Results 166 to 180 of 273
Thread: αμφιφυλοφιλια στον γαμο
-
15-11-2008, 17:19 #166
εχεις μεγαλο λαθος για τις ταμπελες...δεν ισχυουν μονο αν τις βαζουν αλλοι,αλλα κι αν τις βαζουμε στον εαυτο μας.
θα εχεις ακουσει ασφαλως την εκφραση \'δεν χρειαζεται να ονομασω καπως αυτο που ειμαι/κανω...κλπ διοτι δεν μου αρεσει να βαζω ταμπελες....
περαν τουτου καταληγω σε αυτο που προειπα...
θεωρωοτι σε ενοχλουν συγκεκριμενες ταμπελες που για καποιο λογο φοβασαι...
- 15-11-2008, 17:22 #167
α οκ!!!
Νομιζα οτι ειχες καταλαβει,
οτι για να βαλεις ταμπελες στον εαυτο σου πρεπει να εχεις αλυτα προβληματα με τον εαυτο σου.....
Αν εχεις καταλαβει οτι εχω τετοιο προβλημα παιζει και να εχεις δικαιο.
Κατα τα αλλα, με ενοχλουν οι ταμπελες που κρεμαει ο κοσμος γυρω γυρω, αυτο ναι.
Τον μονο που φοβαμαι ειναι ο εαυτος μου αλλα και παλι του δινω θαρρος...
:cool:
15-11-2008, 17:46 #168
Originally posted by krino
αντιθετα αιμιλια,
η μαγκι ακουσε μια ακομη ηρεμη φωνη....
Και αν το θες, αν εχω την συντροφο μου και ζητησει να ΜΟΥ κανει κατι ισως μπω σε σκεψεις.
(μου αρεσει η οχι??)
Αν γιει το αναποδο ομως και αυτο που μου ζηταει να ΤΗΣ κανω για πιο λογο να πω οχι???
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω το ολο ζητημα που μπαινει με ενα αντρα που ζηταει απο μια γυναικα να παιξει με ενα στραπον....
Και μπακαλιστι,
καλε κοπελα μας,
στο κωλο σου θα μπει??
ε μαααααα πιαααααα!!!
Αυτό για μένα λέει πολλά!
15-11-2008, 17:56 #169
Originally posted by aimilia
Αφού ο άνθρωπος δεν της το ζήτησε, της το έκρυβε κι όλας!!!
ακομα ενας σαινης !!!
αντε για πες τι σου λεει να μαθουμε και εμεις....
και μην τα πεις ολα τα πολλα, πες τουλαχιστον τα μισα απο αυτα, θα φτασουν....
15-11-2008, 18:04 #170
Originally posted by krino
Αφού ο άνθρωπος δεν της το ζήτησε, της το έκρυβε κι όλας!!!
ακομα ενας σαινης !!!
αντε για πες τι σου λεει να μαθουμε και εμεις....
και μην τα πεις ολα τα πολλα, πες τουλαχιστον τα μισα απο αυτα, θα φτασουν....
15-11-2008, 18:10 #171
καταλαβα,
τα πολλα εγιναν τιποτα....
τεσπα ακομα και στα λιγα αν τα γραψεις θα αρκεστω....
15-11-2008, 18:14 #172
Originally posted by Remedy
Originally posted by sabb
Παρακολουθώ εδώ και μέρες μια ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση σε ένα ασυνήθιστο θρεντ που έθεσε η φίλη μας η Μάγκι, οφείλω να ομολογήσω πως η αντιπαράθεση των απόψεων σε ένα θέμα που εξαρτάται αποκλειστικά και μόνον στο τι ορίζουμε εμείς οι ίδιοι τι και πως, στο τέλος τέλος δεν μπορεί να έχει αντικειμενική κατάληξη, όχι τόσο από την επιστημονική πλευρά, όσο από το πως αισθάνεται ο καθένας την σεξουαλική φύση..1.Αυτό που ο χ αντιλαμβάνεται π.χ. σαν ανωμαλία, για τον ψ αντίθετα είναι η σαρκική μετουσίωση των επιθυμιών του , σε όποια κατηγορία κι αν θέλουμε να κατατάξουμε τον χ ή τον ψ και το αντίστροφο. Η σεξουαλική προτίμηση του καθένα με λίγα λόγια είναι a priori εκτός οποιασδήποτε ταμπελοποίησης ή κριτικής. 2.Η παρενδυσία είναι μια περίπτωση που ένα ποσοστό των αντρών - ίσως σημαντικότερο απ\' όσο πιστεύουν κάποιοι - σε κάποια φάση της ζωής του περνάει, χωρίς συνήθως να αφήνει μόνιμες σεξουαλικές αμφιδρομήσεις. Επίσης στους άνδρες, ερωτογενείς ζώνες - δευτερεύουσες - συγκαταλέγονται : 1. οι θηλές , παρ\' ότι δεν υπάρχει ανεπτυγμένος μαστός κι οι θηλές αποτελούν λανθάσουσα κατάσταση της εξέλιξης του είδους -- 2. Οι πρωκτικοί σφιγκτήρες - ουσιαστικά οι νευρικές εκείνες απολήξεις που είναι υπεύθυνες για τον έλεγχο της αφόδευσης.
Αν λοιπόν σε κάποια στιγμή της ζωής του ο άντρας θελήσει να βάλει σουτιέν, είναι ίσως σε μια φάση που εξερευνά ακόμη το σώμα του..3.Εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ, αν το έκανα, θα το θεωρούσα πιθανό να συμβεί μεταξύ 15 και 30, σήμερα που πλησιάζω τον μισό αιώνα το θεωρώ απίθανο, αν και ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι του ξημερώνει..Όσο για το δάχτυλο και την σημασία που ίσως του δόθηκε παραπάνω σ\' αυτό το θέμα, σε κάποια φάση της ζωής μου, όντας νεώτερος με ερωτική σύντροφο που της άρεσαν τα \"παιχνίδια\", σε στιγμή παθιασμένης συνεύρεσης, 4.ένοιωσα το δάχτυλο της να \"εξερευνά\" το \"άβατο\" της σεξουαλικής μου υπόστασης..Αντί να σηκωθώ, να νευριάσω, να την απωθήσω, να μαλλιοτραβηχτώ, αφού είπα από μέσα μου - για ένα και μόνο δευτερόλεπτο - \"ωπ, τι έχουμε εδώ\", συμμετείχα σ\' αυτό που η σύντροφος μου απολάμβανε, όχι βέβαια με ομοφυλοφιλική διάθεση , η \"κρυπτομοφυλική\" όπως διάβασα κάπου στο τόπικ , αλλά με απόλυτη ευχαρίστηση της στιγμής. Η μετέπειτα επεξήγηση της συντρόφου μου , ήταν πως \"έτσι ένοιωσε να κάνει στο οργασμικό της παραλήρημα\", μου άφησε μια αίσθηση ικανοποίησης πως ήμουν ο απόλυτος ερωτικός παρτενέρ , απαλλαγμένος κυρίως από ταμπού που σε άλλες εποχές , ίσως και να μ\' έριχναν στην πυρά...
Η παρενδυσία κατά τη γνώμη μου , δεν είναι ενδεικτικό ομοφυλοφιλίας, όπως και πολλές άλλες περιπτώσεις σεξουαλικών περιπτώσεων σεξουαλικού ερεθισμού, αλλά όχι απαραίτητα σεξουαλικής προτίμησης αντίθετης προς το φύλο..
Το θέμα είναι , η Μάγκι το έλυσε το πρόβλημα της, η μπερδεύτηκε ακόμη πιο πολύ ?
1.
συμφωνω απολυτα
2.
δεν ξερω αν καπου το εχεις διαβασει αυτο η το εχεις ακουσει η διαπιστωσει ο ιδιος.οι σεξουαλικες προτιμησεις των ανθρωπων δεν ειναι κρυολογημα για να ειναι κατι περαστικο.η παρενδυσια δεν ειναι τυχαιο περιστατικο που μπορει να τυχει η να μη τυχει στην ζωη καποιου, οπως και καθε σεξουαλικη προτιμηση, αν διεγειρει καποιον, θα την συναντησει οπωσδηποτε,ακομα κι αν την κρυβει στο παταρι....το να ποθει κατι καποιος αλλα να το κατακρινει και γι αυτο να το απωθει,ειναι μια αλλη ιστορια....ξερει πολυ καλα ομως οτι θαθελε να το κανει..
κι ακομα,δεν νομιζεις οτι ειναι λιγο διαφορετικο θεμα το που βρισκονται οι ανδρικες ερωτογονες ζωνες απο την επιθυμια καποιου αντρα, αφου ντυθει με γυναικεια εσωρουχα ,να επιθυμει η γυναικα του να του κανει ερωτα με ομοιωματα πεους?εμενα μου φαινεται λιγο μεγαλο το αλμα απο την πρωτη διαπιστωση στην δευτερη προτιμηση.....
3.
ΕΣΥ δεν τοχεις κανει,ΕΣΥ θεωρεις.....εγω ομως ξερω ατομο που το κανει, ξεκινησε στην ηλικια που λες,ειναι τωρα στην ηλικια σου και εξακολουθει να ειναι μεγαλη του προτιμηση και ικανοποιηση.....απο που συμπεραινεις λοιπον οτι ειναι κατι σαν δοκιμη η κατι περιστασιακο η περαστικο?
4.
θεωρεις συγκρισιμες καταστασεις, το να εχει μια παρορμηση ο/η παρτενερ την ωρα της ερωτικης πραξης και να συμπλευσεις μαζι του οσο δεν ενοχλεισαι και τελικα να διαπιστωσεις οτι ικανοποιηθηκες,ετσι οπως εγινε,την συγκεκριμενη στιγμη, χωρις να σημαινει απαραιτητα οτι δεν ικανοποιεισαι πια χωρις αυτο, χωρις να σημαινει καν οτι θα χεις την διαθεση καποτε να το επαναλαβεις,χωρις να το κρινεις η να το κατακρινεις, που απλα το εζησες ετσι οπως εξελιχθηκε, με αυτο που συζηταμε εδω, που ειναι μια εμμονη,κρυμενη στο παταρι, που δεν τη λεει ο αντρας σε αυτη που επελεξε να τον παντρευτει για να ξερει αν συμφωνουν η οχι, που την εκμυστηρευεται μετα την αποκαλυψη μονο, που ζηταει εν ψυχρω κι οχι πανω στην πραξη να την ενταξουν στην ερωτικη τους ζωη με εναν συγκεκριμενο τροπο,που ενοχικα τα παιρνει ολα πισω οταν αποφασιζει η γυναικα να το συζητησουν και ισως να το δοκιμασουν?να υποθεσουμε οτι το πηρε πισω γιατι περασε πια,ωσαν κρυολογημα?
2.Να διευκρινήσουμε πως οι σεξουαλικές προτιμήσεις είναι κυρίως δύο, η ετεροφυλοφιλία και η ομοφυλοφιλία, η αμφισεξουαλικότητα είναι συγκερασμός των δύο προτιμήσεων. Εφ\'όσον οι σεξουαλικές πράξεις σε όλες ανεξαίρετα τις προτιμήσεις γίνονται με δύο ή και περισσότερους ερωτικούς συντρόφους που ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ , σε κανέναν άλλον δεν πέφτει λόγος. Η παρενδυσία επομένως δεν είναι κρυολόγημα γιατί δεν είναι ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ . Η παρενδυσία, είναι η ανάγκη κάποιων ανδρών να ανακαλύψουν τη θηλυκή τους πλευρά, στο μεγαλύτερο ποσοστό δεν αφήνει μόνιμες επιθυμίες, όπου όμως αυτό συμβεί, τότε υπάρχουν βαθύτερες αιτίες που το άτομο συμπεριφέρεται κατ\' αυτό τον τρόπο και που βέβαια είναι στην περίπτωση της Μάγκι το ζητούμενο. Είναι κάτι παροδικό για τον σύντροφο της, μια φάση που έχει αρχή και τέλος, ή είναι κάτι μονιμότερο με σαφή αλλαγή του σεξουαλικού του προσανατολισμού. Ό,τι κι αν συμβαίνει, εγώ δεν θα έβαζα με τόση ευκολία την ταμπέλα του ομοφυλόφιλου.
3. Η εμπειρία ήταν δική μου και την κατέθεσα χωρίς αναστολές, μια που θεωρώ πως στο σεξ, δεν υπάρχει μόνο η ιεραποστολική στάση,αλλά η δημιουργικότητα, η φαντασία, η ανάγκη να ευχαριστήσεις τον σύντροφο σου, πιθανόν να σε οδηγήσει σε κάποιες ανώδυνες εμπειρίες - εφ\' όσον βέβαια δεν τις κανει κανείς προτεραιότητα της σεξουαλικής του ζωής - που στο τέλος τέλος την ανανεώνουν. Το άτομο που αναφέρεις ανακάλυψε στα \"γεράματα\" πως έλκεται από άλλες \"ορμές\" ? Μου φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά όχι κι απίθανο να συμβαίνει.
4. Συμφωνώ μαζί σου πως άλλο η δική μου εμπειρία κι άλλο η περίπτωση της Μάγκι και του συντρόφου της. Άλλωστε αν το ζήτημα ήταν ευθύς εξ αρχής απλό, δεν θα καταθέταμε τόσα πόστ στο τόπικ, έτσι δεν είναι ? Απλά πιστεύω πως είναι καλίτερα να μην βάζουμε ταμπέλες σε ανθρώπους, που μέχρι πρό τινος είχαν straight σεξουαλική ζωή και σε κάποια στιγμή εμφανίζουν κάποια άλλη ΤΑΣΗ, όχι προτίμηση..
15-11-2008, 18:19 #173
Παρακολουθώ εδώ και μέρες μια ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση σε ένα ασυνήθιστο θρεντ που έθεσε η φίλη μας η Μάγκι, οφείλω να ομολογήσω πως η αντιπαράθεση των απόψεων σε ένα θέμα που εξαρτάται αποκλειστικά και μόνον στο τι ορίζουμε εμείς οι ίδιοι τι και πως, στο τέλος τέλος δεν μπορεί να έχει αντικειμενική κατάληξη, όχι τόσο από την επιστημονική πλευρά, όσο από το πως αισθάνεται ο καθένας την σεξουαλική φύση..Αυτό που ο χ αντιλαμβάνεται π.χ. σαν ανωμαλία, για τον ψ αντίθετα είναι η σαρκική μετουσίωση των επιθυμιών του , σε όποια κατηγορία κι αν θέλουμε να κατατάξουμε τον χ ή τον ψ και το αντίστροφο. Η σεξουαλική προτίμηση του καθένα με λίγα λόγια είναι a priori εκτός οποιασδήποτε ταμπελοποίησης ή κριτικής. Η παρενδυσία είναι μια περίπτωση που ένα ποσοστό των αντρών - ίσως σημαντικότερο απ\' όσο πιστεύουν κάποιοι - σε κάποια φάση της ζωής του περνάει, χωρίς συνήθως να αφήνει μόνιμες σεξουαλικές αμφιδρομήσεις. Επίσης στους άνδρες, ερωτογενείς ζώνες - δευτερεύουσες - συγκαταλέγονται : 1. οι θηλές , παρ\' ότι δεν υπάρχει ανεπτυγμένος μαστός κι οι θηλές αποτελούν λανθάσουσα κατάσταση της εξέλιξης του είδους -- 2. Οι πρωκτικοί σφιγκτήρες - ουσιαστικά οι νευρικές εκείνες απολήξεις που είναι υπεύθυνες για τον έλεγχο της αφόδευσης.
Αν λοιπόν σε κάποια στιγμή της ζωής του ο άντρας θελήσει να βάλει σουτιέν, είναι ίσως σε μια φάση που εξερευνά ακόμη το σώμα του..Εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ, αν το έκανα, θα το θεωρούσα πιθανό να συμβεί μεταξύ 15 και 30, σήμερα που πλησιάζω τον μισό αιώνα το θεωρώ απίθανο, αν και ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι του ξημερώνει..Όσο για το δάχτυλο και την σημασία που ίσως του δόθηκε παραπάνω σ\' αυτό το θέμα, σε κάποια φάση της ζωής μου, όντας νεώτερος με ερωτική σύντροφο που της άρεσαν τα \"παιχνίδια\", σε στιγμή παθιασμένης συνεύρεσης, ένοιωσα το δάχτυλο της να \"εξερευνά\" το \"άβατο\" της σεξουαλικής μου υπόστασης..Αντί να σηκωθώ, να νευριάσω, να την απωθήσω, να μαλλιοτραβηχτώ, αφού είπα από μέσα μου - για ένα και μόνο δευτερόλεπτο - \"ωπ, τι έχουμε εδώ\", συμμετείχα σ\' αυτό που η σύντροφος μου απολάμβανε, όχι βέβαια με ομοφυλοφιλική διάθεση , η \"κρυπτομοφυλική\" όπως διάβασα κάπου στο τόπικ , αλλά με απόλυτη ευχαρίστηση της στιγμής. Η μετέπειτα επεξήγηση της συντρόφου μου , ήταν πως \"έτσι ένοιωσε να κάνει στο οργασμικό της παραλήρημα\", μου άφησε μια αίσθηση ικανοποίησης πως ήμουν ο απόλυτος ερωτικός παρτενέρ , απαλλαγμένος κυρίως από ταμπού που σε άλλες εποχές , ίσως και να μ\' έριχναν στην πυρά...
Η παρενδυσία κατά τη γνώμη μου , δεν είναι ενδεικτικό ομοφυλοφιλίας, όπως και πολλές άλλες περιπτώσεις σεξουαλικών περιπτώσεων σεξουαλικού ερεθισμού, αλλά όχι απαραίτητα σεξουαλικής προτίμησης αντίθετης προς το φύλο..
Το θέμα είναι , η Μάγκι το έλυσε το πρόβλημα της, η μπερδεύτηκε ακόμη πιο πολύ ?
15-11-2008, 18:20 #174
Απλά πιστεύω πως είναι καλίτερα να μην βάζουμε ταμπέλες σε ανθρώπους, που μέχρι πρό τινος είχαν straight σεξουαλική ζωή και σε κάποια στιγμή εμφανίζουν κάποια άλλη ΤΑΣΗ, όχι προτίμηση..
σαββα,
παμε στις 20 σελιδες κοντα και αυτο το ζητημα δεν φαινεται οτι θα λυθει.
Μερικοι ανθρωποι αλλωστε εχουν τις ηδη ριζωμενες για αυτους αποψεις και εμενα αυτο μου αρκει.
συμφωνουμε και στα υπολοιπα, απλα ηθελα να σχολιασω το παραπανω.
15-11-2008, 18:27 #175
Παρακολουθώ εδώ και μέρες μια ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση σε ένα ασυνήθιστο θρεντ που έθεσε η φίλη μας η Μάγκι, οφείλω να ομολογήσω πως η αντιπαράθεση των απόψεων σε ένα θέμα που εξαρτάται αποκλειστικά και μόνον στο τι ορίζουμε εμείς οι ίδιοι τι και πως, στο τέλος τέλος δεν μπορεί να έχει αντικειμενική κατάληξη, όχι τόσο από την επιστημονική πλευρά, όσο από το πως αισθάνεται ο καθένας την σεξουαλική φύση..Αυτό που ο χ αντιλαμβάνεται π.χ. σαν ανωμαλία, για τον ψ αντίθετα είναι η σαρκική μετουσίωση των επιθυμιών του , σε όποια κατηγορία κι αν θέλουμε να κατατάξουμε τον χ ή τον ψ και το αντίστροφο. Η σεξουαλική προτίμηση του καθένα με λίγα λόγια είναι a priori εκτός οποιασδήποτε ταμπελοποίησης ή κριτικής. Η παρενδυσία είναι μια περίπτωση που ένα ποσοστό των αντρών - ίσως σημαντικότερο απ\' όσο πιστεύουν κάποιοι - σε κάποια φάση της ζωής του περνάει, χωρίς συνήθως να αφήνει μόνιμες σεξουαλικές αμφιδρομήσεις. Επίσης στους άνδρες, ερωτογενείς ζώνες - δευτερεύουσες - συγκαταλέγονται : 1. οι θηλές , παρ\' ότι δεν υπάρχει ανεπτυγμένος μαστός κι οι θηλές αποτελούν λανθάσουσα κατάσταση της εξέλιξης του είδους -- 2. Οι πρωκτικοί σφιγκτήρες - ουσιαστικά οι νευρικές εκείνες απολήξεις που είναι υπεύθυνες για τον έλεγχο της αφόδευσης.
Αν λοιπόν σε κάποια στιγμή της ζωής του ο άντρας θελήσει να βάλει σουτιέν, είναι ίσως σε μια φάση που εξερευνά ακόμη το σώμα του..Εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ, αν το έκανα, θα το θεωρούσα πιθανό να συμβεί μεταξύ 15 και 30, σήμερα που πλησιάζω τον μισό αιώνα το θεωρώ απίθανο, αν και ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι του ξημερώνει..Όσο για το δάχτυλο και την σημασία που ίσως του δόθηκε παραπάνω σ\' αυτό το θέμα, σε κάποια φάση της ζωής μου, όντας νεώτερος με ερωτική σύντροφο που της άρεσαν τα \"παιχνίδια\", σε στιγμή παθιασμένης συνεύρεσης, ένοιωσα το δάχτυλο της να \"εξερευνά\" το \"άβατο\" της σεξουαλικής μου υπόστασης..Αντί να σηκωθώ, να νευριάσω, να την απωθήσω, να μαλλιοτραβηχτώ, αφού είπα από μέσα μου - για ένα και μόνο δευτερόλεπτο - \"ωπ, τι έχουμε εδώ\", συμμετείχα σ\' αυτό που η σύντροφος μου απολάμβανε, όχι βέβαια με ομοφυλοφιλική διάθεση , η \"κρυπτομοφυλική\" όπως διάβασα κάπου στο τόπικ , αλλά με απόλυτη ευχαρίστηση της στιγμής. Η μετέπειτα επεξήγηση της συντρόφου μου , ήταν πως \"έτσι ένοιωσε να κάνει στο οργασμικό της παραλήρημα\", μου άφησε μια αίσθηση ικανοποίησης πως ήμουν ο απόλυτος ερωτικός παρτενέρ , απαλλαγμένος κυρίως από ταμπού που σε άλλες εποχές , ίσως και να μ\' έριχναν στην πυρά...
Αν το χιούμορ δεν συμπεριλαμβάνεται στους κανονισμούς του φόρουμ, ενημερώστε με να μην το ξανακάνω!
15-11-2008, 18:29 #176
οχι καλε αιμιλια...
εδω μεσα ολοι εχουμε χιουμορ αλλωστε, δεν το εχεις διπαιστωσει???
Γενικως ειμαστε μια ευχαριοτη ατμοσφαιρα....
:P:P:P:P
15-11-2008, 18:33 #177
Αντίθετες απόψεις και χιούμορ είναι απαραίτητα στοιχεία ενός εποικοδομητικού διαλόγου. Αλίμονο σου αν δεν το ξανακάνεις :D
15-11-2008, 18:34 #178
Ακόμα δεν έχω καταλάβει τον λόγο για τις 12 μέχρι στιγμής σελίδες...
15-11-2008, 18:35 #179
βασικα ηταν μια κουραστικη εβδομαδα και.....
(ας γραψω εδω οτι κανω χιουμορ γιατι στηνονται κατι δικαστηρια αλλο πραγμα)
16-11-2008, 01:29 #180
1. Αφού συμφωνούμε πάλι καλά :D
2.Να διευκρινήσουμε πως οι σεξουαλικές προτιμήσεις είναι κυρίως δύο, η ετεροφυλοφιλία και η ομοφυλοφιλία, η αμφισεξουαλικότητα είναι συγκερασμός των δύο προτιμήσεων. Εφ\'όσον οι σεξουαλικές πράξεις σε όλες ανεξαίρετα τις προτιμήσεις γίνονται με δύο ή και περισσότερους ερωτικούς συντρόφους που ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ , σε κανέναν άλλον δεν πέφτει λόγος. Η παρενδυσία επομένως δεν είναι κρυολόγημα γιατί δεν είναι ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ . Η παρενδυσία, είναι η ανάγκη κάποιων ανδρών να ανακαλύψουν τη θηλυκή τους πλευρά, στο μεγαλύτερο ποσοστό δεν αφήνει μόνιμες επιθυμίες, όπου όμως αυτό συμβεί, τότε υπάρχουν βαθύτερες αιτίες που το άτομο συμπεριφέρεται κατ\' αυτό τον τρόπο και που βέβαια είναι στην περίπτωση της Μάγκι το ζητούμενο. Είναι κάτι παροδικό για τον σύντροφο της, μια φάση που έχει αρχή και τέλος, ή είναι κάτι μονιμότερο με σαφή αλλαγή του σεξουαλικού του προσανατολισμού. Ό,τι κι αν συμβαίνει, εγώ δεν θα έβαζα με τόση ευκολία την ταμπέλα του ομοφυλόφιλου.
3. Η εμπειρία ήταν δική μου και την κατέθεσα χωρίς αναστολές, μια που θεωρώ πως στο σεξ, δεν υπάρχει μόνο η ιεραποστολική στάση,αλλά η δημιουργικότητα, η φαντασία, η ανάγκη να ευχαριστήσεις τον σύντροφο σου, πιθανόν να σε οδηγήσει σε κάποιες ανώδυνες εμπειρίες - εφ\' όσον βέβαια δεν τις κανει κανείς προτεραιότητα της σεξουαλικής του ζωής - που στο τέλος τέλος την ανανεώνουν. Το άτομο που αναφέρεις ανακάλυψε στα \"γεράματα\" πως έλκεται από άλλες \"ορμές\" ? Μου φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά όχι κι απίθανο να συμβαίνει.
4. Συμφωνώ μαζί σου πως άλλο η δική μου εμπειρία κι άλλο η περίπτωση της Μάγκι και του συντρόφου της. Άλλωστε αν το ζήτημα ήταν ευθύς εξ αρχής απλό, δεν θα καταθέταμε τόσα πόστ στο τόπικ, έτσι δεν είναι ? Απλά πιστεύω πως είναι καλίτερα να μην βάζουμε ταμπέλες σε ανθρώπους, που μέχρι πρό τινος είχαν straight σεξουαλική ζωή και σε κάποια στιγμή εμφανίζουν κάποια άλλη ΤΑΣΗ, όχι προτίμηση..
3. δεν ρωτησα αν η εμπειρια με την φιλη σου που μας περιεγραψες ηταν δικη σου, αυτο το καταλαβα...ρωτησα εαν τις αποψεις που εκφραζεις περι παρενδυσιας τις εκφραζεις γιατι καπου τις διαβασες , λογω προσωπικων εμπειριων η ειναι απλα η αποψη σου...
ακομα, το ατομο που ανεφερα δεν ανακαλυψε την παρενδυσια στα γεραματα...την ανακαλυψε σε νεαρη ηλικια....αλλα την συνεχισε ως τα γεραματα...δεν ηταν κατι παροδικο δλδ...
4. το θεμα ειναι, οτι ουτε εμεις, ουτε καν η μαγκι ξερουμε τι ηταν η δεν ηταν μεχρι προτινος ο ανθρωπος αυτος,μιας και οτι αποκαλυφθηκε, αποκαλυφθηκε τυχαια κι οχι απο προθεση του,και μαλιστα προσφατα προσπαθησε να δημιουργησει την εντυπωση οτι δεν προκειται για τπτ σημαντικο και να το ξεχασουν.....ξερουμε λοιπον τι αλλες σκεψεις , πραξεις η επιθυμιες κρυβει κι αν ειναι στρειτ η οχι? δε νομιζω....
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή