Results 46 to 60 of 273
Thread: αμφιφυλοφιλια στον γαμο
-
11-11-2008, 17:59 #46
Originally posted by MAGGIE
Και για να απαντήσω στην Θεοφανία δεν πιστευω πως είναι gay δεν πιστευω ουτε πως παντρευτηκε για να καλυφθεί.Πιστευω πως είναι και ο ίδιος σε συγχηση για τί δεν ξέρει τι του συμβαίνει.Μην ξεχνάς πως είναι όπως όλοι οι υπόλοιποι \"\"straight\"\" άντρες, κάνει \"\"αντρικη \'\'δουλειά ,βλέπει μετα μανίας ποδόσφαιρό,δεν κουνιέται,δεν ξελιγώνεται όπως εγώ όταν βλέπει τον Brand pit ούτε κάνει κάτι άλλό που θα μπορούσε να δείξει ότι είναι gay και αυτό είναι που με μπερδευει.
δηλαδη αμα παιξει και ενα στραπον και μεινεται εκει, εχεις προβλημα?
- 11-11-2008, 18:00 #47
Οσοι είναι οι άνθρωποι τόσες και οι απόψεις και όλες σεβαστές εξάλου το κρεβάτι είναι είναι ενα μέρος που ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει ,αρκεί να συμφωνεί και ο/η παρτενερ.
11-11-2008, 18:00 #48
Μαρίνα μου αν δεν είχε σημασία για μένα δεν θα καθόμουν να ασχοληθώ περισσότερο θα έμενα στα αρχικά συμπερασματά μου και δεν θα το έψαχνα το πράγμα.Επειδή όμως έχει σημασία για μένα θα προσπαθήσω να βρώ μέχρι που μπορώ να πειραματιστώ.Το κακό είναι πως φοβάμαι το μετά.Και ειληκρινά πιστευω πως γιατί να καταπιεστώ και να συμβιβαστώ μόνο εγώ με κάτι που δεν μου αρέσει και να μην κάνει το ίδιο και αυτός?Πρέπει και οι δύο να βάλουμε νερό στο κρασί μας για να δουλέψει αυτή η σχέση .Αυτό το στιλάκι του τύπου εγώ αυτό γουστάρω στο κρεβατι αν σου αρέσει καλώς αν όχι σκοτίστηκα ,δεν μου αρεσει όπως αυτός είναι ελευθερος να του αρέσουν διαφορετικά πραγματα στο κρεβάτι έτσι και εγώ είμαι έλευθερη να νιώθω άσχημα με κάτι που με ενοχλεί.Οσο για τον παρενδυσιακό φετιχισμό επειδή διαβασα για αυτό να σε πληροφορήσω πως σε συνδιασμό με το γεγονός ότι του αρέσει να βάζει πράγματα μέσα του μπορεί να σημαίνει και αμφυφιλοφυλία η και ομοφυλοφυλία.Δεν το λέω εγώ οι ψυχολόγοι το λένε.
Όσο για το τι \'μπορεί\' να σημαίνει και εγώ ως ψυχολόγος σου απάντησα στα 3 σημεία που έγραψα, βασισμένη όχι μόνο σε όσα επιστημονικώς υποστηρίζοντα, αλλά και σε όσα ανέφερες ότι σου είπε ο άντρας σου. Αν άλλα λέει κι άλλα εννοεί προφανώς δεν το γνωρίζω ούτε εγώ ούτε οποιοσδήποτε γράφει γενικά κείμενα για τον παρενδυσιακό φετιχισμό.
11-11-2008, 18:00 #49
Originally posted by krino
Originally posted by Θεοφανία
Κρίνο....απάντησα στην Μαρίνα και αφορά και σένα. Γιατί δηλαδή θα πρέπει να κοντραριστούμε για το ποιος έχει δίκιο, όταν σε αυτά τα θέματα ΄δεν είναι δίκιο ή άδικο. Είναι τι σ\' αρέσει και τι δεν σου αρέσει. Εμένα λοιπόν ΔΕΝ μου αρέσει να βάζει ο άντρας μου πράγματα μέσα του και θεωρώ γκέι όποιον το κάνει. Από κει και πέρα ο καθένας έχει τις απόψεις του....
Αλλο το τι σου αρεσει και αλλο να βγαζεις θεωριες τις οποιες πρεπει να τις ασπαστει καποιος τριτος.
Κατα τα αλλα τα γουστα - βιτσια σου ειναι σεβαστα.
Μπράβο, αυτό εννοώ. Είπα πως θα το έβλεπα εγώ και τι θα έκανα. Από κει και πέρα ο καθένας στο κρεβάτι του κάνει ότι γουστάρει. Άσε που πιστεύω πως ανήκω στην πλειονότητα και όχι στη μειονότητα των γυναικών που το αντιμετωπίζουν κάπως έτσι....
11-11-2008, 18:03 #50
Πιστευω πως είναι και ο ίδιος σε συγχηση για τί δεν ξέρει τι του συμβαίνει.Μην ξεχνάς πως είναι όπως όλοι οι υπόλοιποι \"\"straight\"\" άντρες, κάνει \"\"αντρικη \'\'δουλειά ,βλέπει μετα μανίας ποδόσφαιρό,δεν κουνιέται,δεν ξελιγώνεται όπως εγώ όταν βλέπει τον Brand pit ούτε κάνει κάτι άλλό που θα μπορούσε να δείξει ότι είναι gay και αυτό είναι που με μπερδευει.
Αν κατά τα άλλα εσύ παρατηρείς ότι δεν ενδιαφέρεται για άντρες, τότε μάλλον ισχύουν όσα σου είπα στην αρχή.
11-11-2008, 18:03 #51
Άσε που πιστεύω πως ανήκω στην πλειονότητα και όχι στη μειονότητα των γυναικών που το αντιμετωπίζουν κάπως έτσι....
Οι στατιστικες που εχεις υποψη σου ανηκουν στην εποχη της γιαγιας μου.
Καιρος να φρεσκαριστεις λιγο.
11-11-2008, 18:03 #52
Και για να απαντήσω στην Θεοφανία δεν πιστευω πως είναι gay δεν πιστευω ουτε πως παντρευτηκε για να καλυφθεί.Πιστευω πως είναι και ο ίδιος σε συγχηση για τί δεν ξέρει τι του συμβαίνει.Μην ξεχνάς πως είναι όπως όλοι οι υπόλοιποι \"\"straight\"\" άντρες, κάνει \"\"αντρικη \'\'δουλειά ,βλέπει μετα μανίας ποδόσφαιρό,δεν κουνιέται,δεν ξελιγώνεται όπως εγώ όταν βλέπει τον Brand pit ούτε κάνει κάτι άλλό που θα μπορούσε να δείξει ότι είναι gay και αυτό είναι που με μπερδευει.
11-11-2008, 18:04 #53
αρκεί να συμφωνεί και ο/η παρτενερ.
εδω λοιπον συμφωνουμε 101%.
Εσυ διαφωνεις??
το παλευεις???
η τι απο τα δυο??
11-11-2008, 18:06 #54
Άσε που πιστεύω πως ανήκω στην πλειονότητα και όχι στη μειονότητα των γυναικών που το αντιμετωπίζουν κάπως έτσι....
11-11-2008, 18:08 #55
Μαρίνα έχω συμφωνήσει άπειρες φορές μαζί σου, αλλά έχω διαφωνήσει επίσης και ειδικά σε θέματα που αφορούν την σεξουαλική ζωή των ζευγαριών. Παλιά τσακωνόμασταν γιατί υποστήιριζες πως είναι υγιές ένα παντρεμένο ζευγάρι να βάζει και άλλους ανθρώπους στο κρεβάτι του. Τώρα μου λες πως είμαι λάθος επειδή δεν γουστάρω να βάζει ο άντρας μου πράγματα στον πισινό του.
Λυπάμαι, αλλά όσο και αν δεν σου αρέσει εμένα αυτή είναι η άποψη μου και την θεωρώ απόλυτα υγιή...
Ούτε σου λέω ότι είναι λάθος αυτό που σε ΕΣΕΝΑ αρέσει ή δεν αρέσει. Είναι πέρα για πέρα δικαίωμά σου να μην είσαι με έναν άντρα που του αρέσουν διαφορετικά πράγματα απ\' ότι σ\' εσένα. Η ένστασή μου είναι στο ότι θεωρείς πως οποιοσδήποτε άντρας βρίσκει απόλαυση με αυτόν τον τρόπο είναι γκέι (καλυμμένος ή μη).
11-11-2008, 18:10 #56
οποτε οι \"κρυφες\" και οι \"κουνημενες\" μπορουν και σας ξεφευγουν ε???
ατιμη κοινωνια τι κανεις στα αγνα κοριτσια.....
11-11-2008, 18:12 #57
θα προτεινα να μεινουμε στις αποψεις μας, και οχι να φερνουμε στατιστικες απο το παραθυρο που δεν βοηθουν καθολου την κουβεντα....
Κατα τα αλλα,
εγω ειπα οτι αν η μαγκι δεν δεχεται να παιξει με τον αντρα της, η κουβεντα ειναι τελειως αχρηστη.
11-11-2008, 18:12 #58
Originally posted by marina38
Μαρίνα έχω συμφωνήσει άπειρες φορές μαζί σου, αλλά έχω διαφωνήσει επίσης και ειδικά σε θέματα που αφορούν την σεξουαλική ζωή των ζευγαριών. Παλιά τσακωνόμασταν γιατί υποστήιριζες πως είναι υγιές ένα παντρεμένο ζευγάρι να βάζει και άλλους ανθρώπους στο κρεβάτι του. Τώρα μου λες πως είμαι λάθος επειδή δεν γουστάρω να βάζει ο άντρας μου πράγματα στον πισινό του.
Λυπάμαι, αλλά όσο και αν δεν σου αρέσει εμένα αυτή είναι η άποψη μου και την θεωρώ απόλυτα υγιή...
Ούτε σου λέω ότι είναι λάθος αυτό που σε ΕΣΕΝΑ αρέσει ή δεν αρέσει. Είναι πέρα για πέρα δικαίωμά σου να μην είσαι με έναν άντρα που του αρέσουν διαφορετικά πράγματα απ\' ότι σ\' εσένα. Η ένστασή μου είναι στο ότι θεωρείς πως οποιοσδήποτε άντρας βρίσκει απόλαυση με αυτόν τον τρόπο είναι γκέι (καλυμμένος ή μη).
Και γω λοιπόν διαφωνώ μαζί σου και σου λέω πως πιστεύω ότι όταν ένας άνθρωπος έχει τέτοιες τάσεις κατά πάσα πιθανότητα, (είδες; δεν λέω σίγουρα, όπως εσύ), είναι γκέι.
Και εν πάσει περιπτώση εμένα μου γυρνούν τα άντερα μόνο που το σκέφτομαι.
Πρόσεξε. Δεν έχω κάτι με τους γκέι, ίσα-ίσα που έχω και κολλητό τον οποίο λατρεύω. Αυτό που μισώ είναι η υποκρισία γιατί κάτι τέτοιοι τύποι είναι οι μεγαλύτεροι ρατσιστές με τους ομοφυλόφυλους...
11-11-2008, 18:16 #59
τωρα αμα ειναι να συζηταμε με αποψεις που προσπαθουν να γενικευσουν κατι με το στανιο, προκοψαμε.
Ο ρατσισμος σου ειναι η κατα πασα πιθανοτητα που βαζεις, αυτο και τιποτα αλλο.
11-11-2008, 18:18 #60
Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αυτό το λινκ, αλλά το βάζω έτσι κι αλλιώς! http://www.cc.uoa.gr/skf/qa/qa975.html
Αλλά εφόσον Maggie έχεις ξενερώσει ερωτικά όπως προείπες, δεν έχεις δώσει ήδη λύση στο πρόβλημά σου;
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή