Friendzone (φιλική ζώνη) - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 109
    Senior Member
    Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    Φίλε μου ακόμα και σε μια άγνωστη, αν αποφασίσεις να κάνεις το βήμα ώστε να την γνωρίσεις, φρόντισε να κάνεις απόλυτα σαφές ότι ενδιαφέρεσαι για εκείνη ερωτικά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τις ισορροπίες που θα δημιουργηθούν στον τρόπο που θα επικοινωνείτε πλέον.

Αν τώρα δεις ότι μια γυναίκα το πάει στο φιλικό. Απλά διέκοψε με ευγένεια την όποια επικοινωνία. Η γυναίκα που σε θέλει ερωτικά φίλε, αν της το δείξεις ότι τη θέλεις και εσύ, θα σου ανάψει πολύ σύντομα το πράσινο για να προχωρήσεις. Απλά φρόντισε να είναι σαφές σε εκείνη ότι η προσδοκία σου από εκείνη είναι να συνάψετε ερωτική σχέση. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Αναφορικά με το θέμα των χρημάτων είναι όντος ένα πρόβλημα. Το αντιμετώπισα πολύ έντονα και εγώ στην Ελλάδα μέχρι να πάρω την απόφαση να φύγω. Δυστυχώς η χώρα μας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και δεν είμαι και πού αισιόδοξος για το μέλλον...

Τέλος μίλησες για εμφάνιση. Πάντα μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας φίλε. Αν δεν είσαι πολύ ψηλός σίγουρα δεν μπορείς να το αλλάξεις, αλλά μπορείς να γυμναστείς. Να ντυθείς ποιο σωστά, υιοθετώντας ένα στυλ που σε αντιπροσωπεύει.

Να σου εξομολογηθώ και κάτι;

Στα 26 (είμαι 34 τώρα) έχασα μέσα σε 4 μήνες όλα μου τα μαλλιά. Προφανώς είχε επίπτωση στην διάθεση μου. Επειδή όμως, χρόνο με το χρόνο ωρίμαζα και γινόμουν περισσότερο υπεύθυνος, οι γυναίκες με τις οποίες σχετίζομαι πλέον είναι πολύ καλλίτερες από ότι όταν ήμουν πολύ εμφανίσιμος (μέχρι τα 25).
    Κατάλαβα τι εννοείς, κοίτα είναι και το οικονομικό το θέμα μου, γι'αυτό θα φύγω και εγώ από την Ελλάδα για σπουδές και ίσως μείνω μόνιμα, αν με αξιώσει ο Θεός. Και το οικονομικό να μην ήταν, βλέπω διάφορα άλλα όπως είπα και στην Μίλιβα για την εμφάνιση, είμαι ψηλός, δεν είναι το θέμα μου αυτό, ίσως να έχανα μερικά κιλά ναι, αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό το πρόβλημα το πραγματικό. Άλλοι που έχουν σχέσεις, είναι κοντοί και με πάχος, αλλά έχουν σχέσεις με κοπέλες που συνεννοούνται.

Εγώ δεν έχω βρει κάποια για να συνεννοούμαι και οι κοπέλες που έβγαινα κλπ. δεν με είχαν εμπνεύσει για κάτι άλλο, βαθύτερο. Ίσως να με φοβίζει και η σχέση. Συνήθως όταν λέει κάποιος ότι δεν είναι των σχέσεων, μπορεί να το λέει και από αδυναμία να διαχειριστεί μια σχέση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    Μιλιβάκι Καλημέρα!!!

Έχω κάνει και εγώ τέτοια επικοινωνιακά λάθη. Υπάρχουν κάποια στερεότυπα που καταστρέφουν την επικοινωνία ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες. Πχ, μην της δώσω πολύ αξία, μην με θεωρήσει πέφτουλα και λιγούρη, μην φανώ απελπισμένος και needy...

Από την στιγμή που άρχισα να είμαι ξεκάθαρος ως προς τι ζητάω, έγινε το θαύμα!!!!! Όλα έγιναν πολύ ποιο απλά και εύκολα.

Βέβαια τα χρήματα παίζουν ρόλο. Όταν εγώ έλεγα πως δεν είμαι για σχέση ,το έλεγα επειδή είχα τεράστια οικονομική ανασφάλεια...
    Παίζει πολύ golden ότι εκφράζεσαι σε ένα διαφορετικό γυναικείο κοινό. Στο εξωτερικό είναι διαφορετικά τα πράγματα, στην Ελλάδα εκτός ίσως από κάποιες περιπτώσεις, δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος. Είναι πολλοί οι λόγοι που δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος, για κάτι πιο μόνιμο, αλλά είναι άλλο το θέμα τώρα. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους, είναι δεν υπάρχει κατανόηση και δεν γουστάρει να ασχοληθεί μια κοπέλα παραπάνω από 10 λεπτά μαζί σου. Στα πρώτα 10 λεπτά, έχει βγάλει πόρισμα αν θα συνεχίσει μαζί σου ή όχι.

Είχα βγει είναι κάποιος καιρός, ένα ραντεβού, μέσω του fb, φαινόταν ότι ξενέρωσε για κάποιο λόγο, από τα πρώτα 10 λεπτά της συζήτησης στο καφέ, βγήκαμε και ένα δεύτερο ραντεβού, που δεν μου άρεσε και τόσο, με αποτέλεσμα μετά όταν της ξανά πρότεινα να βγούμε έτσι χαλαρά, ούτε καν μου μιλούσε, χωρίς λόγο και είδα ότι είχε βρει και αντικαταστάτη. Οκ, συνέχισα παρακάτω, αλλά βλέπεις ποια είναι η νοοτροπία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Το θεμα ειναι τι θες εσυ Κωστα απο μια συγκεκριμένη κοπελα και να επιδιώξεις αυτο ακριβως δείχνοντας το εξαρχης. Αυτο ειναι το λαθος σου οτι ασχολεισαι με το τι θελει αυτη.
    Αν τη θες για καποιον λογο σαν φιλη, την προσεγγίζεις σαν φιλη. Αν την θες ερωτικά, την προσεγγίζεις ερωτικά σύντομα και αν δειξει οτι δεν ενδιαφέρεται, δεν το γυρνάς στο φιλικό ποτε.
    Καλησπέρα Γιώργο και thanx που μου απάντησες στο θέμα μου.

Μπορεί να ισχύει αυτό που λες σε ένα μεγάλο βαθμό, ίσως το ότι προσεγγίζω φιλικά, σημαίνει πως υποσυνείδητα την θέλω για φίλη. Τι να σου πω, μπορεί να παίζει και αυτό, είναι κάτι που δεν το έχω παρατηρήσει να σου πω την αλήθεια. Έτυχε να μου αρέσει μια κοπέλα, με την οποία κρατάω μια καλή επαφή, όχι ερωτική, αλλά ξέρω από κοινούς γνωστούς ότι δεν της αρέσω, οπότε και έκανα πίσω και το άφησα στο φιλικό. Τώρα μιλάμε που και που με εκείνη και μπορεί και να περάσει και καιρός.

Δεν ήθελε ούτε εκείνη πολλές επαφές και εγώ το σεβάστηκα. Γενικά άμα δω ότι δεν παίζει για κάτι άλλο πέρα από μια τυπική συζήτηση, το αφήνω εκεί, δεν πιέζω δηλαδή περισσότερο τα πράγματα, από όσο πρέπει. Η πίεση σε κάποια πράγματα, δείχνει και στέρηση...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Παίζει πολύ golden ότι εκφράζεσαι σε ένα διαφορετικό γυναικείο κοινό. Στο εξωτερικό είναι διαφορετικά τα πράγματα, στην Ελλάδα εκτός ίσως από κάποιες περιπτώσεις, δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος. Είναι πολλοί οι λόγοι που δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος, για κάτι πιο μόνιμο, αλλά είναι άλλο το θέμα τώρα. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους, είναι δεν υπάρχει κατανόηση και δεν γουστάρει να ασχοληθεί μια κοπέλα παραπάνω από 10 λεπτά μαζί σου. Στα πρώτα 10 λεπτά, έχει βγάλει πόρισμα αν θα συνεχίσει μαζί σου ή όχι.

Είχα βγει είναι κάποιος καιρός, ένα ραντεβού, μέσω του fb, φαινόταν ότι ξενέρωσε για κάποιο λόγο, από τα πρώτα 10 λεπτά της συζήτησης στο καφέ, βγήκαμε και ένα δεύτερο ραντεβού, που δεν μου άρεσε και τόσο, με αποτέλεσμα μετά όταν της ξανά πρότεινα να βγούμε έτσι χαλαρά, ούτε καν μου μιλούσε, χωρίς λόγο και είδα ότι είχε βρει και αντικαταστάτη. Οκ, συνέχισα παρακάτω, αλλά βλέπεις ποια είναι η νοοτροπία.
    Κοίτα φίλε,

Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες εδώ είναι περισσότερο ευθείς και ειλικρινείς. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλα είναι ρόδινα. Υπάρχει εδώ πολύ έντονα, όχι όσο στην Ελλάδα, να κατηγορηθείς για σεξουαλική παρενόχληση απλά επειδή μίλησες σε κάποια. Υπάρχει παράδειγμα με Έλληνα ο οποίος καταδικάστηκε για παρενόχληση από μια συνάδελφο του. Έχασε την δουλειά του (οι πολυεθνικές δεν αστειεύονται), πλήρωσε αποζημίωση περίπου 4000 ευρώ και το χειρότερο δεν μπορούσε να βρει αλλού δουλειά και αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα.
    Επειδή ζω σε μια μικρή σχετικά πόλη (δεν θέλω να αποκαλύψω σε ποια) όλα μαθαίνονται. Ο συγκεκριμένος τύπος λοιπόν ζήτησε επίμονα από μια συνάδελφο του να φάνε μαζί. Αυτό του κόστισε τα πάντα....
    Βλέπεις λοιπόν, πως δεν υπάρχει το ιδανικό περιβάλλον. Για το λόγο αυτό είμαι και περισσότερο ξεκάθαρος στις σχέσεις μου. Αυτό σε γλιτώνει από μπελάδες σε πολλές περιπτώσεις...

Miliva21
    Guest

Ε εντάξει αν είχε ξεκαθαρίσει σε δέκα λεπτά ότι δεν της κάνεις δεν πρζ...καλύτερα...Δεν αρέσουμε σε όλους...Μπορεί να μην ανταποκρινοσουν στην εικόνα που ΕΚΕΙΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ήθελε για να σε δει ερωτικά...
    Thats it ...καλύτερα από την αρχή να καταλαβαίνεις ότι δεν τσουλαει το πράγμα...συμβαίνει κ αυτό.. σ ολους μας έχει συμβει

Miliva21
    Guest
    Μίλιβα, έτυχε και εσύ δεν λειτουργείς με κάποια στερεότυπα, του τύπους "μάγκας" "φλώρος", οι περισσότερες κοπέλες έτσι λειτουργούν, είναι το κριτήριο για μια σχέση. Εγώ σου λέω, πως εξωτερικά φαίνομαι "φλώρος" και όταν ανοίγομαι, μάλλον άλλα θα περίμεναν από εμένα και ουσιαστικά με απορρίπτουν. Κοίτα και το friendzone, ευγενική απόρριψη είναι, τίποτα παραπάνω. Δεν έχει ανάγκη μια κοπέλα από φίλους.

Είναι το θέμα μου αυτό, να μην φανώ πέφτουλας, όντως εδώ έχεις δίκιο και μάλλον το πάω στο άλλο άκρο. Να σου πω όμως και το άλλο Μίλιβα, επειδή είμαστε κοντά ηλικιακά, δεν έτυχε να δω μια κοπέλα και να μου κάνει το "κλικ" για σχέση, να πω ότι για εκείνη θα κάνω άλλη καθημερινότητα, θα είμαι πιο προσεγμένος κλπ. Τα καλά που έχω ακούσει είναι ότι είμαι καλό παιδί (φλώρος) και ότι έχω καλή στάση σώματος, έχω ωραίο περπάτημα, επειδή είμαι ψηλός, περπατάω ωραία, κάτι που το έχουν πει και άντρες φίλοι αυτό. Τώρα τι άλλο να σου πω, εγώ σου τα λέω, τα συμπεράσματα σου μπορείς να τα βγάλεις, επειδή ως κοπέλα έχεις καλύτερο κριτήριο από εμένα.
    Ωραία γ αυτό όταν κάποια σου κάνει το κλικ και θες να βουτήξεις και να το νιώσεις... θα είσαι και πιο ξεκάθαρος στο τι θες και θα δείχνεις πιο αποφασισμένος...

Τώρα στις άλλες κοπέλες που δεν σε ελκύουν τόσο για να "χωθεις" με τα "μπούνια" σε σχέση και θες κάτι πολύ χαλαρο και φλου.....εκει πρέπει να έχεις θεωρώ αρκετή εμπειρία και να είσαι πολύ προσεκτικός....ώστε η άλλη να μη σε δει φιλικά αλλά να μην πάρει και περισσότερο "αέρα" από αυτό που θες εσύ και σου "κολλήσει" παραπανω από όσο θες και αρχίσει να έχει απαιτήσεις που θα σε πιέσουν.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ε εντάξει αν είχε ξεκαθαρίσει σε δέκα λεπτά ότι δεν της κάνεις δεν πρζ...καλύτερα...Δεν αρέσουμε σε όλους...Μπορεί να μην ανταποκρινοσουν στην εικόνα που ΕΚΕΙΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ήθελε για να σε δει ερωτικά...
    Thats it ...καλύτερα από την αρχή να καταλαβαίνεις ότι δεν τσουλαει το πράγμα...συμβαίνει κ αυτό.. σ ολους μας έχει συμβει
    Ε καλά δεν με ενδιαφέρει έτσι κι αλλιώς αυτή η περίπτωση, έχει λήξη καιρό. Απλά έφερα ένα παράδειγμα για την κρίση μιας κοπέλας, που βγαίνει στα πρώτα 10 λεπτά. Εκεί φαίνεται αν θα σε κατατάξει σε εκείνους που της έκαναν το "κλικ" και σε εκείνους που είναι friendzone ή όχι. Τεσπα μεγάλη κουβέντα και αυτή.

Μίλιβα, θα σου πω κάτι, αλλά είναι δυσκολότερο γενικά για έναν άντρα να κάνει σχέση (στην Ελλάδα), για να προλάβω και τον golden, από τι για μια γυναίκα. Αν εσύ φερ'ειπείν σύμφωνα με όσα μας είχες πει, διαχειριζόσουν καλύτερα τα θέλω του εαυτού σου, τώρα δεν θα ήξερες με ποιον να πρωτοκάνεις σχέση. Ενώ για έναν άντρα είναι δυσκολότερο, καθημερινά περνάμε από διάφορα "τεστ" κρίσεων της κάθε κοπέλας και αν της αρέσουμε οκ, αλλιώς δρόμο. Έτσι πάει.

Στο εξωτερικό, είχα ζήσει για λίγο διάστημα με τις ανταλλαγές και όμως ήταν πιο εύκολα τα πράγματα στις σχέσεις. Η νοοτροπία στην Ευρώπη είναι, "μ'αρέσεις σου αρέσω, έλα να κάνουμε σχέση και τέλος". Η νοοτροπία εδώ είναι "δεν ξέρω αν μου αρέσεις ή όχι, δεν ξέρω αν σου αρέσω, κάτσε να το συζητάμε κανένα μήνα όλο αυτό".

Ξέρεις μετά από κάποιες αποτυχίες, αρχίζουν τα διάφορα ερωτηματικά, μου έχει περάσει από το μυαλό μου, το να μην ταιριάζει η κουλτούρα μου με την ελληνική. Δεν είμαι δηλαδή ο τζάμπα μάγκας όπως είπες, είμαι ένας κανονικός άνθρωπος και αυτό ίσως να ξινίζει αρκετές.

Senior Member
    Ωραία γ αυτό όταν κάποια σου κάνει το κλικ και θες να βουτήξεις και να το νιώσεις... θα είσαι και πιο ξεκάθαρος στο τι θες και θα δείχνεις πιο αποφασισμένος...

Τώρα στις άλλες κοπέλες που δεν σε ελκύουν τόσο για να "χωθεις" με τα "μπούνια" σε σχέση και θες κάτι πολύ χαλαρο και φλου.....εκει πρέπει να έχεις θεωρώ αρκετή εμπειρία και να είσαι πολύ προσεκτικός....ώστε η άλλη να μη σε δει φιλικά αλλά να μην πάρει και περισσότερο "αέρα" από αυτό που θες εσύ και σου "κολλήσει" παραπανω από όσο θες και αρχίσει να έχει απαιτήσεις που θα σε πιέσουν.....
    Μπορείς να μου ορίσεις το "όταν"; Εδώ σε θέλω...21 είμαι, αν είναι να φτάσω 60, να κλειστώ σε κανένα μοναστήρι btw το είχα σκεφτεί κάποτε και αυτό, δεν κάνω πλάκα. Ένιωθα ότι δεν κάνω για κάτι άλλο, αφού δεν μου έρχεται η περίπτωση, οπότε για να μην ζω μόνος, είχα σκεφτεί να πάω σε μοναστήρι πιο μικρός. Εντάξει χαζές σκέψεις ενός άπειρου κώστα τότε, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Miliva21
    Guest
    Ε καλά δεν με ενδιαφέρει έτσι κι αλλιώς αυτή η περίπτωση, έχει λήξη καιρό. Απλά έφερα ένα παράδειγμα για την κρίση μιας κοπέλας, που βγαίνει στα πρώτα 10 λεπτά. Εκεί φαίνεται αν θα σε κατατάξει σε εκείνους που της έκαναν το "κλικ" και σε εκείνους που είναι friendzone ή όχι. Τεσπα μεγάλη κουβέντα και αυτή.

Μίλιβα, θα σου πω κάτι, αλλά είναι δυσκολότερο γενικά για έναν άντρα να κάνει σχέση (στην Ελλάδα), για να προλάβω και τον golden, από τι για μια γυναίκα. Αν εσύ φερ'ειπείν σύμφωνα με όσα μας είχες πει, διαχειριζόσουν καλύτερα τα θέλω του εαυτού σου, τώρα δεν θα ήξερες με ποιον να πρωτοκάνεις σχέση. Ενώ για έναν άντρα είναι δυσκολότερο, καθημερινά περνάμε από διάφορα "τεστ" κρίσεων της κάθε κοπέλας και αν της αρέσουμε οκ, αλλιώς δρόμο. Έτσι πάει.

Στο εξωτερικό, είχα ζήσει για λίγο διάστημα με τις ανταλλαγές και όμως ήταν πιο εύκολα τα πράγματα στις σχέσεις. Η νοοτροπία στην Ευρώπη είναι, "μ'αρέσεις σου αρέσω, έλα να κάνουμε σχέση και τέλος". Η νοοτροπία εδώ είναι "δεν ξέρω αν μου αρέσεις ή όχι, δεν ξέρω αν σου αρέσω, κάτσε να το συζητάμε κανένα μήνα όλο αυτό".

Ξέρεις μετά από κάποιες αποτυχίες, αρχίζουν τα διάφορα ερωτηματικά, μου έχει περάσει από το μυαλό μου, το να μην ταιριάζει η κουλτούρα μου με την ελληνική. Δεν είμαι δηλαδή ο τζάμπα μάγκας όπως είπες, είμαι ένας κανονικός άνθρωπος και αυτό ίσως να ξινίζει αρκετές.
    Αυτό για τα πρώτα 10 λεπτά νομίζω ισχύει γι όλους....Από την αρχή θεωρώ πως είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα μπορείς να καταλάβεις σχετικά νωρίς αν αυτό που εκπέμπει ο άλλος σε τραβάει για να θες να τον γνωρίσεις περισσότερο.......Και μάλιστα έχω διαβάσει πως οι άντρες έχετε πιο εύκολα τη ταση να ερωτευεστε κεραυνοβολα κ να καταλήγετε σε πιο γρήγορα συμπεράσματα σε αντίθεση με μας....

Όσα λες τα σκέφτομαι και εγώ ως γυναίκα και τα νιώθω...Δεν θεωρώ ότι ως γυναίκα για μένα είναι πιο εύκολο όπως λες να κάνω σχέση.....το ίδιο νιώθω και εγώ για τους άντρες...." Άμα με γνωρίσει...Και άμα του αρέσω "....Και άμα......"

Κ εμείς περνάμε θεωρώ από τεστ κρισεων από τον κάθε άντρα όπως λες εσύ για τις γυναίκες....

Και τώρα επδ έτσι νιώθω πρέπει να σκεφτώ ότι δεν μου ταιριάζει η "ελληνική" κουλτούρα γιατί δεν ειμαι η μπιτς μελαχρινή μπουζουκο-γκόμενά ;;; να μετανάστευσω και γω πχ αν είναι έτσι.....
    Ούτε καν.

Που να ξέρω και γω ποτέ θα ερωτευτείς ούτε κ εγώ ξέρω αν ποτέ και οπότε μου γυαλίζει κάποιος πόσο χρονών θα είμαι...
    Να πάμε να κλειστουμε μαζί σε μοναστήρι τοτε;
    Δεν θεωρώ ότι οι γυναίκες είναι ευνοημενες εδώ πέρα όπως λέτε..Μπορεί να είναι και θέμα ανθρώπου ή να μη μας έτυχε όπως είπες κ εσύ στο θρεντ μου...

Συγκεκριμένα για σένα...νομίζω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που θες..γτ από τη μια δείχνεις να θες να κάνεις προσέγγιση από την άλλη μας γράφεις όμως μακριά και αγαπημένοι....εμμ κάτσε λίγο...

Senior Member
    Αυτό για τα πρώτα 10 λεπτά νομίζω ισχύει γι όλους....Από την αρχή θεωρώ πως είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα μπορείς να καταλάβεις σχετικά νωρίς αν αυτό που εκπέμπει ο άλλος σε τραβάει για να θες να τον γνωρίσεις περισσότερο.......Και μάλιστα έχω διαβάσει πως οι άντρες έχετε πιο εύκολα τη ταση να ερωτευεστε κεραυνοβολα κ να καταλήγετε σε πιο γρήγορα συμπεράσματα σε αντίθεση με μας....

Όσα λες τα σκέφτομαι και εγώ ως γυναίκα και τα νιώθω...Δεν θεωρώ ότι ως γυναίκα για μένα είναι πιο εύκολο όπως λες να κάνω σχέση.....το ίδιο νιώθω και εγώ για τους άντρες...." Άμα με γνωρίσει...Και άμα του αρέσω "....Και άμα......"

Κ εμείς περνάμε θεωρώ από τεστ κρισεων από τον κάθε άντρα όπως λες εσύ για τις γυναίκες....

Και τώρα επδ έτσι νιώθω πρέπει να σκεφτώ ότι δεν μου ταιριάζει η "ελληνική" κουλτούρα γιατί δεν ειμαι η μπιτς μελαχρινή μπουζουκο-γκόμενά ;;; να μετανάστευσω και γω πχ αν είναι έτσι.....
    Ούτε καν.

Που να ξέρω και γω ποτέ θα ερωτευτείς ούτε κ εγώ ξέρω αν ποτέ και οπότε μου γυαλίζει κάποιος πόσο χρονών θα είμαι...
    Να πάμε να κλειστουμε μαζί σε μοναστήρι τοτε;
    Δεν θεωρώ ότι οι γυναίκες είναι ευνοημενες εδώ πέρα όπως λέτε..Μπορεί να είναι και θέμα ανθρώπου ή να μη μας έτυχε όπως είπες κ εσύ στο θρεντ μου...

Συγκεκριμένα για σένα...νομίζω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που θες..γτ από τη μια δείχνεις να θες να κάνεις προσέγγιση από την άλλη μας γράφεις όμως μακριά και αγαπημένοι....εμμ κάτσε λίγο...
    Αναλόγως την κοπέλα, υπήρχαν κοπέλες που με ήθελαν για σχέση και έκανα πίσω (και το μετάνιωσα), υπήρχαν κοπέλες που τις ήθελα για κάτι ουσιαστικότερο, αλλά δεν με ήθελαν και είναι και εκείνες που με βάζουν friendzone. Εντάξει ρε συ, αν είναι να μου έρθει στα 60 μου ή ακόμη και στα 40 μου, καλύτερα να μην έρθει ποτέ, αυτής της λογικής είμαι.

Ναι καλά διακρίνεις, ξέρω ότι διακρίνεις μια απογοήτευση και έχεις δίκιο. Όσο αισιόδοξος να είμαι, γιατί γενικά είμαι αισιόδοξος, όση αυτοπεποίθηση και να έχει κάποιος, υπάρχουν στιγμές που λέω μέσα μου ένα "γιατί".

Γι'αυτό άλλωστε έγραψα και εδώ, ένα τόσο προσωπικό θέμα, για να ακούσω, μια άλλη γνώμη, από διάφορες οπτικές γωνίες. Ανέφερες κάτι για το θέμα σου Μίλιβα, κάτι που μισώ σε εμένα, είναι ότι δίνω λύσεις για τους άλλους, αλλά όχι για τον εαυτό μου. Το μισώ αφάνταστα αυτό...

Senior Member
    Κωστα να ξερεις, ασε τι λενε πλαγίως καποιες, ΚΑΜΙΑ γυναικα δεν γουσταρει να την βλεπει ενας αντρας φιλικά. Ειτε της αρεσει ειτε οχι ο αντρας. Οπως νοιωθεις κι εσυ οταν σε βλεπουν φιλικά.
    Οποτε εαν εισαι καλος χαρακτήρας και νορμαλ εμφανίσημος, δειξεις το ερωτικο σου ενδιαφερον με ωραιο τροπο και δειξεις επισης παλι με ωραιο τροπο οτι δεν σε ενδιαφέρει το φιλικό, ολα θα κυλήσουν υπέρ σου αλλα και υπέρ της. Μην φοβασαι τυχον απορριψη, να σέβεσαι την επιλογη της γυναικας αν γουσταρει να κατι μαζι σου η οχι.

Senior Member
    Κωστα να ξερεις, ασε τι λενε πλαγίως καποιες, ΚΑΜΙΑ γυναικα δεν γουσταρει να την βλεπει ενας αντρας φιλικά. Ειτε της αρεσει ειτε οχι ο αντρας. Οπως νοιωθεις κι εσυ οταν σε βλεπουν φιλικά.
    Οποτε εαν εισαι καλος χαρακτήρας και νορμαλ εμφανίσημος, δειξεις το ερωτικο σου ενδιαφερον με ωραιο τροπο και δειξεις επισης παλι με ωραιο τροπο οτι δεν σε ενδιαφέρει το φιλικό, ολα θα κυλήσουν υπέρ σου αλλα και υπέρ της. Μην φοβασαι τυχον απορριψη, να σέβεσαι την επιλογη της γυναικας αν γουσταρει να κατι μαζι σου η οχι.
    Σωστό σε βρίσκω. Κανείς δεν θέλει το friendzone, αλλά είναι αυτό που είπε η Μίλιβα και η Remedy, αν δεν της αρέσεις, σε βάζει στο friendzone και τέλος. Δεν θα κάτσει να ασχοληθεί περαιτέρω.

Miliva21
    Guest
    Εγώ θα διαφωνήσω σε αυτό
    ....είναι δλδ άσχημο να έχεις άντρες φίλους η γυναίκες αν είσαι αντρας;;;

Ισα ισα εγώ το θεωρώ πολύ τιμητικό κάποιος η κάποια που προσεγγίσες να σε θέλει για φίλο της ...γ μένα η φιλία είναι πιο σημαντική από τις σχέσεις.....

Ντάξει βέβαια δεν είναι πολύ ωραιο όταν έχεις πλ καψούρα κ δεν μπορείς να δεις το άλλο πρόσωπο αλλιώς.. παρά μόνο ερωτικά...Εκεί είναι γκαντεμιά

Αλλά αν είναι ένα άτομο που απλά φλερτάρεις κ δεν γουστάρεις κ τόσο πολύ είναι πολύ τιμητικο να δημιουργηθεί μια φιλία και να καταλήξει έτσι ένα αρχικό χλιαρό φλερτ....είναι μια αλλού είδους σχέση αλλά καθόλου αξία υποτίμησης ..μπορείς να κερδίσεις πολλά πράγματα σε αυτό το ενδεχομενο....Κατά τη γνώμη μου

Miliva21
    Guest
    Σωστό σε βρίσκω. Κανείς δεν θέλει το friendzone, αλλά είναι αυτό που είπε η Μίλιβα και η Remedy, αν δεν της αρέσεις, σε βάζει στο friendzone και τέλος. Δεν θα κάτσει να ασχοληθεί περαιτέρω.
    Στο friendzone σε βάζει άμα σε συμπαθεί και σε πάει σαν παρέα αν περνάει καλά μαζί σου.....Όχι μόνο αν δε σε γουστάρει
    ....καταλαβαίνεις τη διαφορά σε αυτό...πολλοί μπορεί να μου τη πέσουν που να μην μ αρέσουν λίγοι όμως θα μπουν στο FRIENDZONE με τους πολλούς ούτε Γεια..

Senior Member
    Στο friendzone σε βάζει άμα σε συμπαθεί και σε πάει σαν παρέα αν περνάει καλά μαζί σου.....Όχι μόνο αν δε σε γουστάρει
    ....καταλαβαίνεις τη διαφορά σε αυτό...πολλοί μπορεί να μου τη πέσουν που να μην μ αρέσουν λίγοι όμως θα μπουν στο FRIENDZONE με τους πολλούς ούτε Γεια..
    Να σου πω κάτι Μίλιβα, το βλέπει νομίζεις ωραίο ο άντρας να ακούει συνέχεια ένα κλάψιμο, για τις κακές σχέσεις και για τους άντρες που της συμπεριφέρθηκαν άσχημα και για ό,τι άλλο; Ακόμα και να μην σου αρέσει η κοπέλα, ο άντρας-φίλος, δεν περνάει και πάλι καλά. Εμένα μου την δίνει αυτό, πως να στο πω. Μπορεί εσείς οι κοπέλες να μην το καταλαβαίνετε, αλλά άμα τους ρωτήσεις ειλικρινά, μπορεί να σου πουν πράγματα που δεν τα περίμενες.

Ακόμα χειρότερα σε εμένα, που περιμένουν και λύσεις, ενώ δεν έχω λύσει εγώ ούτε τα δικά μου προβλήματα...

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast