Γυναίκες.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 112
    Junior Member

Γυναίκες.

Λατρεύω τις γυναίκες και ίσως γιαυτό αντιμετωπίζω το συγκεκριμένο ζήτημα.Δεν είμαι φαλλοκράτης ή μισογύνης σε καμία περίπτωση.Νιώθω άβολα με το να συνάψω σχέση με μια γυναίκα που είχε αναπτύξει σεξουαλικές σχέσεις με κάποιον άλλον πριν από εμένα,σαν να έχει "μολυνθεί" ένα πράγμα.Πως το ξεπερνάω αυτό; :P .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Armagedon View Post
    Λατρεύω τις γυναίκες και ίσως γιαυτό αντιμετωπίζω το συγκεκριμένο ζήτημα.Δεν είμαι φαλλοκράτης ή μισογύνης σε καμία περίπτωση.Νιώθω άβολα με το να συνάψω σχέση με μια γυναίκα που είχε αναπτύξει σεξουαλικές σχέσεις με κάποιον άλλον πριν από εμένα,σαν να έχει "μολυνθεί" ένα πράγμα.Πως το ξεπερνάω αυτό; :P .
    Πόσο χρονών είσαι φίλε μου???είναι καθαρά κόμπλεξ αυτό....
    Μήπως οι οικογένεια σου είναι είναι παλιων αρχών και σε μεγάλωσαν με τέτοιες ιδέες ότι μια γυναίκα είναι πιστή μόνο σε εσένα εαν την πάρεις εσύ πρώτος???
    Πιστεύω ότι από μικρός άκουγες διάφορα για τέτοια θέματα απτην οικογένεια σου γι'αυτό το έχεις αυτό..

Senior Member
    Λατρευουμε τισ γυναικεσ και ξερουμε τι ειναι οτι στην πρωτη μαλακια την κανουν εγω ειμαι αγροτησ ζω δυσκολα ξερεισ εσυ καμια να θελει αντρα αγροτη γτ αμα ξερεισ να μου πεισ κι εμενα ολεσ θελουν του πανεπιστημιου μη λεμε μαλακιεσ χορτασαμε απο μαλακιεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Πόσο χρονών είσαι φίλε μου???είναι καθαρά κόμπλεξ αυτό....
    Μήπως οι οικογένεια σου είναι είναι παλιων αρχών και σε μεγάλωσαν με τέτοιες ιδέες ότι μια γυναίκα είναι πιστή μόνο σε εσένα εαν την πάρεις εσύ πρώτος???
    Πιστεύω ότι από μικρός άκουγες διάφορα για τέτοια θέματα απτην οικογένεια σου γι'αυτό το έχεις αυτό..
    Όχι σε καμία περίπτωση.Είναι δικό μου κόμπλεξ αυτό.Αλλά αν το καλοσκεφτείς...κάνει ότι κάνει με τον άλλον και μετά τα ίδια μαζί σου.Δεν είναι λίγο κάπως; Τι να σου πω δεν ξέρω.Αλλά κάπως πρέπει να το ξεπεράσω γιατί δεν θα βρίσκω στην κοινωνία που ζούμε :P

Senior Member
    Όχι σε καμία περίπτωση.Είναι δικό μου κόμπλεξ αυτό.Αλλά αν το καλοσκεφτείς...κάνει ότι κάνει με τον άλλον και μετά τα ίδια μαζί σου.Δεν είναι λίγο κάπως; Τι να σου πω δεν ξέρω.Αλλά κάπως πρέπει να το ξεπεράσω γιατί δεν θα βρίσκω στην κοινωνία που ζούμε :P
    Αν σκέφτεστε ότι ότι κάνει με τον άλλον το κάνει και μαζί σου...τοτες θα πρέπει να σκεφτείς πως και εσύ ότι κανείς με άλλη το κάνεις και μαζί της....είναι πολύ εγωιστικος ο τρόπος που σκέφτεσαι...δεν το λέω για να σε προσβαλο αλλά έτσι είναι.
    Και σε καμία περίπτωση δεν είναι μολυσμένη όπως το θεωρείς... είναι πολύ φυσιολογικό μια νέα κοπέλα να έχει σεξουαλικές επαφές...το αντίθετο θα ήταν πρόβλημα...
    .ΥΓ
    Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω είμαι σε ένα άλλο θέμα και έχω ρίξει εκεί όλη μου την προσοχή....

Junior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Αν σκέφτεστε ότι ότι κάνει με τον άλλον το κάνει και μαζί σου...τοτες θα πρέπει να σκεφτείς πως και εσύ ότι κανείς με άλλη το κάνεις και μαζί της....είναι πολύ εγωιστικος ο τρόπος που σκέφτεσαι...δεν το λέω για να σε προσβαλο αλλά έτσι είναι.
    Και σε καμία περίπτωση δεν είναι μολυσμένη όπως το θεωρείς... είναι πολύ φυσιολογικό μια νέα κοπέλα να έχει σεξουαλικές επαφές...το αντίθετο θα ήταν πρόβλημα...
    .ΥΓ
    Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω είμαι σε ένα άλλο θέμα και έχω ρίξει εκεί όλη μου την προσοχή....
    Δεν αντιλέγω σε όλα αυτά(το μολυσμένη είναι μεταφορικό).Το θέμα είναι πως να μου ξεκολλήσει η ιδέα...

Miliva21
    Guest
    Καλησπέρα....

Είμαι η πρώτη γυναίκα που απαντάει στο θρεντ σου; μάλλον ναι....Η αλήθεια είναι πως αν αυτό που σκέφτεσαι το πεις και σε κοπέλες παραεξω δεν ξέρω πως θα το πάρουν.......γτ τα κορίτσια έχουν τσαμπουκαλευτει αρκετά πλέον.....Είμαστε σε έντονα φεμινιστικές εποχές ...(εδώ εγώ που δεν είμαι η ακραία φεμινιστρια......αλλα πιο λογική και πιο εξισορροπητικη σε θέματα στις σχέσεις των δύο φύλων και δεν μου άρεσε και πολύ αυτό που διάβασα...)

Όμως δεν είμαι εδώ για να σε κρινω ...

σου δίνω εικόνα των γυναικών απλά από την δική μ οπτική σαν γυναίκα....

Πως μπορείς να το ξεπεράσεις αυτο;

Μμμ......Ίσως αν σκεφτείς ότι η γυναίκα είναι ενας άλλος άνθρωπος πέρα από σένα.....και έχει τη δική της ιστορία...τη δική της ζωή.... τις δικες τις αναγκες το παρελθον της ..το παρον...το μελλον της ....ανεξαρτητα απο σενα......ανήκει σε εκείνη..Όπως κάθε άνθρωπος ανήκει στον εαυτό του αλλωστε.....Δεν έχει έρθει σε αυτό το κόσμο για να καλύψει κανενός τα κενά (Ούτε τα δικά σου κενά)....είναι εδώ για να ζήσει και να συμπορευτει μαζί σου σε ένα ταξίδι που μπορεί να διαρκέσει λίγο διάστημα μπορεί και μια ζωή........
    Κάθε άνθρωπος (είτε αντρας ειτε γυναίκα) έχει το δικαίωμα να έχει ερωτικό παρελθόν...

Είναι το πιο φυσιολογικό να κάνει μαζί σου σεξ όπως και το να έχει στο παρελθόν κάνει πολλες φορες σεξ και με άλλους......καθε σχέση έχει και κτ διαφορετικό να σου προσφέρει είναι ανώφελο να κάνεις συγκρίσεις....

Δεν είναι αναγκασμένη καμία γυναίκα με τη παρθενιά της να σου αποδείξει ότι είναι άξια....βασικά την αξια μιας γυναίκας δεν τη κάνει η παρθενιά αλλά ο χαρακτηρας της κ ποσο σημαντικη ειναι για σενα.....

Η γυναίκα όπως κάθε άνθρωπος δεν είναι κτήμα κανενός ανήκει στην ίδια ..της ανήκει το σώμα της και το μυαλό της .......Δεν είναι δωρο δικό σου ούτε φτιάχτηκε αποκλειστικά για σένα......

Νομίζω πρέπει να το δεις από αυτό το πρίσμα ...... να αφήσεις εγωισμούς στην άκρη και δικά σου κενά ....να τη σεβαστείς κ να την αγαπήσεις για να είναι ευτυχισμένη κ να μπορείς να τη κρατήσεις δίπλα σου κ να σου δώσει την αγάπη και το ενδιαφέρον που θες ...

Senior Member
    Νομιζω οτι ειναι θεμα κτητικοτητας ..κ ισως αυτο που πρεπει να ψαξεις ειναι τι κρυβεται πισω απο αυτο.Πολλοι ανθρωποι ειναι κτητικοι κ τους βγαινει με διαφορετικο τροπο.ε εσενα σου βγαινει ετσι

Senior Member
    Λανθάνουσα παθολογική κτητικότητα είναι αυτό που αισθάνεσαι φίλε μου, όπως σωστά λέει και η Μιλίβα.
    Το έχω και εγώ και πολλοί άλλοι...
    Από όσο το έχω προσεγγίσει στην δική μου περίπτωση,προέρχεται απ'την σχέση αποκλειστικής αγάπης που θεωρούμε ότι έχουμε, ιδιαίτερα όταν ήμασταν νήπια,με τους γονείς μας και ειδικά με την μητέρα μας εμείς οι άντρες.
    Την θέλουμε όλη δική μας...Ζηλεύουμε αν δείξει το ενδιαφέρον και την αγάπη που δείχνει σε μας και σε κάποιον άλλον.
    Και σε εκείνη την ηλικία,έχουμε την αίσθηση της αιωνιότητας,νομίζουμε ότι και εμείς αλλά και η μητέρα μας θα είμαστε έτσι για πάντα...Ότι η σχέση μας θα είναι αιώνια...Ε, κάποια στιγμή πρέπει να το χωνέψουμε πως δεν είναι έτσι.
    Απλά get over it.
    Εγώ την έχω πιο άσχημα από εσένα...
    Εχω ερωτευτεί μια κοπέλα η οποία κάθε μέρα πάει και με άλλους 15...Και όμως...Κάθε φορά που με κοιτάζει στα μάτια αισθάνομαι ότι είναι η πιο άσπιλη, αμόλυντη, άφθορη, άχραντη, αγνή γυναίκα του κόσμου.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Junior Member
    Νομίζω δεν είναι θέμα κτητικότητας γιατί δεν με ενδιαφέρει το αν μου είναι πιστή,να κάνει αυτά που της λέω κλπ.Απλά σιχαίνομαι τους άλλους που έχουν βρεθεί μαζί της πιο πριν.Ας κάνει ότι θέλει μετά δεν με πολυενδιαφέρει.Δεν είμαι άνθρωπος που θα κολλήσω ακόμη και αν την γουστάρω.Δεν θες,δεν θέλω το λήγουμε και καλή πορεία και στους δύο(ποιος είμαι εγώ που θα της στερήσει την ελευθερία της;).

Senior Member
    Νομίζω δεν είναι θέμα κτητικότητας γιατί δεν με ενδιαφέρει το αν μου είναι πιστή,να κάνει αυτά που της λέω κλπ.Απλά σιχαίνομαι τους άλλους που έχουν βρεθεί μαζί της πιο πριν.Ας κάνει ότι θέλει μετά δεν με πολυενδιαφέρει.Δεν είμαι άνθρωπος που θα κολλήσω ακόμη και αν την γουστάρω.Δεν θες,δεν θέλω το λήγουμε και καλή πορεία και στους δύο(ποιος είμαι εγώ που θα της στερήσει την ελευθερία της;).
    Εγώ πιστεύω πως είναι κόμπλεξ κατωτερότητας αυτό, φοβάσαι την σύγκριση με τους άλλους άνδρες, γι'αυτό και αντιδράς έτσι. Οι γυναίκες τείνουν γενικά, να κάνουν συγκρίσεις με τον πρώην, αλλά είναι κάτι που δεν θα στο πουν ποτέ. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να νιώθεις άσχημα για τον εαυτό σου ή πόσο μάλλον άσχημα, που η κοπέλα είχε πριν ερωτικό παρελθόν. Εγώ από αυτά που έχω δει κατάλαβα, πως το καλύτερο είναι η κοπέλα να έχει ερωτικό παρελθόν. Προσπάθησα και με μια κοπέλα που δεν είχε, επειδή μου άρεσε, αλλά έβγαλε πολλά κόμπλεξ στην επιφάνεια και την έκανα. Οπότε ξεπέρασέ το αυτό το θέμα, γιατί δεν είναι τόσο η κοπέλα ξανά λέω το θέμα σου, όσο οι πρώην της. Πολλοί άνδρες φοβόμαστε τους πρώην, μεταξύ αυτών και εγώ, φοβάμαι την σύγκριση, αλλά το ξεπερνάω μέσα μου.

Senior Member
    εσυ εχεις συναψει σεξουαλικες σχεσεις μεχρι τωρα;

Junior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Εγώ πιστεύω πως είναι κόμπλεξ κατωτερότητας αυτό, φοβάσαι την σύγκριση με τους άλλους άνδρες, γι'αυτό και αντιδράς έτσι. Οι γυναίκες τείνουν γενικά, να κάνουν συγκρίσεις με τον πρώην, αλλά είναι κάτι που δεν θα στο πουν ποτέ. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να νιώθεις άσχημα για τον εαυτό σου ή πόσο μάλλον άσχημα, που η κοπέλα είχε πριν ερωτικό παρελθόν. Εγώ από αυτά που έχω δει κατάλαβα, πως το καλύτερο είναι η κοπέλα να έχει ερωτικό παρελθόν. Προσπάθησα και με μια κοπέλα που δεν είχε, επειδή μου άρεσε, αλλά έβγαλε πολλά κόμπλεξ στην επιφάνεια και την έκανα. Οπότε ξεπέρασέ το αυτό το θέμα, γιατί δεν είναι τόσο η κοπέλα ξανά λέω το θέμα σου, όσο οι πρώην της. Πολλοί άνδρες φοβόμαστε τους πρώην, μεταξύ αυτών και εγώ, φοβάμαι την σύγκριση, αλλά το ξεπερνάω μέσα μου.
    Όχι καθόλου.Ίσα ίσα που πολλές φορές η σύγκριση με ευνοεί.... ;)Δεν είναι θέμα κατωτερότητας.Είναι θέμα κόμπλεξ πιστεύω που πρέπει να ξεπεράσω γιατί καήκαμε...

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εσυ εχεις συναψει σεξουαλικες σχεσεις μεχρι τωρα;
    Ναι φυσικά.

Senior Member
    Εγω ειμαι γυναίκα και συμφωνώ με τον θεματοθέτη και εμένα κάπως μου φαίνεται !
    Νομιζα πως ειμαι η μόνη που σκέφτεται έτσι.

Senior Member
    [QUOTE=Armagedon;1020590]Όχι καθόλου.Ίσα ίσα που πολλές φορές η σύγκριση με ευνοεί.... ;)Δεν είναι θέμα κατωτερότητας.Είναι θέμα κόμπλεξ πιστεύω που πρέπει να ξεπεράσω γιατί καήκαμε.../QUOTE]

Ρε συ, πως το απέκτησες δηλαδή αυτό; Με την λογική αν το πάμε, δεν είναι λίγο παράλογο; Όπως σου είπε και ένα μέλος εδώ, είναι λογικό μια κοπέλα να έχει ερωτικό παρελθόν και όπως πρόσθεσα εγώ, δεν είναι κακό το να έχει εντρυφήσει η γυναίκα πάνω στο ερωτικό κομμάτι. Εμένα προσωπικά με εξιτάρει, το να έχει εντρυφήσει μια κοπέλα πάνω στον έρωτα, διότι είναι επιλεκτική, άρα θέλει και μεγαλύτερη προσπάθεια, για να κάνεις μια σχέση μαζί της.

Δες το λίγο αλλιώς το θέμα. Όπως είπε το μέλος στο θέμα σου, η παρθενία δεν συμβολίζει ότι είναι και "αγνή" στον χαρακτήρα. Δεν συμβολίζει μάλλον τίποτα η παρθενία, ως προς την "αγνότητα" και της ψυχής. Ξεπέρασέ το φίλε μου και βρες από που πηγάζει όλο αυτό.

Page 1 of 8 123 ... LastLast