THELO VOITHIA - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 151

Thread: THELO VOITHIA

Senior Member
    .....ίσως να έχεις δίκιο...σε τι θα βοηθήσει δεν ξέρω...!!!οι τυψεις θα τις φύγουν σίγουρα, αλλά με αυτό τι κερδίζει? την εμπιστοσύνη του ότι ήταν ειλικρινής και του το είπε? μάλλον θα πάψει να της έχει εμπιστοσύνη και ίσως να πιστέψει ότι δεν τον αγαπάει....όλα βέβαια είναι σχετικά...δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι κι εγώ κρίνω απο μένα και από την αντίδραση του καλού μου όταν το έμαθε..και την συμπεριφόρα του μέχρι σήμερα...
    άποψη δικιά μου και δεν είναι απαραίτητο σώνει και καλά να την ασπαστεί κάποιος άλλος ή να την ακολουθήσει η αλίκη...ότι νομίζει ότι είναι καλύτερο γι\'αυτήν και την σχέση της και τον φίλο της...αυτή τον ξέρει καλύτερα απο τον καθένα άρα πιθανόν ξέρει και τι θα γίνει αν του το πει..τι θα επακολουθήσει..πως θα το πάρει βρε παιδί μου...;)

Senior Member
    σιγά το διάστημα ρε κρίνε...ένα μήνα..όχι ένα χρόνο!!
    μέσα σε ένα μήνα κάποιον που αγαπάς πολύ μπορείς να τον ξεπεράσεις??? εγώ δεν θα μπορούσα...
    ακριβώς αυτό...άντρες ανασφαλεις...γι\'αυτό σου λέω ότι εγώ μιλάω βάση αυτού που πέρασα και εκεί στηρίζω την άποψη μου...αλλά όπως είπα...απόψεις εκφράζουμε, δεν σημαίνει ότι πρέπει εγώ να σε πείσω γι\'αυτό που πιστεύω ντε και καλά...ή εγώ να κάνω αυτό που θεωρείς εσύ σωστό...οπότε...δεν ακυρώνω αυτά που λες..μπορεί να έχεις δίκιο..μπορεί και όχι.
    άρα πρέπει να βρω έναν άντρα που να με εκτιμήσει και να με θέλει αν του πω ότι ξερεις σε κεράτωσα, συγνώμη θέλω να έιμαιστε μαζί!!!!!!!!χιχιχιχχιχιχιχιχι ιχιχιχιχιχι...ρε συ πολύ κοροιδία μου φαίνεται αυτό...
    τον αγαπάς δεν τον κερατώνεις. αν τον κερατώσεις δεν τον αγαπάς. έτσι πάει για μένα τουλάχιστον, και αν μετά θέλω να ξαναγυρίσω θα ξαναγυρίσω όχι γιατί τον ξαναγάπησα...εντάξει δεν μιλαω για γάμους και σχέσεις που το κεράτωμα παέι σύννεφο και όλα είναι καλά...μιλάμε να συμβεί κάποια στίγμη. δεν μιλάω για κατ\'εξακολούθηση κεράτωμα...αυτό καταντάει χόμπι, οπότε δεν υπάρχει και λόγος να συνεχίσεις τον γάμο ή την σχέση ουτως η άλλως...!!

Banned
    Originally posted by dodis

μάλλον θα πάψει να της έχει εμπιστοσύνη και ίσως να πιστέψει ότι δεν τον αγαπάει....
    θα ηθελες να ειχες και να παρειχες συναισθηματα που δεν βασιζονται στην ειλικρινεια???

Στην συνεχεια, αν κρυβεις αυτο γιατι οχι να κρυψεις ενα πηδημα και εντος γαμου???
    Και πιο καπακι γιατι να μην κρυβεις τα συναισθηματα σου???

Ξερεις ετσι αρχιζουν τα ζευγαρια να απομακρυνονται.
    Το ζητουμενο ειναι ποσα κρυβει ο ενας και ποσα κρυβει ο αλλος....

Senior Member
    τόσα όσα...!!!
    όχι κρίνε..αν παντρευόμουν δεν θα κεράτωνα γιατί αν το έκανα θα σημαινε πως πρέπει να χωρίσω...για μένα έχει τεράστια διαφορά...για μένα βέβαια...όταν πάρω την απόφαση να παντρευτώ...δεν θα κάνω αυτά που έζησα μέσα στο σπίτι μου απο τον πατέρα μου.

Banned
    ξεκιναμε απο διαφορετικη βαση:
    αλλο το σεξ αλλο το συναισθημα.

Ενας ανθρωπος που πηδαει αλλη γυναικα - η το αναποδο - αυτο σημαινει οτι εχει παψει να αγαπαει την γυναικα του???
    δεν νομιζω....

Senior Member
    [/quote]

θα ηθελες να ειχες και να παρειχες συναισθηματα που δεν βασιζονται στην ειλικρινεια??[/quote]
    όχι, και δεν το κάνω. εγω είπα, δεν σε αγαπάω, γι\'αυτό το έκανα, οι λόγοι που θέλω να είμαι μαζί σου είναι αυτοι κι αυτοι...εκείνος μου είπε ότι με αγαπάει και δεν θέλει να χωρίσουμε και με συγχωρεί και end of story...αν και δεν το έχει χωνέψει καλά...

Junior Member
    kalimera pedia se olous sas...makari o theos na me voithisi olo auto na ekselixthi kapou kala...den thelo na ton pligoso oute na xasi tin empistosyni tou apenanti mou,,,apla kapia pramata skeftome oti prepi na ta kratame gia emas,,,giati imoun moni,,tote den emplekotan mesa sto skiniko,,,giati na ton emplekso tora..imastan xorismeni...milisa k me ti mama mou k simfonise mazi mou...pos simvenoun pola pleon k oti tipsis den prpei na exo giati katalave ti thesi mou...apla to exo varos,,,k gia auto tha episkeftho ton pater mas...euxaristo pantos

Senior Member
    για έναν άντρα ίσως όχι, για μια γυναίκα ναι. αν εγω πάω με άλλον δεν θα πάω απλά γιατί θέλω να κάνω σεξ. αν ήθελα να κάνω just sex θα πήγαινα και με τον καλό μου... αν πάω με άλλον άντρα απλά δεν αγαπάω τον δικό μου. για μένα αυτό ισχύει τουλαχιστον...

Banned
    τόσα όσα...!!!
    όχι κρίνε..αν παντρευόμουν δεν θα κεράτωνα γιατί αν το έκανα θα σημαινε πως πρέπει να χωρίσω...για μένα έχει τεράστια διαφορά...για μένα βέβαια...όταν πάρω την απόφαση να παντρευτώ...δεν θα κάνω αυτά που έζησα μέσα στο σπίτι μου απο τον πατέρα μου.

σου ξαναειπα αλλο το κερατο = παραμυθι και αλλο το σεξ οπου δεν παιζει παραμυθι.

Η ελληνικη κοινωνια ειναι γεματη απο ζευγαρια οπου υποκρινονται ο ενας τον αλλον οτι αγαποιουνται τρελλα (και δεν το αμφιβαλλω) αλλα πηδιουνται στεγνα ενθεν και ενθεν....

Το ζητουμενο ειναι απλο:
    Μπορουμε να ειμαστε ειλικρινεις ναι η ου?
    Τωρα αν εγω παω και πηδηξω μια τυπα και εσυ δεν το αντεχεις γιατι εισαι σεμνοτυφη, αυτο θα ειναι δικο σου προβλημα και οχι δικο μου. Εμενα με ενδιαφερει να εχω την συνειδηση μου καθαρη.

Και προτιμω μια γυναικα που θα μου τα λεει ολα απο μια αλλη που μου κρυβει τα μισα - για οποιο λογο, δεν με ενδιαφερει ποιος.

Senior Member
    όταν σου ειπα γουσταρα και το έκανα σημαινει πως μου άρεσε..πως τον ήθελα τον άλλον, πως τον ήξερα, πως με τράβαγε συναισθηματικά και γι\'αυτο και πηγα και μαζί του...

Senior Member
    Originally posted by krino
    τόσα όσα...!!!

σου ξαναειπα αλλο το κερατο = παραμυθι και αλλο το σεξ οπου δεν παιζει παραμυθι.

Η ελληνικη κοινωνια ειναι γεματη απο ζευγαρια οπου υποκρινονται ο ενας τον αλλον οτι αγαποιουνται τρελλα (και δεν το αμφιβαλλω) αλλα πηδιουνται στεγνα ενθεν και ενθεν....

Το ζητουμενο ειναι απλο:
    Μπορουμε να ειμαστε ειλικρινεις ναι η ου?
    Τωρα αν εγω παω και πηδηξω μια τυπα και εσυ δεν το αντεχεις γιατι εισαι σεμνοτυφη, αυτο θα ειναι δικο σου προβλημα και οχι δικο μου. Εμενα με ενδιαφερει να εχω την συνειδηση μου καθαρη.

Και προτιμω μια γυναικα που θα μου τα λεει ολα απο μια αλλη που μου κρυβει τα μισα - για οποιο λογο, δεν με ενδιαφερει ποιος.
    φυσικά και μπορούμε...αν θέλουμε όλα τα μπορούμε...
    σεβαστή η άποψη σου...αλλά δεν έχουμε όλοι τον ίδιο χαρακτήρα...οπότε, καταλαβαίνω αυτό που λες και σέβομαι την γνώμη σου...

Banned
    για έναν άντρα ίσως όχι, για μια γυναίκα ναι. αν εγω πάω με άλλον δεν θα πάω απλά γιατί θέλω να κάνω σεξ. αν ήθελα να κάνω just sex θα πήγαινα και με τον καλό μου... αν πάω με άλλον άντρα απλά δεν αγαπάω τον δικό μου. για μένα αυτό ισχύει τουλαχιστον...

κλασικο στορυ και το εχω ξανακουσει αλλα διαφωνω.
    Μλαιστα μου εχουν πει οτι αυτο ωφειλεται στις γυναικειες ανασφαλειες περι τεκνοποιησης, ασφαλεια κλπ κλπ....

Ελά να μου τα πεις αυτα μετα απο 20 χρονια οταν θα εχεις παιδια, θα εχεις βαρεθει τον αντρα σου και θα βλεπεις αρσενικα και θα σκεφτεσαι διαφορα....

Senior Member
    αχ!η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ πολύ κλασική....!!!!ελπίζω να ζω μετά από είκοσι χρόνια και να έρθω για να επιβεβαιώσω αυτά που μου λες τώρα....ειλικρίνα δεν υποστηρίζω αυτά που λεώ μέχρι θανάτου...μπορεί αύριο ν\'αναθεωρήσω τις απόψεις μου και να σε μελετάω...
    :P:P:P:P

Banned

μπορεί αύριο ν\'αναθεωρήσω τις απόψεις μου και να σε μελετάω...
    :P:P:P:P

αυριο δεν το νομιζω αλλα πολυ αργοτερα ναι.
    Επετρεψε μου λογω ηλικιας και εμπειριας να εχω τις στατιστικες μου...

;)

Επισης οταν ερθει η στιγμη να πας με αλλον και να μην το πεις στο αντρα σου ποτε (οπως λες εδω μεσα οτι θα εκανες) τοτε ναι, θυμησου με....
    :P:P:P:P:P:P

Senior Member
    αύριο που λέει ό λόγος μωρε κρίνε!!
    το πιστεύω αυτό που λες...;)

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast