Results 196 to 210 of 273
Thread: αμφιφυλοφιλια στον γαμο
-
18-11-2008, 22:03 #196
Originally posted by sabb
Δεν έχω να προσθέσω κάτι..έχω ακόμη τα χέρια μου ψηλά, ευτυχώς που μπορώ να γράφω στο πληκτρολόγιο με το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μου :o ...Αν απ\' όλα αυτά που παρέθεσα παραπάνω σχετικά με τον ρόλο τον ανδρογόνων στον καθορισμό του σεξουαλικού προσανατολισμού εσύ κατάλαβες πως αναφέρονται στον ερμαφροδιτισμό (που απλά αναφέρεται σε δύο γραμμές ) , υποτιμάς κατά κάποιο τρόπο την νοημοσύνη όλων όσων καλόπιστα θα θέλαν ν\' ακούσουν διαφορετικές μεν απόψεις που να διαφωτίζουν όμως από την πλευρά της η κάθε μία το θέμα με το οποίο καταπιάνονται. Επειδή δεν θέλω να περάσω κι εγώ μια κοπιαστική εβδομάδα σαν την προηγούμενη που πέρασε ο Κρίνος, κλείνω από την μεριά μου το θέμα εδώ, με την διαπίστωση πως το τελευταίο πόστ της Μάγκι, είναι η δικαίωση των θέσεων εκείνων που προκρίνουν την άποψη πως το διαφορετικό, το άλλο, το έξω από τα δικά μας γούστα κι επιθυμίες, δεν μπορεί να μπαίνει στο κοινωνικό περιθώριο κι ούτε μπορεί να \"ταμπελοποιείται\" με ελαφριά τη καρδία με βάση τα δικά μας στερεότυπα ...
Σαββα,
δεν ξερω αν θα μεινεις στο φορουμ ετσι ωστε να σε διαβαζουμε οποτε ευκαιρεις αλλα θα πρεπει να μαθεις οτι οσο και να καλοπιστος να εισαι, στα ουρλιαχτα θα σε ακουσουν μονο με ουρλιαχτα....
Ελπιζω να μεινεις γιατι το φορουμ χρειαζεται ηρεμες φωνες σαν την δικη σου.
Οσο για τα ουρλιαχτα, ε καποτε θα βραχνιασουν και θα ηρεμησουν.
;)
- 22-11-2008, 22:47 #197
Originally posted by krino
Originally posted by MAGGIE
Φιλε κρίνε σε ευχαριστώ για μία ακόμη φορά για όλα.Με βοηθησες όσο δεν φανταζεσαι.
Επειδη συμμετεχω καιρο στο φορουμ και καμια φορα αυτο ειναι κουραστικο δηλαδη το να μπεις στο προβλημα του αλλου και να κατανοησεις που εχει το προβλημα (και οχι απλα να πεταξεις την ατακα σου κατι που ειναι πολυ ευκολο...),
η παραπανω προταση σου αγαπητη φιλη μαγκι δικαιωνει την ολη μου κουραση και τα οσα εχω γραψει κατα καιρους εδω μεσα.
Να εισαι σιγουρη οτι αν δεν υπαρξει αλλο προβλημα συνεννοησης η κατανοησης, θα γερασεις ευτυχισμενα με τον αντρα σου και οταν θα φτασετε στα πολλα - αντα σας, θα θυμοσαστε την ολη υποθεση και θα χαμογελατε....
Κατι το οποιο ευχομαι απο καρδιας.
Οσο για τους αλλους νεοκοπους που το μονο που ψαχνουν ειναι να προβαλουν τον εαυτο τους γραφωντας στα αχαμνα τους αν εχουν καποιον απεναντι τους, ας τους γινει αυτο μια αφορμη για να κανουν εσωτερικες αναζητησεις για να δουν τα αδιεξοδα τους.
Σιγουρα οι οποιοι φιλοι ερχονται εδω και βαζουν τα ζητηματα τους δεν ειναι ο πιο καταλληλος χωρος για αυτο.
Την καλημερα μου.
Οι ευχαριστίες δεν ήταν μόνο επειδή είσαι καλός σύμβουλος (που όντως είσαι δεν το αμφισβητώ!) αλλά στην συγκεκριμένη ειδικά περίπτωση, ήταν επειδή ήσουν ο μόνος που υποστήριξες ότι προφανώς ο άντρας της δεν είναι gay (;;;;)
Διότι όλοι οι άλλοι που εξίσου αποκτήσαμε κάλους από το γράψιμο, υποστηρίζαμε το αντίθετο.
Να ναι καλά το κορίτσι και ευτυχώς που όλα είχαν θετική εξέλιξη. Αν και το αλκοόλ δεν επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη, αφού ήταν για καλό σκοπό χαλάλι της!
03-10-2009, 14:08 #198
παιδες επιστρεφω μετα απο σχεδον ενα χρονο.ελπιζω να ειστε ολοι καλα οπως σας αφησα.γιανα με βλεπετε παλι δω σημαινει πως μετα απο ενα χρονο ηρεμης και γαληνιας οικογενειακης ζωης και ενω καθε φορα που συζητουσαμε για το θεμα, μου δηλωνε μετα περισσης μανιας οτι αυτα ανηκουν στο παρελθον επιστρεψαμε στα ιδια......βαρεθηκα πια.οχι την διαφορετικοτητα του αλλα τα ψεματα και την κοροιδια.γιατι ολες οι δηλωσεις του στυλ<<ολα ειναι μια χαρα και δεν ζηταω ουτε στραπ ον ουτε στριγκ ουτε αγγουρια >> εγιναν απλα και μονο για να με ξαναριξει στο σκοταδι.αυτο ειναι ειναι που μου την δινει περισσοτερο απο ολα η κοροιδια.και το θεικο ειναι οτι παντα βαζει κατι πισω του όταν γυριζει απο το καφενειο που ειναι με τους φιλους του.(μην με ρωτησετε πως το ανακαλυψα αυτο!!!!)δεν μπορω να παρω καποια αποφαση ουτε τωρα ουτε αργοτερα.νιωθω εγκλωβισμενη σε μια κατασταση και δεν μου αξιζει αυτο γιατι αληθινα προσπαθησα να τον καταλαβω.προς τι ολο αυτο ? του προσφερα πολλες εναλλακτικες αλλα η απαντηση παντα η ιδια.<<αυτα που εκανα ηταν βλακειες και τελειωσαν>>και τωρα που βγηκαν παλι ολα στη φορα στεκεται με το κεφαλι κατω λες και τον μαλωνει η μαμα του επειδη εβαλε το χερι στο βαζο με το γλυκο.βαρεθηκα ολη αυτη τη κοροιδια....
03-10-2009, 14:09 #199
ΣΚΑΤΑ!!!!!!!
03-10-2009, 14:17 #200
maggie εχει παει με αλλον αντρα?
σε πολλους αντρες αρεσει να τους χωνουν κατι πισω αλλα δεν σημαινει οτι δεν ειναι αντρες.και σε πολους αρεσει να τους πηδανε με στραπ.δεν ου εχει τυχει αλλα ναι δαχτυλο ετυχε να θελει καποιος αλλα τπτ παραπανω.
03-10-2009, 14:18 #201
δεν εχει παει με καποιον τουλαχιστον ετσι πιστευω.αλλα το φοβαμαι οχι γιατι του αρεσει να βαζει κατι πισω του αλλα γιατι κρυβεται τοσο πολυ ενω του εδειξα πως ειμαι ανετη και εχω κατανοηση.
03-10-2009, 14:21 #202
εχω μηλισει με αντρα στο νετ π τρελενεται μονο για γυναικες με πεος.
καποιος ειχε ανοιξει ενα τετιο θεμα εδω και τον κοροιδευαμε.πεοφορος καπως εγραφε τιτλος.λολ.
πεος ΜΟΝΟ πανω σε γυναικα.
παραξενα ολα αυτα ρε παιδι μου ναι αλλα αν του αρεσει μονο η γυναικα αλλαζει.:o
03-10-2009, 14:32 #203
Εχω φιλικα ζευγαρια (3 περιπτωσεις) που καπως ετσι ηταν στην αρχη,αλλα στο τελος χωρισανε,γιατι ο ανδρας?δεν μπορουσε αλλο να κανει υπομονη για χαρη του παιδιου .Μετα απο 10 χρονια προσπαθειων στο τελος τα αγορια ακολουθησανε τη φυση τους κ οι γυναικες βγηκανε σμπαραλια να ψαχνουνε για ψυχιατρους κ ψυχοθεραπειες.Και στις τρεις περιπτωσεις το διαζυγιο ηταν η καλυτερη λυση για ολους (και για τα παιδια)
03-10-2009, 16:17 #204
γιατι να δεχτει η maggie την ιδιαιτεροτητα του και να μην δεχτει αυτος δηλαδη οτι η γυναικα του δεν τα γουσταρει αυτα??Δεν το καταλαβαινω αυτο το πραγμα...Ο ανθρωπος καλα κανει,αλλα να καταπιεζεις την σεξουαλικοτητα του καθενα επειδη εσυ μονο ετσι την βρισκεις ειναι ανεπιτρεπτο..οπως υποχωρει η maggie να υποχωρησει κ αυτος αν θελει να κρατησει αυτη η οικοενεια..Αλλιως η λυση ειναι μια κ δυσκολη!!
03-10-2009, 16:20 #205
μα γιαυτο εβαζε κρυφα αγγουρια στο κωλο του.ααχαχαχ
03-10-2009, 16:33 #206
Αν η maggie αποφασισει ομως να βρει εναν αντρα που δεν γουσταρει τετοια θα βγει κ φταιχτρα απο πανω...Το κατερινακι κατ\'εμε εδωσε την πιο λογικη λυση..για να μην δημιουργηθουν μεγαλυτερα προβληματα και να μην ξεχναει πως εχει κ παιδι....
03-10-2009, 17:39 #207
Maggie, εδώ υπάρχουν δύο θέματα: το ένα είναι η απόκρυψη και το άλλο η πράξη καθεαυτή.
Αν αφήσουμε προς το παρόν κατά μέρος το πρώτο, κι αν πούμε ότι με ειλικρίνεια σου έλεγε
\"Ξέρεις κάτι maggie, αυτό είναι κάτι που μου αρέσει και ναι, πιθανώς να το κάνω κάποιες φορές ή και συνέχεια, δεν με πειράζει που δεν το κάνουμε μαζί (εξάλλου εσένα δεν σου αρέσει), είναι όμως κάτι που απολαμβάνω και δεν θέλω να σου πω ψέμματα ότι θα το σταματήσω, άλλοι αυτοϊκανοποιούνται με άλλους τρόπους, εγώ προτιμώ έτσι.\"
Αυτό για εσένα θα ήταν αποδεκτό?
Κι αν ναι, πιστεύεις ότι θα έπρεπε να στο λέει κάθε φορά που το κάνει?
Τέλος, η μεταξύ σας σεξουαλική ζωή και γενικότερα η σχέση σας πώς είναι. Θα έλεγες ότι υπάρχει αμοιβαία επιθυμία και ικανοποίηση στο σεξ, ότι στην καθημερινότητα σας περνάτε ευχάριστα, ότι έχετε αρκετά κοινά και ταιριάζετε κλπ?
03-10-2009, 18:40 #208
maggie
η ενασχόληση του άνδρα σου είναι μόνο με εσώρουχα-ρούχα-παπούτσια-βοηθήματα ή επιθυμεί και την συμμετοχή άλλου άνδρα?
διαβάζοντας τα ποστ δεν το έχω καταλάβει ακόμα και νομίζω δεν το έχεις ξεκαθαρίσει ακόμα.
μήπως, λέω μήπως (και μην νιώσεις θιγμένη) ο άνδρας σου θα ήθελε να δει εσένα να φοράς όλα αυτά πιο συχνά και να τον ¨φτιάχνεις¨ ενώ εσύ δεν το κάνεις? (και κατά συνέπεια με τον τρόπο που φέρεται προσπαθεί να ζήσει αυτό που δεν του δίνεις πιθανώς εσύ?)
μήπως ντρέπεται να σου πει ότι θέλει να σε βλέπει πιο πολύ να παίζεις κάποιον ¨ρόλο¨ που τον φτιάχνει και εσύ δεν τον κάνεις από μόνη σου? (το οποίο μας φέρνει στο θέμα της επικοινωνίας μεταξύ σας)
έχεις αναλάβει πρωτοβουλία χωρίς να σου πει εκείνος να μπεις στον ¨ρόλο¨? σου το έχει ζητήσει ποτέ?
(όλα τα παραπάνω τα λέω καλοπροαίρετατα και μη με παρεξηγήσεις..)
03-10-2009, 18:42 #209
Ουδέν σχόλιον
03-10-2009, 19:07 #210
ρε παιδια το sex μεταξυ μας ηταν παντα φοβερο γιατι και εγω μετραω σαν γυναικα στο κρεβατι και αυτος ειναι πολυ καλος εραστης.απο ολους τους πρωην εραστες μου ειναι ο καλυτερος με διαφορα.δεν τιθεται θεμα ευχαριστησης στο κρεβατι παντα ολα ηταν τελεια ακομα και μετα απο χρονια.γιαυτο μου την δινει γιατι μαζι περναμε καλα
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή