Results 136 to 150 of 274
Thread: sexting κόλλημα
-
27-11-2018, 14:03 #136
Φίλε Κώστα σύμφωνο σε όλα όσα λες εκτός στο ότι δεν είναι χορτασμένος κάποιος από σεξ...μπορεί να είναι χορτασμένος αλλά πάλι να κάνει σεξτιν.ειναι μια μικρη αποδραση απτο γαμο ειναι καποιο ειδος αυνανισμου φαντασιωσης και τιποτα παραπανω....α και κάτι ακόμα το σεξ δεν χορτενεται ούτε σι άλλος...
- 27-11-2018, 14:09 #137
Ίσως να μην το έθεσα εγώ σωστά, "χορτασμένος" εννοώ εκτός από το σεξ, να είναι και πλήρης με την σχέση του. Αυτό εννοώ, που ακόμη και η φαντασία να περιορίζεται στην σχέση ή στον γάμο και όχι εκτός από αυτά. Το να ωθηθείς να κάνεις sexting, σημαίνει ότι κάτι σου λείπει, είναι το σεξ; Είναι το να μιλάς με κάποιον; Τρόποι δηλαδή για κοινωνικοποίηση. Πολλά θα μπορούσαμε να προσθέσουμε, πάντως αυτός που κάνει sexting, γιατί έχω κάνει και ξέρω, σίγουρα σε κάποιο τομέα, δεν πάει καλά.
Εμένα με βοήθησε στην αυτοπεποίθηση, το να φλερτάρω με μια άγνωστη και πόσο μάλλον και στην κοινωνικοποίηση, όταν δεν είχα παρέες και φίλους.
27-11-2018, 14:29 #138Nefeli28GuestΠιστεύω πως δεν είναι απαραίτητο να έχει έλλειψη σε κάτι όποιος το κάνει. Μπορεί ναι μπορεί και όχι.
Ούτως η άλλως είναι διεγερτικό σαν το πραγματικό σεξ.
Ο καθένας σίγουρα το κάνει για διαφορετικό λόγο. Όσοι το έχουν κάνει σίγουρα θα βάλουν κοινό παρονομαστή την αυτοπεποίθηση.
Δεν νομίζω πάντως ότι η θεματοθετρια έχει έλλειψη σεξ, ούτε είπε ότι καλύπτει κάποιο κενό και ούτε έχει τύψεις θεωρώντας το κακό.
Ηταν ξεκάθαρη. Δείχνει ότι ξέρει τι κάνει και γιατί το κάνει.
27-11-2018, 14:53 #139
Καλησπέρα Νεφέλη!
Εντάξει θεωρώ πως για να μπει κάποιος/α στον κόπο του sexting σημαίνει πως κάτι του λείπει, είπες πριν κάτι φερ'ειπείν για αυτοπεποίθηση. Όσον αφορά για την θεματοθέτρια, είναι προσωπικό της θέμα το τι θα κάνει, δεν ξέρουμε την καθημερινότητά της κλπ., ξέρουμε μόνο ό,τι μας λέει, όπως όλοι άλλωστε, γι'αυτό δεν μπορώ να έχω άποψη για την ίδια, παρά μόνο για το ίδιο το sexting, κάτι που το έχουμε κάνει σχεδόν όλοι, μαζί με εμένα.
Άρα δεν αναφέρομαι στην θεματοθέτρια, αλλά στο sexting και στους λόγους που ωθείται κάποιος/α εκεί.
27-11-2018, 14:58 #140
Θα συμφωνήσω στο ότι είναι άκρως διεγερτικο...
27-11-2018, 15:34 #141Nefeli28GuestΕίναι διεγερτικό ναι...
Απλά θέλει κι εκει να το κανεις με τον σωστό άνθρωπο.
27-11-2018, 15:49 #142
Χαίρομαι που ξέφυγε απ το δικό μου προσωπικό θέμα και γενικεύτηκε. Νομίζω είναι κάτι ευχάριστο και δεν είναι απιστία. Δε χρειάζεται πια και τόση ανάλυση για να βρούμε την αιτία του. Προσωπικά δεν το επιδίωξα. Εντελώς τυχαία συνέβη.. Ήμουν στο συγκεκριμένο ιντερνετικο χώρο για χρόνια και είχε τύχει να μιλήσω με διάφορους ανθρώπους. Ποτε δεν υπήρχε καμία τέτοια εξέλιξη.
27-11-2018, 16:41 #143
Aναλογα τι εννοεις ! εκκλησια ειμαστε ολοι μας, ολοι οσοι εχουμε πιστη στην τραδικη θρησκεια!, ναι παω στην εκκλησια οπωτες προλαβαινω! εχω και ποιμενα οπου οπωτες ευκερω ανα καποιους μηνες εξωμολογουμε τις οποιες αμαρτιες , το καμω διοτις οταν εξωμολογησε φευγουν οι αμαρτιες , ξελαφρωνεις απο καποιο λαθος που καμεις! ειναι μια παρα πολυ καλη διαδικασια για οσους νιωθουν τυψεις, για οσους θελουν να συγχωρεθουν απο καποιο κακο που μπορει να εχουν κανει! Προσωπικα το ειχ αναγκη διοτις στο παρελθον υπηρξα αρκετα λαθος , εκαμα κακο σε ανθρωπους ! κι καθε βραδυ εβλεπα σαν ταινια αυτο που ειχα καμει! Με βοηθησε λοιπον αρκετα να βγαλω απο πανω μου ολες αυτες τις ασχημες αναμνησεις! βεβαια τα οσα ασχημα εκαμα σε συνανθρωπους μου τα ειχα καμει υπο την επιρια βαριων ναρκωτικων! δεν τα εκανα απο γουστο, τα εκαμα στην αναγκη μου να βρω λεφτα για την δωση μου! ετσι λοιπον μεσα απο την εξομολογηση μπορεσα να αποβαλλω τις τυψεις μου!
Εξαλου οχι μονο ο Θεος με δικαιολογει για οσα εκαμα ,αλλα ακομα κι στο δικαστηριο οταν βρεθεις κατηγορουμενος για καποιο εγκλημα εαν το διεπραξες υπο την επιροια ουσιων κι με σκοπο να πρεις την δωση σου! υπαρχει στον νομο αρθρο οπου αναφερει οτι εγκλημα που διεπρατεται υπο την εξη ουσιων εχει τεραστια ελαφηντικα σε αντιθεση με καποιον ψυχικα υγειες οπου εχει την λογικη να το αποφυγει!
Τελος , εκκλησιαομαι διοτις στο παρελθον υπηρξα ακροαριτερος με ολα οσα συνοδευουν αυτην την σταση ζωης! δεν υπολογιζα την ζωη οπως σημερα! ειμουν αθεος ! εως τις μερες οπου μου συναιβηκαν καποια πραματα και με εκαναν να αλλαξω γνωμη για την πιστη! μου συναιβηακν καποια πραματα κι απο τωτες αλλαξα!
ευχομι κι σε εσας να ερθει αυτη η εμπειρια κι να αλλαξετε τροπο ζωης!
27-11-2018, 17:43 #144
Νεφελη και Σισση ειστε αδικες απεναντι μου! Ειδκα εσυ Νεφελη χωρις να εχ γραψει ουτες μια αραδα λεξεις οπου να σε κατηγορουν ! χωρις να σε κρινω παρα το οτι υπερασπιζεσαι κατι που αντικοιμενικα ειναι λαθος! ειναι λαθος μια παντρεμενη γυναικα να εχει τετοιες επαφες! Εισαι εξυπνη γυναικα !γνωριζεις καλα οτι αυτο που καμει η Σισση ειναι κι ανηθικο , κι παρανομο αλλα κι αμαρτολο!
Το οτι μονο εσυ απο τις τοσες κοπελες του φορουμ την παροτρινεις να το συνεχισει φανταζομαι σε βαζει σε σκεψεις! ετσι? φανταζομαι οτι ξες πως ειναι λαθος!
Σισση , εχεις αναρωτηθει σε τι ψυχολογικη κατασταση θα βρεθει οω ανδρας σου αν το μαθει? αφου τον αγαπας ,δεν ειναι καλο να τον ξενερωσεις! κι τωρα εισαι στις αρχες ,φανταζομαι ξες οτι αυριο ισως τον απατησεις κι σαρκηκος! Αναφερεις οτι τον νιαζεσαι κι τον αγαπας! αλλα αντιφασκει αυτο με τα οσα καμεις!
Η δικη μου γνωμη ειναι οτι εφοσον στα αληθεια τον αγαπας θα πρεπει να μηλησετε σοβαρα για τον γαμο σας! θα πρεπει να του παραθεσεις τα οσα σε ενοχλουν!που ξες, μπορει να μην καταλαβαινει οτι σε ενοχλει κατις που καμει αθελα του! να του αναφερεις οτι θελεις πιο πολυ αγαπη! να του πεις οσα σε τυρανανε ! αυτο ειναι η λυση και οχι η αποφυγη τους! οχι να γυρευεις την ευχαριστηση μεσο της ατοηκανοποιησης ενω εισαι σε ζωντανη γραμμη με καποιον αλλον!
Στην τελικη αυτο που καταφερνεις ειναι να γινεις μια μοιρεα γυναικα! ,ειναι κριμας διοτις νομιζω πως δεν εισαι τετοιος ανθρωπος!
-
27-11-2018, 19:17 #145
27-11-2018, 19:19 #146
27-11-2018, 19:34 #147WhyAlwaysMe?GuestΔηλαδή εσύ μας λες να στραφούμε στη θρησκεία όλοι με λίγα.
Ακροαριστερός ε?Εμένα μου φαίνεται πως πήγες στο άλλο άκρο τώρα με αυτά που γραφεις τώρα.
Υποστηρικτής του ''Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια'' ένα πράγμα?
Άσε τις κοπέλες ήσυχες.
Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είμαστε κανέναν αιώνα πίσω για να λες τέτοια πράγματα.Εδώ άλλοι κερατώνουν τις γυναίκες τους,τις χτυπάνε,και γενικά κάνουν πράγματα πολύ χειρότερα.
Βέβαια κράζεις την sisy αδίκως για το sexting,αλλά αν της ρίξει 1-2 χαστούκια ο σύζυγος,όπως είπες σε προηγούμενο σχόλιο,όλα μέλι γάλα,έτσι?
Δεν βλέπω όμως να λες τίποτα για την απιστία,καθώς ανοίχτηκε άλλο θέμα.
27-11-2018, 19:54 #148
WhyAlwaysMe? Άραξε λίγο την πέτσα σου αδελφέ, ο καθένας μας έχει τις απόψεις του. Δεν μπορούμε να επιβάλουμε στον/στην άλλον/άλλη την άποψη μας, με ειρωνείες...
27-11-2018, 19:57 #149
Γουαι φιλε η ζωη ειναι τοσο σκληρη που ολοι κανουν μαλακιεσ παρε το χαμπαρι και μην κρινεισ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
27-11-2018, 19:59 #150WhyAlwaysMe?Guest