THELO VOITHIA - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 151

Thread: THELO VOITHIA

Senior Member
    θα σε θυμήθώ κρίνε μου:P

Banned
    χεχε κλασικη γυναικα....
    μωρε εχεις να ριξεις κερατο εσυ.....

:D:D:D:D

Junior Member
    PEDIA K GO IME SIGOURI POS ποτε δεν θα τον κερατωσω,,,,αυτο που εγεινε μετραει κερατο δηλαδη?αφου ειχαμε χωρισει,,,αντε παλι κ αλλη ερωτηση σασ επρηξααααααααααα

Senior Member
    Να δω για ποσα χρονια ακομα θα χρησιμοποιουμε τον ορο κερατο και θα κουβαλαμε αποψεις του 50

Senior Member
    Βαζουμε ενα στοιχημα, μπας και βγαλουμε λεφτα?:P:P

Αλικη, αν πας στον φιλο σου και του πεις, οτι πηγες με τον πρωην σου ενω χωρισατε και σου απαντησει οτι πηγε και αυτος με αλλη, τι θα κανεις?¨

Θα του φερεις το τηγανι στο κεφαλι η πατε για γαμο?

Senior Member
    ξέρεις,δεν είναι το χόμπι μου κρίνε μου...!!και ναι έχω \"κερατώσει\" όταν είχα χωρίσει για ένα μήνα...
    χεχε...δεν με ξέρεις κρίνε μου..και πίστεψε με απο αυτά που έχω πει έδω μέσα δεν μπορείς να έχεις πλήρη εικόνα για το τι γυναίκα είμαι....δεν μπορείς να ξέρεις γιατί απλά δεν ξέρεις τα πάντα για μενα...μόνο αν τα ήξερες τότε θα μπορούσες να βγάλεις \"διάγνωση\"...:P:P:D:D
    δέχομαι όμως και είμαι ανοιχτή στην \"κριτική\" σου και αν θες χαίρομαι κιόλας που την διαβάζω...;);)

Junior Member
    εγω παλι ειαμι της αλλης αποςης..ποτε δεν τον ρωτησα τι εκανε οταν χωρισαμε,,,του το ειπα πολλες φορες,πωσ αν τυχει κ παει με αλλη η τωρα η μετα απο χρονια να μην μου το πει,,δεν θελω να το ξερω...προδοσια δεν θεωρω το σεξ αλλα τα αισθηματα...

Senior Member
    νορα είμαι μεσα για το στοιχηματάκι...:P:P:P
    και όχι, αλικάκι δεν μας έπρηξες καθόλου...γι\'αυτό είμαστε ολοι εδώ...
    εσυ πως το μεταφράζεις..? κέρατο ή όχι?

Junior Member
    την αληθεια,,,το λεω κ το πιστευω πωσ ποτε δεν τον προδωσα ουτε εχω σκοπο να το κανω για οσο ημουν κ θα ειμαι μαζι του,,,,αυτη την απαντηση δινω dodis μου

Senior Member
    αυτή λοιπόν είναι η απάντηση....η απάντηση η δική σου.και αυτήν κράτα.
    μην πέσεις να με φας κρίνε....!!!:P:P:P:P:P:P

Junior Member
    dodis δεν ξερω ρε παιδι μου αλλα εισαι πολυ οκ ατομο,,,,οχι οχι επειδη δεν με κατακρινεις αλλα επειδη τοχεισ καταλαβει τοσο πολυ ολο αυτο,,,,σε κοβω πολυ δυναμικη,,,οχι σαν κ μενα το αντε μην το πω,,,,παντωσ κ ολοι εδω μεσα απο ολουσ πηρα ενα λιθαρακι κ αυτο μετραει.αληθεια]

Banned
    Originally posted by dodis
    ξέρεις,δεν είναι το χόμπι μου κρίνε μου...!!και ναι έχω \"κερατώσει\" όταν είχα χωρίσει για ένα μήνα...
    χεχε...δεν με ξέρεις κρίνε μου..και πίστεψε με απο αυτά που έχω πει έδω μέσα δεν μπορείς να έχεις πλήρη εικόνα για το τι γυναίκα είμαι....δεν μπορείς να ξέρεις γιατί απλά δεν ξέρεις τα πάντα για μενα...μόνο αν τα ήξερες τότε θα μπορούσες να βγάλεις \"διάγνωση\"...:P:P:D:D
    δέχομαι όμως και είμαι ανοιχτή στην \"κριτική\" σου και αν θες χαίρομαι κιόλας που την διαβάζω...;);)

οχι δεν σε ξερω και δεν κανω προσωπικες κρισεις ποτε μου.

Ωστο σε καμια ωριτσα θα κανω μια λιστα που να αφορα το \"κερατωμα\" για αντρες και γυναικες.
    Εκει θα καταλαβεις πολλα.

Banned
    Originally posted by ALIKI01
    την αληθεια,,,το λεω κ το πιστευω πωσ ποτε δεν τον προδωσα ουτε εχω σκοπο να το κανω για οσο ημουν κ θα ειμαι μαζι του,,,,αυτη την απαντηση δινω dodis μου

αστα αυτα...
    :P:P:P
    εισαι μοιχαλιδα και εληξε....
    :D

Senior Member
    Originally posted by ALIKI01
    οχι σαν κ μενα το αντε μην το πω,,,,]
    μην κατηγορείς το ευατό σου για τίποτα...ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός..και αντιδρά διαφορετικά..

Σ\'ευχαριστώ. δεν ξέρω αν έχεις δίκιο ή όχι..αλλά αυτό που είμαι δεν μου αρέσει πάντα...;);)
    το καταλαβαίνω γιατί πολύ απλά το έχω ζήσει, δεν μιλάω θεωρητικά ή ααααν μου συνέβαινε θα έκανα αυτό..απλά μου συνέβη.

Senior Member
    αστα αυτα...
    :P:P:P
    εισαι μοιχαλιδα και εληξε....
    :D [/quote]
    ρε δεν παλεύεσαι!!!!:P:P:P:P:P:P

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast