αμφιφυλοφιλια στον γαμο - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 19 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 273
    Member
    οσο για τα ρουχα εσωρουχα στο κρεβατι...πιστευω πως ειμαι απο τις λιγες παντρεμενες με παιδι που το κανουν φορωντας ζαρτιερες και ψιλοτακουνα.............

Senior Member
    μπραβο και ο αντρας σου αντι να το εκτημησει τα φοραει και ο ιδιος ε?σαν την μυγα μες στο γαλα θα ναι ο στραβοκανης λολολ.

Senior Member
    Δηλ ρε ματζυ τι μας λες _δεν υπαρχει κατι αλλο να κανεις για να τον αποτρεψεις απο μια ομοφυλοφιλικη σχεση συγχρονως μεσα στο γαμο σας που αυτο ειναι απειλη για σενα ?
    Ετσι ηταν και με τις φιλες μου-εγω νομιζω οτι εισαι απελπισμενη -μηπως δεν πρεπει να περιμενεις αλλο για να ζησει αυτος καλα -να εκδηλωθει εντιμως- κ εσυ καλυτερα ,με ενα καινουργιο εξισου ερωτικο ανδρα.

Senior Member
    προφανως ο ανθρωπος ετσι ειναι και δεν προκειται να αλλαξει μαγκι ουτε σε ενα χρονο ουτε σε δυο..φανταζομαι θα ειναι οδυνηρη αυτη η συνειδητοποιηση.. με δεδομενο οτι αυτη θα ειναι η κατασταση στο μελλον .. τι σκεφτεσαι να κανεις?
    Dum spiro spero (?)

Banned
    Originally posted by MAGGIE
    ρε παιδια το sex μεταξυ μας ηταν παντα φοβερο γιατι και εγω μετραω σαν γυναικα στο κρεβατι και αυτος ειναι πολυ καλος εραστης.απο ολους τους πρωην εραστες μου ειναι ο καλυτερος με διαφορα.δεν τιθεται θεμα ευχαριστησης στο κρεβατι παντα ολα ηταν τελεια ακομα και μετα απο χρονια.γιαυτο μου την δινει γιατι μαζι περναμε καλα
    ε τότε maggie γιατί ασχολείσαι με το τι κάνει μόνος του? Παρατηρείς άλλες συμπεριφορές που θα σε έκαναν να σκεφτείς ότι απομακρύνεται από εσένα? Ότι δεν ασχολείται με τη σχέση σας? Και αν θα ήθελες να το συζητάτε πιο ανοιχτά, πώς στο καλό να γίνει αυτό όταν βλέπει πως απογοητεύεσαι, θυμώνεις, σοκάρεσαι? Δεν λέω ότι δεν είναι λογικό να αναρωτιέσαι, να ξαφνιάζεσαι ενδεχομένως γιατί δεν είναι κάτι που φανταζόσουν ότι θα συμβεί, να προσπαθείς να μάθεις. Αλλά αν αντιμετωπίσεις μια στιγμή \'αποκάλυψης\' με ψυχραιμία, χιούμορ, αδιαφορία, αποδοχή, είναι πιο πιθανό να μην υπάρχει το θέμα της απόκρυψης ή των ανούσιων διαβεβαιώσεων ότι \'δεν θα το ξανακάνω, έχει τελειώσει\' κλπ και να έχετε σταδιακά προοπτικές για καλύτερη επικοινωνία.

Αν όλο αυτό σου δημιουργεί δυσβάσταχτο άγχος, προσπάθησε να καταλάβεις τι είναι αυτό που σε τρομάζει και να δεις αν έχει λογική βάση. Θεωρείς ότι αν περνάτε καλά μαζί, δεν μπορεί να έχει στιγμές που επιθυμεί να περνά καλά μόνος του? Για το \'ρόλο\' που λέει ο agkat παραπάνω ποιες είναι οι σκέψεις σου? Πώς βιώνεις το εδώ και τώρα της σχέσης σας ανεξάρτητα από το τι ΘΑ μπορούσε να συμβεί?

