χωρισμος(?) μετα απο 3,5 χρονια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49
    Senior Member
    Να' σαι καλά. Καταλαβαίνω ότι είσαι συναισθηματικά φορτισμένη, ευαίσθητη και δεν μπορείς να βγάλεις αυστηρή "περσόνα". Είναι δύσκολο.

Προσπάθησε τουλάχιστον να είσαι αμίλητη όταν μιλά και να τον καρφώνεις με το βλέμμα σου συνεχόμενα, αυστηρά και επίμονα.

Έτσι θα μπορέσεις ξεσκεπάσεις πολύ εύκολα τις προθέσεις του, χωρίς να βγάλεις κιχ. Θα τον κάνεις να φοβηθεί και θα τα πει όλα χωρίς περιστροφές. Είναι ο υποσυνείδητος φόβος που δημιουργείται στην άλλη μεριά από το βλέμμα αυτό και ή την κάνει να κομπλάρει και να λέει ψέματα και αντιφάσεις ή να συμμορφώνεται και να γίνεται ειλικρινής. Με εγγύηση.
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Να' σαι καλά. Καταλαβαίνω ότι είσαι συναισθηματικά φορτισμένη, ευαίσθητη και δεν μπορείς να βγάλεις αυστηρή "περσόνα". Είναι δύσκολο.

Προσπάθησε τουλάχιστον να είσαι αμίλητη όταν μιλά και να τον καρφώνεις με το βλέμμα σου συνεχόμενα, αυστηρά και επίμονα.

Έτσι θα μπορέσεις ξεσκεπάσεις πολύ εύκολα τις προθέσεις του, χωρίς να βγάλεις κιχ. Θα τον κάνεις να φοβηθεί και θα τα πει όλα χωρίς περιστροφές. Είναι ο υποσυνείδητος φόβος που δημιουργείται στην άλλη μεριά από το βλέμμα αυτό και ή την κάνει να κομπλάρει και να λέει ψέματα και αντιφάσεις ή να συμμορφώνεται και να γίνεται ειλικρινής. Με εγγύηση.
    Ωχ πολλή καλή συμβουλή αυτή με το βλέμμα δεν το ήξερα! Θα την εφαρμόσω! Να τα λέτε αυτά παιδιά :P
    Και κάτι ακόμα. Να τον ρωτήσω τι έγινε τότε και απομακρύνθηκε η να μην κάνω καμία αναφορά στο παρελθόν και να θέσω την ερώτηση τι έχει στο μυαλό του για εμάς απο εδω και πέρα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by mar95 View Post
    Ωχ πολλή καλή συμβουλή αυτή με το βλέμμα δεν το ήξερα! Θα την εφαρμόσω! Να τα λέτε αυτά παιδιά :P
    Και κάτι ακόμα. Να τον ρωτήσω τι έγινε τότε και απομακρύνθηκε η να μην κάνω καμία αναφορά στο παρελθόν και να θέσω την ερώτηση τι έχει στο μυαλό του για εμάς απο εδω και πέρα;
    Προσπάθησε στην αρχή να είσαι πολύ χαλαρή και να του πεις πως ήταν η εβδομάδα σου, ο καιρός, κλπ. Έτσι θα τον κάνεις να νιώσει άνετα και όμορφα. Αφού θα έχει βγάλει την "πανοπλία" του και θα έχει σπάσει ο πάγος, θα τον ξεγυμνώσεις από τις "άμυνες" του και θα μπορέσεις στην πορεία να τον χτυπήσεις με τις ερωτήσεις που θες.
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member
    Με την κοπέλα ήταν φίλοι όπως μου έλεγε και επειδη είχαμε ξανατσακωθεί για την συγκεκριμένη "θύμωσε" επειδή δεν τον εμπιστεύομαι ενώ τον ξέρω τόσα χρόνια.Πρόσφατα ανακάλυψα ότι η κοπέλα είχε σχέση, χωρίς αυτό να αποκλείει την πιθανότητα κάποιου φλέρτ μεταξύ τους.
    Άρα λοιπόν γιαυτο πιστευεις πως την τελευταια φορα δεν προχωρησε σε κατι παραπανω απο καποια φιλια την ωρα που κοιμομασταν; επειδη εχει ηδη ξεκινησει κατι καινουριο;(εγώ πιστεύω πως ίσως σκέφτεται να ξεκινήσει κάτι,διαφορετικά αν είχε ήδη δεν θα δεχόταν να βγούμε ή δεν θα κοιμόταν μαζί μου έστω και χωρίς να γίνει τίποτα παραπάνω). Γενικοτερα φαινεται πως δεν υπαρχει πιθανοτητα επανασυνδεσης απο την πλευρα του και δεν αξιζει να το παλεψω αλλο;Γιατί σκέφτομαι να του πω άλλη μια φορά να βγούμε και αυτή τη φορά να μιλήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση.Να τον ρωτήσω στα ίσα αν υπάρχει κάτι καινούριο και τι έχει στο μυαλό του για μένα; Να του πω τι θέλω εγώ,δλδ να δώσουμε άλλη μία ευκαιρία ή χαμένος κόπος ; Μία εβδομάδα πριν τον τσακωμό είχαμε περάσει ένα τριήμερο μαζί και αυτός χρησιμοποιούσε εκφράσεις όπως "όταν φτιάξουμε το δικό μας σπίτι μπλα μπλα"γιαυτό και μου είναι δύσκολο να δεχτώ όλο αυτό που προέκυψε. Γενικά δεν ανοίγεται πολύ εύκολα,είναι δύσκολος χαρακτήρας,έχει κάποιες ανασφάλειες ,και ακόμα και στην αρχή ενώ ήξερε πως ήθελα και εγώ να κάνουμε σχέση ήταν πολύ συγκρατημένος και περίμενε από εμένα την πρώτη κίνηση. Μόνο αυτό με κάνει να σκέφτομαι πως ίσως θέλει αλλά περιμένει απο εμένα να κάνω κίνηση. Γιατί τον τελευταίο 1,5 μήνα πριν βρεθούμε έβγαινα πάρα πολύ συχνά για τα δικά μου δεδομένα και του έχω περάσει το μήνυμα ότι υπάρχει και στην δική μου ζωή κάτι καινούριο,το έκανα για να τον ταρακουνήσω και να αποφασίσει επιτέλους τι θέλει. Συγγνώμη για την τεράστια απάντηση και σε ευχαριστω για τον χρόνο σου
    απ οτι καταλαβαινεις, το τι "σου ελεγε", δεν ειναι κατι στο οποιο μπορεις να βασιζεσαι 100% , μιας και οι αντιδρασεις του σε εχουν αιφνιδιασει...
    το οτι η κοπελα εχει σχεση (αν τελικα προκειται για την ιδια), μπορει να ειναι η αιτια που τα πραγματα δεν ειναι εντελως ξεκαθαρα κι ετσι αυτος θελει χρονο απο σενα, για να μην βρεθει ξεκρεμαστος αν δεν προχωρησει οπως θα θελε,η γνωριμια του.
    μπορει επισης να κανει "δοκιμαστικο", ειτε με την κοπελα που λες ειτε με μια αλλη, αλλα να μην ειναι σιγουρος ακομη αν θελει να καταληξει σε σχεση μαζι της, η οτι εκεινη θελει να ακταληξει σε σχεση μαζι του, κι ετσι ζηταει χρονο...

δεν ειπα οτι ξεκινησε κατι καινουργιο, ειπα οτι ασχολειται με κατι καινουργιο . μπορει το καινουργιο να μην καθισε ακομα καλα, ειναι να ειναι μπλεγμενο (πχ κοπελα σε σχεση), η να την θελει και να μην εχει προχωρησει η φαση, πολλα μπορει...
    το μονο που αποκλειω, ειναι να θελει να τα ξαναβρειτε, αλλα να περιμενει να κανεις εσυ, κινηση.
    για τον απλο λογο οτι και κινησεις εκανες και του ζητας να μιλησετε. ΕΚΕΙΝΟΣ αποφευγει, οχι εσυ. επομενως τι κινηση να κανεις; να τον πιασεις απ τον λαιμο;

εχεις την ψευδαισθηση οτι δεν ξερει τι θελεις να του πεις.
    το ξερει μια χαρα.
    αυτο που δεν ξερει ειναι τι θελει να κανει ο ιδιος, κι αυτο που θελει προς το παρον, ειναι περισσοτερο χρονο μονος του, γιατι με κατι (αλλο) ασχολειται...

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    απ οτι καταλαβαινεις, το τι "σου ελεγε", δεν ειναι κατι στο οποιο μπορεις να βασιζεσαι 100% , μιας και οι αντιδρασεις του σε εχουν αιφνιδιασει...
    το οτι η κοπελα εχει σχεση (αν τελικα προκειται για την ιδια), μπορει να ειναι η αιτια που τα πραγματα δεν ειναι εντελως ξεκαθαρα κι ετσι αυτος θελει χρονο απο σενα, για να μην βρεθει ξεκρεμαστος αν δεν προχωρησει οπως θα θελε,η γνωριμια του.
    μπορει επισης να κανει "δοκιμαστικο", ειτε με την κοπελα που λες ειτε με μια αλλη, αλλα να μην ειναι σιγουρος ακομη αν θελει να καταληξει σε σχεση μαζι της, η οτι εκεινη θελει να ακταληξει σε σχεση μαζι του, κι ετσι ζηταει χρονο...

δεν ειπα οτι ξεκινησε κατι καινουργιο, ειπα οτι ασχολειται με κατι καινουργιο . μπορει το καινουργιο να μην καθισε ακομα καλα, ειναι να ειναι μπλεγμενο (πχ κοπελα σε σχεση), η να την θελει και να μην εχει προχωρησει η φαση, πολλα μπορει...
    το μονο που αποκλειω, ειναι να θελει να τα ξαναβρειτε, αλλα να περιμενει να κανεις εσυ, κινηση.
    για τον απλο λογο οτι και κινησεις εκανες και του ζητας να μιλησετε. ΕΚΕΙΝΟΣ αποφευγει, οχι εσυ. επομενως τι κινηση να κανεις; να τον πιασεις απ τον λαιμο;

εχεις την ψευδαισθηση οτι δεν ξερει τι θελεις να του πεις.
    το ξερει μια χαρα.
    αυτο που δεν ξερει ειναι τι θελει να κανει ο ιδιος, κι αυτο που θελει προς το παρον, ειναι περισσοτερο χρονο μονος του, γιατι με κατι (αλλο) ασχολειται...
    Ωραία άρα τι μου προτείνεις να κάνω; να μην του ξαναστείλω ποτέ ούτε έστω για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση και να πούμε το οριστικό τέλος; Γιατί να στείλει αυτός αποκλείεται αφού ασχολείται με άλλη.Την μόνη κίνηση που έκανα ήταν να του στείλω να βγούμε και τις δύο φορές μετά το σεξ (το οποίο ακολούθησε μετά από δικό του μήνυμα για έξοδο) να τον ρωτήσω τι γίνεται με μας χωρίς να επιμείνω,το οποίο ειναι και λογικό να ρωτάω είτε καίγομαι είτε όχι. Γιατί μπορεί να θέλω κι εγώ να προχωρήσω και πρεέπι να ξερω αν εχει τελειωσει το προηγουμενο.Τώρα το οτι επεμενα στην αρχη να μιλησουμε απο κοντα και αυτο λογικο,μια σχεση 3,5 χρονων δεν την τελειωνεις με ενα απλο μηνυματακι λες και ηταν 1 μηνος.Αντιθετα αυτος απεφυγε να μιλησουμε απο κοντα και μου εστελνε περι ανεμων και υδατων,ναι γιατι δεν ηξερε τι ηθελε να κανει.

Senior Member
    Ωραία άρα τι μου προτείνεις να κάνω; να μην του ξαναστείλω ποτέ ούτε έστω για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση και να πούμε το οριστικό τέλος; Γιατί να στείλει αυτός αποκλείεται αφού ασχολείται με άλλη.
    να κανεις αυτο που θα σε κανει να νοιωσεις καλυτερα.
    αν βαζοντας ενα ξεκαθαρο 'τελος" ηρεμησεις πιο ευκολα και πας παρακατω, επεδιωξε αυτην την συζητηση.
    αν αυτο που θες ειναι να αφησεις εστω μια ελπιδα να σερνεται οτι μπορει να επιστρεψει, αστο ετσι και ασε τον χρονο να περασει.
    απο εσενα εξαρταται.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    να κανεις αυτο που θα σε κανει να νοιωσεις καλυτερα.
    αν βαζοντας ενα ξεκαθαρο 'τελος" ηρεμησεις πιο ευκολα και πας παρακατω, επεδιωξε αυτην την συζητηση.
    αν αυτο που θες ειναι να αφησεις εστω μια ελπιδα να σερνεται οτι μπορει να επιστρεψει, αστο ετσι και ασε τον χρονο να περασει.
    απο εσενα εξαρταται.
    Θελω να τα ξαναβρουμε και αφησα το χρονο να περασει ετσι το καλοκαιρι ,οπου αυτος δεν επιδιωξε καμια συναντηση καθως ελεγε πως αν με δει θα γινει χειροτερα,πως πολλες φορες θελει να μου στειλει μηνυμα αλλα δεν το κανει γιατι θελει να τηρησει την αποφαση που πηρε και πως δεν ξερει αν θελει να ξαναγυρισει πισω καθως μιλουσε για καποια προβληματα που τον πειραξαν.Ετσι του εδωσα το χρονο και η πρωτη συναντηση ηρθε στις 15 Σεπτεμβρη και η 2η την 1η Οκτωβρη οπου ανεβηκε αθηνα επιτηδες να με δει.Η 2η συναντηση εγινε χωρις εγω να του εχω στειλει ουτε ενα μηνυμα ολο αυτο το διαστημα. Εκει του ειπα θελω να ξερω τι θα γινει με εμας και μου απαντησε απλως γιατι θες να δεις τι θα κανεις με τη ζωη σου (αν υπαρχει αλλος δλδ) και τα λοιπα. Μου ειπε οτι οταν ξανανεβει το Νοεμβρη θα κανονισουμε να μιλησουμε.Ετσι του εστειλα προχθες αφου ειχαν περασει ηδη 20 μερες απο οταν ανεβηκε πανω και αυτος δεχτηκε να βγουμε και οταν τελικα βγηκαμε δεν εγινε καμια αναφορα εκ μερους μου ουτε αυτος με ρωτησε γιατι του εστειλα να βγουμε(που προφανως και δεν θα ρωταγε για να μην ανοιξει το θεμα),και εγω ημουν πολυ χαλαρη .Και οταν μου ειπε στην εξωπορτα δεν θα ανεβει πανω του ειπα ενα απλο ενταξει και αμεσως αλλαξε γνωμη και ειπε θα ανεβω τελικα αλλαδεν ξερω αν θα κατσω,και τελικα εκατσε.Εγω απλα του ειπα κοιμησου εδω αν θες χωρις να υποννοω κατι ερωτικο,η ωρα ειχε παει και 3 ενταξει.Και οταν τελικα ξαπλωσαμε να κοιμηθουμε,με ειχε παρει σχεδον ο υπνος οταν τελειως ξαφνικα με φιλησε πολυ τρυφερα και μετα ετσι ξαφνικα απομακρυνθηκε(αυτο ηταν κατι που με μπερδεψε). Γενικα εδειξε ενα ενδιαφερον για το που βγαινω καθως δεν με εχει πετυχει πουθενα, οταν μιλουσα με μηνυματα και χαμογελουσα καπως ενοχληθηκε και μου ειπε 2 φορες με ποιον μιλας τετοια ωρα και τι λες.Την αλλη μερα το μεσημερι εγω ετοιμαστηκα να βγω εξω και καπως εδειξε να σκαλωσε και μου ειπε τι θα βγεις και που θα πας; Γενικα ειμαι απο τους τυπους που δεν βγαινω πολυ μπορει να βγω και 1 φορα το μηνα μονο,οποτε ολο τον οκτωβρη και νοεμβρη με εβλεπε να βγαινω στα σοσιαλ και σιγουρα θα του προκαλεσε μεγαλη εντυπωση η ολη αλλαγη, ειδικα δε οταν του ειπα οτι τα εσπασα με την φιλη μου εδω στην αθηνα ,που μονο μαζι της εβγαινα και μου απαντησε : τωρα εσυ εχεις αλλες παρεες κτλπ. οποτε δεν ξερει τι εκανα ολο αυτο το διαστημα και γιαυτο ειπα οτι ισως μαγκωθηκε και να περιμενε απο εμενα την κινηση.Γιατι απο οκτωβρη και μετα υπηρξε μια αλλαγη αρκετα μεγαλη απο μεριας μου. Αλλα νομιζω ημουν πολυ χαλαρη και δεν φανηκε οτι καιγομαι τρελα να τα βρουμε,δεν ξερω εσυ τι λες; Το καλοκαιρι γενικα η συμπεριφορα του ηταν σταθερη( δεν ηθελε καν να με δει απο κοντα για να μην "ξανακυλήσει") αλλά μετά που τελικα μου εστειλε να παμε για καφε σεπτεμβρη ,η συμπεριφορα του ηταν σαν να μην χωρισαμε ποτε και η 2η συναντηση ηρθε πολυ γρηγορα χωρις εγω να πιεσω καθολου και καπως απο εκει και μετα μπερδευτηκα. Επισης ολο τον οκτωβρη αυτος δουλευε σε αλλη πολη οποτε υποχρεωτικα δεν μπορουσαμε να βρεθουμε,περα απο την αδεια που πρε στις αρχες και ηρθε να με δει.Κανονικά θα περίμενε κανείς να μου στειλει αυτος το νοεμβρη να βρεθουμε με την ιδια λογικη και αυτο ειναι κατι που μπερδευει παλι ολη αυτη την παρανοια.

Banned
    απο ολα αυτα που γραφεις αφου πεταξε και μερικες σπιθες ο εγκεφαλος μου συμπεραινω οτι γουσταρεις ενα αντρα με μεγα στρατιγηκη που το παιζει απλα βαρυς και ασηκωτος τυπου ναι ισως θελω ισως δε θελω ισως κανουμε ισως δε κανουμε ξερεις γιατι μαλον επειδη αυτο σου θυμιζει τη δικη σου ταλαντευση η τη δικη σου αναποφασιστικοτητα

ενα αλλο που παρατηρισει ειναι οτι μαλον δε βρισκει αλλη να του βγαινει το σεξ και αυτο αν στο ελεγε θα του εβαζες κανενα καδρο κολαρο

εγω συμφωνω με τη τακτικη του και θα σου ελεγα και εγω το ιδιο αφου περναμε καλα τι το θες το μπερδεμα? ισως σε εξοργιζει αυτο που λεω αλλα νομιζω οτι δε θες να κατανοησεις την αληθεια αλλα θες ενα τυπο να σκεφτεται συνεχως σα να παιζει σκακι το τι να πει ""για να μην τον φαει το χωμα " μεταφορικα και τον χωρισεις πραγματικα δε ξερω που βρισκει τοση υπομονη να μηχανευεται ολα αυτα για να σε κερδισει μαλον του εχεις γινει μεγα παθος η βιωμα

τωρα ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ η θες να ακους χιλιους ασχετους να σου λενε οτι φανει του λολοστεφανη για να λες το κατεβατο

προσεξε δε τους επικρυνω ο καθενας λεει οτι μπορει και οτι καταλαβαινει

οσο για τη παρανοια που λες για μενα μου φαινετα σαν παρανοια το οτι θα πρεπει καπιος να μηχανευτει ολα αυτα για να ενδωσεις σ αυτον ενω θα μπορουσε να μιλησει μια πιο ανθρωπινη γλωσσα..

Senior Member
    Χμ, για να είμαι ειλικρινής όλα αυτά τα τσαλιμάκια προσωπικά δεν έχω δει να δουλεύουν μακροχρόνια σε μία σχέση, είτε φιλική, είτε ερωτική, είτε επαγγελματική κτλ.
    Σου είπα μου είπες, είπα να τον κάνω να ζηλέψει, ήθελα να τον ρωτήσω αλλά το έπαιξα αδιάφορη, ίσως ήθελε έτσι, ίσως γιουβέτσι. 3μιση χρόνια σχέση και δεν μπορείτε να κάνετε μια συζήτηση σαν ενήλικοι κι όχι σαν 12χρονα; Ρώτα τον στα ίσα κι αν αρχίσει τις υπεκφυγές πίεσέ τον. Και γίνε σαφής στο τι θες εσύ και θέσε όρια. Από εκεί και πέρα, αν πει ψέματα θα το καταλάβεις, αλλά όλα αυτά τα σύρε κι έλα εγώ δεν τα καταλαβαίνω...

Banned
    δουλευουν γιατι πετυχε αυτο που ηθελε μετα απο μηνες ειναι φυσιολογικη μια φθορα

το σιγουρο ειναι οτι μονο υπερανθρωπος θα μπορουσε να τη κερδισει την εχει μελετησει αρκετα καλα και τον απασχολει μονο οτι βαζει στοχο

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    απο ολα αυτα που γραφεις αφου πεταξε και μερικες σπιθες ο εγκεφαλος μου συμπεραινω οτι γουσταρεις ενα αντρα με μεγα στρατιγηκη που το παιζει απλα βαρυς και ασηκωτος τυπου ναι ισως θελω ισως δε θελω ισως κανουμε ισως δε κανουμε ξερεις γιατι μαλον επειδη αυτο σου θυμιζει τη δικη σου ταλαντευση η τη δικη σου αναποφασιστικοτητα

ενα αλλο που παρατηρισει ειναι οτι μαλον δε βρισκει αλλη να του βγαινει το σεξ και αυτο αν στο ελεγε θα του εβαζες κανενα καδρο κολαρο

εγω συμφωνω με τη τακτικη του και θα σου ελεγα και εγω το ιδιο αφου περναμε καλα τι το θες το μπερδεμα? ισως σε εξοργιζει αυτο που λεω αλλα νομιζω οτι δε θες να κατανοησεις την αληθεια αλλα θες ενα τυπο να σκεφτεται συνεχως σα να παιζει σκακι το τι να πει ""για να μην τον φαει το χωμα " μεταφορικα και τον χωρισεις πραγματικα δε ξερω που βρισκει τοση υπομονη να μηχανευεται ολα αυτα για να σε κερδισει μαλον του εχεις γινει μεγα παθος η βιωμα

τωρα ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ η θες να ακους χιλιους ασχετους να σου λενε οτι φανει του λολοστεφανη για να λες το κατεβατο

προσεξε δε τους επικρυνω ο καθενας λεει οτι μπορει και οτι καταλαβαινει

οσο για τη παρανοια που λες για μενα μου φαινετα σαν παρανοια το οτι θα πρεπει καπιος να μηχανευτει ολα αυτα για να ενδωσεις σ αυτον ενω θα μπορουσε να μιλησει μια πιο ανθρωπινη γλωσσα..

Συγγνωμη αλλα δεν σε καταλαβα.Η απαντηση σου τελικα ποια ειναι; Και ποιο μπερδεμα; Σεξ κάναμε 2 φορες απο τοτε που απομακρυνθηκαμε μεσα σε 5 μηνες δεν το λες και πολυ "περναμε καλα τι αλλο θελουμε". Δεν ζω σε κανενα ροζ συννεφακι και πιστεψε με στα 3,5 χρονια σχεσης οταν τον πειραζε κατι δεν το ελεγε ποτε ,απλως κατεβαζε μουτρα και προσπαθουσα εγω να μαντεψω τι εγινε παλι. Δεν θελω καποιον να μηχανευεται τροπους να με κερδισει,ουτε πιστευω οτι αυτο κανει, θελω απλα να πει τι θελει .Σας ειναι τοσο δυσκολο να πειτε θελω να περναμε καλα και τιποτα αλλο; Ή πρεπει ολα να τα καταλαβαινουμε απο μονες μας; Ειδικα οταν ο αλλος εχει κανει μονο σχεσεις στη ζωη του και δεν ηταν ποτε οπου κατσει η αυτο που λετε εσεις να περναω καλα χωρις να εχω σκοτουρες στο κεφαλι μου.

Banned
    ομως αυτο το λες γιατι πλεον η αποστολη εξετελεσθη και μετα απο καιρο ειναι φυσιολογικο να χαλασε και αυτο

νομιζω οτι ενοεις ηταν τοσο δυσκολο να μου πει ε ηθελα να περναω μονο καλα για να του πω να παρει τον ... αδυναμος κρικος αν στο ελεγε αυτο θα εμενες μονη με κανενα διπλα σου και τοτε θα τρελαινοσουν

ομως αυτο το λες γιατι πλεον η αποστολη εξετελεσθη και μετα απο καιρο ειναι φυσιολογικο να χαλασε και αυτο

νομιζω οτι ενοεις ηταν τοσο δυσκολο να μου πει ε ηθελα να περναω μονο καλα για να του πω να παρει τον ... αδυναμος κρικος αν στο ελεγε αυτο θα εμενες μονη με κανενα διπλα σου και τοτε θα τρελαινοσουν
    τι εννοεις θα εμενα μονη μου και θα τρελεναιμουν,δλδ με 3 φορες που βρεθηκαμε στους 5 μηνες θεωρειται κατι; μονη μου ειμαι εδω και μηνες.εκτος και αν θεωρεις πως απο την αρχη της σχεσης ηθελε μονο να περναει καλα,οποτε θα διαφωνησω μαζι σου γιατι δεν στηριχτηκαμε ποτε εκει και μπορει να σου ειναι δυσκολο να το πιστεψεις και να καταλαβεις πως δεν λειτουργουν ολοι οι αντρες με τον ιδιο τροπο.Υπαρχουν και αυτοι που θελουν το κατι παραπανω

Banned
    ξερω το εργο το εχω κανει και εγω θυμαμαι με πιο τροπο πεφτει το καστρο και μενα αν γνωριζες θα το επαιζα αγιος κοντοχερης και εγω ηθελα κατι δε θα σταματαγα με τιποτα αν δε το ειχα κατακτησει ισως κατι σου θυμιζει αυτο :-)

απλα η παρανια που αναφερεσε ειναι οτι αρνησαι πεισματικα να δεις την αληθεια και αυτη ειναι οτι η πνευματικοτητα εχει ορια ενω η βλακεια κανενα γι αυτο το λογο ολοι κλατερνουν και ξεσπουν στο σεξ χωρις σταματημο σχεδον παριστανοντας τους φιλοσοφους πιο πριν

ξερω το εργο το εχω κανει και εγω θυμαμαι με πιο τροπο πεφτει το καστρο και μενα αν γνωριζες θα το επαιζα αγιος κοντοχερης και εγω ηθελα κατι δε θα σταματαγα με τιποτα αν δε το ειχα κατακτησει ισως κατι σου θυμιζει αυτο :-)

απλα η παρανια που αναφερεσε ειναι οτι αρνησαι πεισματικα να δεις την αληθεια και αυτη ειναι οτι η πνευματικοτητα εχει ορια ενω η βλακεια κανενα γι αυτο το λογο ολοι κλατερνουν και ξεσπουν στο σεξ χωρις σταματημο σχεδον παριστανοντας τους φιλοσοφους πιο πριν
    λοιπον οχι δεν μου θυμιζει κατι γιατι ο συγκεκριμενος στην αρχη ηταν πολυ μαζεμενος και δεν εκανε τα παντα για να πεσει αυτο το καστρο οπως λες,μαλλον εγω εκανα.

σεξ χωρις σταματημο; δεν νομιζω,αλλα και αν ισχυει τοτε γιατι δεν προχωρησε το πραγμα ροχθες; αν ειχε βρει καποια να κανει σεξ δεν θα ασχολιοταν μαζι μου θα το τελειωνε εκει και θα ησυχαζε απο πιθανες συζητησεις, αν κανει μονο με μενα παλι σεξ χωρις σταματημο δεν το λες ολο αυτο.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast