Results 91 to 105 of 109
Thread: Friendzone (φιλική ζώνη)
-
27-11-2018, 13:51 #91
Μίλιβα είναι το παν η εξωτερική εμφάνιση. Όσο καλός χαρακτήρας και αν είσαι, όσο να έχεις την τέλεια προσωπικότητα κλπ. αν δεν σε τραβάει ο άλλος άστα. Και πόσο μάλλον για εμάς τους άντρες, που οι κοπέλες έχουν γίνει αρκετά εκλεκτικές...Για τις γυναίκες είναι πιο εύκολα τα πράγματα, ειδικά τώρα που είναι της μόδας οι πιο "γεμάτες" με καμπύλες (btw μου αρέσουν και εμένα οι καμπύλες), είναι πιο εύκολο να κάνει μια κοπέλα σχέση, ασχέτως αν το σώμα της, δεν είναι το "γυμναστηριακό"...
- 27-11-2018, 14:53 #92
Να σασ πω εγω παιδια εγω εχω γνωρισει απο χρηστεσ ουσιων μεχρι βουλευτεσ με ολουσ καναμε συζητηση και κατι εμαθα απο αυτουσ γτ τουσ ειδα σαν ανθρωπουσ απο εκει και περα κοιταω εμφανιση γτ και κακο παιδι να ειναι ο αλλοσ δε με νοιαζει ξερω τι ειναι το κακο παιδι στην αλανα ετσι ηταν καποιοι το κακο παιδι ειναι ενα φυσιολογικο παιδι που απλα βγηκε απο το αυγο του και κανει μαλςκιεσ γτ μπορει αν μπορουσαν κι οι αλλοι θα εκαναν μαλακιεσ οι μαλακιεσ ειναι για οποιον θελει οι γυναικεσ ειναι για οποιον θελει και τα λεφτα ειναι για οποιον θελει σοου σιμπλ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
27-11-2018, 14:57 #93
Α και επειδή ξέχασα να αναλύσω τις ψυχολογικές προεκτάσεις, όχι δεν θεωρώ πως έχω πέσει, με προβληματίζουν κάποια πράγματα, αλλά ακόμη και στα άσχημά μου ψυχολογικά, φλέρταρα και τότε. Το θεωρώ κάτι σαν ζωή αυτό, δεν μπορώ να μείνω έτσι, χωρίς να πάρω ένα χαμόγελο από μια κοπέλα, όπως πήρα σήμερα και χθες.
Το ίδιο και με το χιούμορ, δεν περνάει στιγμή που να μην κάνω χιούμορ και είναι κάτι που μου αρέσει να δείχνω και στις κοπέλες. Χαίρομαι και με αναζωογονεί το γεγονός, ότι γελάνε με το χιούμορ μου. Το γέλιο της γυναίκας, είναι ότι πιο αληθινό έχω αντικρίσει. Το συγκαταλέγω μαζί με το αυγουστιάτικο ηλιοβασίλεμα.
28-11-2018, 21:32 #94Miliva21Guest
28-11-2018, 21:38 #95
Μάλλον παρεξήγησες Μίλιβα, δεν μίλησα για six pack, αλλά ότι οι κοπέλες έχετε γίνει εκλεκτικές και άρα δεν θα προτιμήσετε ίσως ένα πιο χαλαρό τύπο. Οκ δεν είναι ότι δεν έχω σχέση με την γυμναστική, άμα θέλω τα χάνω τα περιττά, αλλά είμαι τύπος της καλοπέρασης και της κραιπάλης. Μου αρέσει να τρώω με φίλους κλπ. και είναι κάτι που με ευχαριστεί.
Δεν ξέρω αν είναι θέμα κατάλληλης κοπέλας, πάντως σε εμένα δεν έτυχε η κατάλληλη και δεν ξέρω και αν θα είναι σύντομα. Πάντως έχω φάει και άκυρο λόγω του ότι η κοπέλα ήθελε γυμναστηριακό σώμα. Οκ, γούστα είναι αυτά.
Είμαι από τους τύπους Μίλιβα, που μπορεί να φάω άκυρο και να πάω στο σπίτι να δω netflix, σαν να μην τρέχει τίποτα.
28-11-2018, 21:41 #96
28-11-2018, 22:10 #97
Ε αυτό κάνω. Κοίτα παίζει και η ηλικία έτσι. Αλλιώς θα σε δει μια γυναίκα όταν είναι πχ. 30 ετών, αλλιώς όταν είναι 21-22. Παίζει και αυτό.
Η ηλικία μου και της Μίλιβας, θεωρεί την εξωτερική εμφάνιση το πρωτεύον. Μια 30+ κοπέλα, θα δει και κάτι παραπάνω. Θα δει την συμπεριφορά σου, το στυλ σου κλπ. Δίνουν αξία στην ουσία και όχι στο "φαίνεσθαι". Καλό είναι και το "φαίνεσθαι" εννοείται πως δεν το μειώνω, αλλά παίζουν και άλλα ρόλο.
Φερ'ειπείν με ήθελε για σχέση μια κοπέλα στην ηλικία μου (πριν δώσω πανελλαδικές), πολύ όμορφη κοπέλα και μου την έπεφτε στην ψύχρα. Μέχρι εδώ όλα καλά. Είδα όμως ένα-δυο πράγματα στον χαρακτήρα της και στην συμπεριφορά προς τους άλλους, που δεν μου άρεσαν. Τότε εμένα με ξίνισε αυτό και το απέρριψα το θέμα. Αν έδινα αξία εξ'αρχής στην εξωτερική εμφάνιση, τότε θα τα είχαμε ήδη. Είναι και αυτό που λέω μερικές φορές, ότι είναι και θέμα κουλτούρας. Ο καθένας την κουλτούρα του, την παίρνει πρώτα πρώτα από την οικογένεια και μετά από το κοινωνικό σύνολο.
29-11-2018, 10:48 #98
ειπαμε αρκετοι για θεματα εμφανισης και εσυ απαντας λεγοντας για "εμφανιση μοντελου".
το να κοιταει καποια την εμφανιση (ολοι την κοιταμε), δεν σημαινει οτι ικανοποιειται μονο με εμφανιση μοντελου...
σημαινει να ειναι μια εμφανιση ΘΕΛΚΤΙΚΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ.
θελκτικη δεν σημαινει ουτε σιξ πακς, ουτε απαραιτητα τα ΤΕΛΕΙΑ κιλα.
σημαινει κατι αποδεκτο για την καθεμια.
για αλλη το αποδεκτο ειναι μια εμφανιση απλα συμπαθητικη, για αλλη ειναι να ειναι μοντελο.
απο εκει και περα, η εμφανιση ειναι περισσοτερο το ΣΤΥΛ, παρα το αν εχεις τα τελεια χαρακτηριστικα και τηντ ελεια πλατη.
δλδ αν φαιεντια οτι εισαι ενημερος για το συγχρονο ντυσιμο, , κουρεμα, τα μερη που πας, η ενημερωση σου η κοινωνικη και η γενικοτερη.
ολα μετρανε.
αλλα ενας αγνωστος, οπως κιε σενα μια αγνωστη, θα σε τραβηξει αρχικα με την εμφανιση του.
εχεις περιγραψει εδω γνωριμιες σου που ξεκινησαν μια χαρα, αλλα δεν πηγαν στο ερωτικο. αυτο σημαινει οτι μια μεση εμφανιση τηνε χεις. αλλιως δεν θα ξεκινουσε καμια γνωριμια.
ΜΕΤΑ την γνωριμια κατι γινεται και ξενερωνουν. ισως παραμενεις πολυ στις ασχετες συζητησεις. δεν βγαινει δλδ τπτ ερωτικο στην επικοινωνια σας και γυρνανε στο φιλικο.
θελει και λιγη διεκδικηση .
29-11-2018, 11:02 #99
Κώστα κακά τα ψέματα.
Όταν γνωρίζεις για πρώτη φορά έναν άγνωστο το πρώτο πράγμα που θα προσέξεις είναι η εμφάνιση του. Ο αέρας που εκπέμπει. Το γενικότερο στυλ του. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Και εμείς οι άντρες άλλωστε το ίδιο κάνουμε.
Σε σχέση με τον ισχυρισμό σου ότι οι γυναίκες θέλουν μοντέλα διαφωνώ. Μην σου πω δηλαδή πως ξέρω γυναίκες που νοιώθουν ανασφάλεια με έναν πολύ όμορφο, σχεδόν νάρκισσο, άνδρα.
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως δεν υπάρχει τέλεια σχέση και πως δεν είναι δυνατόν να ταυτίζεσαι απόλυτα με τον άλλο άνθρωπο. Το θέμα είναι να μπορείς να επικοινωνείς και να αισθάνεσαι ότι εξελίσσεσαι μέσα από αυτή τη σχέση.
29-11-2018, 11:34 #100
Να σου πω και κάτι άλλο;
Είσαι πολύ νέος ακόμα. Λογικά και οι γυναίκες με τις οποίες θα μπορούσες να σχετιστείς είναι πολύ νέες.
Σε τόσο νεαρή ηλικία οι σχέσεις εξορισμού δεν μπορούν να έχουν την ποιότητα και το commitment που έχουν οι σχέσεις σε μεγαλύτερη ηλικία. Έστω ότι συνάπτεις σχέση με μια συμφοιτήτρια σου. Και οι δυο έχετε να αντιμετωπίσετε θέματα με την περάτωση των σπουδών σας. Την επαγγελματική αποκατάσταση. Εσύ θα έχεις και το στρατιωτικό...
Τι θέλω να πω;
Ρίχνε και λίγο νερό στο κρασί σου. Καλές και ποιοτικότερες σχέσεις θα φτιάξεις σε λίγο ποιο ώριμη ηλικία. Σε ηλικία όπου και τα δυο μέρη θα μπορούν πλήρως να επωμιστούν τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μιας σχέσης. Στην ηλικία που βρίσκεσαι οι σχέσεις είναι περισσότερο ανέμελες. Όχι ακριβώς παιδικές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μοιάζουν με τις σχέσεις που θα είσαι σε θέση να κάνεις στα 30 ή και παραπάνω.
Ξέρεις όμως ποιο είναι το πρόβλημα;
Υπάρχει η εντύπωση πως τα καλλίτερα μας χρόνια είναι τα χρόνια της πρώτης νιότης μας. Τα φοιτητικά μας χρόνια. Αυτή η άποψη είναι λανθασμένη κατά την γνώμη μου. Τα χρόνια αυτά είναι ανέμελα μεν, αλλά δεν είναι δυνατόν να βιώσεις την ομορφιά και την πληρότητα που σου δίνουν οι σχέσεις σε μια ποιο κατασταλαγμένη ηλικία. Όσο θα μεγαλώνεις τόσο περισσότερο θα βιώνεις αυτό που σου λέω...
Αλλιώς συνδέεσαι τώρα με μια γυναίκα, αλλιώς μετά από δέκα χρόνια... Και βάζω και στοίχημα αν θέλεις. Απλά τώρα έχεις το δικαίωμα (και την πολυτέλεια για κάποιους) να βιώνεις τα πράγματα λίγο ποιο ανέμελα και ανάλαφρα.
Για το λόγο αυτό, ζήσε και λίγο ποιο ανάλαφρα, εξέφρασε τις προθέσεις σου όταν θέλεις ερωτικά μια γυναίκα και μην εγκλωβίζεσαι σε μη πραγματικές φιλίες (friendzone). Και το σημαντικότερο; Τα καλλίτερα έρχονται!!! Θα το καταλάβεις μεγαλώνοντας αυτό.
29-11-2018, 15:53 #101
Έλα ρε συ άμα είναι να φτάσω 30+ τι νόημα έχει; Δεν με θέλουν για σχέση, ίσως να μην κάνω και εγώ ο ίδιος για σχέση, δεν το ξέρεις αυτό. Συμφωνώ πάντως σε όσα έχεις γράψει. Όπως έχω πει η προσωπική μου ζωή είναι ψιλό χύμα, ίσως και αυτό να απωθεί. Προτιμώ να πάω γήπεδο με φίλους έτσι χαλαρά, ενώ μια κοπέλα θα τα σιχαίνεται αυτά και πάλι θα καταλήξει σε χωρισμό.
Ναι η προσωπική μου ζωή την θεωρώ ανέμελη, εντελώς, όμως δεν θα έλεγα όχι σε μια σχέση με μια κοπέλα. Το πρόβλημα είναι το παρουσιαστικό μου golden, δείχνω με το παρουσιαστικό μου, έναν τύπο σοβαρό, μετρημένο, που είναι των σχέσεων, ένα μαμάκια δηλαδή, αλλά με την κακή έννοια. Και φαίνεται αυτό. Πάντα έτσι ντυνόμουν, δεν μπορώ να αλλάξω. Προτιμώ τα πουκάμισα και τα τζιν, τι να αλλάξω ξαφνικά συνήθειες;
Έχω ξενερώσει αδερφέ με τα friendzone, με υποβαθμίζουν σαν άντρα και έχω σταματήσει ήδη και καμιά εβδομάδα όλα αυτά. Βγαίνω μόνο με φίλους, φλερτάρω συνεχώς ό,τι κινείται, αλλά μέχρι εκεί. Βλέπω ότι περνάνε καλά οι κοπέλες μαζί μου, αλλά δεν προχωράει το θέμα για κάτι άλλο.
Συμφωνώ ότι σε μεγαλύτερη ηλικία, οι σχέσεις θα είναι ουσιαστικότερες. Απλά είναι λίγο δύσκολο να μείνω μέχρι τότε χωρίς καμία σχέση. Ναι χωρίζουν πολλοί λόγω του στρατιωτικού, πρόσφατα είχα μια τέτοια περίπτωση με έναν φίλο, τι να πεις.
Ασχολούμαι με τις σπουδές μου, αυτό είναι το κύριο για εμένα και πάντα ήταν. Έχω βρει και κάποια διέξοδο για το εξωτερικό για σπουδές και ίσως μείνω και έξω, γιατί κοιτάω πολύ και το επαγγελματικό-οικονομικό κομμάτι. Οπότε αυτό είναι το σημαντικότερο.
29-11-2018, 17:49 #102
Εγω ειμαι στο ντυσιμο οπωσ περιεγραψεσ το θεμα ειναι οτι δουλευω απο 12 χρονων κι επηξε το κεφαλι μου απεναντιασ με τισ γυναικεσ που καθονται ολη μερα πλεκουν πουλοβερ να μη στα πολυλογω αν δεν δουλευει η γυναικα ουτε καλημερα κι αυτο το ξερουν ολεσ οι φιλεσ μου σοου σιμπλ επισησ ξερω τι ειναι οι γυναικεσ γι αυτο δεν γαμαω
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
29-11-2018, 18:16 #103
30-11-2018, 00:32 #104Miliva21GuestΤο στυλ του μαμακια; γτ το λες γ τον εαυτό σου αυτό;
30-11-2018, 09:29 #105