Results 91 to 105 of 273
Thread: αμφιφυλοφιλια στον γαμο
-
11-11-2008, 20:22 #91
Αιμιλια το μονο που δεν εμαθα σε αυτο το θρεντ, ειναι τι κανει το πληκτρολογιο σου....
ελπιζω σε αλλο θεμα.
:cool:
- 12-11-2008, 02:30 #92
εχω διαβασει ολα αυτα που ελεγε το κατεβατο της Μαρινας ωςεπιστημονικη εξηγηση της παρενδυσιας σε αντιστοιχα αρθρα.και ειναι σιγουρα η πολιτικλι κορεκτ αποψη που επικρατει.
απο την αλλη , οι περισσοτεροι σεξολογοι δεν ξερουν την τυφλα τους για το σεξ(και ο εθνικος μας σεξολογος, ανυπερθετως)
διαφωνω με την ερμηνεια και θα συμφωνησω με την αποψη της....Θεοφανιας.
θεωρω οτι η παρενδυσια ειναι κρυμμενη και καταπιεσμενη ομοφυλοφιλια.
εχω γνωρισει εναν τετοιο ανδραπολυ καλα και μου εχει πει παρα πολλα για αυτο που του συμβαινει και τις επιθυμιες του..
φυσικα και κανεις τους δεν παραδεχεται οτι ειναι ολιγον γκει γι αυτο ακριβως και το κρυφον του πραγματος αλλα και η μεταμφιεση...
το θεμα ειναι οτι δεν ειναι το βιτσιο τους η μεταμφιεση απλα (παρολο που δεν ειναι κι αυτο ακομα,κατι απλο) ειναι η ενδυση συνολικα του σεξουαλικου ρολου της γυναικας....τι αλλο ειναι αυτο αν οχι επιθυμια για αντρα?
το τι βαζει ο καθενας και πως το βαζει οπως χαριτωμενα θελουν να παρουσιασουν μερικοι δεν ειναι και ΤΟΣΟ τυχαιο...
τα υποκαταστατα ανδρικου πεους ειτε ειναι λαχανικα ειτε ομοιωματα ειτεστραπ ονς,παραμενουν ακριβως αυτο: εικονικο τμημα ενος ανδρικου κορμιου...
δεν βλεπω τον λογο η \'απελευθερωση\" μας η τα βιτσια μας (για μερικους) να μας κανουν να κλεινουμε τα ματια σε μια απλη πραγματικοτητα ,ουτε ο φοβος της ταμπελαςκανει καποιον που θελει να παει με εναν αντρα να το θελει λιγοτερο...
εμενα η απορια μου ειναι αλλη...
η μαγκι εχει τοσα χρονια σχεση με αυτον τον ανθρωπο..
αν αφησουμε στην ακρη τα τακουνια και τα αγγουρια,η σεξουαλικη του συμπεριφορα δεν ειχε τιποτε που να σε ξενιζε, να μη σου ταιριαζε, να εδειχνε παθητικη μεχρι τωρα???ολα αποκαλυφθηκαν στο παταρι?
γιατι εγω πιστευω οτι ενα τετοιο ατομο, παντα πιεζει με τον τροπο του το σεξ προς την κατευθυνση που το ικανοποιει, δλδ στην παθητικοτητα (του)...κι αν αυτο οντως συνεβαινε, η μαγκι το δεχοταν καλα και το απολαμβανε και τσινισε τωραπου βρηκε τα τακουνια η παντα ειχε προβληματα σε αυτον τον τομεα μαζι του?
κι ενα απλο τεστ για να δειτε οτι οντως μιλαμε για ομοφυλοφιλια..
υποστηριζω μαγκι, οτι αν συζητησεις μαζι του την προοπτικη του να βαλετε στην σεξουαλικη σας ζωη τις πραξεις αυτες που σου προτεινει και τον ρωτησεις πως θα του φαινοταν αν καποια φορα για ΧΑΡΗ ΣΟΥ δεχοταν να βαλετε εναν αντρα στο παιχνιδι σας ο οποιος θα εκανε σεξ μαζι του γιατι εσυ θα το ζητουσες ομως,θα απαντουσε θετικα...
υποστηριζω δλδ οτι τα ατομα αυτα χρησιμοποιουν την παρενδυσια αλλα και την επιβολη διαφορων πραξεων απο \"δυναμικες\"γυναικες, ως προσχημα προς τον εαυτο τους τον ιδιο , οχι προς τους αλλους.....προσχημα για να μπορεσουν συγκαλυμμενα (απο τον εαυτο τους παντα) να βρεθουν οσο κοντυτερα γινεται στην αγαπημενη αλλα και ενοχικη τους κατασταση: την διεισδηση μεσα τους ενος ανδρικου μοριου....
αν η αυτο δεν ειναι ομοφυλοφιλια, μη μου πειτε οτι ειναι το σπασιμο της μεσης και το πεταρισμα των βλεφαριδων...
12-11-2008, 13:35 #93
Ποτέ δεν μου είχε δείξει κάτι που να με κάνει να σκεφτώ πως θα του άρεσε να έχει παθητικό ρόλο.Εχθές συζήτησα μαζί του και του είπα πως αφού το θέλει τόσο να τό δοκιμάσουμε αλλά να είναι έτοιμος να δεχτεί τις συνέπειες αν δεν μου αρέσει και η απαντησή του με κούφανε .Θέλω να το ξεχασουμε δεν θα το ξανακάνω ποτέ λογω τιμής.Εχω γίνει φιόγκος θα με τρελάνει αυτός ο άνθρωπος.
12-11-2008, 14:03 #94
Originally posted by MAGGIE
Ποτέ δεν μου είχε δείξει κάτι που να με κάνει να σκεφτώ πως θα του άρεσε να έχει παθητικό ρόλο.Εχθές συζήτησα μαζί του και του είπα πως αφού το θέλει τόσο να τό δοκιμάσουμε αλλά να είναι έτοιμος να δεχτεί τις συνέπειες αν δεν μου αρέσει και η απαντησή του με κούφανε .Θέλω να το ξεχασουμε δεν θα το ξανακάνω ποτέ λογω τιμής.Εχω γίνει φιόγκος θα με τρελάνει αυτός ο άνθρωπος.
Καταρχήν Ρέμεντι σε ευχαριστώ. Είχα φτάσει στο σημείο να στείλω μια φωτογραφία μου για να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας.
Μάγκι, κάνε αυτό το τεστ που σου λέει η Ρέμεντι, αλλά κοίτα μη σε πιάσει κορόιδο γιατί τώρα έχει τις κεραίες του πολύ ανεβασμένες. Πραγματικά όμως θα ήθελα να ακούσω τι θα πουν όλοι αν δεχτεί να κάνει σεξ με άντρα. Μήπως ότι του αρέσει η ποικιλία στο σεξ και φυσικά δεν κρίνουμε από κει ότι είναι ομοφυλόφυλος;
12-11-2008, 14:15 #95
Remedy,
Πουθενα δεν εχω διαβασει αυτα που αναφερεις περι παρενδυσιας.
Στην αμερικη εχει ξεκινησει ενας ορος εδω και χρονια που ονομαζει αυτη την ταση σαν crossdresser - για συντομια CD.
Εχω βρεθει με τετοιο κοσμο και μπορω να σου πω οτι τα ορια δεν ειναι σαφη και ξεκαθαρα.
Δεν ειναι απαραιτητο ενας CD να εχει καταπιεσμενη η οχι ομοφυλοφιλια.
Δεν υπαρχει αλλο δειγμα που να αποσαφηνιζει την κατασταση περα απο το πως καποιος εκφραζεται στο σεξ.
Δηλαδη εννοω οτι αμα ο φιλος του, δεν νιωθει ομορφα και σε διεργεση να βρεθει μονος του με ενα αντρα ΔΕΝ υπαρχει καμια ομοφυλοφιλικη ταση (καταπιεσμενη η οχι) και μαλιστα μπορω να σου πω οτι δεν ειναι καν αμφιλοφυλοφιλος.
Επισης η φιλη μας, μπορει να τσεκαρει ανετα τι καταπιεσμενο εχει η δεν εχει.
Αν στο κρεβατι ο συζυγος της δεν φτιαχνεται μαζι της τοτε μπορει να στρεψει τις υπονοιες της για πιθανη ομοφυλοφιλια του αντρα της. Το γεγονος οτι ο αντρας της μπορει να διεγειρεται πιο ευκολα με βοηθηματα δεν προσθετει ουτε αφαιρει την ετεροφυλοφιλικοτητα του: Θα ηταν αλλιως εαν ολα αυτα μπορουσαν να ικανοποιηθουν με ενα αντρα εξισου.
Στην αφηγηση της φιλης μας, ο αντρας της, της κανει σαφες οτι σιχαινεται την αντρικη επαφη....
Προς τι λοιπον ολος αυτος ο ντετεκτιβισμος και προς τι ολη αυτη η αναγκη να βγαλετε λαγο μεσα απο το καπελο???
Βγαζετε την αποψη οτι αμα ο αντρας θελει να χωσει κατι στον κωλο του ειναι ολιγον αδερφη απλα το κρυβει.
Αντιστρεφω το παραδειγμα και ας μου απαντησει οποιος νομιζει, αν μια γυναικα που κανει πρωκτικο σεξ ειναι οντως γυναικα ομο - αμφι η ετερο.
Οι ταμπελες, τα κουδουνια και τα καμπανακια οσο και να τα κρεμασουμε δεν βοηθουν στο να προσανατολιστουμε σε καποια αποσαφηνιση του τι συμβαινει.
Μπορω να υποθεσω οτι ο αντρας της φιλη μας ισως βιωσε διαφορες καταστασεις απο την γεννηση του μεχρι την εφηβεια του οπου η σεξουαλικοτητα του να του βγαινει σημερα με διαφορα φετιχ. Αλλα μεχρι εκει - το να του δωσουμε αλλα χαρακτηριστικα τα οποια εχουν σαν βαση κοινωνικα δεδομενα και σε καμια περιπτωση οποιαδηποτε επιστημονικη βαση απεχει παρα πολυ.
Χωρις να μπορω να εχω απολυτα ξεκαθαρη αποψη, ισως να ειναι πιο νορμαλ να βιωνει κανεις το σεξ χωρις πολλα τσουμπλεκια γυρω του. Για μερικους ανθρωπους το σεξ σημαινει μια θεατρικη παρασταση, αλλος ζηταει εικονικους βιασμους, βια την ωρα του σεξ, να νιωσει υποταγμενος η υποχειριο, (περιπτωσεις BDSM) και ναι αλλος θελει να αλλαξει ρολους με τον συντροφο του - ειτε να νιωσει γυναικα ειτε να περασει ο ιδιος σε ρολους υποταγης που μεχρι στιγμης τον κατειχε η γυναικα του.
Το σεξ ειναι μια σχεση εξουσιας και αυτο ειναι ξεκαθαρο. Ιδιως την ωρα της πληρης διεγερσης ο ενας εκ των συντροφων ειναι πληρης υποταγμενος και ερμαιο στα χερια του συντροφου του.
Θεωρω οτι υπαρχει το ενδεχωμενο οταν ενας αντρας στη σχεση του εχει το ρολο του εξουσιαστη στο προσωπο του εκφραζεται ολη η δυναμη του αρσενικου. Απο την αλλη η γυναικα, ιδιως οταν εχει μια σταση τελειως ανικανη να αντιδραση δινει και παιρνει μεγαλυτερη ευχαριστηση γιατι αποκτα την εννοια της εξουσιαζομενης: Απαιτει να παραδοθει στην αρσενικη δυναμη.
Στο ζητουμενο μας τωρα οσοι εχετε εκφραστει περι κρυμμενης ομοφυλοφιλιας στην ουσια προσπαθειται να δικαιολογησετε (και να αρνηθειται) την αλλαγη αυτων των ρολων γιατι πολυ απλα δεν ειναι τοσο ερωτικο κατα τα θελω σας. Ειμαι συμφωνος με καθε περιπτωση γυναικας που αντιλαμβανεται μια τετοια αλλαγη στην σεξουαλικοτητα της σχεσης της και δηλωνει οτι ξενερωνει και πλεον δεν της κανει κουκου. Ακομα πιο πολυ συμφωνω να του πει αμε στο καλο αυτα που μου ζητας εμενα με ξενερωνουν. Το βρισκω το ιδιο παραλληλο αν ο αντρας της φιλης μας δεν ειχε θεμα παρενδυσιας αλλα να του εβγαιναν σαδιστικες τασεις στο σεξ.... πχ να την εκανε μαυρη στο ξυλο για να του σηκωθει.... αυτο τι σημαινει οτι η μαγκι θα επρεπε να το παλεψει??? η μηπως θα ηταν προβλημα στο ποσο % ειναι ετεροφυλος??
Εν κατακλειδι, αυτο που βγαινει σαν ζουμι ειναι οτι ειναι αστοχο και εντελως λαθος να μπερδευεται το ποσο φτιαχνωσαστε ερωτικα απο αυτα που ζηταει ο συντροφος σας με το ΤΙ ειναι ο συντροφος σας.
Και remedy να το ξεκαθαρισουμε μια και εξω τι ειναι ομοφυλοφιλια???
Ειναι ο αντρας (η και η γυναικα) που του αρεσει να βρισκεται ερωτικα, συναισθηματικα κλπ με ενα αλλο αντρα (η και η γυναικα). Το σπασιμο της μεσης και οι βλεφαριδες χρησιμευουν για τις αναλυσεις μεσημεριανων τηλεσκουπιδοκαναλων, προσωπικα ομως εμενα δεν μου λενε τιποτα.
Επισης μια τελευταια απορια:
Η γυναικα που θελει να πηδαει με στραπον τον αντρα της ειναι λεσβια η οχι???
Και ειναι γιατι η αν δεν ειναι παλι γιατι.
Πολυ καλημερες σε ολους.
12-11-2008, 14:18 #96
μαγκι καλημερα,
προσπαθησε να μπεις μεσα στην ψυχη του να μην βιωνεται ψυχαναγκασμους.
Αν στο ονομα του να μην σε χασει σκεπασει καποια ζητηματα, δεν θα λυσετε τιποτα.
12-11-2008, 14:20 #97
Originally posted by Θεοφανία
Πραγματικά όμως θα ήθελα να ακούσω τι θα πουν όλοι αν δεχτεί να κάνει σεξ με άντρα.
Οτι ειναι αμφι,
που ειναι το περιεργο???
12-11-2008, 14:45 #98
Αυτό ακριβώς δεν θέλω να καταπιεστεί γιατί είναι μαθηματικώς σιγουρο ότι κάποια στιγμη θα του βγεί .Θέλω να τελειώνω μια και καλή με αυτό.Δεν μπορεί η σχεση μας να προχωρήσει αν υπάρχουν πραγματα που θέλει ,η θέλω και καταπιέζόμαστε.Αυτό θα κάνει χειρότερο κακό στο γάμο μου απο ένα στραπον.Ειμαι άνθρωπος που θέλω να ξεκαθαρίζω καταστάσεις για να ξέρω με τι έχω να κάνω.Το να κρύβομαστε πίσω απο το δαχτυλό μας δεν θα βγάλει κάπου το άντιθετο θα διαιωνισει καταστάσεις.Δεν θέλω να του βγεί κατι αργότερο όταν εγώ θα έχω ησυχάσει ότι έιναι ο.κ.και να μου πει ότι όλα τα χρόνια που πέρασαν ήταν δυστυχισμένος. Αυτό δεν το θέλω.Με τίποτα.
12-11-2008, 15:15 #99
μαγκι ευτιχισμενο ζευγαρι θεωρω το ζευγαρι που καθεται ανετα και συζητουν εκτος των αλλων τις κρυφες τους φαντασιωσεις. Που λενε χωρις κομπλεξ, ξερεις θα μου αρεσε ετσι και ετσι, τι λες??
Το γιατι δεν σου ειπε τιποτα μπορεις να το αντιληφθεις και απο εδω μεσα.
βλεπεις με τα ματια σου πως αντιμετωπιζεται ενας αντρας και μαλιστα απο γυναικες!!!
Πως θες να νιωσει ανετα ο αντρας σου και να σου πει, ξερεις σκεφτομαι εκεινο και το αλλο???
Το ερωτημα μου ειναι γιατι δεν εχετε (η γιατι δεν χτιζεται) ενα δικτυο επικοινωνιας και αλληλοσεβασμου των θελω σας;;
Γιατι δεν δινεις τον αερα στον αντρα σου οτι μπορει να σου πει οτι εχει μεσα του και στην συνεχεια να του εκφρασεις το αν αντεχεις η οχι κατι τετοιο αφου θες να το τσεκαρεις πρωτα???
Καταλαβαινεις τωρα οτι εχετε χασμα στην επικοινωνια και οτι αυτο ειναι το προβλημα σας και οχι τα κρυμενα σουτιεν σου στο παταρι??
Ισως ολα αυτα να ειναι μια αφορμη για να ερθεται πιο κοντα.... θα δειξει.
Σε καθε περιπτωση δειξτου οτι εισαι ανοικτη να ακουσεις τα παντα απο αυτον, οχι ομως και να κανεις τα παντα αν δεν σου κανει κεφι.
12-11-2008, 15:47 #100
Εχθές που μιλήσαμε του είπα ότι θέλω να μου πεί πως νιώθει τι του αρέσεικτλ.Του είπα ότι θέλω να τον καταλάβω .Μου είπε πως δεν σκέφτεται ερωτικά άντρες και όταν τον ρώτησα γιατί γίνονται όλα αυτά?μου είπε πως με ντρεπεται.Του είπα πως είμαι η γυναίκα του και είμαι το τελευταίο άτομο το οποίο θα έπρεπε να ντρεπεται, ότι θέλω να ξέρω τι άκριβώς θελεί για να δώ τι μπορώ εγώ να κάνω για την ερωτική μας σχ\'εση.Πιστεύω πως η όλη φάση είναι εντελώς αντίθετη με τα πιστευω του εώς τώρα.Ηταν το κλασικο στυλ άντρα που άν του έλεγες για γυναικεία εσώρουχα θα σου έλεγε μονικα μπελουτσι και άν του έλεγες για στραπον θα σου έλεγε.ΠΑΣ ΚΑΛΑ?Πιστευω πως τον φοβίζει η όλη φάση φοβάται και ο ίδιος μήπως κάποια στιγμη γίνει gay ή έστω αμφι.Είναι όπως όταν ανακαλύπτεις μια καινούρια πλευρά του εαυτού σου που δεν ήξερες ότι υπήρχε και αυτή η πλευρά δεν σου αρέσει καθόλου.Ξέρω ότι δεν του αρέσει ότι γίνεται όχι γιατί έρχεται σε σύγκρουση με μένα άλλά γιατί έρχεται σε σύγκρουση με τον ίδιο του τον εαυτό.Αυτό με ανυσηχεί.Οτί είναι μια επιλογή υποσυνείδητη και όχι συνειδητη.Δεν το κάνει γιατί θέλει .το κάνει γιατί δεν μπορεί να κάνει άλλιως.Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον γιατί δεν ήταν και πολύ ομηλιτικός.
12-11-2008, 15:58 #101
.Οτί είναι μια επιλογή υποσυνείδητη και όχι συνειδητη.Δεν το κάνει γιατί θέλει .το κάνει γιατί δεν μπορεί να κάνει άλλιως.Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον γιατί δεν ήταν και πολύ ομηλιτικός.
Νιωθει ενοχος για τους τροπους που ερεθιζεται ενω δεν θα επρεπε να υπαρχει λογος.
Δεν ξερω αν θα μπορουσες να του τυπωσεις ολες τις συζητησεις μας και να τις διαβασει.
Ενδεχωμενα για να απεμπλακει απο ολα αυτα ισως βοηθαγε ενας ψυχολογος.
Οχι για να δει αν ειναι κρυφο-ομοφυλοφιλος και τετοιες αηδιες αλλα για το αν και πως πρεπει να αισθανεται για ολα αυτα.
12-11-2008, 16:04 #102
συνεχιστε την συζητηση....
αποδειχτηκε οτι σας κανει καλο.
12-11-2008, 16:12 #103
Ειλικρινά πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει μία ανθρώπινη συμπεριφορά να έχει μόνο μία εξήγηση. Και γιατί αν κάτι δεν ταιριάζει με τις δικές μας πεποιθήσεις ή προτιμήσεις να ισχυριζόμαστε ότι το πρόβλημα το έχει ό άλλος που δεν το \'παραδέχεται\', το \'κρύβει\' ή το \'καταπιέζει\'.
Επειδή τα όποια βοηθήματα έχουν το σχήμα-μέγεθος πέους, δεν σημαίνει ότι όποιος τα χρησιμοποιεί επιθυμεί άντρες. Δηλαδή πρέπει να υποθέσουμε ότι οι λεσβίες που τα χρησιμοποιούν στην πραγματικότητα θέλουν άντρα, είναι ετερόφυλες αλλά δεν το παραδέχονται;
Από εκεί και πέρα συμφωνώ με όσα λέει ο krino. Για αυτά που λες Maggie, υποθέτεις ότι φοβάται μήπως γίνει γκέι ή αμφί, ενώ μπορεί απλά να φοβάται μην χαρακτηριστεί από εσένα και τους άλλους γκέι ή αμφί (όπως έγινε και εδώ στο φόρουμ). Φυσικά είναι πιθανό να έχει ενοχές και αμφιβολίες και για αυτό θα βοηθούσε κάποιος ειδικός. Από την πλευρά σου όμως θα πρότεινα να μην κάνεις πολλές υποθέσεις για τις εσωτερικές του συγκρούσεις και να δείχνεις εμπιστοσύνη σε όσα σου λέει, συνεχίζοντας την προσπάθεια για ανοιχτή επικοινωνία.
13-11-2008, 23:44 #104
Originally posted by marina38
Ειλικρινά πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει μία ανθρώπινη συμπεριφορά να έχει μόνο μία εξήγηση.
ισως το οτι καποιοι εχουν βρει την εξηγηση που εχει πεισει τους ιδιους,ειτε με μελετη και λογικη διεργασια , ειτε μεσω των εμπειριων τους και της προηγουμενης διαδικασιας,να σου ειναι πιο κατανοητο...
Και γιατί αν κάτι δεν ταιριάζει με τις δικές μας πεποιθήσεις ή προτιμήσεις να ισχυριζόμαστε ότι το πρόβλημα το έχει ό άλλος που δεν το \'παραδέχεται\', το \'κρύβει\' ή το \'καταπιέζει\'.
η απαντηση σε αυτο,νομιζω οτι βρισκεται σε καποιο παταρι...
Επειδή τα όποια βοηθήματα έχουν το σχήμα-μέγεθος πέους, δεν σημαίνει ότι όποιος τα χρησιμοποιεί επιθυμεί άντρες.
κι ομως αυτο σημαινει...ειτε να ειναι (εστω περιστασιακα ) ανδρας, ειτε να συνουσιαστει(εστω περιστασιακα) με ανδρα...το οτι ειναι τμημα μονο κι οχι ολοκληρος ο ανδρας,απλοποιει πολυ τα πραγματα ειδικα για οσους δεν θαθελαν να βλεπουν μπροστα τους ολοκληρη την αληθεια αλλα μονο την απαραιτητη για την ικανοποιηση τους...το να βαφτισεις ολοκληρο αντρα,δονητη, οσο ναναι τον ψιλοεξαφανιζει..
Δηλαδή πρέπει να υποθέσουμε ότι οι λεσβίες που τα χρησιμοποιούν στην πραγματικότητα θέλουν άντρα, είναι ετερόφυλες αλλά δεν το παραδέχονται;
πρεπει να το υποθεσουμε?δεν ειναι γνωστο οτι πολλες λεσβιες (κι οχι ολες)εκτος του οτι ερωτευονται γυναικες,νοιωθουν και μοιαζουν αρρενωπες και αρεσκονται να παιρνουν τον αντρικο ρολο?η μηπως ειναι αγνωστο οτι πολλα ζευγαρια λεσβιων(οχι ολα)εχουν χωρισμενους ρολους αντρα-γυναικας?μαντεψε ποιος φοραει το στραπον σε αυτα τα ζευγαρια...
και προφανως καποιο κομματι της γυναικας που δεχεται την διεισδηση αρεσκεται ΚΑΙ στο αντρικο σωμα, πραγμα πολυ συνηθισμενο ακομα και για λεσβιες....
το οτι εχουν (καποιες) και ετεροφυλοφιλο κομματι,δεν νομιζω να αποτελει εκπληξη....
σαφως και η σεξουαλικοτητα πολλων ανθρωπων ειναι αρκετα πολυπλοκη η/και μπερδεμενη,αλλα ειμαι πεπεισμενη οτι το κομματι τους αυτο που θελει οργανα η αντικειμενα που προσομοιαζουν με πεη οπουδηποτε μεσα τους,ειναι ενα θηλυκο τους κομματι που θελει να συνουσιαστει με αντρα,ειτε ειναι αντρες ειτε γυναικες...
Από εκεί και πέρα συμφωνώ με όσα λέει ο krino. Για αυτά που λες Maggie, υποθέτεις ότι φοβάται μήπως γίνει γκέι ή αμφί, ενώ μπορεί απλά να φοβάται μην χαρακτηριστεί από εσένα και τους άλλους γκέι ή αμφί (όπως έγινε και εδώ στο φόρουμ).
το να χαρακτηριστει καποιος κατι,δεν σημαινει και οτι δεν ειναι πραγματι αυτο το κατι, ασχετως αν δεν θελει να το ακουει η αν δεν πρεπει να του το λεμε
Φυσικά είναι πιθανό να έχει ενοχές και αμφιβολίες και για αυτό θα βοηθούσε κάποιος ειδικός.
σε αυτο συμφωνω απολυτως
Από την πλευρά σου όμως θα πρότεινα να μην κάνεις πολλές υποθέσεις για τις εσωτερικές του συγκρούσεις και να δείχνεις εμπιστοσύνη σε όσα σου λέει, συνεχίζοντας την προσπάθεια για ανοιχτή επικοινωνία.
εγω παλι θα προτεινα να κανει οτι νομιζει οτι θα την κανει να ειναι καλα με τον εαυτο της και να βρει τι αυτο που θα ηθελε πραγματικα να ζει με τον ανθρωπο της κι ουτεγι αστειο να μη μπει στο τριπακι να κανει πραγματα που την απωθουν για να προσπαθησει να σωσει την σχεση της...ακομα, δεν ξερω πως μπορει να του εχει εμπιστοσυνη οταν τυχαια αποκαλυφθηκε οτι της κρυβει κατι τοσο σημαντικο, κι οταν προσπαθωντας να τον πλησιασει ειδε οτι ειναι ετοιμος να συνεχισει την κρυφη ζωη του(=δε τρεχει τπτ,τα ειπα για να γελασουμε)
14-11-2008, 00:06 #105
Originally posted by Remedy
και προφανως καποιο κομματι της γυναικας που δεχεται την διεισδηση αρεσκεται ΚΑΙ στο αντρικο σωμα, πραγμα πολυ συνηθισμενο ακομα και για λεσβιες....
το οτι εχουν (καποιες) και ετεροφυλοφιλο κομματι,δεν νομιζω να αποτελει εκπληξη....
απομονωσα αυτο το κομματι γιατι κανει πιο πολυ μπαμ απο τα υπολοιπα.
Δεν υπαρχει λεσβια που να αρεσκεται στο αντρικο σωμα, αλλιως δεν ειναι λεσβια.
Ειναι σαν να μου λες εμενα να παω με αντρα, μπορει να το υποστω (για ταδε λογους) αλλα δεν θα μου αρεσει.
Ειναι σαφες οτι μια λεσβια οταν κανει διείσδυση με δονητη το κανει γιατι βρισκει ερωτογωνες ζωνες, αλλα το ζητουμενο ειναι ποιος (η ποια το πιο σωστο) ειναι ο παρτεναιρ της.
Για τις καποιες που αναφερεις οτι εχουν ετεροφυλο κομματι, αυτες ειναι ΒΙ και ερεθιζονται (απο αλλη σκοπια αλλα δεν εχει σημασια) ταυτοχρονα και με αντρες και με γυναικες.
Εχεις μια αγωνια να δωσεις ρολους σε ανθρωπους αναλογα με το τροπο εκφρασης τους στο σεξ και οχι αναλογα με τις επιθυμιες τους που στην ουσια το τελευταιο ειναι και το κομβικο της υποθεσης.
Σε λιγο θα γραψεις οτι και οι αντρες που του αρεσει το κωλοδαχτυλο ειναι ψιλογκευ....
Ελεος πια με αυτη την βιομηχανια στερεοτυπων και τα κολλημενα συνδρομα περαμενων αιωνων!!!
Ποσα ταμπελακια ακομα κραδαινονται απο τις ρεμεντυ ανα της επικρατειας???
Ποσα στερεοτυπα πρεπει να κουβαλαει ενας αντρας για να αποδειξει τα πρεπον μικρογραμμαρια τεστοστερονης του για να μην πεσει στα ματια του γυναικειου πληθυσμου???
Ειμαι σιγουρος αγαπητη μου ρεμεντυ οτι αμα ανεβαινες στο παταρι του συζυγου σου και ανακαλυπτες ολοκληρο κηπο, θα τον πηγαινες με αυτα καροτσαδα μεχρι την εξωπορτα....
Δικαιωμα σου βεβαια αλλα μεχρι εκει!
Το να κανεις και επιστημονικη διατριβη τις αποψεις σου παει πολυ, σωστα?
Unpopular opinions
13-05-2025, 19:02 in Με καφέ και συμπάθεια....