αμφιφυλοφιλια στον γαμο - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 19 FirstFirst ... 71516171819 LastLast
Results 241 to 255 of 273
    Member
    Originally posted by πανος12345
    αναντα αθελα σου ισως φορτιζεις την μαγκη ενοχες για κατι τοσο φυσικο , οσο και οτι αυριο θα ξημερωση παλι ! ειναι πραγματικα εκπληκτικο πως καταφερε η παιδεια μας να μην μπορεσει ουτε κατα διανοια να φερει εστω και μια σταγονα απο την ψυολογια του Αρχαιου Ελληνα , στα 200 ολοκληρα χρονια που αποκοπηκαμε απο τον Σουλτανο και τον Οθωμανισμο !
    εκπλησομαι πραγματικα οταν διαβαζω παρομοια προβληματα .....
    Στην Χωρα που ολος ο πλανητης μαθαινει οτι η ομοφυλοφιλια ηταν η βασικη κατηγορια σε βαρος του Σωκρατη , οπου ο στρτηγος[Αλκιβιαδης ] που εχασε την μαχη με τις αποικιες μας στην Ιταλια ητν ομοφυλοφιλος , οτι ο Αλεξνδρος κατα πσα πιθανοτητα οπως αναφερουν οι σιτορικοι που τον συνοδευν κι εγραψαν την βιογραφια του ηταν επισης ομοφυλοφιλος , στην Χωρα της Σαπφους και των χιλιαδων αγγειων με ομοφυλοφιλικες αναπαραστασεις ακομα σημερα αναρωτιομστε τι θα πει η γειτονια αν μαθευτει οτι
    ο αντρας της μαγκυ ειναι ομοφυλοφιλος !
    Δε διαφωνω μαζι σου.Ισα ισα που συμφωνω οτι ειναι γελοιοτητα στους ανθρωπους να κατηγορουν τους αλλους με βαση τη σεξουαλικη τους προτιμηση.Ομως η ψυχη ενος παιδιου ειναι πολυ ευαισθητη.Τα παιδια στο σχολειο μπορει να γινουν πολυ κακα αθελα τους.Αυτο ηθελα να θιξω.Δε μπορω να δοσω συμβουλη για το τι να κανουν μεταξυ τους γιατι πραγματικα θα μιλησω εξω απο το χορο.Αλλα πρεπει να προφυλαξουν το παιδι και να μη βρεθει αναμεσα σε καυγαδες ουτε αναμεσα σε εχθρικο σχολικο περιβαλλον.Συγνωμη αν ειπα κατι που ακουστηκε λαθος η δεν επρεπε.
    Ολες οι οικογενειες ζουν με βαση αυτη τη φοβια του τι θα πει ο κοσμος.Ετσι ειναι δυστυχως η Ελληνικη κοινωνια.Ολοι συμβιβαζονται με βαση αυτο.Ειναι το παιδι μου πχ ομοφυλοφιλος αχ μη το μαθει η γειτονια τι θα πει.Η κορη μου ειναι γεροντοκορη θα μας κοροιδευει ο κοσμος, η η κορη μου τα μπλεξε με εναν και την εχει αστεφανωτη.Ολα αυτα ειναι καταστασεις απαραδεκτες και αναγκαζουν τους ανθρωπους να μην κανουν πραγματικα αυτο που θελουν.Αλλα δυστυχως ετσι ειναι υπαρχουν αυτα.

Originally posted by Ananta
    αναντα αθελα σου ισως φορτιζεις την μαγκη ενοχες για κατι τοσο φυσικο , οσο και οτι αυριο θα ξημερωση παλι ! ειναι πραγματικα εκπληκτικο πως καταφερε η παιδεια μας να μην μπορεσει ουτε κατα διανοια να φερει εστω και μια σταγονα απο την ψυολογια του Αρχαιου Ελληνα , στα 200 ολοκληρα χρονια που αποκοπηκαμε απο τον Σουλτανο και τον Οθωμανισμο !
    εκπλησομαι πραγματικα οταν διαβαζω παρομοια προβληματα .....
    Στην Χωρα που ολος ο πλανητης μαθαινει οτι η ομοφυλοφιλια ηταν η βασικη κατηγορια σε βαρος του Σωκρατη , οπου ο στρτηγος[Αλκιβιαδης ] που εχασε την μαχη με τις αποικιες μας στην Ιταλια ητν ομοφυλοφιλος , οτι ο Αλεξνδρος κατα πσα πιθανοτητα οπως αναφερουν οι σιτορικοι που τον συνοδευν κι εγραψαν την βιογραφια του ηταν επισης ομοφυλοφιλος , στην Χωρα της Σαπφους και των χιλιαδων αγγειων με ομοφυλοφιλικες αναπαραστασεις ακομα σημερα αναρωτιομστε τι θα πει η γειτονια αν μαθευτει οτι
    ο αντρας της μαγκυ ειναι ομοφυλοφιλος !
    Δε διαφωνω μαζι σου.Ισα ισα που συμφωνω οτι ειναι γελοιοτητα στους ανθρωπους να κατηγορουν τους αλλους με βαση τη σεξουαλικη τους προτιμηση.Ομως η ψυχη ενος παιδιου ειναι πολυ ευαισθητη.Τα παιδια στο σχολειο μπορει να γινουν πολυ κακα αθελα τους.Αυτο ηθελα να θιξω.Δε μπορω να δοσω συμβουλη για το τι να κανουν μεταξυ τους γιατι πραγματικα θα μιλησω εξω απο το χορο.Αλλα πρεπει να προφυλαξουν το παιδι και να μη βρεθει αναμεσα σε καυγαδες ουτε αναμεσα σε εχθρικο σχολικο περιβαλλον.Συγνωμη αν ειπα κατι που ακουστηκε λαθος η δεν επρεπε.
    Ολες οι οικογενειες ζουν με βαση αυτη τη φοβια του τι θα πει ο κοσμος.Ετσι ειναι δυστυχως η Ελληνικη κοινωνια.Ολοι συμβιβαζονται με βαση αυτο.Ειναι το παιδι μου πχ ομοφυλοφιλος αχ μη το μαθει η γειτονια τι θα πει.Η κορη μου ειναι γεροντοκορη θα μας κοροιδευει ο κοσμος, η η κορη μου τα μπλεξε με εναν και την εχει αστεφανωτη.Ολα αυτα ειναι καταστασεις απαραδεκτες και αναγκαζουν τους ανθρωπους να μην κανουν πραγματικα αυτο που θελουν.Αλλα δυστυχως ετσι ειναι υπαρχουν αυτα.
    και εγω με την σειρα μου θα συμφωνησω μαζι σου αλλωστε αυτο ηταν και το νοημα απο την πρωτη στιγμη της παρουσιας μου εδω αλλα και ο σκοπος αυτου του φορουμ !
    γιατι οπως θα ξερεις αναντα , τιποτα δεν αλλαζει απο μονο του σε μια κοινωνια !
    Η Χωρα μας εχει παρει ηδη παρα πολλα χρηματα απο την Ευρωπαικη Ενωση για να φερει στην Ελληνικη οικογενεια ,
    ολες αυτες τις αναγακαιες μεταβολες στην νοοτροπια ,
    αλλα τα περισσοτερα απο αυτα τα χρηματα ,
    ποτε δεν κατεληξαν σε αυτους που θα το εκαναν απο γειτονια σε γειτονια, οπως ειχε αρχικα σχεδιασθει .
    Γιαυτο εχουν περασει σχεδον 30 ολκληρα χρονια απο την εποχη που το εκανα ο ιδιος και γιαυτο με βλεπεις κι αγανακτω με την καταθεση ψυχης σου!
    Ομως επιμενω οτι το σεναριο με το παιδι, ειναι πολυ απομακρο απο την πραγματικοτητα ...
    Το αν ο πατερας ειναι ομοφυλοφιλος στην εποχη μας , σημαινει οτι δεν ειναι αναγκη να ντυνεται γυναικα και να κατεβαινει στην συγγρου να κανει τον τραβεστι , αλλα και αν ακομα το εκανε , παλι θα ηταν πραγματικα απιθανο να αναγνωριστει
    και να εφτανε μεχρι το σχολειο του παιδιου του!
    Ειναι εξωπραγματικη η φοβια αυτη και δεν θα πρεπει
    να την λαβει υποψην της η μαγκυ....

Τα παιδια βλεπουν στις ειδησεις το βραδυ στην τηλεοραση
    τους γαμους του Ελτον Τζων με τον συντροφο του και την προσπαθεια υιοθεσιας που κανουν !Ολα τα σποτ του παγκοσμιου οργανισμου υγειας κατα του Εινζ εχουν αντικειμενο την ομοφυλοφιλια , [κακως μεν γιατι αφορα και τα δυο φυλα ] αλλα και η υπουργοποιηση ανθρωπων με σαφη υπαινιγμο για τις σεξουαλικες τους προτιμησεις , εχουν ηδη διαμορφωσει θετικη αποψη στα 3/4 της Ελληνικης κοινωνιας για ενα φαινομενο τοσο παλιο οσο η ζωη!
    Ομως και ετσι να μην ητανε, η \'αποστειρωση \" του παιδιου απο τα κοινωνικα \"προβληματα \" ενεχει πολλπλασιους κινδυνους απο την υπευθυνη ενημερωση γιαυτο φανταζομαι
    οτι με αφορμη το Εινζ και το προφυλαχτικο , θα εχει βγει ηδη εγκυκλιος στους δασκαλους και τους καθηγητες να ενημερωσουν σωστα και με επιστημονικοτητα τα παιδια για τους κινδυνους που μπορει να αντιμετωπιζουν , απο την σεξουαλικη συμπεριφορα τους !
    Αρα δεν υπαρχει κανενα πλαισιο που να δινει αξια στην σιωπη και την φοβια για τυχον προπυλακισμο , που να ειναι ανεκτο στην εκπαιδευτικη κοινοτητα , οταν πολυ μεγαλυτερα προβληματα οπως ο χωρισμος τον γονιων , εχουν γεμισει τις αιθουσες απο μονογονεικες οικογενειες και τα παιδια συχνα ειναι πιο συντηρητικοι στις επιλογες τους απο οτι ειμασταν εμεις , ετεροφυλοι η ομοφυλοφιλοι ....
    Το αυριανο παιδι θα ζησει σε μια κοινωνια απελευθερωμενη απο σεξουαλικα στερεοτυπα και οσα περισσοτερα μαθει στο σχολειο για την σεξουαλικοτητα , τοσο πιο ευτυχισμενο θα μπορεσει να γινει στην ζωη του , μαθαινοντας το ιδιο να απαντα σε οσους επιμενουν στις μεσαιωνικες τους αντιληψεις και θα γινονταιολενα αυξανομενη μειοψηφια σε καθε γειτονια γιατι αυτα που καποτε χωριζαν την Ελλαδα λογω γεωγραφιας εχουν ηδη εκλειψη με την τηλεοραση και το διαδικτυο σαν μορφη επικοινωνιας

Member

και εγω με την σειρα μου θα συμφωνησω μαζι σου αλλωστε αυτο ηταν και το νοημα απο την πρωτη στιγμη της παρουσιας μου εδω αλλα και ο σκοπος αυτου του φορουμ !
    γιατι οπως θα ξερεις αναντα τιποτα δεν αλλαζει απο μονο του σε μια κοινωνια !
    Η Χωρα μας εχει παρει ηδη παρα πολλ χρηματα απο την Ευρωπαικη Ενωση γι να φερει στην Ελληνικη οικογενεια ολες αυτες τις αναγακαιες μετλβοες στην νοοτροπια , αλλα τ περοσσοτερα απο αυτα τα χρηματα ποτε δεν κατεληξαν σε αυτους που θα το εκαναν απο γειτονια σε γειτονια οπως ειχε αρχικα σχεδιασθει γιαυτο εχουν περασει σχεδον 30 ολκληρα χρονια απο την εποχη που το εκανα ο ιδιος και γιαυτο με βλεπεις κι αγανακτω με την καταθεση ψυχης σου!
    Ομως επιμενω οτο το σεναριο με το παιδι ειναι πολυ απομακρο απο την πραγματικοτητα ...
    Το αν ο πατερας ειναι ομοφυλοφιλος στην εποχη μας , σημαινει οτι δεν ειναι αναγκη να ντυνεται γυναικα και να κατεβαινει στην συγγρου να κανει τον τραβεστι , αλλα και αν ακομα το εκανε , παλι θα ηταν πραγματικα απιθανο να αναγνωριστει και να εφτανε μερχι το σχολειο του παιδιου του!
    Ειναι εξωπραγματικη η φοβια αυτη και δεν θα πρεπει να την λαβει υποψην της η μαγκυ....
    Τα παιδια βλεπουν στις ειδησεις το βραδυ στην τηλεοραση
    τους γαμους του Ελτον Τζων με τον συντροφο του και την προσπαθεια υιοθεσιας που κανουν !Ολα τα σποτ του παγκοσμιου οργανισμου υγειας κατα του Εινζ εχουν αντικειμενο την ομοφυλοφιλια , [κακως μεν γιατι αφορα και τα δυο φυλα ] αλλα και η υπουργοποιηση ανθρωπων με σαφη υπαινιγμο για τις σεξουαλικες τους προτιμησεις , εχουν ηδη διαμορφωσει θετικη αποψη στα 3/4 της Ελληνικης κοινωνιας για ενα φαινομενο τοσο παλιο οσο η ζωη!
    Ομως και ετσι να μην ητανε η \'αποστειρωση \" του παιδιου απ τα κοινωνικα \"προβληματα \" ενεχει πολλπλασιους κινδυνους απο την υπευθυνη ενημερωση γιαυτο φαντζομαι
    οτι με αφορμη το Ενιζ και το ρποφυλαχτικο , θα εχει βγει ηδη εγκυκλιος στους δασκαλους κι τους καθηγητες να ενημερωσουν σωστα και με επιστημονικοτητα τα παιδια για τους κινδυνους που μπορει να αντιμετωπιζουν απο την σεξουαλικη συμπεριφορα τους
    Αρα δεν υπαρχει κανενα πλαισιο που να δινει αξια στην σιωπη και την φοβια για τυχον προπυλακισμο του που να ειναι ανεκτο στην εκπαιδευτικη κοινοτητα , οταν πολυ μεγαλυτερα προβληματα οπως ο χωρισμος τον γονιων εχουν γεμισει τις αιθουσες απο μονογονεικες οικογενειες και τα παιδια σχυνα ειναι πιο συντηρητικοι στις επιλογες τους απο οτι ειμασταν εμεις , ετεροφυλοι η ομοφυλοφιλοι ....
    Εχεις παρα πολυ δικιο σε οσα ειπες.
    Οσο αφορα το σεναριο που παρουσιασα ισως ειναι οντως ακραιο.Αλλα απο την αλλη η Μαγκυ απο οσα εχει πει εχει δειξει πως της ιδιας δε της αρεσει που ο αντρας της εχει αυτη την επιλογη.Ακομα και αυτο το γεγονος μπορει να το καταλαβει ενα παιδι.Ειναι σιγουρο οτι τα παιδια καταλαβαινουν περισσοτερα απο οσα οι γονεις νομιζουν.Σιγουρα το παιδι πρεπει να εχει σωστη ενημερωση για τα παντα.Αυτο που εννοω με τα προηγουμενα ποστ ειναι οτι το παιδι σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να ακουσει κακεντρεχη σχολια απο τριτους, ουτε να βρεθει αναμεσα στους τυχον καυγαδες των γονιων και να ειναι το ιδιο ενα μπαλακι, ουτε φυσικα να ακουσει απο τη μαμα του κακους χαρακτηρισμους για το μπαμπα.Δεν ξερω πραγματικα ειναι πολυ λεπτο το ζητημα.Μακαρι να τα βρουν συντομα και να υπαρξει λυση ηρεμα και καλα.

Junior Member
    Καλησπέρα, είμαι καινούριο μέλος και πραγματικά βρήκα πολύ ενδιαφέρων όλα αυτά που γράφετε εδω και θα ήθελα να εκφέρω και εγώ την άποψη μου...Δεν ξέρω πως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα με τη Μάγκυ αλλά μπορώ να πω ότι και εγω έχω αντιμετωπίσει τέτιου είδους πρόβλημα και ίσως το αντιμετωπίζω ακόμα και τώρα..Δε ξέρω για το σκηνικό με τα εσώρουχα και ούτε αν σε όλους τους άντρες αρέσει το δάχτυλο...Είμαι απο τις γυναίκες που μου αρέσει να πηδάω το σύντροφο μου με στράπον που και που, το οποίο δε ξέρω αν σημαίνει ότι είμαι η δεν είμαι 100 τις εκατό γυναίκα...Είναι θέμα εγκεφαλικής διέργεσης σίγουρα και είναι απο τα αγαπημένα μου παιχνίδια...Η αλήθεια είναι ότι δε ξέρω αν ο σύντροφος μου είναι ομοφυλόφιλος και ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί ο άλλος να φαντασιώνεται...Εγώ προσωπικά όταν το κάνω το απολαμβάνω αλλά πιστεύω μέσα μου, ότι τώρα μπορεί να του το κάνω εγώ αλλά στο μέλλον ίσως να θέλει να του το κάνει και κάποιος άντρας. Σίγουρα δεν είναι καθαρά gay....Ίσως είναι μπαι...Και όταν τον είχα ρωτήσει ξεκάθαρα αν είναι ομοφυλόφιλος, ήταν τελείως αρνητικός και μου είπε ότι τους σιχαίνεται...Και ίσως είναι έτσι..ίσως όμως και όχι...Ποτέ δε μπορείς να ξέρεις ποια είναι η πραγματική αλήθεια....Για να βοηθήσω τις σκέψεις μου λοιπόν να βρουν μια πιο ξεκάθαρη απάντηση σκέφτηκα τον εαυτό μου...Και ρώτησα μέσα μου αν εγώ που το κάνω αυτό θα το έκανα και σε μια γυναίκα?και η απάντηση είναι ναι, θα το έκανα αν μια γυναίκα μου το έβγαζε...Δεν είμαι καθαρά λεσβεία και ούτε bi. Aπλά σαν εμπειρία θα το έκανα...Οι γυναίκες με τραβάνε αλλά όχι στο βαθμό που με τραβάνε οι άντρες...Τα συμπεράσματα δικά σας...

Senior Member
    Να σου πω...ηθελα παντα να το ρωτησω αυτο..οταν φωρασ στραπ ον δεν νιωθεισ τιποτα ετσι δεν ειναι?
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Πώς ακριβώς εννοείς το νιώθεις Adzik? Σίγουρα δεν μπορείς να \"νιώσεις\" κάτι σωματικά από τη στιγμή που το στραπ-ον είναι ξένο σώμα και όχι μέλος του κορμιού σου αλλά σίγουρα \"νιώθεις\" σεξουαλικά εφόσον σαν ιδέα η όλη πράξη σε ερεθίζει.

Senior Member
    Fetichkittie,το strap-on δεν έχει καμία μαγική ιδιότητα να αλλάζει το φύλο κανενός.Τώρα,κάτι 100% γυναίκα και 100% άντρας,σε τι βοηθάνε τέτοιοι υπολογισμοί;O άνθρωπος είτε ανήκει σε ένα φύλο είτε όχι,γιατί χρειάζεται να απολογείται στον καθένα για το πώς εισπράττει τη δική του αίσθηση του φύλου;To μόνο που μπορεί να δημιουργεί θέμα πραγματικά είναι όταν κάποιος ή κάποια αισθάνεται δυσφορία ως προς το φύλο του,όταν είναι σωματικά κάτι αλλά \"ψυχικά\"αισθάνεται αλλιώς.Όταν δηλαδή η ικανοποίηση από την ίδια την αίσθηση του φύλου του γίνεται ένας αγώνας.

Ρώτησες τον σύντροφό σου γιατί χρησιμοποίησε μία τόσο δυνατή έκφραση όπως το ότι \"σιχαίνεται\" τους ομοφυλόφιλους;Γιατί δεν υπάρχει κάτι να σιχαθείς εκεί.Είναι απλά μία διαφορετική έκφραση της ανθρώπινης σεξουαλικότητας,η οποία σεξουαλικότητα έχει βασικά τόσες αποχρώσεις όσοι άνθρωποι υπάρχουν στον πλανήτη μας.

Μήπως δεν τον ρώτησες γιατί φοβόσουν κι εσύ τι θα \"έφερνε στο φως\"μία τέτοια συζήτηση;Μήπως δηλαδή έμεινες σε αυτό από δική σου ανασφάλεια,για μένα αυτό είναι το καίριο.Εσένα σε φοβίζει κάτι εκεί,αυτό αντιλήφθηκα.Το αν θα το ψάξεις ή όχι,αυτό είναι δικό σου κομμάτι.
    Ένας άντρας μπορεί να απολαμβάνει την ερωτική υποταγή στο θηλυκό με τη χρήση του strap-on,όπως και μία γυναίκα μπορεί να απολαμβάνει αυτή την αλλαγή των ρόλων.Όπως εξήγησε η melissa είναι εγκεφαλικό το ζήτημα.Αλλά σίγουρα καμία σεξουαλική πρακτική δεν έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον σεξουαλικό προσανατολισμό ενός ατόμου.Το φετίχ επίσης δε σημαίνει κάτι ανάλογο.
    Παίξτε με ό,τι σας κάνει να νιώθετε καλά και να εισπράττετε ικανοποίηση και αφήστε στην άκρη όσα σας κληροδότησαν συντηρητισμοί.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Junior Member
    Hey rain and wind...Δεν είπα ότι το strap on έχει τη μαγική ιδιότητα να αλλάζει το φύλλο...Μα άλλα λέω και άλλα καταλαβαίνουν??Έδωσα κάποιες απαντήσεις όσον αφορά την απορία της κοπέλας...δηλαδή ότι εγώ προσωπικά θα το έκανα και σε κοπέλα αυτό αν μου άρεσε χωρίς να σημαίνει ότι είμαι λεσβεία...Και εννοώ ότι και αυτός μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο αργότερα...με κάποιον άντρα. ..χωρίς να σημαίνει ότι είναι gay..Μπορεί να θέλει να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο για την εμπειρία..και για να το κάνεις..πρέπει να το χεις...Όλοι έχουμε ορμές και βίτσια αλλά πρέπει να τις ελέγχουμε γιατί δε θέλει και πολύ ο άνθρωπος να ξεφύγει. Και αυτό κατα εμού ισχύει σε όλα...όχι μόνο στο ερωτικό..πχ αν φας λίγο και ισσοροπημένα για παράδειγμα είσαι οκ..αν φας πολύ θα παχύνεις...είπα ένα απλό παράδειγμα...πρέπει να ελέγχεις το μυαλό σου και το σώμα σου..και τις ορμές σου... Δε ξέρω ποιες είναι οι απόψεις σου...Και ο συντηριτισμός που κολλάει???όλο αυτό λες από ότι εχω καταλάβει!!!Εσυ δηλαδή είσαι ο πιο απελευθερωμένος και χωρίς ταμπού και τα κάνεις όλα???Μου φαίνεται περίεργο να κρίνεις απλά ακούγοντας μια άποψη χωρίς καν να με ξέρεις...Και να δίνεις και συμβουλές χωρίς να στις έχει ζητήσει κάποιος...Anyway, για να βάλουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους..απλά λέω ότι το ένα μπορεί να φέρει το άλλο..για αυτό πρέπει να προσέχουμε...
    Και επίσης εαν υπάρχει έρωτας, πραγματικός δε χρειάζεσαι τίποτα από όλα αυτά...Ο ρομαντισμός στις μέρες μας έχει χαθεί και υποκατάστατα του οι δονητές και τα στραπ ον..τι να πω...εδω που έχουμε φτάσει....ο κόσμος πάει απο το κακό στο χειρότερο..και δε βγάζω και τον εαυτό μου απέξω...

Banned
    γιατι ο δονητης δεν ειναι ρομαντικος?

Senior Member
    Fetichkittie,μπορεί να το κάνεις,να πηδάς τον σύντροφό σου με strap-on αλλά αυτό να μη σημαίνει πως έχεις γλυτώσει ό,τι σε δίδαξε η κοινωνία για το concept αρρενωπότητα/ανδρισμός και αντίστοιχα θηλυκότητα/μη αρρενωπότητα πχ.Εσύ η ίδια έγραψες αυτό:\"δεν ξέρω αν σημαίνει ότι είμαι ή δεν είμαι 100 τις εκατό γυναίκα\".Εκεί κόλλαγε η απάντησή μου.Μια χαρά διαβάζω και καταλαβαίνω.Αυτό που κόλλησες δίπλα σε αυτό που ανέφερες δείχνει πως η θεωρία περί διείσδυσης ίσον λιγότερη αρρενωπότητα για τον άντρα και αντίστοιχα λιγότερη θηλυκότητα για τη γυναίκα,είναι απόρροια ενός στερεότυπου.Ο άντρας έχει το προνόμιο της διείσδυσης.Εξ ου και τα ερωτήματά σου για το αν είναι closeted ομοφυλόφιλος και αργότερα δε θα θελήσει να του το κάνει και ένας άντρας αυτό.
    Δυστυχώς οι σεξουαλικές πρακτικές μας,ακόμη κι αν είναι \"απελευθερωμένες\",δεν αντιστοιχούν πάντα στη νοητική μας απελευθέρωση.Κράτα όσα γράφω ή όχι,λίγο με ενδιαφέρει.Αλλά θεωρώ την άποψη πως έχει χαθεί ο ρομαντισμός(που εγώ τον θεωρώ και μαλακισμένο btw)και γι αυτό \"περάσαμε\"στα strap on και τους δονητές,τραβηγμένη από το μαλλί.Να ξαναγυρίσουμε στο ιεραποστολικό τότε,να ξαναβρούμε το ρομαντισμό μας,λοοολ.:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Δεν καταλαβαίνω γιατί να βάζουμε ταμπέλες σε ό,τι κάνουμε. Μου φαίνεται εξίσου χαζό ωστόσο να προσπαθούμε να αποποιηθούμε τίτλους. Γιατί να φοβάται τόσο πολύ κάποιος μήπως θεωρηθεί γκέυ ή λεσβία? Ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει. Προς τί τα κόμπλεξ και η φοβία για την \"κοινωνική κατακραυγή\"? Αυτό νομίζω ότι σου λέει και η rain and wind. Κάνε ό,τι θέλεις και μην ασχολείσαι και πολύ με τις ταμπέλες. Αν περνάς εσύ καλά γιατί να φοβάσαι για οτιδήποτε? Δηλαδή, αν αυτό που κάνεις σε καθιστά τελικά λεσβία εσένα θα σου αρέσει λιγότερο? Ή αν ο άντρας σου θεωρείται γκέυ με κάποια υποκειμενικά κριτήρια θα σταματήσετε να κάνετε κάτι που σας αρέσει?

Senior Member
    Συμφωνώ melissa.Οι ετικέτες και οι ταμπέλες αυτές δεν εξυπηρετούν παρά θεσμούς και εκκλησίες,τα ταμπού φτιάχτηκαν για να στερεώσουν κοινωνικούς ιστούς και να διατηρήσουν συνοχές/υποταγές σε εξουσίες.Οι ρόλοι των φύλων χρήζουν εξέτασης με σημερινά δεδομένα,όχι με μεσαιωνικούς ρομαντισμούς περί του τι είναι τελικά θηλυκό και αρσενικό,τι προσδίδει ή ακυρώνει ταυτότητες και ποιότητες πάνω σε ένα άτομο.Τα στερεότυπα καλά κρατούν,στο χέρι μας είναι να εξετάσουμε τις πηγές και τις ρίζες τους και να αναζητήσουμε ποια πιστεύω και ποιες συμπεριφορές μας ασυνείδητα καθοδηγούν,τους τρόπους με τους οποίους επηρεάζουν και πώς εμείς μπορούμε να προτάξουμε αντίσταση σε αυτά που μας έχουν διδάξει,αν φυσικά το επιθυμούμε.Για να γίνει κάτι τέτοιο,να περάσει ένα άτομο στη διαδικασία να επανεξετάσει και να αναθεωρήσει,βαφτίσια δεν είναι αυτά που θα το φέρουν στο σημείο αυτό,είναι το ψάξιμο,η μελέτη των φαινομένων και η παρατήρηση των τρόπων εκδήλωσής τους στην κοινωνία και στο άτομο.
    Nα ξεφύγουμε από τα ροζ και τα γαλάζια εξίσου που μας έχουν φάει τ\'αυτιά και τα μάτια μια ζωή,τόσο στις εικόνες που προσλαμβάνουμε όσο και στο νοητικό/ψυχολογικό υλικό που διαμορφώνουν τα χρώματα,αυτή η διαπαιδαγώγηση και η προπαγάνδα των \"καθαρών\"χαρακτηριστικώ� � του ενός ή του άλλου φύλου,αυτές οι διπολικές θεωρήσεις στο τι ταιριάζει σε έναν άντρα και τι σε μία γυναίκα.Στην πραγματικότητα,μπορούμε κάλλιστα να είμαστε πολύχρωμοι,άχρωμοι ή οτιδήποτε άλλο γουστάρουμε,να φοράμε οι γυναίκες σώβρακα και οι άντρες ζαρτιέρες,δίχως αυτό να το συνδέουμε με το φύλο μας.Πάλι αποτέλεσμα επεξεργασίας είναι.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Junior Member
    Απλά θα πληγωθώ εαν μάθω ότι είναι ομοφυλόφιλος..απλά πράγματα..Ας είναι ο καθένας ότι θέλει δε με αφορά!!!!

Senior Member
    Το ζήτημά σου είναι αν το σεξ παρά φύσιν τον καθιστά gay ή το αν του αρέσουν οι άντρες? Για το πρώτο, το ποιός ονομάζεται gay είναι μια καθαρά φιλοσοφική συζήτηση που νομίζω ότι έχει γίνει κιόλας στο forum. Ξεκάθαρη απάντηση δε θα πάρεις. Είναι καθαρά υποκειμενικά τα κριτήρια. Για το δεύτερο, αφού σου λέει ότι δεν του αρέσουν γιατί ζορίζεσαι τόσο? Πέρνα καλά εφόσον είσαι σε μια σχέση που ο ένας καλύπτει τον άλλον.

Banned
    Originally posted by fetichkittie
    Απλά θα πληγωθώ εαν μάθω ότι είναι ομοφυλόφιλος.

εαν ειναι ομοφυλοφιλος,
    πολυ απλα δεν θα εχει να κανει τιποτα μαζι σου, μιας και εισαι γυναικα.
    Αλλα εαν και εαν και εαν.... και εαν ο παππους μου ειχε τουρμπινες θα ηταν μποινγκ.

παμ παρακατ.

Page 17 of 19 FirstFirst ... 71516171819 LastLast