Results 106 to 120 of 273
Thread: αμφιφυλοφιλια στον γαμο
-
14-11-2008, 00:32 #106
Originally posted by krino
Δεν υπαρχει λεσβια που να αρεσκεται στο αντρικο σωμα, αλλιως δεν ειναι λεσβια.
εσυ που δεν αρεσκεσαι στις ταμπελες, πες την οπως θες....παντως ειναι λεσβια,και αρεσκεται και στο αντρικο σωμα και τη λενε εφη, και προφανως δεν θα ναι μονο μια....
Ειναι σαν να μου λες εμενα να παω με αντρα, μπορει να το υποστω (για ταδε λογους) αλλα δεν θα μου αρεσει.
δεν τον καταλαβα τον παραλληλισμο
Ειναι σαφες οτι μια λεσβια οταν κανει διείσδυση με δονητη το κανει γιατι βρισκει ερωτογωνες ζωνες, αλλα το ζητουμενο ειναι ποιος (η ποια το πιο σωστο) ειναι ο παρτεναιρ της.
γιατι, η αλλη δραστηριοτητα σου ειναι αγνωστη και δεν την σχολιαζεις?της λεσβιας που νοιωθει αντρας και χρησιμοποιει αντρικα ομοιωματα στην φιλη της μιμουμενη αυτο που θαθελε να ειναι?σε αυτη την περιπρωση η φιλη της την δεχεται σαν γυναικα και τελεία η σαν γυναικα που μοιαζει και θαθελε να ειναι αντρας?κι αν την δεχεται σαν γυναικα που μοιαζει με αντρα ,πως ειναι δυνατον ενα κομματης να μη θελει εναν αντρα?(εσυ που δεν βαζεις ταμπελες, το λες ΒΙ αυτο, για να σε ξεμπερδεψω)
Για τις καποιες που αναφερεις οτι εχουν ετεροφυλο κομματι, αυτες ειναι ΒΙ και ερεθιζονται (απο αλλη σκοπια αλλα δεν εχει σημασια) ταυτοχρονα και με αντρες και με γυναικες.
Εχεις μια αγωνια να δωσεις ρολους σε ανθρωπους αναλογα με το τροπο εκφρασης τους στο σεξ και οχι αναλογα με τις επιθυμιες τους που στην ουσια το τελευταιο ειναι και το κομβικο της υποθεσης.
κι εγω βλεπω παλι, οτι εσυ εχεις εναν φοβο στις ταμπελες λες και η ανυπαρξια τους αλλαζει κατι σε εναν αντρα που διεγειρεται απο η και απο,αντρες....
εγω για επιθυμιες μιλησα,εσυ κολλησες στις ταμπελες γιατι αυτο φοβασαι....οι επιθυμιες που εγω θεωρω οτι υπαρχουν λοιπον, στην περιπτωση που συζηταμε, ειναι επιθυμιες για σεξ απο εναν αντρα....εσυ ονομασε το οπως θες αυτο...
Σε λιγο θα γραψεις οτι και οι αντρες που του αρεσει το κωλοδαχτυλο ειναι ψιλογκευ....
εννοειται πως ψιλοειναι :)
Ελεος πια με αυτη την βιομηχανια στερεοτυπων και τα κολλημενα συνδρομα περαμενων αιωνων!!!
Ποσα ταμπελακια ακομα κραδαινονται απο τις ρεμεντυ ανα της επικρατειας???
Ποσα στερεοτυπα πρεπει να κουβαλαει ενας αντρας για να αποδειξει τα πρεπον μικρογραμμαρια τεστοστερονης του για να μην πεσει στα ματια του γυναικειου πληθυσμου???
δεν χρειαζεται να αποδειξει τπτ σε κανεναν οταν ξερει ο ιδιος τι ειναι και νοιωθει καλα με αυτο.....το θεμα ειναι οτι φοβια με τα \"ταμπελακια\" εχουν οσοι δεν νοιωθουν και πολυ καλα με αυτο που ειναι...
Ειμαι σιγουρος αγαπητη μου ρεμεντυ οτι αμα ανεβαινες στο παταρι του συζυγου σου και ανακαλυπτες ολοκληρο κηπο, θα τον πηγαινες με αυτα καροτσαδα μεχρι την εξωπορτα....
δεν θα τον ειχα παντρευτει απλα αυτον που περιγραφεις...αν οστοσο ανακαλυπτα κατι τετοιο για καποιον που γουσταρα η εκανα παρεα η ηταν γκομενος μου μεχρι τοτε, απλα θα μεναμε φιλοι...δεν ειναι αναγκη να πηγαινουμε στο κρεβατι με ολους τους φιλους μας....
Δικαιωμα σου βεβαια αλλα μεχρι εκει!
Το να κανεις και επιστημονικη διατριβη τις αποψεις σου παει πολυ, σωστα?
α, δεν ξερω αν το ειπα, αλλα δεν ειναι αυτο το επιστημονικο μου αντικειμενο...ειναι αποψεις μιας πολυ εμπειρης γυναικας απλα, και μπορω να τιςλεω οσο και οπου θελω !σωστα? :)
- 14-11-2008, 08:34 #107
Originally posted by Remedy
Σε λιγο θα γραψεις οτι και οι αντρες που του αρεσει το κωλοδαχτυλο ειναι ψιλογκευ....
εννοειται πως ψιλοειναι :)
τι να πω!!!
απο αυτο και μονο ειναι φανερο οτι δεν ειναι θεμα καμιας επιστημονικοτητας η οχι, αλλα το τι οι αποψεις σου ειναι επιεικέστατα συντηρητικες!
Μενω σε αυτα καθως θεωρω οτι και οι δυο αποψεις πρεπει να υπαρχουν, να ζυγιζονται και ο αναγνωστης να παιρνει αυτη που νομιζει καλυτερη.
Τελευταιο ερωτημα:
Η ομοφυλοφιλια πιστευεις οτι ειναι διαταρχαχη η και παρέκκλιση η μια νορμαλ συμπεριφορα ενος ανθρωπου???
14-11-2008, 11:11 #108
Μακαρι να εμπαινε ενας ομοφυλοφιλος να εγραφε την αποψη του...
14-11-2008, 11:30 #109
γατι θα τον πιστευε η ρεμεντυ???
θα του ελεγε να παει σε ψυχολογο να ερμηνευσει τα συνδρομα του....
;)
14-11-2008, 12:00 #110
.......
Τελευταιο ερωτημα:
Η ομοφυλοφιλια πιστευεις οτι ειναι διαταρχαχη η και παρέκκλιση η μια νορμαλ συμπεριφορα ενος ανθρωπου???
οποτε ας παραβλεψουμε τα νορμαλ και τα παρανορμαλ και ας πουμε ως τι την δεχομαστε την ομοφυλοφιλια..
εγω την δεχομαι σαν μια ερωτικη συμπεριφορα,χωρις κρισεις για το αν ειναι νορμαλ η παρανορμαλ..
την θεωρω δικαιωμα καθε ανθρωπου που τον ευχαριστει και μπορω μια χαρα να κανω παρεα εναν η μια ομοφυλοφιλη, οπως και κανω, αλλα ερωτικα με απωθει απολυτως και δεν σχετιζομαι ερωτικα με ατομα αυτης της προτιμησης..
ενοχλουμαι εντονα ομως οταν ατομα που δεν εχουν δεχτει την προτιμηση τους αυτη, συνειδητα ξεγελουν ετεροφυλοφιλα ατομα και στην συνεχεια τους μπλεκουν σε μια ιστορια ανειλικρινειας που δεν τους αξιζει...
νομιζω ειμαι αρκετα ξεκαθαρη..
14-11-2008, 12:06 #111
[ενοχλουμαι εντονα ομως οταν ατομα που δεν εχουν δεχτει την προτιμηση τους αυτη, συνειδητα ξεγελουν ετεροφυλοφιλα ατομα και στην συνεχεια τους μπλεκουν σε μια ιστορια ανειλικρινειας που δεν τους αξιζει...
Σιγα μην ειναι και απατεωνες!!
Τι εχεις να πεις για τους ανθρωπους που συνειδητα προδιδουν και κοροιδευουν συνανθρωπους?
Η κοροιδια και η μη ειλικρινεια ειναι χαρακτηριστικο πολλων ανθρωπων ομοφυλοφιλων η μη
14-11-2008, 12:12 #112
και στην συνεχεια τους μπλεκουν σε μια ιστορια ανειλικρινειας που δεν τους αξιζει...
και δεν νομιζω να γινεις παραπανω...
:D:D
Ειμαι σιγουρος οτι θα ηθελες να το καθορισεις σαν διαταραχη απλα δεν τολμας...:P
Κανενας ομοφυλοφιλος δεν μπλεκει με ετεροφυλο.
Ουτε στα ορια του φαντασιακου δεν μπορει να ισχυσει.
Για να στο πω πιο μπακαλιστι,
εαν ενας αντρας συνεβρισκεται με μια γυναικα και το απολαμβανει ειναι ετεροφυλος. Οι τροποι ειναι ασχετοι με την συζητηση μας.
Οπως ειπα και πιο πριν, το οτι ενα βιτσιο που μπορει να εχει ενας αντρας το βρισκει αντιερωτικο μια γυναικα ειναι θεμιτο.
Αλλα μεχρι εκει.
Γιατι παρακατω αγαπητη μου ρεμεντυ, εαν ο αντρας της θεματοθετριας χωρισει και βρει μια αλλη γυναικα που να γουσταρει στραπον με τον τυπο και μαλιστα σε ημερησια διαταξη, τι θα ηταν τελικα ο αντρας, γκευ και η γυναικα λεσβια???
Αν θες να μας τρελανεις καντο με δοσεις γιατι εφαπαξ ειναι ζορι....
Κατα τα αλλα τα σεναρια κατασκοπευτικων ταινιων που στηνεις δεν μπορω να τα παρακολουθησω.
14-11-2008, 13:21 #113
Ειμαι σιγουρος οτι θα ηθελες να το καθορισεις σαν διαταραχη απλα δεν τολμας...:P
α μπα....δεν υπαρχει τιποτε που πιστευω και δεν τολμαω να το πω...το να πεις οτι δεν ειμαι σιγουρη μηπως και οντως ειναι διαταραχη, ειναι πιο κοντα στην αληθεια...ανωμαλια ομως δεν θα τολεγα...
αυτο ειναι το πιο ανυποστατο πραγμα που εχει ειπωθει απο καταβολης τετοιου ειδους συζητησεων....ΑΠΕΙΡΟΙ ομοφυλοφιλοι μπλεκουν με ετεροφυλοφιλους. υπαρχουν ΑΠΕΙΡΟΙ γαμοι μεταξυ ομοφυλοφιλων και ετεροφυλοφιλων για κοινωνικους και ενοχικους λογους.πολλοι εχουν βγει καποια στιγμη στην επιφανεια, καποιοι δεν εχουν βγει ποτε....οι ομοφυλοφιλοι δεν ειναι ανικανοι....εχω ακουσει ακομα και το γελοιο επιχειρημα οτι δεν ειναι δυνατον παντρεμενος με παιδι να ειναι ομοφυλοφιλος, λες και η ομοφυλοφιλια προκαλει στειροτητα..Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΣΕΞ ΜΕ ΕΤΕΡΟΦΥΛΑ ΑΤΟΜΑ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ...ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ...ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΤΣΙ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΛΟ, ΟΧΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟς ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ...αλλωστε ελαχιστες λεσβιες εχουν ξεκινησει με γυναικες...οι περισσοτερες εχουν προιστορια με αντρες, ακομα και οικογενεια και παιδια μεχρι να κανουν αυτο που πραγματικα θελουν
εαν ενας αντρας συνεβρισκεται με μια γυναικα και το απολαμβανει ειναι ετεροφυλος. Οι τροποι ειναι ασχετοι με την συζητηση μας.
για να στο πω μπακαλιστι,φυσικα και δεν το απολαμβανει ενας ομοφυλοφιλος, το σεξ με γυναικα, απλα δεν το λεει...λεει οτι το απολαμβανει ενω σκεφτεται αντρες...αυτο δεν σημαινει οτι δεν μποριε να το κανει(μερικοι βεβαια δεν μπορουν με τπτ να το κανουν ουτε και χωρις να το απολαμβανου. οι περισσοτεροι ομως, μπορουν)
Οπως ειπα και πιο πριν, το οτι ενα βιτσιο που μπορει να εχει ενας αντρας το βρισκει αντιερωτικο μια γυναικα ειναι θεμιτο.
Αλλα μεχρι εκει.
Γιατι παρακατω αγαπητη μου ρεμεντυ, εαν ο αντρας της θεματοθετριας χωρισει και βρει μια αλλη γυναικα που να γουσταρει στραπον με τον τυπο και μαλιστα σε ημερησια διαταξη, τι θα ηταν τελικα ο αντρας, γκευ και η γυναικα λεσβια???
δεν ξερω αν ηταν γκει και λεσβια,ξερω σιγουρα ομως, οτι ο αντρας απολαμβανει τον γυναικειο ρολο για τον εαυτο του και η γυναικα τον αντρικο ρολο για τον εαυτο της, οσο κανουν κατι τετοιο....αν δε, απολαμβανουν ΜΟΝΟ κατι τετοιο κι ολα τα αλλα δεν τα κανουν η τα κανουν αγγαρια, τοτε γενικως ταυτιζουν τον εαυτο τους με το αντιθετο φυλο κι οχι περιστασιακα...
γιατι να τρελαθεις? μπορεις να συνεχισεις να πιστευεις αυτα που θες...απλα σου λεω τα δικα μου συμπερασματα επι του θεματος
Κατα τα αλλα τα σεναρια κατασκοπευτικων ταινιων που στηνεις δεν μπορω να τα παρακολουθησω.
δεν σου το ζητησε κανεις....ουτε εγω μπορω να συμφωνησω με αυτα που λες εσυ...τι να γινει....
14-11-2008, 13:34 #114
α μπα....δεν υπαρχει τιποτε που πιστευω και δεν τολμαω να το πω...το να πεις οτι δεν ειμαι σιγουρη μηπως και οντως ειναι διαταραχη, ειναι πιο κοντα στην αληθεια...ανωμαλια ομως δεν θα τολεγα...
το πιο σωστο ειναι οτι εισαι μπερδεμενη....
αναμεσα σε οτι εχεις διαβσει και σε οτι εχει φορτωθει, οπου και οποτε.
αυτο ειναι το πιο ανυποστατο πραγμα που εχει ειπωθει απο καταβολης τετοιου ειδους συζητησεων....ΑΠΕΙΡΟΙ ομοφυλοφιλοι μπλεκουν με ετεροφυλοφιλους. υπαρχουν ΑΠΕΙΡΟΙ γαμοι μεταξυ ομοφυλοφιλων και ετεροφυλοφιλων για κοινωνικους και ενοχικους λογους.πολλοι εχουν βγει καποια στιγμη στην επιφανεια, καποιοι δεν εχουν βγει ποτε....οι ομοφυλοφιλοι δεν ειναι ανικανοι....εχω ακουσει ακομα και το γελοιο επιχειρημα οτι δεν ειναι δυνατον παντρεμενος με παιδι να ειναι ομοφυλοφιλος, λες και η ομοφυλοφιλια προκαλει στειροτητα..Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΣΕΞ ΜΕ ΕΤΕΡΟΦΥΛΑ ΑΤΟΜΑ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ...ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ...ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΤΣΙ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΛΟ, ΟΧΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟς ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ...αλλωστε ελαχιστες λεσβιες εχουν ξεκινησει με γυναικες...οι περισσοτερες εχουν προιστορια με αντρες, ακομα και οικογενεια και παιδια μεχρι να κανουν αυτο που πραγματικα θελουν
γιατι μπερδευεσαι και μαλιστα ασχημα???
δεν μιλαγαμε για κοινωνικες σχεσεις αλλα για επιθυμιες και πως αυτες πραγματωνονται.
Επιτελους αλλο τι κανει η Χ κοινωνια συμπεριφορικα, αλλο το αν θελει καποιος να κανει παιδι και αααααααααααλλο πως του σηκωνεται.
Ειτε με δουλευεις, ειτε τα εχεις χοντρομπερδεψει.
για να στο πω μπακαλιστι,φυσικα και δεν το απολαμβανει ενας ομοφυλοφιλος, το σεξ με γυναικα, απλα δεν το λεει...
βρε ποσες φορες θα το πουμε οτι ενας γκευ αντρας δεν γουσταρει ερωτικα μια γυναικα??? (εκτος αν ειναι ΒΙ)
Δηλαδη τοσο δυσκολο σου ειναι να το χωνεψεις??
λεει οτι το απολαμβανει ενω σκεφτεται αντρες...
σιγα μην σκεφτεται και προβατακια...
αυτο δεν σημαινει οτι δεν μποριε να το κανει(μερικοι βεβαια δεν μπορουν με τπτ να το κανουν ουτε και χωρις να το απολαμβανου. οι περισσοτεροι ομως, μπορουν)
αν υποθεσουμε οτι δεν γουσταρεις καθολου γυναικες, μπορεις να πας με γυναικα εσυ??
Αλλα μεχρι εκει.
δεν ξερω αν ηταν γκει και λεσβια,ξερω σιγουρα ομως, οτι ο αντρας απολαμβανει τον γευναικειο ρολο για τον εαυτο του και η γυναικα τον αντρικο ρολο για τον εαυτο της, οσο κανουν κατι τετοιο....αν δε, απολαμβανουν ΜΟΝΟ κατι τετοιο κι ολα τα αλλα δεν τα κανουν η τα κανουν αγγαρια, τοτε γενικως ταυτιζουν τον εαυτο τους με το αντιθετο φυλο κι οχι περιστασιακα...
και τι σημασια εχει τι ταυτιζεις η δεν ταυτιζεις??
δλδ εχει σημασια η ταυτιση, η φαντασιωση και δεν εχει σημασια αυτο που εχεις μπροστα σου?? αυτο που χαιδευεις η πιανεις???
αν ειναι ετσι, να παω και εγω με καμηλοπαρδαλη και να σκεφτομαι την γυναικα μου...
γιατι να τρελαθεις? μπορεις να συνεχισεις να πιστευεις αυτα που θες...απλα σου λεω τα δικα μου συμπερασματα επι του θεματος
να βρεις πιο πειστικα επιχειρηματα γιατι με τα παροντα δεν κανεις ουτε την αρχη.
δεν σου το ζητησε κανεις....ουτε εγω μπορω να συμφωνησω με αυτα που λες εσυ...τι να γινει....
σου χαλαει την ψυχοσυνθεση σου??
δεν την αντεχει η ιδιοσυγκρασια σου???
Νιωθεις προδομενη ως γυναικα που ενας αντρας σε προδιδει ετσι???
τι απο ολα??
14-11-2008, 13:46 #115
δεν ειμαι καθολου μπερδεμενη κρινο, ξερω πολυ καλα και τι μου γινεται και τι ειναι (για μενα) οι ανθρωποι αυτοι.
εσυ μου φαινεσαι λιγο μπερδεμενος...
με γυναικες φυσικα και δεν μπορω να παω γιατι δεν μου αρεσει και γιατι δεν υπαρχει και καμια πιεση να παω εφοσον δεν θελω...
εαν ομως το φυσιολογικο στην κοινωνια μας ηταν να πηγαινω με γυναικες ενω εμενα μου αρεσαν οι αντρες, ισως να καταφερνα να παω, απλα δεν θα την εβρισκα ετσι η ακομα και θα αηδιαζα...αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα μπορουσα να παω προκειμενου να ενταχθω κοινωνικα...πιθανοτατα θα πηγαινα αν δεν ειχα το κουραγιο να πω οτι εγω διαφερω..
για να νοιωσω προδομενη σαν γυναικα πρεπει ο αντρας μου να θελει καποια αλλη γυναικα..οι αντρες που θελουν αντρες η γυναικες που τους φερονται σαν να ηταν αντρες, δεν με αφορουν ερωτικα...
δεν ξερω που ακριβως μπερδευτηκες με τις ταυτισζεις και τις ξεταυτισεις. για μενα τα πραγματα ειναι πολυ απλα και δεν τα διαβασα πουθενα,αλλα τα εζησα..
αντρας που θελει να τον πηδανε, θελει να νοιωθει γυναικα στο σεξ. ειδικα αν τυχαινει να θελει να φοραει και γυναικεια ρουχα ταυτοχρονα...σε οποιον και σε οποια αρεσει αυτο, ειναι μια χαρα...οι αλλοι μπορουμε να παρουμε το κουβαδακι μας και να παμε παρακατω αν μας τυχει τετοιος αντρας???? επιτρεπεται?
14-11-2008, 13:50 #116
Ποιος οριζει τι ειναι φυσιολογικο και μη φυσιολογικο?
Υπαρχει τεραστια διαφορα αναμεσα στον αντρα που του αρεσει ινα τον πηδανε, εστω και με δαχτυλο και στον αντρα που του αρεσει φοραει γυναικεια ρουχα
14-11-2008, 13:54 #117
Originally posted by Nora
Ποιος οριζει τι ειναι φυσιολογικο και μη φυσιολογικο?
Υπαρχει τεραστια διαφορα αναμεσα στον αντρα που του αρεσει ινα τον πηδανε, εστω και με δαχτυλο και στον αντρα που του αρεσει φοραει γυναικεια ρουχα
αν σε ενδιαφερει διαβασε λιγο και τα προηγουμενα...
εχω πει ξεκαθαρα οτι δεν το οριζω σαν μη φυσιολογικο καθως ειναι πολυ μεγαλη συζητηση το περι φυσιολογικου η μη....μολις πριν λιγο το ειπα...
η συζητηση ειναι για εναν αντρα που του αρεσει να φοραει γυναικεια εσωρουχα και να του κανουν σεξ με ομοιοματα πεους οπως σε μια γυναικα..το δαχτυλο προσφατα μας προεκυψε..
14-11-2008, 14:38 #118
εαν ομως το φυσιολογικο στην κοινωνια μας ηταν να πηγαινω με γυναικες ενω εμενα μου αρεσαν οι αντρες,
ελπιζω να καταλαβαινεις απο μονη σου οτι αυτο το σχημα δεν στεκει.
Απο κει και περα σου ειπα οτι για τα κεφια σου δεν υπαρχει κανενα σχολιο.
Πας με τους ανθρωπους που εσυ αισθανεσαι καλα και τελος.
Απορω ομως με την ταση σου να θες βαφτισεις καποιους να εχουν ενα συγκεκριμενο ρολο.
Δεν καταλαβαινω τι προσπαθεις να δικαιολογησεις μεσα σου με αυτο....
Στο κατω κατω, αν υπαρχει αντρας που θελει να ειναι με γυναικα αλλα να παιζει και κανενα στραπον που και που, ε οκ αν δεν θα εισαι εσυ θα ειναι η παραδιπλα.
Το κακο που ειναι??
14-11-2008, 14:45 #119
Remedy χανεσαι μεσα στα ιδια σου τα λογια
Εχω διαβασει προσεκτικα ολο το θεμα και σου εχω απαντησει/ρωταω εξισου σημαντικα
Η αναφορα μου στο φυσιλογικο η μη, εγκειται στα λογια σου : \"εαν ομως το φυσιολογικο στην κοινωνια μας ηταν να πηγαινω με γυναικες ενω εμενα μου αρεσαν οι αντρες\"
To δαχτυλο εχει μπει στην κουβεντα προ πολλου
14-11-2008, 14:48 #120
Originally posted by Nora
To δαχτυλο εχει μπει στην κουβεντα προ πολλου
για να μην πουμε οτι εχει κλεισει και σπιτια....
:cool:
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή