Results 226 to 240 of 273
Thread: αμφιφυλοφιλια στον γαμο
-
03-10-2009, 23:43 #226
τι να πειραματιστει μαζι σου?? εσυ εισαι δεδομενη !! αυτο που τον ιντριγκαρει ειναι το κρυφο , το παρανομο , το αντικανονικο !,,,,,,,,,, αυτο δεν μπορεις νΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙς ,να το διαπραγματευτεις, δεν υπακουει στην ΛΟΓΙΚΗ, ειναι καθαρο ενστικτο , βιτσιο. Θα μπορουσες να τον \'\'προκαλεσεις\'\' , να τον \'\'ανταγωνιστεις\'\' με καποιον τροπο να φερθεις αναλογα δηλαδη ,,,,,,αλλα αφενος πρεπει να τοχεις αυτο, και αφετερου που θα οδηγουσε ?? ,,,στην κατρακυλα ....ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙς ΚΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟς ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙς ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ,,,,
- 04-10-2009, 21:33 #227
μαλλον εχετε δικιο ο καθενας απο την δικη του θεση.αυτο που θα κανω για την ωρα ειναι να σκεφτω πολυ σοβαρα τα πραγματα και να μην παρω βιαστικες αποφασεις.παντως απο την στιγμη που εχω ξενερωσει δεν βλεπω και πολυ φως.θα δειξει.......σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τον χρονο σας και θα επιστρεψω με νεοτερα.
05-10-2009, 10:46 #228
Originally posted by MAGGIE
Παιδιά έχετε δικιο απλά είμαι σε πλήρη συγχηση.Με τον άντρα μου είμαστε μαζί σχεδόν 6 χρόνια και παντρεμένοι τα τελευταία τρία.Είχαμε πάντα πολύ καλή σεξουαλική σχέση. Πρίν από ένα χρόνο όμως ανακάλυψα ότι μου έλειπάν τα πιό ερωτικά μου εσώρουχα τα ψηλοτακουνά μου όπως και τα πιο κοντά φουστάνια μου.Ψάχνοντας για κάποια πράγματα στο πατάρι του σπιτιού τα βρήκα όλα εκεί μαζί με διάφορα \'άλλα ( αγγόυρια κτλ).Εμεινα μαλάκας όπως φανταζεστε.Ξενέρωσα εντελώς και φυσικά του ζήτησα εξηγήσεις.Μου είπε πως ότι έγινε το έκανε από περιέργεια και πως δεν θα ξαναγίνει .Τους έπόμενους μήνες όμως και ενώ εγώ ήμουν έγκυος ξαναβρήκα στο πατάρι διαφορα άλλα εσωρουχά μου και υποκαταστατα πεους.Εχω χάσει την μπάλα.Το κακό είναι ότι τον αγαπάω και δεν θέλω να μεγαλώσω το μωρό μας χωρίς αυτόν.Ειναι πολύ καλός πατέρας.Πως μπορεί όμως να σταθεί ένας γάμος όταν αυτός θέλει άλλά πράγματα και εγω έχω ξενερώσει ερωτικά με την πάρτη του?Αν και είμαι ανοιχτόμυαλος άνθρωπος αυτό με ξενερ\'ωνει αφάνταστα.Εχω περάσει πολλά σε αυτόν τον γάμο και τα ξεπεράσαμε όλα τώρα όμως νιώθω πως έχω μπροστά μου το παγόβουνο που βυθισε τον τιτανικο.Καταλαβαίνω πως και αυτός είναι σε σύγχηση αλλά αυτό που με νιάζει περισσότερο είναι η ευτυχία της κορούλας μου.Τι να κάνω?
05-10-2009, 14:29 #229
δεν ειμαι αυτη η μαγκυ . το δικο μου το πτοβλημα ειναι αυτο ακριβως που γραφω.ο αντρας ειναι πολυ καλο παιδι και το μονο προβλημα μας ειναι αυτο .ουτε ναρκωτικα ουτε ξυλο και τετοια.
05-10-2009, 15:30 #230
σε τι φαση εισαι τωρα?
06-10-2009, 11:49 #231
βαρεθηκα πια.οχι την διαφορετικοτητα του αλλα τα ψεματα και την κοροιδια.γιατι ολες οι δηλωσεις του στυλ<<ολα ειναι μια χαρα και δεν ζηταω ουτε στραπ ον ουτε στριγκ ουτε αγγουρια >> εγιναν απλα και μονο για να με ξαναριξει στο σκοταδι.αυτο ειναι ειναι που μου την δινει περισσοτερο απο ολα η κοροιδια.
εχεις αναρωτηθει γιατι ολη αυτη η ψευτια και η κοροιδια η δεν σε ενδιαφερει?
06-10-2009, 14:58 #232
πες του οτι θα βρεις γκομενο που δεν χωνει αγγουρια στο κ--λο του σαν γκει.εεεεμα πια!!
07-10-2009, 10:43 #233
Απλά έλεος!Το thread βρίθει στο ρατσισμό,στις παρανοήσεις και στην προώθηση στερεότυπων.Για αρχή,συγχαρητήρια στο Krino,για την ξεκάθαρη ματιά του πάνω στο πώς η κοινωνία ταμπελοποιεί και ενοχοποιεί το διαφορετικό.
Πάμε λίγο να δούμε τον τίτλο του thread.Αμφιφυλοφιλία και γάμος.Και μετά διαβάζω και διαπιστώνω πως είναι εντελώς άκυρο.
Δεν έχουμε εδώ μία περίπτωση ομοφυλοφιλίας,ούτε αμφιφυλοφιλίας,που και πάλι θα ήταν ενδιαφέρον να συζητήσουμε κάπου αλλού ΚΑΙ αυτό το θέμα,αλλά την περίπτωση ενός άντρα με φετιχιστική παρενδυσία.
Ερώτηση:γιατί ταυτίζουμε τη σεξουαλική ταυτότητα ενός ατόμου,με το τι φοράει;Μύθος.Στην πλειονότητά τους οι crossdressers είναι ετεροφυλόφιλοι,όχι ομοφυλόφιλοι.
Γιατί βάζουμε σε αντιδιαστολή τον ανδρισμό με το να φοράει κάποιος στις ιδιωτικές του στιγμές γυναικεία ρούχα ή εσώρρουχα;Είναι ευνουχισμός του αντρικού του μορίου;Του στερεί τη λειτουργικότητα,την ικανότητα να έχει σεξουαλική επαφή με το άλλο φύλο;Καθόλου.
\'Οσο για τη χρήση strap-on,καλό θα ήταν να κάτσετε σα ζευγάρι να το συζητήσετε,να δείτε τις απόψεις του καθενός,κατά πόσον μπορεί να εισαχθεί στη σεξουαλική σας ζωή δίχως να προκαλέσει σε σένα αισθήματα ενοχής,ή γενικά δυσαρέσκειας.Οπωσδήποτε όμως,δεν είναι οι αφορισμοί η λύση,ούτε η στηλίτευση της διαφορετικότητας.
Η αντιληπτική μας ικανότητα είναι τις περισσότερες φορές πάνω στους ρόλους των φύλων,εγκλωβισμένη σε κλισέ,νόρμες και σύμβολα που θέτουν παραδοσιακές απόψεις πάνω στο ρόλο των φύλων και εξαρτώνται από τις κοινωνικοιστορικές συνθήκες κάθε εποχής.Γιατί δεν αναρωτιέται η σύζυγος τον λόγο που ο άντρας της δεν της είχε ομολογήσει το φετίχ του;Aυτό είναι το ζωτικό.Πώς να το ομολογήσει και συζητήσει όταν γνώριζε πως θα αντιμετώπιζε την κατακραυγή και την απόρριψη.Ήταν άμυνα και προσωπικά τη δικαιολογώ απόλυτα.Η ίδια η κοινωνία μας σπρώχνει εντέχνως καθετί που παρεκλίνει έστω και ελάχιστα από το μαζικά αποδεκτό,στην ενοχοποίηση,την περιθωριοποίηση και το κλείσιμό του στη ντουλάπα.
Ο φετιχιστής στριμώχνει ένα κομμάτι της σεξουαλικότητάς του σε ιδιωτικές κρυφές στιγμές σε γωνιές του σπιτιού ή του επαγγελματικού του χώρου,καθώς έχει συνείδηση των συνεπειών,της ανελέητης κριτικής και της απόρριψης που θα ακολουθήσουν από την αποκάλυψη.
Ο άντρας σου,δεν είναι ομοφυλόφιλος καλή μου,είναι φετιχιστής,άλλο το ένα,άλλο το άλλο.Και εφόσον όπως παραδέχεσαι,είναι εξαιρετικός σύζυγος,θα σε συμβούλευα να σκεφτείς σοβαρά πριν,επηρεασμένη από την κοινή γνώμη και το ρατσισμό της,προχωρήσεις σε κάτι που θα πόναγε και εσένα και εκείνον.Πάρα πολλοί φετιχιστές διατηρούν ωραιότατους γάμους,γιατί έχουν αποδεχτεί,συζητήσει με τον σύντροφό τους,έχουν βρει κοινούς τόπους μέσα από διάλογο και έχουν κατορθώσει να περάσουν στο κρεβάτι τους την ειλικρίνεια και την ελευθερία της έκφρασης.
Δεν αφορά παρά εσάς του δυο και δεν εξαρτάται παρά από εσάς τους δυο.Η αγάπη πρέπει να βρίσκει χώρο για την αλήθεια μας,να τη στηρίζει και να την καλλιεργεί.Άσε τους στενόμυαλους να τσιρίζουν,αν εσείς φτάσετε να το διαχειριστείτε χωρίς αρνητισμό και παρωπίδες,όλα θα πάνε μια χαρά.Σας το εύχομαι."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
07-10-2009, 10:59 #234
RainAndWind,
κλασικα εικονογραφημενα της ελληνικης κοινωνιας.
Η πλειονοτητα της ελληνικης κοινωνιας εκτος του οτι ειναι ασχετη και μπερδεμενη,
το μονο που ξερει να κανει ειναι να χλευαζει και τελος να τσουβαλιαζει.
Οσο για την μαγκυ που επανηλθε ξανα με το ιδιο προβλημα,
μου δινει την εντυπωση οτι ναι μεν καταλαβε καποια πραγματα,
αλλα στο τομεα της επικοινωνιας με τον συντροφο της ειναι σε μηδενικη βαση.
Οποτε μαγκυ,
θα σου πω το εξης:
Οταν ο συντροφος σου αναγκαζεται να σου κρυβει πραγματα,
αυτο σημαινει οτι δεν βρισκει χωρο για να σου τα αποκαλυψει.
Δεν ξερω το πως επικοινωνειται.
Φαντασου ομως οτι με μια αλλη συντροφο, πολυ πιθανον να μην ηταν αναγκασμενος
να λεει ολα αυτα τα ψεμματα.
Αν σε ενδιαφερει να κρατησεις το γαμο σου, χτισε εκ νεου τις κομμενες γεφυρες επικοινωνιας.
Αλλιως διαλυσε τον και επελεξε ενα αλλο συντροφο που θα ειναι στα μετρα σου χωρις τετοια προβληματα.
Δεν θελω να πω οτι ο συντροφος σου δεν εχει μεριδιο,
ουτε οτι εσυ ο φταιχτης 100%.
Ομως εδω μιλαμε μαζι και σου λεω εσενα, που υπαρχει το λαθος και οτι αν σε ενδιαφερει η προοπτικη με αυτο το ανθρωπο,
αντι να ουρλιαζεις να προσπαθησεις να μιλησεις ειλικρινα.
Το \"μιλαω ειλικρινα\" δεν ειναι ακριβως, ελα πες τα μου εμενα, δεν εχω προβλημα.
Αλλα ενα πραγμα πιο συνολικο σαν αντιληψη.
Ελπιζω να ειμαι κατανοητος......
20-10-2009, 14:20 #235
krino γενικα με εχεις βοηθησει πολυ και ευχαριστω εσενα και ολους οσους ασχοληθηκαν.Δεν ξερω αν φταιω και εγω η μονο εγω και πιστεψε με εχω αναρωτηθει απειρες φορες αλλα αυτο δεν λυνει τιποτα.πιστευω πως απο την στιγμη που ξενερωσα μαζι του δεν υπαρχει πολυ φως στο τουνελ.παντως οσο με ξενερωσε το γεγονος αυτο καθεαυτο αλλο τοσο με ξενερωσε και η κοροιδια του τυπου ολα οκ ειμαστε μια χαρα δεν υπαρχει λογος να συζηταμε.οσο για τις κομενες γεφυρες επικοινωνιας δεν ημουν εγω αυτη που της εκοψε.οσο και αν προσπαθω να μιλησω μαζι του δεν βγαινει τιποτα.και οταν λεω δεν βγαινει δεν εννοω οτι δεν ξεκολαει το μυαλο του απο εκει εννοω οτι μου δειχνει πως δεν τον νοιαζει πλεον να μιλησει μαζι μου. αυτο μπορει να ειναι λαθος μου. η ουσια ειναι πως δεν μπορω να αποδεχτω πραγματα η καταστασεις που δεν γουσταρω γιατι στην τελικη εγω χαλιεμαι.οποτε η λυση ειναι ο καθενας τον δρομο του , μεγαλωνουμε μαζι το παιδι μας αλλα ως εκει . και αυτος θα ειναι πιο ευτυχησμενος και εγω . το να μεινουμε φιλοι ειναι το μονο που μας ενωνει πλεον και το παιδι φυσικα.αυτα.παντως ξαλαφρωσα με την συζητηση ευχαριστω πολυ παιδια.
20-10-2009, 14:44 #236
πιστευω πως απο την στιγμη που ξενερωσα μαζι του δεν υπαρχει πολυ φως στο τουνελ.
πολυ ωραια λοιπον,
αρα παμε για αλλα που λεμε.....
Αν το ειχες πει αυτο,
θα σου το εγραφα απο την πρωτη στιγμη και δεν θα συζηταγαμε επει μακρον.
Αντιθετα η σταση σου ηταν οτι θες να προσπαθησεις.
Τι να προσπαθησεις ομως, οταν δεν κανεις κεφι?
Δεσμευεις τον εαυτο σου αλλα επισης δεσμευεις ενα αλλο ανθρωπο παιδεύοντας τον.
Η νομιζεις οτι δεν θα βρει μια αλλη γυναικα,
που αυτα που εσενα σε ξενερωνουν, στην επομενη δεν θα της ειναι προβλημα?
Πολυ κακως λοιπον που ταλαιπωριεστε και οι δυο αδικως.....
Ευχομαι το καλυτερο και για τους δυο σας και να βρειτε αυτο που σας ταιριαζει.
21-10-2009, 13:59 #237
Αγαπητε krino ακριβως αυτο ειναι το θεμα μου.η ευτυχια και των τριων μας.τον αντρα μου τον αγαπαω αληθινα και θελω να ειναι ευτυχισμενος ακομα και αν αυτο σημαινει πως θα βρει καποια αλλη που θα γουσταρει τετοιες φασεις.αλλα επειδη ειναι πολυ καλος πατερας δεν θελω να στερησω απο το παιδι μου την δυνατοτητα να μεγαλωσει μαζι με τον πατερα της, αρα η λυση για να ειμαστε ολοι καλα ειναι να μεγαλωσουμε μαζι την μικρη και ο καθενας να βρει τι τον ευχαριστει .χωρις αυτο να σημαινει πως θα ειμαστε χωρια.πιστευω πως για χαρη του παιδιου μας μπορουμε να συνυπαρξουμε σαν φιλοι.και αυτο γιατι υπαρχει αληθινη αγαπη και απο τις δυο πλευρες.μπορεις να αγαπας εναν ανθρωπο και να μην τον γουσταρεις σεξουαλικα.τωρα μενει μονο να δουμε πως θα ειναι στην πραξη.θα υπαρχει και πρακτικη δυσκολια γιατι οι γονεις του μενουν στον πανω οροφο οποτε ειναι λιγο δυσκολο να γινουν ολα χωρις να υποψιαστουν την ολη φαση και βεβαια δεν γουσταρω με τιποτα να αντιληφθουν οτιδηποτε σχετικα με τον γιο τους.για αυτον περισοτερο.θα αισθανοταν πολυ ασχημα και στην τελικη το τι κανει ειναι κατι που αφορα τον ιδιο και κανεναν απο τους γυρω μας.αυτο θα το διαφυλαξω οσο μπορω.παντως απο οτι φαινεται η ευτυχια δεν ειναι αναγκη να υπαρχει στα πλαισια μιας κλασικης οικογενειας,η αγαπη ειναι το μονο που μετραει για να ειμαστε ολοι καλα.ελπιζω τουλαχιστον πως η αγαπη και μονο φτανει.ευχαριστω πολυ ολους και ευχομαι ευτυχια σε ολους ξεχωριστα και σε εμας.
21-10-2009, 14:17 #238
Γεια σου μαγκι,
προχωρατε λοιπον σε ενα συμβατικο σχημα μαλλον χαρην της μικρης κορης η και αλλων λογων που δεν αναφερεις.
Επισης φαινεται οτι το σεξουαλικο κομματι το διακοπτεται μιας και εξακριβωθηκε η ασυμφωνια.
Αρα σε αυτο το τομεα, ο καθενας παιρνει το δρομο του.
Εσυ καποια στιγμη θα βγεις προς αναζητηση νεου συντροφου (φανταζομαι ατομου με την κλασικη εννοια του παραδοσιακου ετεροφυλου οπως την γνωριζεις) και ο συζυγος σου για κατι πιο συμβατο με αυτον.
Και ολα αυτα κατω απο την ιδια στεγη......
Δεν μπορω να δωσω με ακριβεια μια απαντηση.
Μονο στο περιπου, οπως ειχα δωσει σε ενα δικο μου ατομο με προβλημα σε γαμο με παιδια.
Σαν μητερα εισαι επιτυχημενη, σαν γυναικα ομως οχι.
Προσεξε λοιπον μην εχεις την ιδια καταληξη.
Εφοσον ληξατε οριστικα και αμετακλητα τις σχεσεις σας, θα πρεπει να φροντισετε τους εαυτους σας σε ολα τα επιπεδα.
Αλλιως τα ελλειματα που θα δημιουργηθουν θα τα βρειτε αργοτερα μπροστα σας.
Πολυ θετικο που προστατευεις τον συζυγο σου απο ολα αυτα.
Συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις κυριαρχει μια κατινια και μια υστερια.
Δειχνεις ανωτερότητα τετοια που σπανιζει.
Το σαφες ειναι οτι ειναι αδυνατον να συμπραττεις σε κατι που δεν σου αρεσει.
Επ ουδενι δεν ειπα ποτε, οτι επειδη εισαστε οικογενοια και ο αντρας σου εχει το ταδε βιτσιο, πρεπει να σου αρεσει.
Να προφυλαξεις την οικογενοια σου οπως καλυτερα μπορεις, αλλα μεσα σε αυτο να ενταξεις και τον εαυτο σου περα απο τον συζυγο σου και το παιδι σου.
Ευχομαι καποια στιγμη να ερθουν οπως τα επιθυμειται.
:)
21-10-2009, 14:58 #239
Παιδιά έχετε δικιο απλά είμαι σε πλήρη συγχηση.Με τον άντρα μου είμαστε μαζί σχεδόν 6 χρόνια και παντρεμένοι τα τελευταία τρία.Είχαμε πάντα πολύ καλή σεξουαλική σχέση. Πρίν από ένα χρόνο όμως ανακάλυψα ότι μου έλειπάν τα πιό ερωτικά μου εσώρουχα τα ψηλοτακουνά μου όπως και τα πιο κοντά φουστάνια μου.Ψάχνοντας για κάποια πράγματα στο πατάρι του σπιτιού τα βρήκα όλα εκεί μαζί με διάφορα \'άλλα ( αγγόυρια κτλ).Εμεινα μαλάκας όπως φανταζεστε.Ξενέρωσα εντελώς και φυσικά του ζήτησα εξηγήσεις.Μου είπε πως ότι έγινε το έκανε από περιέργεια και πως δεν θα ξαναγίνει .Τους έπόμενους μήνες όμως και ενώ εγώ ήμουν έγκυος ξαναβρήκα στο πατάρι διαφορα άλλα εσωρουχά μου και υποκαταστατα πεους.Εχω χάσει την μπάλα.Το κακό είναι ότι τον αγαπάω και δεν θέλω να μεγαλώσω το μωρό μας χωρίς αυτόν.Ειναι πολύ καλός πατέρας.Πως μπορεί όμως να σταθεί ένας γάμος όταν αυτός θέλει άλλά πράγματα και εγω έχω ξενερώσει ερωτικά με την πάρτη του?Αν και είμαι ανοιχτόμυαλος άνθρωπος αυτό με ξενερ\'ωνει αφάνταστα.Εχω περάσει πολλά σε αυτόν τον γάμο και τα ξεπεράσαμε όλα τώρα όμως νιώθω πως έχω μπροστά μου το παγόβουνο που βυθισε τον τιτανικο.Καταλαβαίνω πως και αυτός είναι σε σύγχηση αλλά αυτό που με νιάζει περισσότερο είναι η ευτυχία της κορούλας μου.Τι να κάνω?
21-10-2009, 15:10 #240
αναντα
αθελα σου ισως , φορτιζεις την μαγκη ενοχες,
για κατι τοσο φυσικο , οσο και οτι αυριο θα ξημερωση παλι ! Ειναι πραγματικα εκπληκτικο πως καταφερε η παιδεια μας να μην μπορεσει ουτε κατα διανοια να φερει εστω και μια σταγονα απο την ψυχολογια του Αρχαιου Ελληνα ,στο μυαλο των Ελληναραδων του σημερα , στα 200 ολοκληρα χρονια που αποκοπηκαμε απο τον Σουλτανο και τον Οθωμανισμο !
εκπλησομαι πραγματικα οταν διαβαζω παρομοια
προβληματα .....
Στην Χωρα που ολος ο πλανητης μαθαινει οτι η ομοφυλοφιλια ηταν η βασικη κατηγορια σε βαρος του Σωκρατη , οπου ο στρατηγος[Αλκιβιαδης ] που εχασε την μαχη με τις αποικιες μας στην Ιταλια ηταν ομοφυλοφιλος , οτι ο Αλεξανδρος κατα πασα πιθανοτητα οπως αναφερουν οι ιστορικοι που τον συνοδευαν και εγραψαν την βιογραφια του ηταν επισης ομοφυλοφιλος , στην Χωρα της Σαπφους και των χιλιαδων αρχαιων αγγειων,
με ομοφυλοφιλικες αναπαραστασεις , ακομα σημερα αναρωτιομαστε τι θα πει η γειτονια αν μαθευτει οτι
ο αντρας της μαγκυ ειναι ομοφυλοφιλος !
να λοιπον που ο κοινοβιακος τροπο ζωης του ανθρωπου ποτε δεν αλλαξε ! Η οικογενεια , καθε οικογενεια ζει υπο τον φοβο της κοινωνικης κατακραυγης και του αθεμιτου ελεγχου της ιδιωτικης μας ζωης !
να που χρειαζονται τετοια φορουμ !
τουλαχιστον εμαθαν ολοι αυτα που επρεπε ηδη να ξερουν
απο την ιδια την Ιστορια τους !
Γειά σας.
24-06-2025, 22:44 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια