Results 31 to 45 of 49
Thread: χωρισμος(?) μετα απο 3,5 χρονια
-
25-11-2018, 19:55 #31
απλα οι γυναικες μου φαινονται αχαριστες σε αυτο το θεμα αντι να μινουν ευχαριστημενες που καποιος εκανε σκοπο της ζωης του να της κερδισει το λενε επιπολεο και σεξακια και σηκωνουν το λαβαρο της επαναστασης ειναι κανονας της ζωης αυτο αυτος που διαμαρτυρετε ειναι αυτος που εχει ευεργετιθει αυτος που τα ακουει παντα ειναι αυτος που ειναι σε υπηρεσια αμισθι
- 25-11-2018, 20:00 #32
Αφου ρε αλεκο οι αντρεσ ειναι καλικαντζαρακια αλλα εχουν τα λεφτα μου το ειπαν τα κοριτσια μου δε με εκτιμουν με βλεπουν ωσ σκουπιδι αλλα τα λεφτα τα πηραν αρα κατι κανω κι εγω σωστα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
25-11-2018, 20:01 #33
αν θυμασαι καποτε ελεγα οτι η φυση ειναι απιστευτα γεναιοδωρη οταν ενα πραγμα δε σε ενδιαφερει οταν ενδιαφερεσαι πολυ αποτυχαινεις μαλον επειδη ο αλλος τρομαζει και κανει πισω απλα επειδη δεν ειχα σκοπο να σε κερδισω στα ελεγα ολα αυτα
25-11-2018, 20:15 #34
εγω λεω, οτι ηταν αρκετα χαλαρη η συμπεριφορα σου ως προς τις βολτες, την ζωη σου κλπ, σιγουρα εδινες την εντυπωση οτι συνεχιζεις κανονικα την ζωη σου κιν ιως και να εχεις κανει νεες γνωριμιες (πραγμα καλο, το να συνεχιζεις την ζωη σου οταν ο αλλος κανει το βαρυ πεπονι)
ΟΜΩΣ ησουν και αρκετα ξεκαθαρη στο οτι θελεις να ειστε μαζι, γιατι ολο αυτο που τους ζητας να ξεκαθαρισετε, δεν ειστε παντρεμενοι για να ζητησεις επισημως να ξεκαθαρισετε, ξερει καλα, οτι αυτο που θελεις ειναι να ξαναειστε μαζι.
νομιζω οτι η ανεση σου του κινει το ενδιαφερον, γι αυτο και οι ζηλειες κλπ που λες, ΟΜΩΣ μεχρι τωρα δεν φαιενται να ειναι αρκετο αυτο το ενδιαφερον για να τα βρειτε.
γι αυτο ελω οτι δεν κολλαει οτι περιμενει κινηση απο σενα.
η κινηση σου ειναι οτι του λες σταθερα να μιλησετε, ασχετως που δεν πιεζεις εφοσον αυτος αποφευγει.
αλλα το οτι το θελεις, τουε ιναι ξεκαθαρο. επομενως τι αλλη κινηση να κανεις;
υπαρχει λες περιπτωση να νομιζει οτι θελεις να μιλησετε για να του ζητησεις να χωρισετε;
χωρισμενοι ειστε.
εγω οταν μιλησα για χρονο, δεν εννοπουσα αυτο που του λες οτι θελεις να μιλησετε και του δινεις χρονο να παρει αυτος τηλεφωνο οποτε θελει.
εννοω απομακρυνση για μεγαλο διαστημα. δλδ, του ειπες και αυτος αδιαφορει.
αστο κι εσυ και εξχνα το. κανε την ζωη σου.
αυτο εννοω ΧΡΟΝΟ.
αν δεν μπροεις να το κανεις αυτο και καιγεσαι, ζητα του συναντηση να τα ξεκαθαρισετε κι αν επιμενει στον χωρισμο , χωρισε να τελειωνει.
κατι αλλο δεν βλεπω.
ωστοσο επιμενω να λεω οτι ο λογος για τον οποιο εφυγε δεν τηαν για χωρισμο και πσιτευω οτι το χρησιμοποιησε σαν αφορμη για να απομακρυνθει.
εκει βασιζω το οτι κατι αλλο τρεχει και μαλλον γκομενικο..
25-11-2018, 20:50 #35
Καλα προφανως και ειμαστε χωρισμενοι και δεν περιμενει να του πω να χωρισουμε.Ίσως και να ηταν αφορμη απλα δεν το πιστευω γιατι μια εβδομαδα πριν ημασταν μαζι και μια χαρα δεν υπηρχε πραγματικα κανενα δειγμα η προβλημα που να υποδηλωνει πιθανο χωρισμο. 2 εβδομαδες μετα μου εστειλε κανονικα αυτος 2 φορες και ειπαμε τα νεα μας χωρις να του πω να μιλησουμε και μετα δεν ξαναστειλε αυτος αλλα ουτε εγω για κανα μηνα και απλα συνεχισα τη ζωη μου οπως λες. τωρα καινουρια γνωριμια σιγουρα θα προεκυψε το καλοκαιρι η οποια μαλλον δεν προχωρησε ειτε απο μεριας του ειτε απο την αλλη και γιαυτο πιθανοτητα να γυρισε το σεπτεμβρη.Γιατι στην ουσια ηταν σαν να γυρισε,απο εκει που δεν ηθελε καν να με δει και να μιλησουμε μου στελνει να παμε για καφε; αυτο ηταν μια μεγαλη αλλαγη στη συμπεριφορα του. Παντρεμενοι δεν ειμαστε και ουτε τοσο πολυ αναγκη να ξεκαθαρισουμε κατι εχουμε,απλα οταν εχεις μια σοβαρη σχεση ,γιατι το πηγαιναμε σοβαρα, δεν τελειωνεις ετσι χωρις να πεις στον αλλον τους πραγματικους λογους που σε οδηγησαν σε αυτον και τελος παντων αυτα τα προβληματα που υπηρχαν οπως ειπε.Αλλωστε ο ιδιος ειχε πει πως οι ανθρωποι δεν χωριζουν ουτε απο ενα μηνυμα,ουτε ο ενας το αποφασιζει και το λεει στον αλλον χωρις καν να το συζητησουν.Ηταν πραγματα που ο ιδιος ειχε πει και ουτε και εμενα θεωρω οτι μου αξιζε αυτο το τελος,χωρις μια εξηγηση,μετα απο τοσες θυσιες που εγιναν για αυτη τη σχεση.Αυτα.Επίσης πιστεύεις με το να του δωσω χρονο και πραγματικα να αδιαφορησω θα γυρισει; γιατι εγω πιστευω οτι θα με ξεπερασει τελειως ετσι, οποτε καλυτερα μια συζητηση να μην περιμενω με την ελπιδα.Eπίσης γιατί πιστευεις οτι με φιλησε πολυ τρυφερα ξαφνικα και μετα απομακρυνθηκε χωρις να προχωρησει περαιτερω; Ευχαριστω για το χρονο σου και συγγνωμη για το πρηξιμο :)Last edited by mar95; 25-11-2018 at 21:19.
26-11-2018, 00:14 #36
μου θυμιζει τον εαυτο μου σε πολα σημεια παντως τωρα δε ξερω αν κολησες στο τροπο που μιλαω και απο αυτο εβγαλες συμπερασματα αν καθομουν με υπομονη να σκεφτω τι να πω με λογικο τροπο ισως συμφωνουσες σε περισσοτερα.
26-11-2018, 00:45 #37
αν κανεις νεα γνωριμια που πραγματικα δε ξερω τι θα κανεις εσυ θα αποφασισεις να προσεξεις πολυ καλα σε ποιο ατομο θα δωθεις γιατι αν κανεις λαθος θα καταληξει σε μαρτυριο κανονικα αν τεριαζεις με καπιον με τη καλημερα πρεπει να ξινησει οταν σε δει
26-11-2018, 11:36 #38
καλημερα.
κανεναν δεν πρηζεις.
οποιος εχει διαθεση και χρονο, απανταει κι οποιος δεν εχει, δεν απανταει. εσυ. να λες αυτα που θελεις.
ας το παρω αναποδα.
φυσικα και δικαιουσαι εξηγησεις, οταν εχεις τοσα χρονια σχεση και μαλιστα ο αλλος κανει νιξεις οτι ειχατε προβληματα, για τα οποια εσυ δεν ειχες καμια ιδεα!!!
δεν ειχατε δυο- τρεις ξεπετες που βαρεθηκε και εφυγε για να πουμε οτι αλλαξε γνωμη γιατι δεν του αρεσες και δεν υπαρχει αναγκη για συζητησεις και καμια αλλη εξηγηση, παρα το ξενερωμα :), ειχατε ΣΧΕΣΗ τοσων χρονων κι απ οτι λες ειχατε και σχεδια για κοινο μελλον.
λεγοντας αυτο, θεωρω οτι ειχες καθε δικαιωμα , επιτοπου να ζητησεις εξηγησεις για τα "προβληματα" αυτα που ειχατε κι εσυ δεν καταλαβες.
γι αυτο, δεν χρειαζοταν να περιμενεις καθολου.
μολις στο ειπε, επρεπε να ζητησεις εξηγησεις, κι αν οχι αμεσως, στην πρωτη συναντηση σας, επρεπε να το συζητησεις αυτο το θεμα.
αφου βρεθηκατε, γιατι δεν το συζητησες εσυ; εκει δεν ηταν;
αυτος απεφευγε, εσυ γιατι δεν ρωτησες;
επειδη σου ειπε οτι θα στεναχωρεθειτε;
ας στεναχωρεθειτε. γιατι; ησουν χαρουμενη;
οποτε, συνολικα, κι επειδη σε εχει προβληματισει και κολλησει τοσο, εγω θεωρω οτι μπορουσες ηδη να εχεις κανει αυτην την συζητηση κι απορω γιατι το αφησες ετσι οταν βρεθηκατε. δλδ αν κλεισεις τα ματια και τα αυτια, δεν θα υπαρχει η απομακρυνση;
οσο για το οτι δεν πιστευεις να εκανε κατι επειδη τελικα "επεστρεψε", μην εισαι τισι σιγουρη, διοτι δεν επεστρεψε.. μια επισκεψη εκανε. κι αυτο ειναι ενδειξη οτι με κατι αλλο ασχολειται οσο ειναι καμιρα.
εφοσον λοιπον ξεπερασε τον θυμο του αρκετα οσο να βρεθειτε να επρνατε καλα, να κανετε σεξ, γιατι δεν επεστρεψε κανονικα; εγω λεω, επειδη εχει ξεκινησει κατι αλλο.
οταν ειστε τοσα χρονια μαζι, και σε θελει ακομα σεξουαλικα, το ΑΝ εχει κανει κατι με καποια αλλη, η θελει να κανει, δεν σημαινει αυτοματως οτι σβηνονται ολα τα αισθηματα του για σενα. αυτο ειναι μαλλον αυτο που σε μπερδευει.
μπορει και αλλη να θελει κι εσενα να αγαπαει ακομα.
το θεμα ειναι αν σε αγαπαει αρκετα για να ειναι μαζι σου.
το ιδιο ισχυει για την τρυφεροτητα που εδειξε χωρις να προχωρησει. εχει αισθηματα για σενα. το ποσο μερος ειναι σεξουαλικοτητα και ποσο τρυφεροτητα, δεν το ξερουμε.
γι αυτο που ρωτας αν πιστευω οτι θα γυρισει αδιαφορωντας,
πιστευω οτι το αν θα γυρισει, εξαρταται αποκλειστικα απο το τι του συμβαινει και μονο συμπληρωματικα απο την δικη του σταση.
ενα παραδειγμα, που μπορει να ειναι μακρια απο την πραγματικοτητα, αλλα για να καταλαβεις τι εννοω.
πες οτι με αφορμη την απομακρυνση σας, ερχεται πιο κοντα σε μια που φλερταρε.
ηταν ενθουσιασμενος οπως τα ελεγαν μεταξυ τους και δοκιμαζει να κανει κατι μαζι της.
να πανω στην φαση που αυτος σεκφτεται οτι θα τα πανε καλα, αρχισεις εσυ να πιεζεις και να τον ζαλιζεις ενω εκεινος αποφευγει και χανεται, για να ησυχασει απο την πιεση που του ασκεις, θα στο ξεκοψει για να ησυχασει. θα απομακρυνθειτε, θα ψυχθανθειτε, μπορει να μαλωσετε.
θα δοκιμασει την νεα του γνωριμια. ακομα και να ξενερωσει μαζι της, εσεις θα τα εχετε σπασει. δεν κολλαει να επιστρεψει να σε ψαχνει.
αν ομως , βλεποντας την απομακρυνση του εσυ αδιαφορησεις, πεις για μια σνυαντηση, αυτος αποφευγει και δεν πιεσεις, ασχοληθεις με την ζωη σου, κανεις ενδεχομενως κι εσυ τις γνωριμιες σου κλπ, και ΑΝ η γνωριμια του τον ξενερωσει, ειτε στο σεξ, ειτε σαν παρεα, ειτε στο ποσο θα του λειπεις, τοτε θα γυρισει να τα ξαναβρειτε, πολυ αγχωμενος μαλιστα για το αν θα σε βρει εκει...
μπορει φυσικα να του αρεσει η νεα γνωριμια και η αδιαφορια σου να τον βολεψει κια χαρα στο να ξεκοψει ανωδυνα και να μην τον ξαναδεις.
εκει κολλαει αυτο που σου ειπα οτι εξαρταται απο το τι του συμβαινει ακριβως , τωρα πουε ιναι μακρια.
δεν υπαρχει μαγικη συνταγη για να φερεις καποιον κοντα σου.
το νο1 θεμα ειναι να σε θελει...
26-11-2018, 16:09 #39
Άρα λες ότι του πέρασε τελείως ο θυμός το καλοκαίρι που του "έδωσα χρόνο" και έκανε μια επισκεψη.Ναι στην ουσία δεν επέστρεψε γιατί δεν μου ζήτησε να είμαστε μαζί απλά το έθεσα έτσι γιατί οι συναντησεις εγιναν σε συντομο χρονικο διαστημα και υπηρχε και επικοινωνια. Δηλαδή, χθες που τα ξανακοίταγα γιατί δεν θυμόμουν ακριβώς, μου είχε στείλει αυτός μνμ στις 27 αυγούστου να μου πει πως είναι καλύτερα να βρεθούμε Αθήνα και εγώ του απάντησα όταν ανέβει να στείλει ,μου απάντησε ένα σκέτο εντάξει.. και έληξε εκεί, στις 4 σεπτέμβρη μου ξαναστέλνει μνμ και εγώ θεώρησα πως έχει ανέβει αθήνα και έστειλε να κανονίσουμε,αλλά τελικά δεν είχε ανέβει γιατί δουλευε και μου είπε πως έστειλε "έτσι" και με πηρε και τηλ και μου ειπε οταν κατεβω να του στειλω για να κανονισουμε.Οταν τελικα κατεβηκα στις 11 σεπτεμβρη δεν εστειλα κανενα μηνυμα για να βρεθουμε, αντιθετα μου εστειλε παλι αυτος στις 13 να βρεθουμε και ετσι στις 14 σεπτεμβρη βρεθηκαμε στην πολη μας. Μετα απο αυτη τη συναντηση μου εστειλε παλι αυτος να βρεθουμε στις 2 οκτωβρη και βρεθηκαμε την ιδια μερα στην αθηνα. Οποτε εγω την τελευταια φορα που του εστειλα ηταν στις 11 αυγουστου και το διαστημα που ακολουθησε επικοινωνουσε αυτος μαζι μου "υποτιθεται για να μιλησουμε" αφου αυτο μονο εκρεμμουσε και μαλιστα τουε ειχα ξεκαθαρισει πως δεν περιμενω τιποτα απο αυτον (επειδη ηταν αρκετα διστακτικος στο να βρεθουμε) και το μονο που ηθελα να κανουμε ηταν μια συζητηση για να καταλαβω και εγω για ποια προβληματα μιλουσε και να το τελειωσουμε εκει.Το γεγονος οτι βρισκομασταν με την προφαση να μιλησουμε, ασχετα αν δεν το λεγαμε ο πραγματικος λογος ηταν αυτος, και σφυριζε αδιαφορα εγω αρχικα νομιζα πως θελει να τα ξαναβρουμε και το πηγαινει σιγα σιγα να δει αν βγει (λαθος τελικα) ,οποτε και εγω φοβομουν να ανοιξω το θεμα γιατι μεσα μου ηξερα πως θα τελειωνε οριστικα και φοβομουν ολη αυτη τη στεναχωρια(γιατι αλλο να εχει τελειωσει οριστικα και αλλο να ελπιζεις ακομα και αν ξερεις μεσα σου πως δεν).Τελικα εκανα λαθος, αν ειχα ζητησει αμεσως εξηγησεις ισως ειχε ληθει η παρεξηγηση και πιθανον να ημασταν μαζι αφου ακομα ηταν πολυ φρεσκος ο χωρισμος και αποκλειεται να ειχε ξεκινησει κατι.Αλλά ο,τι εγινε εγινε.Να πω οτι εγω του εστειλα πρωτη φορα μετα το τσακωμο(23/6) στις 5 ιουλιου και αφου μου ειπε για τα προβληματα και ολα αυτα συμφωνησε να μου στειλε οταν ειναι ετοιμος για να μιλησουμε.Και εστειλε στις 10(οπου μου εστελνε πολυ μεγαλα μηνυματα και μου ελεγε για τη δουλεια του) και στις 15 οπου μου ειπε "δεν ηρθες καθολου απο εδω να σε δουμε",και μετα μου ειπε κατι που καπως με πειραξε και του την ειπα οποτε δεν μπορουσε και να μου ξαναστειλει γιατι εγω εκλεισα τη συζητηση με τη φραση"λυπαμαι πολυ γιαυτο που μου ειπες και δεν θα εξηγησω περισσοτερο γιατι εχεις μυαλο να καταλαβεις τι εννοω". Και μετα εγω του εστειλα στις 11 αυγουστου οπως σου ειπα και πιο πανω και μου ειπε "τωρα με θυμηθηκες,ενα μηνα τι εκανες,αυτο για τη φαση που περναει,πως δισταζει να βρεθουμε,και στο τελος με ρωτησε πως και δεν το αφησα για να προχωρησω αυτον τον μηνα που δεν μιλαμε και επιμενω ακομα).Δηλαδη υπηρχε μια ελαχιστη επικοινωνια απο τη μερια του περα αυτον τον 1-1,5 μηνα που υπηρχε "ησυχια",και ημουν εγω αυτη που δεν του εστειλα κατι.
Τωρα οσον αφορα παλι το ερωτικο κομματι απο δικη του πλευρα. Σιγουρα αν ειχε ξεκινησει καποια σχεση δεν θα γυρνουσε σε μενα ακομα και στην αρχη να ηταν.Συμφωνω οτι ισως να γνωρισε καποια το καλοκαιρι και να υπηρχε καποιο φλερτ, για να πω την αληθεια κατι ειχα δει στα σοσιαλ,οχι σημαντικο απλα του ειχε σχολιασει μια συναδελφος του στις 9 σεπτεμβρη πως "για μια βολτα πανω στη μηχανη του ελπιζει" .Από το σχολιο καταλαβα πως καποιο φλερτ υπηρχε και απο μεριας της της αρεσε,ομως επειδη ηταν μεσα στο διαστημα με την συχνη επικοινωνια που ειχαμε δεν εδωσα σημασια, γιατι θεωρησα πως αν του αρεσε θα ειχε προχωρησει ,απο τη στιγμη που υπηρχε ανταποκριση. Γιατι να επιλεξει να με συναντησει την στιγμη που μου ειχε τονισει ενα μηνα πριν πως "περναει τη φαση του, δεν του φταιω σε τιποτα να με τραβαει πισω και δεν ξερει αν θελει να ξαναγυρισει πισω και στην προκειμενη φαση που βρισκοταν οχι". Εφοσον λοιπον ηρθε κατι καινουριο γιατι αναιρεσε οσα μου ειχε πει, με τραβηξε πισω, ας πουμε οτι "γυρισε " καπως και αυτος αντι να δοκιμασει με την κοπελα και να δει αν θα του βγει; Και εστω οτι η πρωτη συναντηση ηταν για να τεσταρει τον εαυτο του αν εχει ακομα αισθηματα μαζι μου, την 2η γιατι την επιδιωξε; που τελικα εχει αισθηματα για μενα εστω και αν δεν ειναι τοσο δυνατα οπως στο παρελθον.
Τωρα θα θεσω ενα αλλο θεμα, αυτο της δουλειας του. Δουλευει καθε μερα οχταωρα τα ποια ξεκινανε απο τις 6 το πρωι, οποτε οπως μου ειπε και αυτος δεν πολυβγαινει παρα 1 με 2 φορες την εβδομαδα,μαλιστα την προηγουμενη εβδομαδα εκατσε μεσα γιατι δουλευε και Σαββατο. Στην Αθηνα ειναι 3 εβδομαδες,την 1η βγηκε με φιλους οπως ειδα, την 2η καθολου, και την τριτη βγηκε με μενα και το προηγουμενο βραδυ ειχε βγει με ενα φιλο του,μου εδειξε κατι φωτο που εβγαλαν.Οποτε πως ασχολειται με αλλη; Αν την αλλη την βλεπει στη δουλεια του (που και παλι ποτε προλαβε μεσα σε μισο μηνα που ειναι αθηνα) και μιλανε στα σοσιαλ οκει αλλα αυτο δεν πιστευω πως ισχυει.(Γιατι όλους τους συναδελφους τους ξερει απο περσυ,δεν εκανε δλδ μια νεα γνωριμια). Εκτος και αν ειναι αυτη η κοπελα που του ειχε σχολιασει τοτε.(ειναι και αυτη στην αθηνα,μικρη πιθανοτητα να δουλευουν μαζι,δεν αποφασιζουν αυτοι που θα πανε) . Τελος να πω οτι ασχολειται παρα πολυ με τη δουλεια του και επειδη ειναι η αρχη ακομα ειναι ενθουσιασμενος, και εχω την εντυπωση πως την εχει πανω απολα,οποτε λες αυτο σε συνδυασμο με τα δυσκολα ωραρια και την κουραση να επαιξαν καποιο ρολο; Δηλαδη να αλλαξαν οι προτεραιοτητες του και να εχει βαλει σε δευτερη μοιρα την προσωπικη του ζωη,δεν λεω οτι δεν ενδιαφερεται σαφως μπορει να ψαχνεται δεν ξερω ,απλως ολη αυτη η αλλαγη που συνεβη απο το καλοκαιρι και μετα (γιατι τοτε ξεκινησε) να τον επηρρεασε καπως; Συγγνωμη αν σε μπερδεψα καπουLast edited by mar95; 26-11-2018 at 17:09.
26-11-2018, 16:55 #40
μα αυτο σου ειπα...
εσυ θεωρεις δεδομενο οτι αν εχει ξεκινησει κατι, δεν θα ερχοταν να σε δει.
εγω πιστευω οτι μπορει μια χαρα να εχει ξεκινησει η να γυροφερνει κατι και επειδη εχει ακομα αισθηματα για σενα, να ειδε κι εσενα...
το προβλημα ομως ειναι οτι θελει να ειναι ελευθερος, οχι σε σχεση μαζι σου..
καταλαβαινω γιατι δεν οτυ ζητησες εξηγησεις, οκ..
θεωρω τελειως λαθος να εχεις την αισθηση οτι 'ελεγχεις" απο μακρια τις κινσηεις του και οτι η πολλη δουλεια που εχει αποκλειει αλλες συναντησεις.
οποιος εχει δουλεψει ΠΟΛΥ, κι οχι απλα 8ωρα, ξερει καλα, οτι αν θες κατι ερωτικο, βρισκεις ΑΠΕΙΡΟ χρονο...
επισης δεν εχω την αισθηση οτι ολο το προβλημα το δημιουργησε η αφοσιωση στην δουλεια του πουδ εν τουα φηνει χρονο για τα προσωπικα... αντιθετως, ειμαι βεβαιη οτι προσωπικο ειναι το θεμα που τον απομακρυνε..
υ.γ. εννοειται, οτι δεν τον νιαζει "να σε τραβαει πισω", γι αυτο και η αντιφαση οτι ενω 'δεν το θελει", εμφανιζεται και σε αναστατωνει.
αυτο που εννοει με αυτην την φραση, ειναι οτι θελει Ο ΙΔΙΟΣ να ειναι ελευθερος...
26-11-2018, 17:16 #41
Μαλιστα αρα λες οτι αυτη η επικοινωνια που ειχε μαζι μου το καλοκαιρι δεν εχει καμια σημασια και εχει ξεκινησει η σκεφτεται να ξεκινησει κατι καινουριο.Ειπα οτι αποκλειω να ειχε σχεση και να γυρισε σε μενα γιατι τον ξερω σαν ανθρωπο και πιστευω δεν θα το επαιζε σε διπλο ταμπλο ουτε θα κοροιδευε την νεα του κοπελα,αλλα δεν κοβω και το κεφαλι μου ενταξει.Αρα τι με συμβουλευεις να κανω; Μια τελευταια συναντηση οπου εκει θα τον ρωτησω τι εγινε/τι θα γινει απο εδω και περα; Προσθεσα και καποια πραγματα στο προηγουμενο ποστ
26-11-2018, 17:35 #42
επρεπε να τα βαλεις με μπολντ.... που να τα βρω τωρα σε τοσο μεγαλο μηνυμα; βρειτε το λαθος, παιζουμε; ;p
26-11-2018, 17:39 #43
ναι, αυτο πιστευω (δεν ειμαι και ο πάπας. μια απλη γνωμη λεω.)
στο τι να κανεις στο ειπα απ την αρχη.
αν σε τρωει ολο αυτο το πραμα και προτιμας ακομα και κρυαδα να φας, προκειμενου να τελειωσει η εκκρεμοτητα και να ηρεμησεις, τοτε κανε ξεκαθαρισμα.
αν μπορεις να ζεις φυσιολογικα και να προχωρησεις χωρις να ξερεις τι ακριβως γινεται, βαλτο στον παγο για μεγαλο διαστημα, ξεροντας βεβαια οτι μπορει απλα να χαθειτε αθορυβα (σε περιπτωση που βρει κατι σημαντικο) η και να ξαναβρεθειτε γιατι θα αρχισει να σε αναζηταει για να επιστρεψει...
26-11-2018, 19:23 #44
26-11-2018, 20:16 #45
σε ενα σημειο ελεγες τη φραση λυπαμαι πολυ γι αυτο που ειπες για να δουμε αν θα μαντεψω τι ενοεις μαλον θα τον ρωτησες αν σε θελει (....) και σου απαντησε δε ξερω