αμφιφυλοφιλια στον γαμο - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 19 FirstFirst ... 816171819 LastLast
Results 256 to 270 of 273
    Junior Member
    Yes, i know!!!Anyway εννοούσα bi...Αλλά έχεις δίκιο τι δουλειά θα είχε με μένα!Καλή συνέχεια...η συζήτηση έληξε!

Banned
    ταμαμ
    :D

Senior Member
    Originally posted by MAGGIE
    Μίλησα μαζί του \'ηρεμα και πολιτισμένα και του είπα πως φοβάμαι για το τί θα γίνει απο δω και πέρα.Φοβαμαι πως θα με απατήσει με άντρα
    Α , δηλαδη τοσο καιρο πριν βρεις τα αγγουρακια και τα χαμενα σου σουτιεν δεν φοβοσουν μην ποτε σε απατησει με γυναικα ε?

.

Παντως η ολη ιστορια εχει αρκετες τρυπες..... μα πολλες τρυπες....χμμμμμμ.................... .

εντιτ:
    damnit! ειμαι outdated!

Banned
    Originally posted by Boltseed

εντιτ:
    damnit! ειμαι outdated!

at least....
    :P

Senior Member
    gr8r
    μπορεις να μιλας για συντηρητισμο η μη,οταν καποιος κρινει την ζωη και το κρεβατι ενος τριτου.
    οταν ομως καποιος μιλαει για τον εαυτο ΤΟΥ και τις προτιμησεις ΤΟΥ, θεωρω οτι πρεπει να του δινεις τον χωρο να γουσταρει οτι νομιζει αλλα και να τον ξενερωνει οτι νομιζει.
    σε απλα ελληνικα βρε παιδακι μου,αν εγω δεν μπορω να λειτουργησω ερωτικα αν δω τον φιλο μου με το αγγουρι στον ......... θα πρεπει να το χαρω ντε και καλα για να ειμαι προοδευτικη????
    ας το κανουν οι αλλες, νο προμπλεμ..

Originally posted by Remedy
    gr8r
    μπορεις να μιλας για συντηρητισμο η μη,οταν καποιος κρινει την ζωη και το κρεβατι ενος τριτου.
    οταν ομως καποιος μιλαει για τον εαυτο ΤΟΥ και τις προτιμησεις ΤΟΥ, θεωρω οτι πρεπει να του δινεις τον χωρο να γουσταρει οτι νομιζει αλλα και να τον ξενερωνει οτι νομιζει.
    σε απλα ελληνικα βρε παιδακι μου,αν εγω δεν μπορω να λειτουργησω ερωτικα αν δω τον φιλο μου με το αγγουρι στον ......... θα πρεπει να το χαρω ντε και καλα για να ειμαι προοδευτικη????
    ας το κανουν οι αλλες, νο προμπλεμ..

Αχαααααααααααααα! Ακριβώς! Πρεπει σώνει και καλά να γίνουμε προοδευτικές με την έννοια πως δεν μας αρέσει ο άντρας μας να πηδιέται, οπότε ας αρχίσουμε να μας αρέσει η προοπτική με το αγγούρι πίσω του!
    Σόρι, και γω εντελώς μα εντελώς συντηρητική και στενοκέφαλη είμαι!

Originally posted by gr8r
    Δεν καταλαβαινετε πως η γυναικα ειπε τον προβληματισμο της μου φαινεται, δεν μπορειτε τουλαχιστον ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ κ οχι του τυπου \'\' δε γουσταρω να βαζει αγγουρι στον κωλο\'\' ? Αλλο να λες δε μ\'αρεσει κ αλλο να γραφεις χωρις τροπους οταν καποιος γραφει εδω για το προβλημα του.
    Σιγουρα καθενας εχει τις επιλογες του κ λογικο η κοπελα να μη θελει οτιδηποτε, αυτο δε σημαινει οτι πρεπει ο καθενας να χλευαζει, μιλατε για τον ανθρωπο που ειπε πως ειναι παντρεμενη κ αγαπαει κ εχει κ παιδι μαζι του, μιλησε για ενα προβλημα, ελεος πια. Δε γινεται ο καθενας να βγαζει συμπερασματα κοροιδευοντας, και να λεει \'\' ααα εγω δεν το κατακρινω , αλλα στη θεση σου θα χωριζα, δε γουσταρω να βαζει πραγματα στον κωλο του\'\'
    Λιγος σεβασμος στις ανθρωπινες σχεσεις κ στα προβληματα

Ο συντηρητισμος δεν αναφεροταν στην κοπελα που εγραψε για το προβλημα αλλα σε καποιους απο αυτους που απαντησαν προφανως

Μισο λεπτό.
    Βλεπεις καποιον να ξυνει το αυτί του. Λες λοιπόν, δεν θα τα εφτιαχνα ποτε με κάποιον που ξύνει το αυτι του.
    Ο άνθρωπος λοιπόν βάζει πράγματα πίσω του. Εγώ πως πρέπει να το συντάξω?
    \"Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιεί τα αγγούρια για άλλη χρήση εκτός απ τη σαλάτα?\"

Senior Member
    Δεν καταλαβαινετε πως η γυναικα ειπε τον προβληματισμο της μου φαινεται, δεν μπορειτε τουλαχιστον ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ κ οχι του τυπου \'\' δε γουσταρω να βαζει αγγουρι στον κωλο\'\' ? Αλλο να λες δε μ\'αρεσει κ αλλο να γραφεις χωρις τροπους οταν καποιος γραφει εδω για το προβλημα του.
    Σιγουρα καθενας εχει τις επιλογες του κ λογικο η κοπελα να μη θελει οτιδηποτε, αυτο δε σημαινει οτι πρεπει ο καθενας να χλευαζει, μιλατε για τον ανθρωπο που ειπε πως ειναι παντρεμενη κ αγαπαει κ εχει κ παιδι μαζι του, μιλησε για ενα προβλημα, ελεος πια. Δε γινεται ο καθενας να βγαζει συμπερασματα κοροιδευοντας, και να λεει \'\' ααα εγω δεν το κατακρινω , αλλα στη θεση σου θα χωριζα, δε γουσταρω να βαζει πραγματα στον κωλο του\'\'
    Λιγος σεβασμος στις ανθρωπινες σχεσεις κ στα προβληματα

Ο συντηρητισμος δεν αναφεροταν στην κοπελα που εγραψε για το προβλημα αλλα σε καποιους απο αυτους που απαντησαν προφανως
    κανεις μεγαλο λαθος
    εγω δεν απαντησα ουτε στην κοπελα, ουτε αναφερομουν στον αντρα που αγαπησε κι εκανε παιδι.
    ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑ, που χαρακτηρισες συντηρητικους οσους δεν δεχονται σαν ερωτικη συμπεριφορα ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΡΕΒΑΤΙ αυτη που μας περιεγραψε η κοπελα απο τον συντροφο της.
    στον δικο μου φιλο αναφερομουν και στις δικες μου προτιμησεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. οι κοπελες και οι συντροφοι τους, μπορουν να κανουν οτι τους ευχαριστει.

και πως αλλιως θα μπορουσα να εκφραστωλοιπον μιλωντας για τις προτιμησεις μου, οταν η ιδια που εχει τον προβληματισμο μας μιλησε για χρησιμοποιημενα αγγουρια και δανεισμενα σουτιεν?
    ποιο ειναι το προβλημα σου τελικα?
    το οτι μιλαω ειλικρινα γι αυτο που συζηταμε η το οτι δεν εχουμε ιδιες προτιμησεις?
    ειναι συντηρητισμος να μην σεβεσαι τις προτιμησεις του αλλου

Senior Member
    δυσνοητο ειναι σε σενα οτι δεν κοροιδευω καθολου.
    αν δεν καταλαβες τι εγραψανα στο κανω ακομαπιο λιανα.
    συμφωνω απολυτα με τον προβληματισμο της κοπελας γιατι εγω προσωπικα δεν θα μπορουσα να λειτουργησω ουτε σε σχεση ουτε σε γαμο εαν ο συντροφος μου ειχε τετοιου ειδους ερωτικες συμπεριφορες.
    νοιωθεις καλυτερα τωρα?

γιατι εκνευριζεσαι τοσο?
    εγω δεν εκρινα τις δικες σου προτιμησεις ουτε με ενδιαφερουν ουτε με αφορουν.
    γενικοτερα οι προτιμησεις των τριτων δεν με αφορουν.
    εγω, μπορω να διεκδικω για το κρεβατι μου αυτες που προτιμω ομως?

Senior Member
    κ καλο θα ηταν να σβησεις την προτελευταια προταση σου κ οτι αλλο χρησιμοποιεις για να με θιξεις ενω δεν εχεις ιδεα για τι πραγμα μιλας
    δεν εχω να σβησω τπτ.
    ξερω πολυ καλα να εκφραζομαι κι οτι ειπα το εννοω.
    αν εχεις προβλημα με την απαντηση μου,απευθυνσου στους αντμιν

Banned
    Originally posted by Remedy

εγω, μπορω να διεκδικω για το κρεβατι μου αυτες που προτιμω ομως?

τωρα αν ρωτησω,
    ποιος σου εκρινε το κρεβατι σου (η το κρεβατι μου)
    μαλλον θα ειναι αναπαντητο ερωτημα ε?

πας καλα η καπου εχεις προβλημα? \'\'ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑ, που χαρακτηρισες συντηρητικους οσους δεν δεχονται σαν ερωτικη συμπεριφορα ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΡΕΒΑΤΙ αυτη που μας περιεγραψε η κοπελα απο τον συντροφο της.\'\' ποτε ειπα τετοι πραγμα? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ

ΟΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΡΙΝΟΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ :
    \'\'Επειδη συμμετεχω καιρο στο φορουμ και καμια φορα αυτο ειναι κουραστικο δηλαδη το να μπεις στο προβλημα του αλλου και να κατανοησεις που εχει το προβλημα (και οχι απλα να πεταξεις την ατακα σου κατι που ειναι πολυ ευκολο...)

Οσο για τους αλλους νεοκοπους που το μονο που ψαχνουν ειναι να προβαλουν τον εαυτο τους γραφωντας στα αχαμνα τους αν εχουν καποιον απεναντι τους, ας τους γινει αυτο μια αφορμη για να κανουν εσωτερικες αναζητησεις για να δουν τα αδιεξοδα τους.\'\'

Αν δν μπορεις να καταλαβεις οτι πρεπει να σεβεσαι οποιον γραφει για το προβλημα του τοτε δν υπαρχει κ λογος να συνεχιζεται ολο αυτο , μυαλο μηδεν απ\'οτι βλεπω.
    Εδω εισαι για να ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ αυτον που εχει προβλημα κ οχι για να κοροιδεψεις, αληθεια που ακριβως ειναι το δυσνοητο σ\'αυτο?

Να μη βγάλω όμως κανένα νόημα................Ότι να ναι.........

Δεν πειραζει Θεοφανια οταν μεγαλωσεις κ μαθεις να διαβαζεις τα σημεια στιξης θα καταλαβεις
    Επειδή είμαι μικρή και αγράμματη, μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις?
    Γιατί απ ότι κατάλαβε το φτωχο μυαλό μου, μάλλον πήγες να την πεις και τελικα εκτέθηκες.

Originally posted by Θεοφανία
    Δεν πειραζει Θεοφανια οταν μεγαλωσεις κ μαθεις να διαβαζεις τα σημεια στιξης θα καταλαβεις
    Γιατί απ ότι κατάλαβε το φτωχο μυαλό μου, μάλλον πήγες να την πεις και τελικα εκτέθηκες.
    το φτωχο σου μυαλο δν καταλαβε οτι αυτη ηταν η απαντηση για την Remedy κ οσα εγραψε. Αστο λεμε , δν το\'χεις.

Για να ξεκαθαριζουμε γιατι κουραστηκα. Αλλο το τι λες κ αλλο ο τροπος που το λες

Οκ, δηλαδη εσένα το πρόβλημα σου είναι να μη σου πουν πως βάζεις πράγματα πίσω σου, αλλα ότι έχεις μια σεξουαλική δραστηριοτητα που είναι λίγο διαφορετική από τους άλλους άντρες.
    Είμαστε οκ τώρα?

το φτωχο σου μυαλο δν καταλαβε οτι αυτη ηταν η απαντηση για την Remedy κ οσα εγραψε. Αστο λεμε , δν το\'χεις.

Για να ξεκαθαριζουμε γιατι κουραστηκα. Αλλο το τι λες κ αλλο ο τροπος που το λες

Οκ, δηλαδη εσένα το πρόβλημα σου είναι να μη σου πουν πως βάζεις πράγματα πίσω σου, αλλα ότι έχεις μια σεξουαλική δραστηριοτητα που είναι λίγο διαφορετική από τους άλλους άντρες.
    Είμαστε οκ τώρα?
    Ρε κοπελα μου αντρας ειμαι? τι μου μιλας στο β\' ενικο? για μενα μιλαμε? η γυναικα που εγραψε για τον αντρα της μπορει να προσβληθηκε απ\'τον τροπο που μιλησες για καποια πραγματα, αυτο λεω τοση ωρα, μα τοσο δυσκολο?

Μα δεν ξέρω αν εισαι άντρας ή γυναικα, δεν το διευκρίνησες.
    Αν είσαι γυναίκα λοιπόν, δεν μας λες την άποψη σου?
    Αν μάθαινες πως ο άντρας/συντροφος έβαζε πράγματα πίσω του, θα καθόσουν μαζίτου?

Page 18 of 19 FirstFirst ... 816171819 LastLast