Results 16 to 30 of 273
Thread: αμφιφυλοφιλια στον γαμο
-
11-11-2008, 16:25 #16
Originally posted by MAGGIE
Αυτό μου είπε και αυτός .Ότι ο άντρας δεν φαίνεται σε αυτό.Αν ο άντρας ο σωστός ο πρόστυχος δεν φαίνεται στο κρεβάτι δεν φαίνεται απο την δουλειά του δεν φαίνεται απο το πόσο μπορεί να στηρήξει μια γυναίκα τότε που στο καλό φαίνεται για να καταλάβω.Ποιά είναι η διάφορά ανάμεσα σε κάποιον που πάει και με άντρες και με γυναίκες με κάποιον που πάει μόνο με γυναίκες αλλάκαι σε παθητικό ρόλο.Καθαρα σημασιολογικη για τί το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο.
περιμενε γιατι πηρες φορα.
Ο αντρας σου θελει να παει με αντρα η να παιξετε μαζι??
αλλο το ενα και αλλο αυτο.
- 11-11-2008, 16:28 #17
Θα μπορούσα άνετα να πειραματιστώ αλλά αφού έχω ήδη ξενερώσει στην ιδέα πιστευεις πως άν γινει η ιδέα πράξη δεν θα ξενερώσω περισσότερο.Και το κακό είναι πως στην ξενέρα δεν υπάρχει επιστροφη αν ξενερώσω ξενέρωσα.Οσο για τα ρούχα μου με προβληματίζει για τί το να φορά γυναικεία ρούχα ένας άντρας δείχνει πως υπάρχει μια πλευρά του που θα του αρεσε να είναι γυναίκα.
11-11-2008, 16:29 #18
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΓΕΣΕ ΑΠΟ ΑΦΡΟΔΗΣΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ
11-11-2008, 16:30 #19
Λέει ότι θέλει να παίξουμε μαζί αλλά όταν τον ρώτησα αν θα γούσταρε να πάει με άντρα μου είπε πως σιχαίνεται όχι πως δεν θα γούσταρε.
11-11-2008, 16:32 #20
Η ουσία είναι πως δεν μου αρέσει ο άντρας μου σε παθητικό ρόλο είτε απο μένα είτε από άλλη γυναίκα και οπωσδήποτε δεν μου αρέσει σε παθητικό ρόλο με κάποιον άλλον άντρα.
11-11-2008, 16:36 #21
Κύριε χαβιαρόπουλε μην μου βάζει και άλλα ζητήματα τώρα και αρχήσω να τρέχω για εξετάσεις αίματος.Αυτό δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι.
11-11-2008, 16:49 #22
Θα μπορούσα άνετα να πειραματιστώ αλλά αφού έχω ήδη ξενερώσει στην ιδέα πιστευεις πως άν γινει η ιδέα πράξη δεν θα ξενερώσω περισσότερο.Και το κακό είναι πως στην ξενέρα δεν υπάρχει επιστροφη αν ξενερώσω ξενέρωσα.Οσο για τα ρούχα μου με προβληματίζει για τί το να φορά γυναικεία ρούχα ένας άντρας δείχνει πως υπάρχει μια πλευρά του που θα του αρεσε να είναι γυναίκα.
δεν καταλαβαινω, τα λες λιγο μπερδεμενα.
Λες οτι θα μπορουσες να πειραματιστεις σε μια εναλλαγη ρολων ναι η οχι??
το αν θα ξενερωσεις ειναι αλλη ιστορια.
Για τα ρουχα σου ειπα οτι ονομαζεται παρενδυσια.
Μπορεις να βρεις αρκετες πληροφοριες στο ιντερνετ.
Οχι δεν δειχνει οτι θα του αρεσε να ειναι γυναικα.
Θα στο ξαναπω αλλη μια φορα, μην βαφτιαζεις ως αληθειες οτι εχεις ακουσει απο εδω και απο εκει.
Δεν υπαρχει προβλημα με νοσηματα,
παρακαλω να μην λεγωνται βλακειες.
11-11-2008, 16:56 #23
Αυτό που φοβάμαι στο να πειραματιστω στην εναλλαγή ρόλων είμαι ότι ξέρω πως μετά δεν θα τον γουστάρω ερωτικά γιατί αυτό είναι κάτι που δεν με φτοιάχνει καθόλου.Εχω ήδη ξενερώσει αρκετά με την πάρτη του ερωτικά.Οπως είπα και στον ίδιο σκεφτείται κάτι που σας ξενερώνει αφάνταστα στο κρεβάτι.Ε αυτό που ξενερώνει εμένα είναι ο άντρας σε παθητικό ρόλο.
11-11-2008, 17:03 #24
Ετσι οπως τα εχεις στο μυαλο σου,
δεν βλεπω να εχετε πολυ μελλον.
Διαφωνεις?
11-11-2008, 17:15 #25
Δεν διαφωνω και ειληκρινά δεν πιστευω πως δεν μπορώ να ζήσω μακριά του.Δεν θέλω όμως να μεγαλώσει η μικρή μου χωρίς τον πατέρα της ουτε αυτός χωρίς την κορούλα του.Γιαυτό αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω εγώ για να φτοιάξουν τα πράγματα .Μάλλον θελω και την πίτα αφάγωτη και το σκυλο χορτάτο.Μήπως φταίει το ότι μεγάλωσε χωρίς πατέρα?Μήπως φταίει ότι είμαι πολύ δυναμική σαν άνθρωπος?Μηπως φταίει η αφροδιτη που είναι ανάδρομη?Δωσε μου την γνώμη σου γιατί είναι ένα θέμα για τό οποίο δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν απο τους κοντινούς μου ανθρώπους για ευνόητους λογους.Οποια απόφαση και να πάρω δεν επηρεαζει μονο την δική μου ζωή αλλα και την ζωή του παιδιού και του συζήγου μου.Πιστευω πως όλες οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά για να πετύχουν και θέλω να είμαστε καλά μαζί αλλά πως?Αυτός να την βρίσκει μόνος του όπως γουσταρει και εγώ να πηγαίνω με άλλους και μετα να το παίζουμε η αγια οικογένεια? Δεν λέει!
11-11-2008, 17:19 #26
Μερικες φορες παντως καλυτερα να μεγαλωνει το παιδι με εναν γονιο παρα με 2 που δεν τα βρισκουν μεταξυ τους...δεν ξερω αν με καταλαβαινεις
Διαφωνω με τα ζευγαρια που μενουν μαζι χαριν των παιδιων τους
11-11-2008, 17:21 #27
Μηπως φταίει η αφροδιτη που είναι ανάδρομη?
Αυτο!!!
επεσες μεσα....
Λοιπον για να το μαζεψουμε λιγο.
Με τον αντρα σου απο οτι φαινεται τα πατε καλα και σαν ανθρωποι και σαν ερωτευμενοι.
Βγηκε τωρα ενα ζητημα οπου σου ζηταει ποικοιλομορφια στο σεξ.
Θα σου προτεινα να δοκιμαζες ετσι για παιγνιδι να δεις γιατι πραγμα μιλαμε.
Στο κατω κατω εσυ θα το φορεσεις το στραπον και οχι αυτος....
Δηλαδη για ενα στραπον θελεις να χαλασεις το γαμο σου???
11-11-2008, 17:22 #28
Originally posted by Nora
Μερικες φορες παντως καλυτερα να μεγαλωνει το παιδι με εναν γονιο παρα με 2 που δεν τα βρισκουν μεταξυ τους...δεν ξερω αν με καταλαβαινεις
Διαφωνω με τα ζευγαρια που μενουν μαζι χαριν των παιδιων τους
νομιζω τρεχουμε πολυ μπροστα.
Απο την παρενδυσια φτασαμε και στο χωρισμο??
Καντε λιγο κρατει...
11-11-2008, 17:24 #29
Μερικές φορές πιστευω πως η αγάπη δεν είναι ποτέ αρκετή για να πετύχει μία σχέση.Τι άλλο χρειάζεται?κατανοηση ?εμπιστοσύνη ? διαλογος? όλα αυτά τα έχουμε τι στο καλό λείπει και δεν μπορούμε να είμαστε ευτυχησμένοι οπώς τα πρώτα χρόνια της κοινής μας ζωής?(τότε που δεν φόραγε τα ρούχα μου).Μήπως ανήκω στην κατηγορία των γυναικων που ευνουχίζουν τους άντρες?
11-11-2008, 17:29 #30
Νομιζω οτι χρειαζεται να αποκτησεις ψυχραιμια και να πειραματιστεις με τον αντρα σου στο τι θα κανετε στο σεξ εφοσον βεβαια αυτος ο ανθρωπος σε ενδιαφερει και ολοι οι πειραματισμοι αυτοι εντασονται στα γουστα σου.
Αν το παραπανω σου φαινεται εξωπραγματικο και ανηκουστο δεν βλεπω και πολλα περιθωρια να ελιχθεις....
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή