Results 31 to 45 of 151
Thread: THELO VOITHIA
-
12-11-2008, 12:09 #31
Αλίκη το ίδιο ακριβώς συνέβη με εμένα( δεν ήταν ο πρώην μου ήταν μ), δεν είχα σκοπό να του το πω, δεν ήθελα να τον στεναχωρήσω, δεν ήθελα να χάσει την εμπιστοσύνη που μου είχε μέχρι τότε.και στη τελική δεν έιχα κανένα λόγο να του πω κάτι που θα τον πλήγωνε είτε τον αγαπω είτε όχι. αυτό είναι άλλο κεφάλαιο....βέβαια το αποτέλεσμα είναι ότι κάποιος γνωστός του με είδε, του το είπε, αυτός υπέθεσε την συνέχεια, τα ξανβρήκαμε, με συγχώρεσε,είμαστε μαζί, νομίζω πως δεν το έχει ξεπεράσει βέβαια, σε τσακωμούς μου το πετάει στα μουτρα, ο εγωισμός του θα πληγωθεί σίγουρα, αν του το πεις νομίζω πως δεν θ\' αλλάξει κάτι όσον αφορά τις τυψεις σου...trust me!! απλά βάλτο πίσω και προχώρα μπροστά...ότι έγινε έγινε.μην το σκαλίσεις άλλο.
η ελπι έχει απόλυτο δίκιο!!!
αν έκανε το ίδιο εγω θα προτιμούσα να μην το μαθω ποτέ και να μην το καταλάβω...
αυτό που πρέπει να κάνεις είναι πραγματικά να σκεφτείς γιατι έγινε αυτό...
εγώ πάντως δεν το έκανα γιατί ηθελα να πιαστώ απο κάποιον, ή γιατί ήθελα συμπαράσταση...ας μην πω γιατί το έκανα γιατί θα πέσει πολυυυυυυ δούλεμα από τον κρίνο!!!!!!!!!
;)
- 12-11-2008, 12:16 #32
ψάξε τον πραγματικό λόγο που έγινε...ψάξε μέσα σου πραγματικά τι συνέβη και με το που χώρισες πήγες με τον πρώην σου....αν βρεις τον πραγματικό λόγο τότε θα τα βρεις με τον εαυτό σου, δεν θα έχεις τυψεις, απλά τότε θα ξέρεις τι πραγματικά γίνεται. εγώ νομίζω πως κάτι δεν πήγαινε καλά με την σχέση...κάπου υπήρχε ένα κενό...σε μένα τουλάχιστον αυτό έπαιζε. απλά μια γνώμη εκφράζω, πρός αποφυγήν παρεξηγήσεων.
12-11-2008, 12:23 #33
euxaristo poli ilikrina esto pou asxolise/ste me to provlima mou
12-11-2008, 12:47 #34
αλικάκι σου απάντησα στο u2u.δες.
12-11-2008, 12:56 #35
Eγώ στη θέση σου, όπως τη περιέγραψες, δεν θα το έλεγα.
Κανείς δεν θα ωφεληθεί από αυτό παρά μόνο το να σου φύγουν οι τύψεις. Η θέση σου απέναντί του θα γίνει δύσκολη γιατί θα σου το κοπανάει με διάφορες ευκαιρίες, ίσως και να σε εκδικηθεί κάνοντας το ίδιο, μη ξεχνάς ότι οι άντρες αυτό δεν το ανέχονται με τίποτα.
Δεν γνωρίζω ούτε έναν άντρα –παρόλο που έχω πολλούς προχωρημένους φίλους- που να μπορούσε να καταπιεί κάτι τέτοιο, χωρίς πολλές «παράπλευρες απώλειες».
Να βρεις έναν άλλο τρόπο να διαχειριστείς τις τύψεις σου και όχι να τα πεις χαρτί και καλαμάρι στον αρραβωνιαστικό του. Άλλωστε δεν έκανες και κανένα έγκλημα κορίτσι μου. Νέα κοπέλα με ορμές ήσουν και ελεύθερη, τι πιο φυσιολογικό?
12-11-2008, 13:30 #36
Koritsia kala kanete kai den ta lete , outws i allos kai oi perissoteroi antres afto kanun , opote eimaste oloi kala, kai to kerato limit up :)
Egw pali den ypyrxe periptwsi na min to pw... ti tha kerdiza tha mou peite ... ton eafto mu.
Otan exeis mia agapi kai pas kai kaneis mia arpaxtei me kapoia/kapoion allon afton pou prodideis den einai toso h/o syntrofos su oso ta synesthimata su , ta oneira su, tis prospathies su. ( ean afto einai ithikologia aderfe mu krine , nai eimai ithikologos :) )
12-11-2008, 13:41 #37
ωραία συμφωνούμε σε αυτό, αφου προδίδει τον εαυτό της....τότε αυτό που πρέπει να κανει είναι να τα βρει μαζί του( με τον εαυτό της εννοώ).υπάρχει κάποιος λόγος να πληγώσει έναν άνθρωπο που αγαπάει ή αγαπούσε τελοσπάντων, γιατί κατα την ταπεινή μου γνώμη αυτό φταίει, αγαπούσε, όχι αγαπάει.αν αγαπάς κάποιον δεν περνάει καν σαν σκέψη απο το μυαλό σου οτιδήποτε άλλο εκτος απο τον άνθρωπο που αγαπας. άρα αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να τα βάλει κάτω και να σκεφτεί γιατί έγινε αυτό. αυτό είναι νομίζω το πραγματικό πρόβλημα και όχι αν θα το πει.:)
να βρει πρώτα που σκάλωσε το όλο θέμα και μετά σκέφτεται αν θα το πει ή όχι.
αυτό προέχει, να βγάλει μια άκρη για το τι γίνεται μέσα της.
12-11-2008, 15:15 #38
Originally posted by Thessalo
......Otan exeis mia agapi kai pas kai kaneis mia arpaxtei me kapoia/kapoion allon afton pou prodideis den einai toso h/o syntrofos su oso ta synesthimata su , ta oneira su, tis prospathies su. .......
Εκφράζει με 2 λόγια απλά όλο τον προβληματισμό τον δικό μας και της Αλίκης. Γιαυτό η κοπέλα αγχώνεται.
Αυτά ακριβώς νοιώθει ότι πρόδωσε και πρέπει κατά τη γνώμη μου:
1) Να τα ξενοιώσει επειδή όπως είπαμε έχει πολλά ελαφρυντικά.
2) Να μην το πει, τουλάχιστον για κάποια χρόνια και αργότερα θα δει. Ισως μετά από κάποια χρόνια θα πάψει το γεγονός να έχει τόσο μεγάλη σημασία τόσο στα μάτια της (που είναι ίσως το πιο σημαντικό) όσο και του συντρόφου της.
12-11-2008, 15:20 #39
Originally posted by dodis
γιατί θα πέσει πολυυυυυυ δούλεμα από τον κρίνο!!!!!!!!!
;)
ελα τωραααααα για λεγε να μαθαινουμε....
12-11-2008, 15:21 #40
Originally posted by Thessalo
( ean afto einai ithikologia aderfe mu krine , nai eimai ithikologos :) )
μια ασαφη μπουρδα ειναι....
:P
Αμα θες να πας με αλλη, γιατι να μην το πεις στη κοπελα σου να το συζητησεις μαζι της και μετα να πραξεις αναλογα.
Το ιδιο βεβαια να κανει και η κοπελα σου.
Αλικη τι γνωμη εχεις για αυτο??
12-11-2008, 15:24 #41
Originally posted by dodis
άρα αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να τα βάλει κάτω και να σκεφτεί γιατί έγινε αυτό.
μηπως να τα βαλει πανω και οχι κατω??
τι λες να τα βαλει αριστερα και λιγο πισω???
Τι θα γινει με το συστημα ενοχων που δημιουργητε κατα συστημα???
της εκανε κεφι και πηγε, κακο ειναι????
12-11-2008, 15:26 #42
Originally posted by nature
1) Να τα ξενοιώσει επειδή όπως είπαμε έχει πολλά ελαφρυντικά.
ενισταμαι κυριε προεδρε!!!!
Δεν εξετασετε τον προτερο εντιμο βιο στην εισαγγελικη σας αγορευση.......
:mad:
12-11-2008, 15:29 #43
krino, pareksigises,,,,den piga me alon epidi etsi goustara..xorisa,,,imoun xalia k ne pano stin apelpisisa kanis pola..k piga me alon,,,mia fora,mia mono,,,exo typsis gia mena,,,gia auto pou niotho ,,,gia tin agapi...den tha pligona pote ton filo mou oso pernai apo to xeri mou,,,ala pou na fantasto pos tha ta ksanavriskame,,,vasika ixame xorisi epidi nomiza pos alakse kati metaksi mas ,ekinos den me pire til vrethikame gia kafe ipame den pai alo niotho tin adiaforia sou k pai na me filisi k tou dino xastouki,,,ksero vlakia mou megali k meta lei den theli na me ksanadi...k imoun xalia,,,elega siga min ksanagyrisi meta tin kinisi pou ekana,,,k na pou ksanagyrise ala ego idi pano stin trela mou ekana \"apati\"....ala pote den tha ton prodida oute tha ton apatousa..ekino itan opos lei k o pasxalis,,,stigmieo lathos,,,ala imoun moni.ftero ston anemo,,
12-11-2008, 15:30 #44
Ενα τοσο δα κουτσικο και στιγμιαιο λαθακι μας εφερε σημερις εδω:P
12-11-2008, 15:30 #45
Συγνώμη κρίνε,
όλες αυτές οι εξυπνάδες που λες σε τι βοηθάνε το κάθε άτομο που ανοίγει ένα θέμα και θέλει βοήθεια?
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....