Senior Member
    μηπως το γεγονος , οτι εχεις ανακαλυψει πως σου λεει ψεματα,σε κανει να εχεις υποψιες οτι υπαρχουν κι αλλα ψεματα κρυμενα που αφορουν την σεξουαλικοτητα του, τα οποια αγνοεις?
    φοβασαι οτι εχει σχεσεις και με αντρες, η εστω οτι το επιθυμει αλλα το απωθει, και στο κρυβει, οπως κρυβει κι αυτα που μας λες?

Senior Member
    Μπορεί να επιτρέπονται όλα στο σεξ αλλά όχι για όλους.Μόνο η υποψία Ρέμεντυ φτάνει και μη μου πείτε ότι είναι φυσιολογικό να το κάνει ένας άνδρας αυτό.

Senior Member
    και εμενα δεν θα μαρεσε αυτο το πραγμα.αηδιαστικο ακουγετε αλλα τι να πω?

Senior Member
    Originally posted by giota
    Μπορεί να επιτρέπονται όλα στο σεξ αλλά όχι για όλους.Μόνο η υποψία Ρέμεντυ φτάνει και μη μου πείτε ότι είναι φυσιολογικό να το κάνει ένας άνδρας αυτό.
    Δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο η οχι Γιωτα...
    ειμαι σιγουρη ομως οτι ειναι αναξιοπρεπες να κανεις η να ανεχεσαι πραγματα που σε αηδιαζουν/δεν γουσταρεις/σε ξενερωνουν.

εμενα αυτες οι συμπεριφορες με ξενερωνουν...δεν θα μπορουσα ουτε μερα σε μια τετοια κατασταση..

αλλα δεν ειμαι εγω το μετρο.
    η μαγδα θα πρεπει καποια στιγμη ν αποφασισει αν μπορει να συνεχισει μια σχεση υπο αυτες τις συνθηκες, εφοσον ειτε της το κρυβει ειτε της το λεει, η κατασταση ειναι αυτη...εφοσον με τον ενα η τον αλλο τροπο, το εχει διαπιστωσει,αλλα παραμενει, η ευθυνη ειναι δικη της πλεον...

Senior Member
    Originally posted by MAGGIE
    γιανα με βλεπετε παλι δω σημαινει πως μετα απο ενα χρονο ηρεμης και γαληνιας οικογενειακης ζωης και ενω καθε φορα που συζητουσαμε για το θεμα, μου δηλωνε μετα περισσης μανιας οτι αυτα ανηκουν στο παρελθον επιστρεψαμε στα ιδια......βαρεθηκα πια.οχι την διαφορετικοτητα του αλλα τα ψεματα και την κοροιδια..................

και τωρα που βγηκαν παλι ολα στη φορα στεκεται με το κεφαλι κατω λες και τον μαλωνει η μαμα του επειδη εβαλε το χερι στο βαζο με το γλυκο.βαρεθηκα ολη αυτη τη κοροιδια....
    Maggie,

σκεφτομαι πώς αυτο το κλιμα, το οτι δλδ συμβαινει κατι \"κακο\" ειναι κατι που μαλλον το καλλιεργησατε και οι δυο. Ανεξαρτητα αν το χαρακτηρισει ο καθενας οπως θελει \"αηδια\", \"ξενερωμα\", \"σεξυ\" ή οπως αλλιως, σημασια εχει εσεις οι 2 αν συμφωνειτε ή αν σας φτιαχνει τελος παντων. Κ κατι τετοιο φαινεται να μην ισχυει.

Αυτο που αναφερεις ως κοροιδια, βλεπω να συμβαινει απο τον αντρα σου στον ιδιο του τον εαυτο, σε εσενα, αλλα κ απο εσενα την ιδια απεναντι στον εαυτο σου κ στην σχεση.

Ισως να πρεπε να μιλησετε, πραγματικα ανοιχτα ως προς τί θελετε κ τί περιμενετε.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Banned
    Originally posted by Remedy
    Originally posted by giota
    Δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο η οχι Γιωτα...
    ειμαι σιγουρη ομως οτι ειναι αναξιοπρεπες να κανεις η να ανεχεσαι πραγματα που σε αηδιαζουν/δεν γουσταρεις/σε ξενερωνουν.

εμενα αυτες οι συμπεριφορες με ξενερωνουν...δεν θα μπορουσα ουτε μερα σε μια τετοια κατασταση..

αλλα δεν ειμαι εγω το μετρο.
    η μαγδα θα πρεπει καποια στιγμη ν αποφασισει αν μπορει να συνεχισει μια σχεση υπο αυτες τις συνθηκες, εφοσον ειτε της το κρυβει ειτε της το λεει, η κατασταση ειναι αυτη...εφοσον με τον ενα η τον αλλο τροπο, το εχει διαπιστωσει,αλλα παραμενει, η ευθυνη ειναι δικη της πλεον...
    Ξέρεις giota, πολλά θεωρεί ο καθένας μας \'ανωμαλίες\' ή \'αηδιαστικά\', δεν μπορεί όμως να υπάρξει συναίνεση για το ποια είναι αυτά. Πρακτικές που στην κουλτούρα μας έχουν ευρεία αποδοχή, μπορεί αλλού να είναι πολύ ασυνήθιστες ή να θεωρούνται αφύσικες. \'Η πράγματα που η πλειοψηφία θεωρεί πολύ ευχάριστα, για κάποιον να είναι απωθητικά. Σκέψεις και υποψίες που για κάποιον μπορεί να είναι βασανιστικές, για άλλον να είναι αδιάφορες ή και ευχάριστες.

Νομίζω ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να πιέζει τους άλλους να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε σεξουαλική πρακτική που δεν τους αρέσει. Ο καθένας μας έχει επίσης δικαίωμα να χαλιέται και μόνο στη σκέψη όσων έχουν συμβεί παλιότερα ή όσων κάνει ο σύντροφος όταν είναι μόνος. Και τελικά κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να μένει σε σχέσεις που τον κάνουν να νιώθει άσχημα ή δεν του ταιριάζουν, ανεξάρτητα από τους παράγοντες που οδηγούν σε αυτό το αποτέλεσμα. Οπότε...καταλήγω σε αυτό που λέει εδώ κι η Remedy.

Καμία σχέση βέβαια δεν έχει μόνο καλά στοιχεία, ούτε κανείς είναι ακριβώς όπως θα τον θέλαμε ή όπως θα τον φανταζόμαστε. Eίναι λοιπόν στο χέρι της κάθε maggie να σκεφτεί, πόσο πολλά είναι αυτά που δεν μου αρέσουν, πόσο συχνά, πώς με επηρεάζουν, πόσο σημαντικά είναι για εμένα και γιατί κλπ.

Senior Member
    Συμφωνώ ότι δεν μπορεί να σε πιέζει κανείς να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις όσο αφορά το σεξουαλικό τομέα γιατί σε άλλα ζητήματα έχω αναγκαστεί να κάνω πράγματα που δεν ήθελα

Member
    ρε παιδια εγω μεχρι τωρα προσπαθουσα να το συζητησω μαζι του να βρουμε μια λυση να τον καταλαβω τελοςπαντων . αυτο που μου την δινει ειναι πως με διαβεβαιωνε πως ολα ειναι ενταξει και πως δεν θελει πλεον τετοια πραγματα και τελικα κρυφα τα θελει.ισα ισα που του ειπα πως αν θελει να πειραματιστουμε δεν εχω προβλημα.του εδειξα πως ειμαι ανοιχτομυαλος ανθρωπος αλλα μαλλον το να με κοροιδευει τον φτιαχνει πιο πολυ απο το γεγονος αυτο καθεαυτο.

Senior Member
    Πανο εχεις u2u

Senior Member
    μαγκη εισαι πολυ σωστη και συνφωνω με οσα κανεις και λες.αλλα δεν μ αρεσει π λεει ψεματα οτι ολα ειναι καλα ενω δεν ειναι.πρεπει να του μηλησεις παρα πολυ σοβαρα να τον στρομοξεις ασχημα να τον κοιταξεις στα ματια και να τον ρωτησεις τι τρεχει?να σου πει τι θελει τι τον ευχαρηστει αλλιως θα δωσεις τελος.ετσι να πεις.

Page 15 of 19 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast