Results 121 to 135 of 273
Thread: αμφιφυλοφιλια στον γαμο
-
14-11-2008, 14:58 #121
\"Θελω διαζυγιο κυριε δικαστα επειδη θελει δακτυλο\"!!!:D:D
- 14-11-2008, 15:14 #122
Νόρα, δεν συμμετέχω στην κουβέντα γιατί πιστεύω πως ότι είχα να πω το είπα. Δεν κάνεις και συ το ίδιο γιατί επαναλαμβάνεσαι εκνευριστικά χωρίς να λες τίποτα;
14-11-2008, 15:21 #123
Νόρα, δεν συμμετέχω στην κουβέντα γιατί πιστεύω πως ότι είχα να πω το είπα.
Και πολυ καλα κανεις.Για να γραφω προφανως εχω κατι να πω
Δεν κάνεις και συ το ίδιο γιατί επαναλαμβάνεσαι εκνευριστικά χωρίς να λες τίποτα;
Σε φορουμ ειμαστε, δεν μπορεις να με φιμωσεις
14-11-2008, 15:24 #124
Σίγουρα δεν μπορώ να σε φιμωσω, αλλά γίνεται μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση ανάμεσα σε τρία μέλη που έχουν κάτι να πουν. Το να πετάγεσαι γράφοντας άκυρα μόνο και μόνο γιατί θες να ποστάρεις, είναι δικό σου θέμα.
Εμένα με ενόχλησε και το είπα.
Δατς ολ....
14-11-2008, 15:24 #125
Originally posted by Θεοφανία
Νόρα, δεν συμμετέχω στην κουβέντα γιατί πιστεύω πως ότι είχα να πω το είπα. Δεν κάνεις και συ το ίδιο γιατί επαναλαμβάνεσαι εκνευριστικά χωρίς να λες τίποτα;
εσενα σε χαλανε αμα οι αλλοι συζητανε???
τι βιτσιο ειναι αυτο, καινουριο?
14-11-2008, 15:28 #126
Originally posted by krino
Όπως σίγουρα θα έχεις αντιληφθεί με ενοχλεί όταν θέματα όπου γίνεται υγιείς διάλογος απ\' τον οποίο μπορούμε να πάρουμε όλοι κάτι, κάποιοι υποβιβάζουν το θέμα σε φτηνό τσατ.
Λέω λοιπόν την άποψη μου και από κει και πέρα όποιος κατάλαβε, κατάλαβε....
Δόξα τω θεό έχουν ανοιχτεί ένα κάρο θέματα στο φόρουμ, όπου όποιος θέλει μπορεί να μπουρδολογήσει ακατάπαυστα....
14-11-2008, 15:29 #127
Αν γινοταν διαγωνισμος στα ποστς με χρηματικο επαθλο, τοτε ναι, θα εγραφα προκειμενου να κερδισω.Διαφορετικα δεν βλεπω αλλο λογο να ποσταρω ασκοπα
Αλλα εκτος απο ελλειψη χιουμορ, υπαρχει και ελλειψη ευγενειας.
Επισης ουτε τον δικηγορο κανω αφιλοκερδως.
Ενοχλεισαι που εχω ιδιες αποψεις με καποιο αλλο μελος?
:cool:
14-11-2008, 15:40 #128
Νόρα πήρα θέση και δεν έχω σκοπό να κάνω το θέμα πανηγύρι. Θα ξανά πάρω μέρος όταν θα έχω να πω κάτι επί του προκειμένου...
Τέλος.
14-11-2008, 15:57 #129
Originally posted by krino
Όπως σίγουρα θα έχεις αντιληφθεί με ενοχλεί όταν θέματα όπου γίνεται υγιείς διάλογος απ\' τον οποίο μπορούμε να πάρουμε όλοι κάτι, κάποιοι υποβιβάζουν το θέμα σε φτηνό τσατ.
Λέω λοιπόν την άποψη μου και από κει και πέρα όποιος κατάλαβε, κατάλαβε....
Δόξα τω θεό έχουν ανοιχτεί ένα κάρο θέματα στο φόρουμ, όπου όποιος θέλει μπορεί να μπουρδολογήσει ακατάπαυστα....
Οσα χρονια μπαινεις και με διαβαζεις εχεις καταλαβει ποτε οτι χρειαστηκα δικηγορο???
Εχεις αντιληφθει μηπως αν δεν μπορω να στηριξω αυτα που λεω???
Το χιουμορ οταν δεν ειναι μειωτικο δεν ειναι κακο, αντιθετα το χιουμορ που εξευτελιζει ειναι απεχθες.
Αλλη απορια?
14-11-2008, 15:58 #130
Νόρα πήρα θέση και δεν έχω σκοπό να κάνω το θέμα πανηγύρι. Θα ξανά πάρω μέρος όταν θα έχω να πω κάτι επί του προκειμένου...
Τέλος.
Δεν εχεις τετοια φημη, οταν θιγεται ο συντηρητισμος σου συνηθως παιρνεις φωτια.....
οπερ και εγενετο.
14-11-2008, 16:33 #131
Κάποτε συζούσα με κάποιον.
Είχαμε πολύ έντονη σεξουαλική ζωή και ευχάριστη σχέση.
Κάποια στιγμή έφυγα ταξίδι για λίγες μέρες.
Όταν γύρισα πρόσεξα ότι στην ντουλάπα μου κάποια ρούχα μου δεν ήταν κρεμασμένα στη θέση που τα είχα.
Παραξενεύτηκα.
Τον ρώτησα τι μπορεί να έγινε.
Μου είπε ότι όσο έλειπα, φόρεσε κάποια φορέματά μου.
Του ζήτησα να μου πει κι άλλα γι\'αυτό.
Μου είπε ότι του αρέσει να φοράει φορέματα και γενικά γυναικεία ρούχα.
Με ρώτησε αν θα με πείραζε κάποια στιγμή όταν κάνουμε σεξ να φοράει ένα νυχτικό μου.
Είπα θα το δοκιμάσω.
Το δοκίμασα.
Κανένα πρόβλημα. Απλά ήταν ακόμα πιο έντονο το σεξ.
Κάποια στιγμή μου ζήτησε να του δώσω ένα καλσόν μου και αν θα με πείραζε να το φορέσει κάτω από το παντελόνι του στη δουλειά (μάλιστα ήταν στρατιωτικός).
Είπα ΟΚ.
Εκείνη τη μέρα γύρισε σπίτι και με πέταξε κατευθείαν στο κρεββάτι. Μου είπε ότι τον είχε ερεθίσει τόσο πολύ η όλη φάση με το καλσόν που δεν έβλεπε την ώρα να γυρίσει σπίτι και να κάνουμε σεξ.
Ακόμα θυμάμαι το σεξ εκείνης της μέρας.
Ούτε γκαίυ ήταν, ούτε κάθε φορά που κάναμε σεξ φορούσε ρούχα μου. Κάποιες φορές μόνο.
Δεν αμφέβαλα στιγμή για τον περίφημο \"ανδρισμό\" του.
Και απολάμβανα το σεξ μια χαρά!
Όσο για τα δάχτυλα και τα ζαρζαβάτια και τα συναφή, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει κάποιος να στερείται λόγω του φύλου του της απόλαυσης που μπορούν να του προσφέρουν διάφοροι ερεθισμοί . Υπάρχουν και στον πρωκτό νευρικές απολήξεις και μπορούν να συμβάλουν στην όλη απόλαυση.
(όπως είπε κι ο krino παραπάνω, οι ερωτογενείς ζώνες του σώματος δεν έχουν φύλο)
14-11-2008, 16:43 #132
στο παταρι τι γινονταν, εψαξες η μπα?
;)
14-11-2008, 16:49 #133
Αν θυμάμαι καλά, δεν είχαμε πατάρι...
Αλλά και να είχαμε, από τη στιγμή που το κουβεντιάσαμε και το είδαμε και το κάναμε, δεν είχε λόγο να μου κρύβεται, άρα δεν χρειαζόταν και πατάρι. :)
14-11-2008, 16:54 #134
σωστη η τισω...
τελικα ολα ειναι θεματα επικοινωνιας.
14-11-2008, 16:56 #135
Κρίμα που έχασα ένα ενδιαφέρον κομάτι της κουβέντας γιατι κοιμόμουν (αντί να ψάχνω στο \'πατάρι\' για ενοχές και αβεβαιότητες). Πάντως δεν βλέπω να αλλάζει σε κάτι το συμπέρασμα ότι κάθε συμπεριφορά έχει πολλές εξηγήσεις. Ο καθένας μπορεί να κρατήσει όποια τον πείθει και αναλόγως να πορεύεται.
Το να υιοθετεί κάποιος ρόλους είτε στο σεξ είτε στη ζωή σαν ζευγάρι γενικότερα, δεν σημαίνει ότι αλλάζει σεξουαλικό προσανατολισμό ή ταυτότητα φύλου. Επειδή ειπώθηκαν και κάποια παραδείγματα με λεσβίες, δεν θεωρώ ότι μια λεσβία \'παθητική\' θα προτιμούσε να έχει άντρα αντί για γυναίκα με στραπόν ως παρτενέρ. Ούτε μια γυναίκα που υιοθετεί ενεργητικό ρόλο στο σεξουαλικό παιχνίδι με άλλη γυναίκα θα ήθελε να είναι άντρας. Και βεβαίως μπορεί να έχουμε μια γυναίκα αμφί ενεργητική με γυναίκες αλλά να της αρέσουν και άντρες.
Και για εμένα ο άντρας δεν ταυτίζεται με το πέος, ή πολύ περισσότερο δεν πιστεύω πως ότι έχει σχήμα πέους παραπέμπει σε άντρα (α ρε Φρόυντ τι μας έχεις κάνει!....).
Όντως η σεξουαλικότητα δεν είναι άσπρο-μαύρο, αλλά το να επιθυμείς διείσδυση καθορίζεται από την απόλαυση που σου δίνουν οι νευρικές απολήξεις των γεννητικών & περιγεννητικών περιοχών και όχι από την επιθυμία για άντρα.
Όπως και νάχει η ουσία είναι αν η πολυπλοκότητα του ενός συντρόφου ταιριάζει σε ικανοποιητικό βαθμό με την πολυπλοκότητα του άλλου, είτε ονομάσουμε ένα κομάτι αυτής της πολυπλοκότητας ‘θηλυκή πλευρά’ είτε όχι. Γνωρίζω ζευγάρια που παίζουν μεταξύ τους τέτοιου είδους παιχνίδια και ουδόλως τους απασχολεί το θέμα του σεξουαλικού προσανατολισμού. Τους είναι αρκετό ότι περνούν καλά μαζί. Όπως περιγράφει και η TC παραπάνω άλλα ζευγάρια το έχουν ξεκάθαρο, επομένως όποιος δεν το έχει ξεκάθαρο μπορεί να το απορρίψει για τον εαυτό του.
Και βέβαια όλα είναι θέμα επικοινωνίας. Δηλαδή αν ο φίλος της ιστορίας έκρυβε τσόντες με γυναίκες στο πατάρι, τι θα είχαμε να πούμε;
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....