Results 31 to 45 of 273
Thread: αμφιφυλοφιλια στον γαμο
-
11-11-2008, 17:30 #31
Originally posted by MAGGIE
Μερικές φορές πιστευω πως η αγάπη δεν είναι ποτέ αρκετή για να πετύχει μία σχέση.Τι άλλο χρειάζεται?κατανοηση ?εμπιστοσύνη ? διαλογος? όλα αυτά τα έχουμε τι στο καλό λείπει και δεν μπορούμε να είμαστε ευτυχησμένοι οπώς τα πρώτα χρόνια της κοινής μας ζωής?(τότε που δεν φόραγε τα ρούχα μου).Μήπως ανήκω στην κατηγορία των γυναικων που ευνουχίζουν τους άντρες?
Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά η άποψη μου είναι πως όταν ένας άντρας βάζει αγγούρια πίσω του, δεν ψάχνει ποικιλία στο σεξ, απλά είναι τελειωμένος γκέι σε λάθος τόπο και χρόνο.
Απο κει και πέρα, δικό σου το πεπόνι, (ή μάλλον το αγγούρι), δικό σου και το μαχαίρι....
- 11-11-2008, 17:33 #32
τολμω να πω οτι αυτα που λες θεοφανια ειναι απιστευτος κομπλεξισμος.-
11-11-2008, 17:33 #33
Maggie, καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Αυτό που κάνει ο άνδρας σου ονομάζεται παρενδυσιακός φετιχισμός, ένας όρος που αμφιβάλλω αν έχει σημασία για εσένα, όμως η ουσία είναι ότι:
1. Είναι απλά ένας τρόπος σεξουαλικής απόλαυσης και τίποτα παραπάνω. Όπως κάποιος τη βρίσκει με το να φοράει χειροπέδες, άλλος τη βρίσκει με το να φοράει καλσόν. Όπως και οι γυναίκες μπορούν να απολαμβάνουν το σεξ με πολλούς τρόπους, έτσι και οι άντρες δεν ερεθίζονται σεξουαλικά μόνο στο πέος!
2. Δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την ομοφυλοφιλία. Δεν πρόκειται ο άνθρωπος να γίνει γκέι, ούτε είναι αμφιφυλόφιλος. Το να...βάζει ένας άντρας οτιδήποτε μέσα του δεν τον κάνει γκέι, ούτε είναι απόδειξη ότι είναι. Ομοφυλόφιλος είναι αυτός που του αρέσουν οι άντρες, που ερωτεύεται άντρες, που θέλει να ζει με άντρες.
3. Καμία σχέση με \'γυναικεία πλευρά\' όπως λες, δεν έχει σχέση με την επιθυμία να είναι κανείς γυναίκα ή να παίζει το ρόλο της γυναίκας. Εξάλλου το να είσαι γυναίκα δεν εξαντλείται ούτε καθορίζεται από τα γυναικεία ρούχα.
Από εκεί και πέρα και αν σταματήσεις να αγχώνεσαι για το αν θέλει άντρες ή αν θα ήθελε να είναι γυναίκα, έχεις κάθε δικαίωμα να σου αρέσει ή να μην σου αρέσει μια σεξουαλική πρακτική. Αν νομίζεις ότι θα ήθελες να δοκιμάσεις να συμμετέχεις σε κάτι που σου λέει ότι τον ευχαριστεί (το στραπόν) δοκίμασέ το.
Όπως βλέπεις έχουν τεθεί οι βάσεις για εμπιστοσύνη, διάλογο και ειλικρίνεια. Αν ο άνθρωπος αυτός σε ενδιαφέρει δοκίμασε (εσύ αποφασίζεις μέχρι που μπορείς) να πειραματιστείτε και να κατανοήσετε ο ένας τον άλλο.
11-11-2008, 17:39 #34
Originally posted by krino
Εγώ προσωπικά, (μπορεί και να είμαι συντηριτική, αν και δεν νομίζω πως πάσχω από κάτι τέτοιο), θα τον είχα στείλει χωρίς δεύτερη κουβέντα....
11-11-2008, 17:39 #35
Originally posted by Θεοφανία
Μήπως απλά ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που παντρεύτηκαν καταπιεσμένο ομοφυλόφιλο; Μήπως προέρχεται από μια οικογένεια που θεωρούν τους γκέι κατάντια και φυσικά δεν θα ήθελαν να το δουν ούτε στον χειρότερο εφιάλτη τους;
Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά η άποψη μου είναι πως όταν ένας άντρας βάζει αγγούρια πίσω του, δεν ψάχνει ποικιλία στο σεξ, απλά είναι τελειωμένος γκέι σε λάθος τόπο και χρόνο.
Απο κει και πέρα, δικό σου το πεπόνι, (ή μάλλον το αγγούρι), δικό σου και το μαχαίρι....
11-11-2008, 17:41 #36
Εγώ προσωπικά, (μπορεί και να είμαι συντηριτική, αν και δεν νομίζω πως πάσχω από κάτι τέτοιο), θα τον είχα στείλει χωρίς δεύτερη κουβέντα....
11-11-2008, 17:43 #37
[
Εγώ προσωπικά, (μπορεί και να είμαι συντηριτική, αν και δεν νομίζω πως πάσχω από κάτι τέτοιο), θα τον είχα στείλει χωρίς δεύτερη κουβέντα.... [/quote]
Και δεν χαίρεσαι που η φιλη σου ειναι καλα και δεν καταπιεζεται?
Επισης, ολοι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεμε
11-11-2008, 17:44 #38
Το οτι εισαι συντηρητικη ειναι φως - προβολεας. (ασε το φαναρι για τους αλλους)
Αλλα δεν θα κατσω να κανω αναλυση τι εισαι και τι δεν εισαι.
Οσο για την φιλη σου δεν μου λεει κατι.
Υπαρχουν ανθρωποι που καποια στιγμη εκφραζουν καταστασεις οπως αυτες που αναφερεις.
Τι προσπαθεις να αποδειξεις τωρα???
οτι αμα οι αντρες δεν αποδεικνυουν τον ετεροφυλοτητα τους ανα πασα στιγμη κινδυνευουν απο τις θεοφανιες της οικουμενης???
Μπορω να σου πω οτι ο αντρας της φιλης σου θα γλυτωσε εκτος των αλλων απο την γκρινια....
;)
11-11-2008, 17:50 #39
Μαρίνα μου αν δεν είχε σημασία για μένα δεν θα καθόμουν να ασχοληθώ περισσότερο θα έμενα στα αρχικά συμπερασματά μου και δεν θα το έψαχνα το πράγμα.Επειδή όμως έχει σημασία για μένα θα προσπαθήσω να βρώ μέχρι που μπορώ να πειραματιστώ.Το κακό είναι πως φοβάμαι το μετά.Και ειληκρινά πιστευω πως γιατί να καταπιεστώ και να συμβιβαστώ μόνο εγώ με κάτι που δεν μου αρέσει και να μην κάνει το ίδιο και αυτός?Πρέπει και οι δύο να βάλουμε νερό στο κρασί μας για να δουλέψει αυτή η σχέση .Αυτό το στιλάκι του τύπου εγώ αυτό γουστάρω στο κρεβατι αν σου αρέσει καλώς αν όχι σκοτίστηκα ,δεν μου αρεσει όπως αυτός είναι ελευθερος να του αρέσουν διαφορετικά πραγματα στο κρεβάτι έτσι και εγώ είμαι έλευθερη να νιώθω άσχημα με κάτι που με ενοχλεί.Οσο για τον παρενδυσιακό φετιχισμό επειδή διαβασα για αυτό να σε πληροφορήσω πως σε συνδιασμό με το γεγονός ότι του αρέσει να βάζει πράγματα μέσα του μπορεί να σημαίνει και αμφυφιλοφυλία η και ομοφυλοφυλία.Δεν το λέω εγώ οι ψυχολόγοι το λένε.
11-11-2008, 17:51 #40
Originally posted by marina38
Μήπως απλά ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που παντρεύτηκαν καταπιεσμένο ομοφυλόφιλο; Μήπως προέρχεται από μια οικογένεια που θεωρούν τους γκέι κατάντια και φυσικά δεν θα ήθελαν να το δουν ούτε στον χειρότερο εφιάλτη τους;
Μαρίνα έχω συμφωνήσει άπειρες φορές μαζί σου, αλλά έχω διαφωνήσει επίσης και ειδικά σε θέματα που αφορούν την σεξουαλική ζωή των ζευγαριών. Παλιά τσακωνόμασταν γιατί υποστήιριζες πως είναι υγιές ένα παντρεμένο ζευγάρι να βάζει και άλλους ανθρώπους στο κρεβάτι του. Τώρα μου λες πως είμαι λάθος επειδή δεν γουστάρω να βάζει ο άντρας μου πράγματα στον πισινό του.
Λυπάμαι, αλλά όσο και αν δεν σου αρέσει εμένα αυτή είναι η άποψη μου και την θεωρώ απόλυτα υγιή...
11-11-2008, 17:51 #41
Originally posted by marina38
Maggie, καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Αυτό που κάνει ο άνδρας σου ονομάζεται παρενδυσιακός φετιχισμός, ένας όρος που αμφιβάλλω αν έχει σημασία για εσένα, όμως η ουσία είναι ότι:
1. Είναι απλά ένας τρόπος σεξουαλικής απόλαυσης και τίποτα παραπάνω. Όπως κάποιος τη βρίσκει με το να φοράει χειροπέδες, άλλος τη βρίσκει με το να φοράει καλσόν. Όπως και οι γυναίκες μπορούν να απολαμβάνουν το σεξ με πολλούς τρόπους, έτσι και οι άντρες δεν ερεθίζονται σεξουαλικά μόνο στο πέος!
2. Δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την ομοφυλοφιλία. Δεν πρόκειται ο άνθρωπος να γίνει γκέι, ούτε είναι αμφιφυλόφιλος. Το να...βάζει ένας άντρας οτιδήποτε μέσα του δεν τον κάνει γκέι, ούτε είναι απόδειξη ότι είναι. Ομοφυλόφιλος είναι αυτός που του αρέσουν οι άντρες, που ερωτεύεται άντρες, που θέλει να ζει με άντρες.
3. Καμία σχέση με \'γυναικεία πλευρά\' όπως λες, δεν έχει σχέση με την επιθυμία να είναι κανείς γυναίκα ή να παίζει το ρόλο της γυναίκας. Εξάλλου το να είσαι γυναίκα δεν εξαντλείται ούτε καθορίζεται από τα γυναικεία ρούχα.
Από εκεί και πέρα και αν σταματήσεις να αγχώνεσαι για το αν θέλει άντρες ή αν θα ήθελε να είναι γυναίκα, έχεις κάθε δικαίωμα να σου αρέσει ή να μην σου αρέσει μια σεξουαλική πρακτική. Αν νομίζεις ότι θα ήθελες να δοκιμάσεις να συμμετέχεις σε κάτι που σου λέει ότι τον ευχαριστεί (το στραπόν) δοκίμασέ το.
Όπως βλέπεις έχουν τεθεί οι βάσεις για εμπιστοσύνη, διάλογο και ειλικρίνεια. Αν ο άνθρωπος αυτός σε ενδιαφέρει δοκίμασε (εσύ αποφασίζεις μέχρι που μπορείς) να πειραματιστείτε και να κατανοήσετε ο ένας τον άλλο.
Ενα φετιχ ας μουμε πρεπει να ειναι....
Ο αλλος την εβρισκε να τρωει φαγητα απο σολες παππουτσιων...
Καλα το να εισαι γυναικα δεν καθοριζεται με τιποτα απο τα γυναικεια ρουχα...
Παλιοτερα (δεκαετια \'80s) πολλοι ροκ σταρ ντυνονταν γυναικεια για να προκαλεσουν αλλα νιωθωντας και ευφορια τραβωντας τα βλεμματα πανω τους...
Ενας ακραιος τροπος εκφρασης του ευατου τους...
Δεν σημαινει οτι ηταν ομοφιλοφιλοι.
Κατα την γνωμη μου ο αντρας σου δεν ειναι gay.
Γιατι θα σου ελεγε τι νιωθει...
Του αρεσει το stap-on.
Ok μια μικρη \"διαστροφη\" ας πουμε.
Αντε καντου το χατιρι να βαρεθει και να ξεκολλησει...
11-11-2008, 17:53 #42
11-11-2008, 17:54 #43
Κρίνο....απάντησα στην Μαρίνα και αφορά και σένα. Γιατί δηλαδή θα πρέπει να κοντραριστούμε για το ποιος έχει δίκιο, όταν σε αυτά τα θέματα ΄δεν είναι δίκιο ή άδικο. Είναι τι σ\' αρέσει και τι δεν σου αρέσει. Εμένα λοιπόν ΔΕΝ μου αρέσει να βάζει ο άντρας μου πράγματα μέσα του και θεωρώ γκέι όποιον το κάνει. Από κει και πέρα ο καθένας έχει τις απόψεις του....
11-11-2008, 17:55 #44
Και για να απαντήσω στην Θεοφανία δεν πιστευω πως είναι gay δεν πιστευω ουτε πως παντρευτηκε για να καλυφθεί.Πιστευω πως είναι και ο ίδιος σε συγχηση για τί δεν ξέρει τι του συμβαίνει.Μην ξεχνάς πως είναι όπως όλοι οι υπόλοιποι \"\"straight\"\" άντρες, κάνει \"\"αντρικη \'\'δουλειά ,βλέπει μετα μανίας ποδόσφαιρό,δεν κουνιέται,δεν ξελιγώνεται όπως εγώ όταν βλέπει τον Brand pit ούτε κάνει κάτι άλλό που θα μπορούσε να δείξει ότι είναι gay και αυτό είναι που με μπερδευει.
11-11-2008, 17:57 #45
Κρίνο....απάντησα στην Μαρίνα και αφορά και σένα. Γιατί δηλαδή θα πρέπει να κοντραριστούμε για το ποιος έχει δίκιο, όταν σε αυτά τα θέματα ΄δεν είναι δίκιο ή άδικο. Είναι τι σ\' αρέσει και τι δεν σου αρέσει. Εμένα λοιπόν ΔΕΝ μου αρέσει να βάζει ο άντρας μου πράγματα μέσα του και θεωρώ γκέι όποιον το κάνει. Από κει και πέρα ο καθένας έχει τις απόψεις του....
Αλλο το τι σου αρεσει και αλλο να βγαζεις θεωριες τις οποιες πρεπει να τις ασπαστει καποιος τριτος.
Κατα τα αλλα τα γουστα - βιτσια σου ειναι σεβαστα.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή