Results 196 to 210 of 274
Thread: sexting κόλλημα
-
29-11-2018, 15:46 #196WhyAlwaysMe?Guest
Για τον Ζόρζ.
https://www.iatropedia.gr/sex/ti-ine...ginekes/30364/
- 29-11-2018, 15:53 #197
Κατατοπιστικό και απενοχοποιητικο whyalwaysme.
29-11-2018, 15:54 #198WhyAlwaysMe?Guest
29-11-2018, 15:57 #199Nefeli28GuestΚαι ένας άντρας που δεν το έπαιξε δήθεν ηθικός.
29-11-2018, 15:58 #200
29-11-2018, 15:59 #201
Σωστααα....
29-11-2018, 16:07 #202
Γεια και από εμένα. Παρακολούθησα το παρόν θέμα και θα ήθελα να προσθέσω και την δική μου εμπειρία, από την πλευρά του, μη ενημερωμένου για την κατάσταση αυτή, συζύγου. Για να μην τα πολυλογώ, όταν αποκαλύφθηκε η ιδιωτική αυτή πλευρά της συζύγου μου και παρά τις κοινές προσπάθειες επανόρθωσης, ο γάμος μας δέχθηκε σημαντικό πλήγμα και πιθανόν, ολοκληρωτικό. Είμαστε ακόμα μαζί γιατί δεν θέλουμε να βλάψουμε περαιτέρω την οικογένειά μας, αλλά έχουμε και οι δύο πολλά προσωπικά και ψυχολογικά προβλήματα (που δεν προϋπήρχαν). Ο γάμος μας είναι πλέον λειτουργικός, όμως έχει χαθεί η πρότερη μαγεία, η αίσθηση ότι αφού υπάρχει αγάπη όλα μπορούνε να πάνε καλά.
Πραγματικά, σου εύχομαι με την καρδιά μου, καλή τύχη σε ότι και να επιλέγεις.
29-11-2018, 16:17 #203Nefeli28GuestΛυπάμαι γι αυτή την τροπή...
Όπως ειπα και πιο πριν, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Στη δική σας προφανώς λειτούργησε αρνητικά.
Σου είπε ποτέ γιατί επέλεξε να συνομιλήσει ερωτικά με κάποιον άλλο;
29-11-2018, 16:25 #204
Σε ευχαρηστω πολυ φιλε -επιτελους καποιος ανθρωπος ασχολειθηκε μαζι μου - που μου ελεισες τις οποιες αποριες ειχα για το σεξτινγ, τωρα καταλαβα.τα ξαν
Αρα λοιπον Σισση ηξερες απο την αρχη το τι ηθελες ! δεν γνωρισες καποιον καπου τυχαια σε ενα αθωο φορουμ και με το καιρο πηγε η κουβεντα σε σεξουαλικα, εσυ, εξολοκληρου απο την αρχη μπηκες σε αυτο το φορουμ με σκοπο ανταλλαγη σεξουαλικων μηνυματων και βιντεοκλησεων με οποιον νανε! Αυτο ειναι ακομα πιο κολασημο διοτις το ειχες προμελετησει, το ειχες σκεφτει και το ειχες σχεδιασει το ολον αμαρτημα!
Λυπαμαι που στο λεω Σισση αλλα θα καμεις πολυ καιρο να μεταλαβεις την θεια κοινωνια! ουτε καν αντιδωρο δεν δικαιουσε κοπελα μου! Βεβαια εξαρτατε απο τον ποιμενα σου, ο καθε ποιμενας αποφασιζει και την οποια τυμορια αξιζει στον καθε ενα! Ομως σε εχω συγουρη να λες καθε βραδυ τους χαιρετησμους της Παναγιας και αρκετες σωματηκες μετανοιες, οπου μετανοια εννοειτε η προσευχη και το σκυψημο στα γωνατα καθε φωρα που το χαιρι σταυρωνει το μετωπο! θα εχεις τυμορια και σε νηστια λογικα, αλαδοτο κι χωρις κρεας! , το κοβω για πανω απο 3 μηνες Σισση! Αλλα δεν κανει να προλογιζω εγω τις τιμοριες που θα σου βαλει ο ποιμενας σου η ο εξωμολογιτης σου! αληθεια, πως θα τα αναφερεις στον ιερεα αυτα? κακομοιρα μου σε λυπαμαι κι σε φανταζομαι που θα του τα εξηγεις.
Εσυ Νεφελη? αληθεια νομιζεις οτι εσυ δεν θα εχεις τιμωρια σαν αναφερεις το ποσο συμπαραστεκεσε σε μια αμαρτολη? εκτως κι αν τα κρηψεις κατα την δικη σου εξωμολογηση, ειδαλος και εσυ θα εχεις καθε βραδυ συγουρακι καμια 20αρια μετανοιες - τις μεγαλες,αυτες που σηκωνεσαι κι ξανα ξαπλωνεις - Φανταζομαι οτι και εσυ το εχεις κανει αυτο το πραμα ε? το σεξτρινγ.
29-11-2018, 16:29 #205
Γιωργο τρολλαρεις ε; Παραδεξου το
Εστάλη από SM-A520F στο E-Psychology.gr Mobile App
29-11-2018, 16:33 #206WhyAlwaysMe?GuestΕπειδή μάλλον δεν διάβασες το άρθρο ολόκληρο,ξαναδιάβασε εκεί που λέει για υγιή σεξουαλική ζωή!!!
Η θρησκοληψία σου σε έχει κάνει να τα βλέπεις τελείως υποκειμενικά.
Για να επικαλείσαι συνέχεια τον Θεό και τα συναφή,σημαίνει πως θες να δικαιολογηθείς για πολλές ''ατιμίες'' σου.
Μακάρι να τρόλαρε...
29-11-2018, 16:51 #207
Εισαι αδικη Νεφελη, μπορει να εχεις πλασει μια εικωνα για εμενα οπου ειναι αδικη,δεν ειμαι φαλοκρατης, απεναντιας αγαπω πολυ τις γυναικες , και τα σκυλια, απο μικρος ειχα σκυλο.
Δεν εχω την εντυπωση οτι ο ανδρας ειναι παραπανω απο την γυναικα! και οι δυο εχουμε δικαιωματα οπως και οι δυο εχουμε υποχρεωσεις! Ουδεπωτες θεωρησα υποδιηστερη του ανδρος την γυναικα!
Το αγαπημενο αυτο φυλο, η γυναικα εχει διαφορετικη σωματικη μορφολογια απο τον ανδρα , ετσι λοιπον δεν μπορουμε να τα βαζουμε -που λενε - στο ιδιο τσουβαλι! θελω να πω οτι οπως η γυναικα δεν μπορει να καταναλωνει τις ιδιες θερμιδες με τον ανδρα ετσι κι σε καποια αλλα θεματα η φυση μας επλασα διαφορετικους!ο Θεος επλασε την γυναικα ικανοτερη του ανδρος σε τομεις οπως η καθαριοτητα, η οπως το να ειναι καλητερη στην φροντιδα ενος νεογεννητου,η στην ακοη, οι γυναικες ακουνε καλητρα!
Ετσι λοιπον Ο θεος επλασε την γυναικα να ειναι ηδανικη για να κραταει ενα νοικοκιριο, να μεγαλωνει παιδια! αντιθετος ο ανδρας λογο σωματικης κι διανοιτικης ικανοτητας ειναι αυτος που θα εργαζετε κι που θα πρεπει να βγει εξω ωστε να βρει πορους να ζησει η οικογενεια!
Η φυση επλσε τον ανδρα πολυγαμικο ον ,σε αντιθεση με την γυναικα που η φυση της την θελει αλλιως - μην βλεπετε τις συγρωνες κοινωνιες οπου τα παντα εχουν γινει παραφυσην ! μονον απο εκτιμηση προς το γυναικιον φυλο δεν εγιναν ολα αυτα! απεναντιας η γυναικα αξιζει, ειναι απερετιτη κατα την γνωμη μου! αλλα δεν επρεπε να εχει για παραδηγμα δικαιωμα ψηφου! διοτις δεν εχει το χαρησμα να αξιολογει το τι ειναι το σωστο πολητικα για μια κοινωνια! ευχομαι να μην πααρεξηγηθω! αν κι νομιζω οτι αν παρατηρησετε οτι απο τωτες που η γυναικες αποκτησαν δικαιωμα ψυφου ,απο τωτες αρχησαν τα λαμογια οι πολητικοι!
29-11-2018, 17:01 #208
Αληθεια ρε παιδια! γιατι οποιος διαφωνει με τις αποψεις σας πρεπει ειτε να τρολαρει, ειτε να ειναι τρελος, ειτε να εει προβληματα η τελος να ειναι καθαρμα!
Αληθεια ,δεν μπορει απλα να ειναι διαφορετικος αποεσας,? αληθεια δεν μπορειτε να αποδεχτητε και μια αλλη αποψη για τα πραματα? Δλδη θα πρεπει να ειμαι της λογικης με την δικη σας αλλιως ειμαι καθαρμα ε?
Καθε αλλο παρα συγχρωνη ειναι αυτη η λογικη , του να συμφωνω μαζι σας! εξαλου σκεφτητε κι λιγο το οτι η διαφορετικοτητα δινει νοημα στην κουβεντα
29-11-2018, 17:13 #209
Δεν δόθηκε ξεκάθαρη εξήγηση, γιατί προφανώς θα πληγωνόμουν περισσότερο. Αρχικά, ξεκίνησε σαν παιχνίδι, στην συνέχεια όμως εθίστηκε στην έξαψη και το hype των σχέσεων μέσω facebook και messenger. Εγώ, υποθέτω ότι έφταιγε η πλήξη, ίσως κάποια μορφής κατάθλιψη και σίγουρα η συνειδητή ή ασυνείδητη ενεργοποίηση μιας διαδικασίας αποδομής δικιάς μου και του γάμου μας, γενικότερα.
29-11-2018, 17:14 #210
Με γελοιότητες κα τρολ δεν ξανασχολουμαι. Exlay θα θέλαμε πιο πολλές λεπτομέρειες.