορεί να έχει αντικειμενική κατάληξη, όχι τόσο από την επιστημονική πλευρά, όσο από το πως αισθάνεται ο καθένας την σεξουαλική φύση..Αυτό που ο χ αντιλαμβάνεται π.χ. σαν ανωμαλία, για τον ψ αντίθετα είναι η σαρκική μετουσίωση των επιθυμιών του , σε όποια κατηγορία κι αν θέλουμε να κατατάξουμε τον χ ή τον ψ και το αντίστροφο. Η σεξουαλική προτίμηση του καθένα με λίγα λόγια είναι a priori εκτός οποιασδήποτε ταμπελοποίησης ή κριτικής. Η παρενδυσία είναι μια περίπτωση που ένα ποσοστό των αντρών - ίσως σημαντικότερο απ\' όσο πιστεύουν κάποιοι - σε κάποια φάση της ζωής του περνάει, χωρίς συνήθως να αφήνει μόνιμες σεξουαλικές αμφιδρομήσεις. Επίσης στους άνδρες, ερωτογενείς ζώνες - δευτερεύουσες - συγκαταλέγονται : 1. οι θηλές , παρ\' ότι δεν υπάρχει ανεπτυγμένος μαστός κι οι θηλές αποτελούν λανθάσουσα κατάσταση της εξέλιξης του είδους -- 2. Οι πρωκτικοί σφιγκτήρες - ουσιαστικά οι νευρικές εκείνες απολήξεις που είναι υπεύθυνες για τον έλεγχο της αφόδευσης.
Αν λοιπόν σε κάποια στιγμή της ζωής του ο άντρας θελήσει να βάλει σουτιέν, είναι ίσως σε μια φάση που εξερευνά ακόμη το σώμα του..Εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ, αν το έκανα, θα το θεωρούσα πιθανό να συμβεί μεταξύ 15 και 30, σήμερα που πλησιάζω τον μισό αιώνα το θεωρώ απίθανο, αν και ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι του ξημερώνει..Όσο για το δάχτυλο και την σημασία που ίσως του δόθηκε παραπάνω σ\' αυτό το θέμα, σε κάποια φάση της ζωής μου, όντας νεώτερος με ερωτική σύντροφο που της άρεσαν τα \"παιχνίδια\", σε στιγμή παθιασμένης συνεύρεσης, ένοιωσα το δάχτυλο της να \"εξερευνά\" το \"άβατο\" της σεξουαλικής μου υπόστασης..Αντί να σηκωθώ, να νευριάσω, να την απωθήσω, να μαλλιοτραβηχτώ, αφού είπα από μέσα μου - για ένα και μόνο δευτερόλεπτο - \"ωπ, τι έχουμε εδώ\", συμμετείχα σ\' αυτό που η σύντροφος μου απολάμβανε, όχι βέβαια με ομοφυλοφιλική διάθεση , η \"κρυπτομοφυλική\" όπως διάβασα κάπου στο τόπικ , αλλά με απόλυτη ευχαρίστηση της στιγμής. Η μετέπειτα επεξήγηση της συντρόφου μου , ήταν πως \"έτσι ένοιωσε να κάνει στο οργασμικό της παραλήρημα\", μου άφησε μια αίσθηση ικανοποίησης πως ήμουν ο απόλυτος ερωτικός παρτενέρ , απαλλαγμένος κυρίως από ταμπού που σε άλλες εποχές , ίσως και να μ\' έριχναν στην πυρά...
Η παρενδυσία κατά τη γνώμη μου , δεν είναι ενδεικτικό ομοφυλοφιλίας, όπως και πολλές άλλες περιπτώσεις σεξουαλικών περιπτώσεων σεξουαλικού ερεθισμού, αλλά όχι απαραίτητα σεξουαλικής προτίμησης αντίθετης προς το φύλο..
Το θέμα είναι , η Μάγκι το έλυσε το πρόβλημα της, η μπερδεύτηκε ακόμη πιο πολύ ?
15-11-2008, 01:59 #155
Originally posted by sabb
Παρακολουθώ εδώ και μέρες μια ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση σε ένα ασυνήθιστο θρεντ που έθεσε η φίλη μας η Μάγκι, οφείλω να ομολογήσω πως η αντιπαράθεση των απόψεων σε ένα θέμα που εξαρτάται αποκλειστικά και μόνον στο τι ορίζουμε εμείς οι ίδιοι τι και πως, στο τέλος τέλος δεν μπορεί να έχει αντικειμενική κατάληξη, όχι τόσο από την επιστημονική πλευρά, όσο από το πως αισθάνεται ο καθένας την σεξουαλική φύση..Αυτό που ο χ αντιλαμβάνεται π.χ. σαν ανωμαλία, για τον ψ αντίθετα είναι η σαρκική μετουσίωση των επιθυμιών του , σε όποια κατηγορία κι αν θέλουμε να κατατάξουμε τον χ ή τον ψ και το αντίστροφο. Η σεξουαλική προτίμηση του καθένα με λίγα λόγια είναι a priori εκτός οποιασδήποτε ταμπελοποίησης ή κριτικής. Η παρενδυσία είναι μια περίπτωση που ένα ποσοστό των αντρών - ίσως σημαντικότερο απ\' όσο πιστεύουν κάποιοι - σε κάποια φάση της ζωής του περνάει, χωρίς συνήθως να αφήνει μόνιμες σεξουαλικές αμφιδρομήσεις. Επίσης στους άνδρες, ερωτογενείς ζώνες - δευτερεύουσες - συγκαταλέγονται : 1. οι θηλές , παρ\' ότι δεν υπάρχει ανεπτυγμένος μαστός κι οι θηλές αποτελούν λανθάσουσα κατάσταση της εξέλιξης του είδους -- 2. Οι πρωκτικοί σφιγκτήρες - ουσιαστικά οι νευρικές εκείνες απολήξεις που είναι υπεύθυνες για τον έλεγχο της αφόδευσης.
Αν λοιπόν σε κάποια στιγμή της ζωής του ο άντρας θελήσει να βάλει σουτιέν, είναι ίσως σε μια φάση που εξερευνά ακόμη το σώμα του..Εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ, αν το έκανα, θα το θεωρούσα πιθανό να συμβεί μεταξύ 15 και 30, σήμερα που πλησιάζω τον μισό αιώνα το θεωρώ απίθανο, αν και ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι του ξημερώνει..Όσο για το δάχτυλο και την σημασία που ίσως του δόθηκε παραπάνω σ\' αυτό το θέμα, σε κάποια φάση της ζωής μου, όντας νεώτερος με ερωτική σύντροφο που της άρεσαν τα \"παιχνίδια\", σε στιγμή παθιασμένης συνεύρεσης, ένοιωσα το δάχτυλο της να \"εξερευνά\" το \"άβατο\" της σεξουαλικής μου υπόστασης..Αντί να σηκωθώ, να νευριάσω, να την απωθήσω, να μαλλιοτραβηχτώ, αφού είπα από μέσα μου - για ένα και μόνο δευτερόλεπτο - \"ωπ, τι έχουμε εδώ\", συμμετείχα σ\' αυτό που η σύντροφος μου απολάμβανε, όχι βέβαια με ομοφυλοφιλική διάθεση , η \"κρυπτομοφυλική\" όπως διάβασα κάπου στο τόπικ , αλλά με απόλυτη ευχαρίστηση της στιγμής. Η μετέπειτα επεξήγηση της συντρόφου μου , ήταν πως \"έτσι ένοιωσε να κάνει στο οργασμικό της παραλήρημα\", μου άφησε μια αίσθηση ικανοποίησης πως ήμουν ο απόλυτος ερωτικός παρτενέρ , απαλλαγμένος κυρίως από ταμπού που σε άλλες εποχές , ίσως και να μ\' έριχναν στην πυρά...
Η παρενδυσία κατά τη γνώμη μου , δεν είναι ενδεικτικό ομοφυλοφιλίας, όπως και πολλές άλλες περιπτώσεις σεξουαλικών περιπτώσεων σεξουαλικού ερεθισμού, αλλά όχι απαραίτητα σεξουαλικής προτίμησης αντίθετης προς το φύλο..
Το θέμα είναι , η Μάγκι το έλυσε το πρόβλημα της, η μπερδεύτηκε ακόμη πιο πολύ ?
15-11-2008, 09:33 #156
αντιθετα αιμιλια,
η μαγκι ακουσε μια ακομη ηρεμη φωνη....
Και αν το θες, αν εχω την συντροφο μου και ζητησει να ΜΟΥ κανει κατι ισως μπω σε σκεψεις.
(μου αρεσει η οχι??)
Αν γιει το αναποδο ομως και αυτο που μου ζηταει να ΤΗΣ κανω για πιο λογο να πω οχι???
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω το ολο ζητημα που μπαινει με ενα αντρα που ζηταει απο μια γυναικα να παιξει με ενα στραπον....
Και μπακαλιστι,
καλε κοπελα μας,
στο κωλο σου θα μπει??
ε μαααααα πιαααααα!!!
15-11-2008, 14:36 #157
Originally posted by sabb
Παρακολουθώ εδώ και μέρες μια ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση σε ένα ασυνήθιστο θρεντ που έθεσε η φίλη μας η Μάγκι, οφείλω να ομολογήσω πως η αντιπαράθεση των απόψεων σε ένα θέμα που εξαρτάται αποκλειστικά και μόνον στο τι ορίζουμε εμείς οι ίδιοι τι και πως, στο τέλος τέλος δεν μπορεί να έχει αντικειμενική κατάληξη, όχι τόσο από την επιστημονική πλευρά, όσο από το πως αισθάνεται ο καθένας την σεξουαλική φύση..1.Αυτό που ο χ αντιλαμβάνεται π.χ. σαν ανωμαλία, για τον ψ αντίθετα είναι η σαρκική μετουσίωση των επιθυμιών του , σε όποια κατηγορία κι αν θέλουμε να κατατάξουμε τον χ ή τον ψ και το αντίστροφο. Η σεξουαλική προτίμηση του καθένα με λίγα λόγια είναι a priori εκτός οποιασδήποτε ταμπελοποίησης ή κριτικής. 2.Η παρενδυσία είναι μια περίπτωση που ένα ποσοστό των αντρών - ίσως σημαντικότερο απ\' όσο πιστεύουν κάποιοι - σε κάποια φάση της ζωής του περνάει, χωρίς συνήθως να αφήνει μόνιμες σεξουαλικές αμφιδρομήσεις. Επίσης στους άνδρες, ερωτογενείς ζώνες - δευτερεύουσες - συγκαταλέγονται : 1. οι θηλές , παρ\' ότι δεν υπάρχει ανεπτυγμένος μαστός κι οι θηλές αποτελούν λανθάσουσα κατάσταση της εξέλιξης του είδους -- 2. Οι πρωκτικοί σφιγκτήρες - ουσιαστικά οι νευρικές εκείνες απολήξεις που είναι υπεύθυνες για τον έλεγχο της αφόδευσης.
Αν λοιπόν σε κάποια στιγμή της ζωής του ο άντρας θελήσει να βάλει σουτιέν, είναι ίσως σε μια φάση που εξερευνά ακόμη το σώμα του..3.Εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ, αν το έκανα, θα το θεωρούσα πιθανό να συμβεί μεταξύ 15 και 30, σήμερα που πλησιάζω τον μισό αιώνα το θεωρώ απίθανο, αν και ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι του ξημερώνει..Όσο για το δάχτυλο και την σημασία που ίσως του δόθηκε παραπάνω σ\' αυτό το θέμα, σε κάποια φάση της ζωής μου, όντας νεώτερος με ερωτική σύντροφο που της άρεσαν τα \"παιχνίδια\", σε στιγμή παθιασμένης συνεύρεσης, 4.ένοιωσα το δάχτυλο της να \"εξερευνά\" το \"άβατο\" της σεξουαλικής μου υπόστασης..Αντί να σηκωθώ, να νευριάσω, να την απωθήσω, να μαλλιοτραβηχτώ, αφού είπα από μέσα μου - για ένα και μόνο δευτερόλεπτο - \"ωπ, τι έχουμε εδώ\", συμμετείχα σ\' αυτό που η σύντροφος μου απολάμβανε, όχι βέβαια με ομοφυλοφιλική διάθεση , η \"κρυπτομοφυλική\" όπως διάβασα κάπου στο τόπικ , αλλά με απόλυτη ευχαρίστηση της στιγμής. Η μετέπειτα επεξήγηση της συντρόφου μου , ήταν πως \"έτσι ένοιωσε να κάνει στο οργασμικό της παραλήρημα\", μου άφησε μια αίσθηση ικανοποίησης πως ήμουν ο απόλυτος ερωτικός παρτενέρ , απαλλαγμένος κυρίως από ταμπού που σε άλλες εποχές , ίσως και να μ\' έριχναν στην πυρά...
1.
συμφωνω απολυτα
2.
δεν ξερω αν καπου το εχεις διαβασει αυτο η το εχεις ακουσει η διαπιστωσει ο ιδιος.οι σεξουαλικες προτιμησεις των ανθρωπων δεν ειναι κρυολογημα για να ειναι κατι περαστικο.η παρενδυσια δεν ειναι τυχαιο περιστατικο που μπορει να τυχει η να μη τυχει στην ζωη καποιου, οπως και καθε σεξουαλικη προτιμηση, αν διεγειρει καποιον, θα την συναντησει οπωσδηποτε,ακομα κι αν την κρυβει στο παταρι....το να ποθει κατι καποιος αλλα να το κατακρινει και γι αυτο να το απωθει,ειναι μια αλλη ιστορια....ξερει πολυ καλα ομως οτι θαθελε να το κανει..
κι ακομα,δεν νομιζεις οτι ειναι λιγο διαφορετικο θεμα το που βρισκονται οι ανδρικες ερωτογονες ζωνες απο την επιθυμια καποιου αντρα, αφου ντυθει με γυναικεια εσωρουχα ,να επιθυμει η γυναικα του να του κανει ερωτα με ομοιωματα πεους?εμενα μου φαινεται λιγο μεγαλο το αλμα απο την πρωτη διαπιστωση στην δευτερη προτιμηση.....
3.
ΕΣΥ δεν τοχεις κανει,ΕΣΥ θεωρεις.....εγω ομως ξερω ατομο που το κανει, ξεκινησε στην ηλικια που λες,ειναι τωρα στην ηλικια σου και εξακολουθει να ειναι μεγαλη του προτιμηση και ικανοποιηση.....απο που συμπεραινεις λοιπον οτι ειναι κατι σαν δοκιμη η κατι περιστασιακο η περαστικο?
4.
θεωρεις συγκρισιμες καταστασεις, το να εχει μια παρορμηση ο/η παρτενερ την ωρα της ερωτικης πραξης και να συμπλευσεις μαζι του οσο δεν ενοχλεισαι και τελικα να διαπιστωσεις οτι ικανοποιηθηκες,ετσι οπως εγινε,την συγκεκριμενη στιγμη, χωρις να σημαινει απαραιτητα οτι δεν ικανοποιεισαι πια χωρις αυτο, χωρις να σημαινει καν οτι θα χεις την διαθεση καποτε να το επαναλαβεις,χωρις να το κρινεις η να το κατακρινεις, που απλα το εζησες ετσι οπως εξελιχθηκε, με αυτο που συζηταμε εδω, που ειναι μια εμμονη,κρυμενη στο παταρι, που δεν τη λεει ο αντρας σε αυτη που επελεξε να τον παντρευτει για να ξερει αν συμφωνουν η οχι, που την εκμυστηρευεται μετα την αποκαλυψη μονο, που ζηταει εν ψυχρω κι οχι πανω στην πραξη να την ενταξουν στην ερωτικη τους ζωη με εναν συγκεκριμενο τροπο,που ενοχικα τα παιρνει ολα πισω οταν αποφασιζει η γυναικα να το συζητησουν και ισως να το δοκιμασουν?να υποθεσουμε οτι το πηρε πισω γιατι περασε πια,ωσαν κρυολογημα?
15-11-2008, 14:38 #158
αντιθετα αιμιλια,
η μαγκι ακουσε μια ακομη ηρεμη φωνη....
Και αν το θες, αν εχω την συντροφο μου και ζητησει να ΜΟΥ κανει κατι ισως μπω σε σκεψεις.
(μου αρεσει η οχι??)
Αν γιει το αναποδο ομως και αυτο που μου ζηταει να ΤΗΣ κανω για πιο λογο να πω οχι???
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω το ολο ζητημα που μπαινει με ενα αντρα που ζηταει απο μια γυναικα να παιξει με ενα στραπον....
Και μπακαλιστι,
καλε κοπελα μας,
στο κωλο σου θα μπει??
ε μαααααα πιαααααα!!!
15-11-2008, 14:44 #159
ρε συ ρεμεντυ αρχιζεις και συζητας ποσο κανει 2+2....
Δεν κανω μια σχεση για καταναγκαστικους λογους.
Ουτε εγω, ουτε εσυ ουτε κανενας.
Αν μου ζητησει ο ερωτικος μου συντροφος να κανουμε κατι την ωρα του σεξ, το δοκιμασω και δεν μου αρεσει, δεν το ξανακανω που να χτυπιεται κατω δεκα χρονια.
Στο φιναλε ας παει να βρει αυτο που θελει εκεινο που δεν μπορω να δωσω εγω.
Δεν εχω κανενα προβλημα σε αυτο.
Και ειναι αρκετος λογος εφοσον αυτο γινει βασανιστικο ερωτημα οχι μονο να πω οχι, αλλα να χωρισω κιολας.
Αλλα γιατι μου τα λες αυτα, αφου ξερεις οτι συμφωνω και συμφωνεις.... σε αυτο τουλαχιστον γιατι στα υπολοιπα εχεις ταμπου και δεν χρειαζεται να συμφωνησεις σε αυτο.
15-11-2008, 15:58 #160
ναι αλλα αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ συζηταμε....
οτι η μαγκυ και σοκαριστηκε και δεν ηταν καθολου σιγουρη οτι αυτοπου της ζητησε ειναι κατι που θα ηθελε να το κανει....
και δυστυχως,δεν το ζητησε την ωρα του σεξ, αλλα στην ψυχρα,λες και θα κανουν κανενα συμβολαιο ...
κι ουτε εκανε σχεση για καταναγκαστικους λογους,ουτε ηξερε αυτο το ζητουμενο οταν την εκανε την σχεση...ξαφνικα της προεκυψε και μαλιστα οχι αυθορμητως, αλλα μετα τις αποκαλυψεις του παταριου....τοσο αμεληταιο δειχνει σε σενα?
και δεν χρειαζεται να δοκιμασουμε τα παντα για να ξερουμε οτι μας απωθουν η δεν μας ταιριαζουν...μερικα μας ειναι τοσο απωθητικα η και αηδιαστικα που δεν εχουμε καν την διαθεση να τα δοκιμασουμε...υποχρεωτικη ειναι η δοκιμη?
μου θυμιζει το επιχειρημα καποιον ομοφυλ. που λενε οτι για ξερεις οτι δεν εισαι πρεπειν το δοκιμασεις και να μη σαρεσει,μπας και ψησουν κανεναν να αρχισει τις δοκιμες
και τα σκτ δεν αρεσουν στους περισσοτερους.ειναι επιχειρημα να τους πεις οτι πρεπει να τα δοκιμασουν πρωτα για ν ισχυριστουν οτι δεν τους αρεσουν?
15-11-2008, 16:19 #161
Originally posted by Remedy
ναι αλλα αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ συζηταμε....
οτι η μαγκυ και σοκαριστηκε και δεν ηταν καθολου σιγουρη οτι αυτοπου της ζητησε ειναι κατι που θα ηθελε να το κανει....
και πως θα ξερει τι θελει η τι δεν θελει αν δεν δοκιμασει??
εσυ πως προδικαζεις οτι ειναι κατι που θα την απωθησει 100%??
Το να σοκαριστει ειναι ευκολο να συμβει.
Οτι ειναι εξω απο οσα γνωριζουμε μπορει να μας σοκαρουν, αυτο σημαινει οτι ειναι απορριπτεα??
και δυστυχως,δεν το ζητησε την ωρα του σεξ, αλλα στην ψυχρα,λες και θα κανουν κανενα συμβολαιο ...
κι ουτε εκανε σχεση για καταναγκαστικους λογους,ουτε ηξερε αυτο το ζητουμενο οταν την εκανε την σχεση...ξαφνικα της προεκυψε και μαλιστα οχι αυθορμητως, αλλα μετα τις αποκαλυψεις του παταριου....τοσο αμεληταιο δειχνει σε σενα?
το οτι δεν εγινε κατω απο νορμαλ συνθηκες σημαινει οτι πρεπει να του δωσει τα παπουτσια στο χερι???
Μα καλα η κοπελα παντρευτηκε, εκανε παιδι και πρεπει να ακυρωσει τα παντα στη ζωη της επειδη δεν βρηκε σωστο κατ εσε τροπο να την εισαγει στην σεξουαλικοτητα του , ο αντρας της??
Δλδ ελεος, δεν μιλαμε για μια σχεση ενος μηνα οπου γνωριζεις τον αλλο αλλα για κατι παραπανω.
Αυτο το παραπανω σημαινει οτι εχεις ζησει καποια πραγματα μαζι του.
Και σου αντιστρεφω το ερωτημα: τοσο αμελητεα ειναι η υπολοιπη ζωη του ζευγαριου??? τα παντα θα κριθουν απο ενα στραπον??? και το τροπο που θα το εμφανισεις???
και δεν χρειαζεται να δοκιμασουμε τα παντα για να ξερουμε οτι μας απωθουν η δεν μας ταιριαζουν...μερικα μας ειναι τοσο απωθητικα η και αηδιαστικα που δεν εχουμε καν την διαθεση να τα δοκιμασουμε...υποχρεωτικη ειναι η δοκιμη?
οχι απαραιτητη για ολους....
μερικοι εχουν την περιεργεια, απλα κλωωνουν η φοβουνται η οτι αλλο θες.
Αν ειναι εξ αρχης απορριπτέο πραγματι η δοκιμη δεν ειναι απαραιτητη....
μου θυμιζει το επιχειρημα καποιον ομοφυλ. που λενε οτι για ξερεις οτι δεν εισαι πρεπειν το δοκιμασεις και να μη σαρεσει,μπας και ψησουν κανεναν να αρχισει τις δοκιμες
ημουν και εγω αυτη της φιλοσοφιας, λες να ειμαι ξενερωτος???
Το τι θελει να δοκιμασει κανεις στη ζωη του απτεται στον ιδιο τον ανθρωπο και σε κανενα αλλο.
και τα σκτ δεν αρεσουν στους περισσοτερους.ειναι επιχειρημα να τους πεις οτι πρεπει να τα δοκιμασουν πρωτα για ν ισχυριστουν οτι δεν τους αρεσουν?
σου ειπα και πριν οτι αν κατι χαλαει την αισθητικη σου δεν το δοκιμαζεις.
Απο κει και περα τα παντα ειναι πεδιον δοξης λαμπρον!
Κατα τα αλλα,
αναρωτιεμαι τι λαυρακι προσπαθεις να βγαλεις και δεν σου βγαινει....
15-11-2008, 16:32 #162
.....
Κατα τα αλλα,
αναρωτιεμαι τι λαυρακι προσπαθεις να βγαλεις και δεν σου βγαινει....
σαν τι λαυρακι να προσπαθω να βγαλω δλδ?
συζητηση κανουμε και λεω τις αποψεις μου...
υποθετω κι εσυ το ιδιο...
θα πρεπει δλδ να υποψιαστω κι εγω οτι το κινητρο σου δεν ειναι η ανταλλαγη αποψεων αλλα το να ωθησεις τους αντρες και τις γυναικες στην χρηση ομοιωματων πεους μετα χρησεως γυναικειων εσωρουχων η και οχι?????????????
ελεος...
15-11-2008, 16:42 #163
λαυρακι με την εννοια της εμμονης σου, αυτο οχι κατι αλλο....
Κατα τα αλλα σεβομαι τους συνομιλητες μου και τους θεωρω ενηλικες για να ζυγιζουν στο μυαλο τους οτι νομιζουν καλυτερο για αυτους.
Οσον με αφορα ειμαι ετεροφυλος (λες να ειμαι καταπιεσμενος ??? :P:P:P:P ) και δεν βλεπω κανενα λογο να σπρωξω κανενα να κανει οτιδηποτε.
Απλα δεν μου αρεσει να κολλαω ταμπελες σε οτι κανει ο καθενας κατι που σε εσενα ειναι το αγαπητο σου σπορ...
(κανενα ελεος...)
15-11-2008, 16:57 #164
λαυρακι με την εννοια της εμμονης σου, αυτο οχι κατι αλλο....
Κατα τα αλλα σεβομαι τους συνομιλητες μου και τους θεωρω ενηλικες για να ζυγιζουν στο μυαλο τους οτι νομιζουν καλυτερο για αυτους.
Οσον με αφορα ειμαι ετεροφυλος (λες να ειμαι καταπιεσμενος ??? :P:P:P:P ) και δεν βλεπω κανενα λογο να σπρωξω κανενα να κανει οτιδηποτε.
Απλα δεν μου αρεσει να κολλαω ταμπελες σε οτι κανει ο καθενας κατι που σε εσενα ειναι το αγαπητο σου σπορ...
(κανενα ελεος...)
αν εσυ χαρακτηριζεις εμμονη (μου) το οτι ειμαι ακομα στο θεμα και ανταλλασσω αποψεις, δεν μπορω να κανω κατι γιαυτο παραπανω απο το να υποψιαστω οτι σε ενοχλουν οι διαφορετικες απο τις δικες σου αποψεις...
γιατι αραγε?απλα δεν θες να ακουγονται μηπως καποιοι πειστουν η μηπως φοβασαι μη κλονιστουν οι δικες σου?
αααασε τους ανθρωπους να λενε τις αποψεις τους οσο θελουν, καμια αποψη δεν προκειται να αλλαξει αυτο που εισαι, ειτε αυτο σου αρεσει(αυτο που εισαι εννοω|) ειτε σε κανει να ανησυχεις...
:)
15-11-2008, 17:07 #165
Originally posted by Remedy
μολις εβαλες ταμπελα στον εαυτο σου χωρις να σου το ζητησει κανεις ειτε εισαι υπο καταπιεση ειτε οχι....
ταμπελα εννοεις το οτι ανακοινωσα τις προτιμησεις μου???
ε καπου θα ημουν και εγω, δεν ειμαι ξεκαρφωτος.
Οπως ολοι οι ανθρωποι εχω και εγω προτιμησεις.
Λες να ειναι κακο και ασχημο που τις εξεφρασα??
η το να μιλαμε για τον εαυτο μας ειναι ταμπελοποιηση???
Η προσπαθεις να γυρισεις την κουβεντα σε λογικη του παρολογου???
Δεν μπορει σε καποια απο αυτα θα εχω πεσει μεσα....
εσυ ξερεις τι σε ωθησε να το κανεις και τι εισαι η δεν εισαι και δεν με αφορα κιολας......αρα μαλλον εσυ εισαι αυτος που ασχολειται αλλα και τρεμει τις ταμπελες...
τωρα πας να βγαλεις αποψη με το στανιο, αλλα οσο και να ζουληξεις μια μυγα ποσο σκατο λες να βγαλει??
Απορια ψαλτου Β\'
Οι ταμπελες αγαπητη ρεμεντυ βγαινουν απο αλλους για μεας και οχι απο εμας για εμας.
Εδω σε αυτο το σημειο νομιζω εχεις μπερδευτει...
αν εσυ χαρακτηριζεις εμμονη (μου) το οτι ειμαι ακομα στο θεμα και ανταλλασσω αποψεις, δεν μπορω να κανω κατι γιαυτο
εμμονη που εισαι στο θεμα??
θα αστιευεσαι μαλλον ε??
Ειαι μεγαλη μου χαρα που απαντας και το συζηταμε, αλωστε δεν γραφει πια κανεις σε αυτο το θεμα, παρα μονο εσυ και εγω....
Να υποθεσω οτι χαιρεσαι και εσυ για αυτο σωστα??
Αυτο που μπορεις να κανεις το κανεις ηδη μια χαρα...
παραπανω απο το να υποψιαστω οτι σε ενοχλουν οι διαφορετικες απο τις δικες σου αποψεις...
καμια σχεση οι αντιθετες αποψεις συνηθως με γοητευουν...
γιατι αραγε?απλα δεν θες να ακουγονται μηπως καποιοι πειστουν η μηπως φοβασαι μη κλονιστουν οι δικες σου?
προσωπικα η μεγαλυτερη μου χαρα θα ειναι να με πεισεις σε αυτο το θεμα η σε οποιο αλλο τυχει να συζητησουμε.
Μου αρεσει να αλλαζω αποψεις και να με πειθουν, δειχνει οτι εξελισομαι...
αααασε τους ανθρωπους να λενε τις αποψεις τους οσο θελουν,
δεν καταλαβα που και ποτε εβαλα θεμα σε καποιον να μην πει την αποψη του.
Να κρινω την αποψη του ναι, αλλα να πω σε ανθρωπο να μην την πει???
Τωρα γιατι υπερβαλλεις ετσι δημιουργωντας εντυπωσεις???
καμια αποψη δεν προκειται να αλλαξει αυτο που εισαι,
μπα εγω ειμαι ετοιμος για αλλαγες...
για αυτο αλλωστε συζηταω (αμε) μπας και αλλαξω κατι καπου...
ειτε αυτο σου αρεσει(αυτο που εισαι εννοω|) ειτε σε κανει να ανησυχεις...
και τα δυο ελκυστικα μου φαινονται, να σου πω την αληθεια....
Γενικα ειμαι και ανησυχος ανθρωπος οποτε....
:)
;););)
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....