Results 61 to 75 of 273
Thread: αμφιφυλοφιλια στον γαμο
-
11-11-2008, 18:20 #61
Είναι ρατσιμός να θεωρείς πως κάποιος είναι κάτι κρίνοντας τον απ\' τις συμπεριφορές του; Εγώ θα το έλεγα μάλλον διαπίστωση....
- 11-11-2008, 18:23 #62
Για διάβασε το link που είναι στο προηγούμενο μήνυμα, από το Συμβουλευτικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Αθηνών, για να δεις πόσο εύκολα ονομάζουμε \'διαπίστωση\' τις προσωπικές προτιμήσεις, τα ταμπού, την έλλειψη πληροφόρησης κλπ.
11-11-2008, 18:30 #63
Originally posted by marina38
Για διάβασε το link που είναι στο προηγούμενο μήνυμα, από το Συμβουλευτικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Αθηνών, για να δεις πόσο εύκολα ονομάζουμε \'διαπίστωση\' τις προσωπικές προτιμήσεις, τα ταμπού, την έλλειψη πληροφόρησης κλπ.
Είναι σαφές πως ακόμη και λοβοτομή να μου κάνουν πάλι θα γυρίζουν τα άντερα μου.
Αν θεωρείς πως αυτό μου συμβαίνει από έλλειψη πληροφόρησης, δεν μπορώ να χάνω το χρόνο μου να σε πείσω για το αντίθετο.
Αυτό που με χαλάει είναι πως ίσως μερικοί άνθρωποι ψάχνουν την επιβεβαίωση στους άλλους για τις επιλογές τους, οπότε μάλλον δεν είναι ούτε οι ίδιοι σίγουροι γι\' αυτές...
11-11-2008, 18:38 #64
θεοφανια μας,
εσυ τα αγγουρακια μπορεις να τα κανεις στα 4 με ξυδι και να εισαι μια χαρα....
απο κει και περα αν υπαρχουν ανθρωποι και θελουν να το κανουν κατι αλλο, μην τους χαρακτηριζεις.
Αυτη ειναι η γνωμη μου χωρις να πιστευω οτι θα το κανεις κιολας.
11-11-2008, 18:43 #65
Από την φράση
\"Εχω περάσει πολλά σε αυτόν τον γάμο και τα ξεπεράσαμε όλα τώρα όμως νιώθω πως έχω μπροστά μου το παγόβουνο που βυθισε τον τιτανικο\"
μόνο εγώ κατάλαβα πως αυτή η κατάσταση με τα γούστα του άντρα σου, προυπήρχε του γάμου;
Δεν ξέρω τί να σου πω.
Εγώ πχ μπορεί να χώριζα, για σένα δεν μπορώ να το προτείνω και να πάρω τέτοια ευθύνη.
Αυτό που λες ότι μπορεί αύριο να βρει έναν άντρα και να σε αφήσει, ισχύει όσο ισχύει και στην περίπτωση του να ήταν straight και να έβρισκε μια άλλη γυναίκα, δηλ. ίσες πιθανότητες!
Αν εσύ είσαι οκ ερωτικά με αυτό και δεν ξενερώνεις, συνέχισε.
Αλλά για να το θέτεις ως πρόβλημα προφανώς ξενερώνεις....πρόσεχε τουλάχιστον από δω και πέρα την υγιεινή σου και την προφύλαξή σου.
11-11-2008, 18:45 #66
Originally posted by Θεοφανία
Δηλαδή θεωρείς πως αν το διαβάσω, το βράδυ θα πάω στον φίλο μου και θα του πω, \"σκέφτηκα να κάνουμε μια παρτουζίτσα και άμα περάσω απ\' τη λαική να φέρω κανένα αγγουράκι, μη φοβάσαι δεν θα σε πονέσω;\"
Είναι σαφές πως ακόμη και λοβοτομή να μου κάνουν πάλι θα γυρίζουν τα άντερα μου.
Αν θεωρείς πως αυτό μου συμβαίνει από έλλειψη πληροφόρησης, δεν μπορώ να χάνω το χρόνο μου να σε πείσω για το αντίθετο.
Αυτό που με χαλάει είναι πως ίσως μερικοί άνθρωποι ψάχνουν την επιβεβαίωση στους άλλους για τις επιλογές τους, οπότε μάλλον δεν είναι ούτε οι ίδιοι σίγουροι γι\' αυτές...
Αν μιλήσω προσωπικά, δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ στραπόν (όπως δεν μου αρέσουν και πολλά άλλα αξεσουάρ). Επομένως αν ήμουν μ\' έναν άνθρωπο που θα το θεωρούσε απαραίτητο αξεσουάρ δεν θα ταιριάζαμε. Αλλά όποιο ζευγάρι το χρησιμοποιεί και του αρέσει δεν σημαίνει ότι ο άντρας είναι πιθανώς γκέι.
11-11-2008, 18:47 #67
Originally posted by Θεοφανία
Δηλαδή θεωρείς πως αν το διαβάσω, το βράδυ θα πάω στον φίλο μου και θα του πω, \"σκέφτηκα να κάνουμε μια παρτουζίτσα και άμα περάσω απ\' τη λαική να φέρω κανένα αγγουράκι, μη φοβάσαι δεν θα σε πονέσω;\"
Αν μιλήσω προσωπικά, δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ στραπόν (όπως δεν μου αρέσουν και πολλά άλλα αξεσουάρ). Επομένως αν ήμουν μ\' έναν άνθρωπο που θα το θεωρούσε απαραίτητο αξεσουάρ δεν θα ταιριάζαμε. Αλλά όποιο ζευγάρι το χρησιμοποιεί και του αρέσει δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο άντρας είναι γκέι.
Ο άνθρωπος εδώ δεν της πρότεινε κόλπα στο κρεβάτι, τα αξεσουάρ που χρησιμοποιεί τα κρύβει άρα νιώθει ένοχος όχι άνετος!
Και για να νιώθει ενοχή σημαίνει πως βρίσκεται σε σύγκρουση με την ταυτότητά του!
11-11-2008, 18:53 #68
Γιατί ντε και καλά σε σύγκρουση με την ταυτότητά του; Δεν είναι δηλαδή πιθανό να έχει απλά επίγνωση των ταμπού και των προκαταλήψεων που υπάρχουν;
11-11-2008, 18:58 #69
Originally posted by aimilia
πρόσεχε τουλάχιστον από δω και πέρα την υγιεινή σου και την προφύλαξή σου.
τι εννοεις με αυτο?
11-11-2008, 18:58 #70
Γιατί ντε και καλά σε σύγκρουση με την ταυτότητά του; Δεν είναι δηλαδή πιθανό να έχει απλά επίγνωση των ταμπού και των προκαταλήψεων που υπάρχουν;
Η ταυτότητα μιας γυναίκας είναι να πηγαίνει με άντρες.
(όλα αυτά από την φύση μας και όχι από στερεότυπα!)
Ένας άντρας που παντρεύεται και κάνει παιδί με μια γυναίκα αλλά του αρέσει να του τον βάζουν (άρα να παίρνει τον γυναικείο ρόλο) σύγκρουση δεν είναι;
11-11-2008, 18:58 #71
Επιμένω πως η δική μου ΜΟΥ άποψη είναι πως όταν ένας άντρας φορά γυναικεία ρούχα και βάζει πράγματα στον πισινό του είναι \"κατά πάσα ρατσιστική πιθανότητα\" γκέι.
Αν αυτό που σας χαλάει είναι οι ταμπέλες, οκ. Για μένα η ουσία είναι πως ένας άντρας που συμπεριφέρεται έτσι δεν είναι 100% άντρας. Ελπίζω να έγινα κατανοητή...
11-11-2008, 18:59 #72
Originally posted by krino
πρόσεχε τουλάχιστον από δω και πέρα την υγιεινή σου και την προφύλαξή σου.
τι εννοεις με αυτο?
11-11-2008, 19:00 #73
Και για να νιώθει ενοχή σημαίνει πως βρίσκεται σε σύγκρουση με την ταυτότητά του!
εγω γιατι πιστευω οτι βρισκεται σε συγκρουση απλα με την γυναικα του???
Και οτι αυτο που θα μπορουσαν να κανουν ειναι να τα βαλουν κατω και να δουν σε τι φαση ειναι η κοινη τους σεξουαλικοτητα και αν αυτη παραμενει σε καλο επιπεδο να δουν αν μπορουν να συνεχισουν να ειναι μαζι???
11-11-2008, 19:01 #74
Originally posted by krino
εγω γιατι πιστευω οτι βρισκεται σε συγκρουση απλα με την γυναικα του???
Και οτι αυτο που θα μπορουσαν να κανουν ειναι να τα βαλουν κατω και να δουν σε τι φαση ειναι η κοινη τους σεξουαλικοτητα και αν αυτη παραμενει σε καλο επιπεδο να δουν αν μπορουν να συνεχισουν να ειναι μαζι???
Επιπλέον δεν θεωρώ πως η σεξουαλικότητά τους παραμένει σε καλό επίπεδο όταν ο ένας κρύβει τις επιθυμίες του στο κρεβάτι!
11-11-2008, 19:03 #75
Η ταυτότητα ενός άντρα είναι να πηγαίνει με γυναίκες.
Η ταυτότητα μιας γυναίκας είναι να πηγαίνει με άντρες.
(όλα αυτά από την φύση μας και όχι από στερεότυπα!)
η φυση εχει ξεκαθαρισει τι πρεπει να μας συμβαινει για να νιωθουμε καλα???
η φυση οτι εχει πει το εχει πει για την αναπαραγωγη μας και οχι για τα κεφια μας.
Ένας άντρας που παντρεύεται και κάνει παιδί με μια γυναίκα αλλά του αρέσει να του τον βάζουν (άρα να παίρνει τον γυναικείο ρόλο) σύγκρουση δεν είναι;
ειναι γυναικειος ρολος το να θες να ευχαριστιεσαι με διαφορους τροπους περα απο τον κοινα γνωστα αποδεκτο???
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση