THELO VOITHIA - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 151

Thread: THELO VOITHIA

Senior Member
    Δεν απαντώ. Όχι γιατί δεν έχω απάντηση, αλλά για να μην χαλάσω το θέμα.
    Πάμε παρακάτω...

Banned
    Originally posted by nature
    Δεν απαντώ. Όχι γιατί δεν έχω απάντηση, αλλά για να μην χαλάσω το θέμα.
    Πάμε παρακάτω...
    πες οτι την ειπες και την καταλαβα κιολας....
    αντε παμε.

Junior Member
    sas epriksa e?????
    ne ala thelo k ali voithia k ali gnomi pleaseeeeeeeeeee

Senior Member
    αλικάκι, οι επιλογές είναι δύο...ή του το λες ή όχι....
    το θέμα είναι τι μπορείς να αντέξεις και τι όχι...
    το βαρος των επιλογών μας βλέπεις...
    μπορείς να κάνεις μια συζήτηση μαζί του εφ\'όλης της ύλης...και όπου βγεί..ή μπορείς απλά να το ξεχάσεις (αν μπορείς) και να προχωρήσετε...
    το θέμα είναι τι μπορείς εσύ να κάνεις και τι όχι...
    την δική μου γνώμη την έχεις ακούσει ή μάλλον την έχεις διαβάσει..εγω δεν θα το έλεγα..καλώς ή κακως δεν ξέρω...εμένα το έμαθε όπως σου είπα και ακόμα και τώρα μετα απο πολύ πολύ καιρό το θυμάται και μου το χτυπάει που και που...αλλά να σου πω και την αλήθεια μου, το έκανα γιατι το γούσταρα άρα δεν είχα και τύψεις...το μόνο που με στεναχωρεί ακόμα και τώρα είναι μαθαίνοντας το πληγώθηκε, τον πόνεσε και είναι φυσιολογικό...κι εμένα θα με πονούσε...τίποτε άλλο..;)

Junior Member
    ναι ξερω εχω διαβασει πολλεσ φορεσ το μηνυμα σου,,,κ με βοηθαει,,,ισωσ θα μπορουσα να το συζητησω μαζι του μετα απο χρονια,,,παντωσ δεν ειχα ποτε ουτε εχω σκοπο να τον προδωσω..θα σου πω κατι,θα παω σε εναν εξομολογο,νομιζω θα μου εκανε καλο,,,

Senior Member
    καλημέρα αλίκη, αν δεν το πεις τώρα, μην το πεις ποτέ...μετά δεν θα έχει και νόημα...εγώ θα σκεφτόμουν..καλά τόσα χρόνια μου το κρατούσε κρυφό...τι άλλο μου κρύβει??? γνώμη μου...........................
    να κάνεις ότι πιστεύεις πως θα σε βοηθήσει, σε έναν εξομολόγο, σε έναν ψυχολόγο...οτιδήποτε νομίζεις πως θα σε κάνει να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις....;) cheer up...!!!;);)

Banned
    Originally posted by dodis

εγω δεν θα το έλεγα.

τελικα δεν εχω διαβασει εδω γυναικα που να πει οτι θα το ελεγε....
    τα συμπερασματα ευλογα...

:P

Senior Member
    καλά εγώ δεν έχω γνωρίσει άντρα που θα το έλεγε.....όταν έφαγα κέρατο από σπόντα το έμαθα...!!
    μην το διαχωρίζεις!! οι γυναίκες λένε πως δεν θα το έλεγαν, οι άντρες λένε πως θα το έλεγαν αλλα τελικά όταν το κάνουν δεν το λένε!!!:P:P

Banned
    κοιτα εγω λειτουργω αλλιως:
    το λεω στη γυναικα μου και εφοσον το παλευει το κανω η αν θες την ενημερωνω πριν το αρχισω.
    Ε αμα μου πει οχι, τοτε οχι.

Για μενα το ζητουμενο ειναι πριν επιχειρησεις πηδημα να ειναι γνωστης ο αλλος και οχι κατοπιν εορτης.
    Η φιλη μας που θελει να του πει.... ξερεις το προηγουμενο μηνα, που ειχαμε παει χωριστα διακοπες....ε να μου την επεσε το αψηλο παιντι απεναντις και δυστυχως...
    αυτα οταν εχεις σχεση.
    Οταν ΔΕΝ εχεις σχεση και εχεις πει χωριζω, ο καθενας κανει οτι του κανει κεφι.

Στο παρον θεμα απο την στιγμη που ειπε ο καθενας αντε γεια μεχρι που τα ξαναβρηκαν, για το ζευγαρι αυτη η περιοδος ειναι νεκρη - δεν υπαρχει απλα πραγματα.

Αλλο αυτο και αλλο να εισαι σε σχεση.
    Και αυτο το λεω γιατι οι σχεσεις βασιζονται κυριως στην εμπιστοσυνη, ολα τα υπολοιπα ειναι για να τα κονομαει ο αγιος βαλεντινος....

ΥΓ......... βαζω και εδω ενα δεδομενο για ζευγαρια που προτιμουν να πηδιουνται εκτος γαμου εκατερωθεν και απλα να μην το λεει κανεις σε κανενα για γνωστους λογους και ειναι ολοι ευτυχισμενοι. Ειναι και αυτο μια αποψη αμοιβαιας εμπιστοσυνης λογω ανασφαλειων... :D:D

Senior Member
    ρε κρίνε...ρε κρίνε...αυτό το κάνεις εσύ...δεν το λένε όλοι στις γυναίκες τους...( είσαι σπάνιο είδος οφείλω να ομολογήσω)
    ...κάτσε δηλαδή θα του πεις..αγάπη μου θέλω να πηδ...με άλλον ας χωρίσουμε και μετά τα ξαναβρίσκουμε???ή απλά χωρίζεις κάνεις ότι κάνεις και μετά είσαι ξανα μαζί του και όλα μελι γάλα? σορύ μπορέι να μην κατάλαβα καλά τι εννοούσες...
    συμφωνώ σε αυτό που λες ότι είναι νεκρή περίοδος...άρα σε αυτή την περίπτωση τι κάνει? το λέει ή όχι τελικά??
    και ναι, για μενα τουλάχιστον είναι θέμα ανσφάλειας το ότι δεν θα το έλεγα...είναι καθαρά θέμα ανασφάλειας και φόβου μην τον στεναχωρήσω, μην πληγωθει...αυτό το κάνω σε όλα όμως, δηλαδή φοβάμαι να πω κάτι που ίσως στεναχωρήσει τον άλλον. ότιδήποτε και αν είναι αυτό....δλδ μπορει να κάνει μαλακία κια να μην του πω τίποτα, να το καταπιώ, απλα για να μην τσακωθώ, για να μην στεναχωρηθεί...τεσπα...το θέμα δεν είμαι εγώ εδώ βέβαια αλλά η αλίκη...γνώμη μου: δεν θα το έλεγα.

Senior Member
    Καλητερα να του το πεις.Να εισαι ηληκρινης μαζι του παρα να κουβαλας οσο ειστε μαζι τετιο ψεμα.Εξαλου οταν εκατσες στον πρωιν ειχες χωρησει εμ τον νυν,.

Senior Member
    Originally posted by maria...
    Εξαλου οταν εκατσες στον πρωιν ειχες χωρησει εμ τον νυν,.
    ξέρεις τι θα της πει? ότι είπε και ο δικός μου...καλά ακόμα δεν προλάβαμε να χωρίσουμε και πήγες με άλλον? τόσο πολύ με αγαπούσες???
    εκει τι λες? ότι και να πεις δεν νομίζω πως θα αλλάξει κάτι...και τι να πεις....ξέρεις είμασταν χωρισμένοι δεν πιάνεται?:P:P

Senior Member
    toylaxiston 8a toy pei thn ali8eia

Banned
    ρε κρίνε...ρε κρίνε...αυτό το κάνεις εσύ...δεν το λένε όλοι στις γυναίκες τους...( είσαι σπάνιο είδος οφείλω να ομολογήσω)
    ...κάτσε δηλαδή θα του πεις..αγάπη μου θέλω να πηδ...με άλλον ας χωρίσουμε και μετά τα ξαναβρίσκουμε???ή απλά χωρίζεις κάνεις ότι κάνεις και μετά είσαι ξανα μαζί του και όλα μελι γάλα? σορύ μπορέι να μην κατάλαβα καλά τι εννοούσες...
    συμφωνώ σε αυτό που λες ότι είναι νεκρή περίοδος...άρα σε αυτή την περίπτωση τι κάνει? το λέει ή όχι τελικά??
    και ναι, για μενα τουλάχιστον είναι θέμα ανσφάλειας το ότι δεν θα το έλεγα...είναι καθαρά θέμα ανασφάλειας και φόβου μην τον στεναχωρήσω, μην πληγωθει...αυτό το κάνω σε όλα όμως, δηλαδή φοβάμαι να πω κάτι που ίσως στεναχωρήσει τον άλλον. ότιδήποτε και αν είναι αυτό....δλδ μπορει να κάνει μαλακία κια να μην του πω τίποτα, να το καταπιώ, απλα για να μην τσακωθώ, για να μην στεναχωρηθεί...τεσπα...το θέμα δεν είμαι εγώ εδώ βέβαια αλλά η αλίκη...γνώμη μου: δεν θα το έλεγα.

τα σπανια ειδη να ξερεις οτι ταιριαζουν επισης με σπανια ειδη σωστα???

αυτο που ειπα ειναι οτι μου αρεσουν οι ειλικρινεις σχεσεις - αυτο και τιποτα αλλο.

Επισης δεν θεωρω οτι μια γυναικα εφοσον με ερωτευτει και με αγαπ0αει κλπ κλπ.... δεν μπορει εν δυναμει να βλεπει με ερωτικο ματι αλλους αντρες και αναποδα.
    Απλα μου την δινει η υποκρισια και το κρυψιμο.

Δεν θα το ελεγες γιατι εσυ οπως και πολλες γυναικες (αλλα και αντρες) θελετε να κρατατε τα προσχηματα οτι δηθεν δηθεν εισαστε πιστοι στην σχεση σας.
    Σορρυ αλλα για μενα τα συναισθηματα των ανθρωπων δεν ποινικοποιουνται, ουτε θεωρω οτι αγαπαω λιγοτερο την γυναικα μου αμα παω με αλλη.
    Θεωρω ομως οτι την υποτιμω εαν δεν της πω.

Κατι που δεν καταλαβες?

Banned

ξέρεις είμασταν χωρισμένοι δεν πιάνεται?:P:P
    ναι γιατι πιανεται???
    και δεν λεμε για ενα απλο καυγαδακι και αντε σε δυο μερες τα λεμε.... αλλα για ενα μηνα!

Με συγχωρεις αλλα αμα ο αλλος σκαλωσει σε αυτο, στην πορεια της σχεσης θα βγουν αλλα και αλλα....
    Αν το πει, θα εχει την ψυχη της καθαρη και θα βγει μπροστα οτι κοιτα να δεις, εμενα δεν μου αρεσει να κρυβω τιποτα και αν αρχισω κατι μαζι σου θελω να ειαι τιμιο και ειλικρινες.
    Ποιος δεν εκτιμαει μια τετοια γυναικα???
    Σιγουρα αντρες ανασφαλεις που ψαχνονται ολη την ωρα και τρωγωνται με τα νυχαι τους....

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast