Results 226 to 240 of 274
Thread: sexting κόλλημα
-
29-11-2018, 23:14 #226
- 29-11-2018, 23:18 #227
Γιώργο Πάνου η συζήτηση μαζί σου ήταν επικοδομιτικη και σε ευχαριστώ που με την ευκαιρία ξεθάψες μια πλευρά του Γιώργου(εμένα εννοώ)είχα πάρα πολλά χρόνια να μιλήσω για το θεό...η μάλλον καλύτερα για το δικό μου θεό....που δεν κάνει διακρίσεις στους ανθρώπους σε άσπρους μαύρους κοντούς ψηλούς αδύνατους χόνδρους χριστιανούς η μη..σε αμαρτωλούς και ενάρετους τουλάχιστον όπως το εννοούν μερικοί.
Και θα βάλει στο παράδεισο του ανθρώπους με βάση το χαρακτήρα τους και της πράξεις τους..ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ Η ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ..Η ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΝ.. αλλά με της ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ...
Σε αυτό το θεό πιστεύω και ελπίζω....τους άλλους θεούς κρατήστε τους εσείς όσοι πιστεύετε ότι θα σωθείτε με το να πιστεύετε ότι είστε χριστιανοί..-λευκοι μόνο με το να πηγενετε εκκλησία και την άλλη μέρα να κατεβάζετε Χριστό παναγιες...
Υ.γ
Γιώργο Πάνου δεν τα λέω για εσένα...απλά μου έδωσες μια ευκαιρία να απευθυνω ένα μήνυμα που ήθελα χρόνια να το πω σε όσους πιστεύουν και πορεύονται με τα παραπάνω
29-11-2018, 23:25 #228
Και κάτι τελευταίο φίλε Γιώργο...και δεν θα σας κουράσω άλλο....
Με τόσες αμαρτίες που έχω κανει
δυστυχώς έχω κλείσει θέση VIP στη κόλαση..
29-11-2018, 23:43 #229
Γιώργο, αν πάρουμε τους κανόνες και τις εντολές και όλα αυτά της μετρητής ακριβώς τότε δεν πιστεύω πως υπάρχει άνθρωπος που δεν θα πάει στην κόλαση. Προσωπικά δεν τα πιστεύω αυτά με τα καζάνια της κολάσεως κτλ Το θέμα είναι να μην βλάπτουμε τους ανθρώπους και να βοηθάμε όσο γίνεται. Είναι πιο απλά απ οτι νομίζουμε. Τι να το κάνω να τρέχω στις εκκλησίες όλη μέρα και μέσα μου να έχω κακία και φθόνο για κάθε άνθρωπο γύρω μου και ταυτόχρονα να παρουσιάζομαι σαν ήπιος, γλυκομίλητος και χαμογελαστός. Και πάρα πολλοί έτσι είναι. Συμφωνώ με το μήνυμα σου. Αλίμονο αν ο Θεός λειτουργεί σαν γραφειοκράτης και έχει κατάλογο με πόσες μετάνοιες πρέπει να κάνεις για το τάδε πράγμα κτλ
30-11-2018, 08:37 #230
Δεν ξέρω αλλά προσωπικά πιστεύω στα καζάνια δυστυχώς και στη κόλαση....
Στα υπόλοιπα που ειπες σύμφωνο το ίδιο λέμε ...
Υ.γ
Γιώργο Πάνου στο ξανά λέω δεν τα είπα όλα αυτά για εσένα απλά μου έδωσες μια πολύ καλή πάσα για να τα πω...και σε ευχαριστώ...
Εσύ ότι είπες το είπες από καλή πρόθεση να βοηθήσεις.
30-11-2018, 08:46 #231
Προσωπικα το βρισκω νοσηρο το sexting ( το μαθαμε κι αυτο ! ) και καποτε που μιλαγα για δυο μηνες με μια κοπελα στο φορουμ , αρκετα μικροτερη μου , αποφασισαμε και συναντηθηκαμε , και μαλιστα με το που μπηκε στο αυτοκινητο μου ( αφου βεβαιωθηκα οτι ειναι η κοπελα που μιλαω ! ) την περιεργαστηκα , και την φιλησα στο στομα , και ανταποκριθηκε ......ηταν μια σχεση που κρατησε 4 - 5 μηνες ......
sexting και νοσηρες μοδες της εποχης .....για τους νεους μονον .......
30-11-2018, 09:51 #232
Ας γράψω και εγώ τη γνώμη μου, μιας και έχω άδεια σήμερα.
Λοιπόν, τα ζητήματα ηθικής και φιλοσοφίας τα αντιλαμβάνεται ο κάθε άνθρωπος με βάση το δικό του τρόπο. Για το λόγο αυτό είναι κάποιες φορές τόσο δυσδιάκριτο το να εντοπίσεις την ορθή ή την εσφαλμένη άποψη, συμπεριφορά κοκ.
Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας ένα ρητό που διάβασα πριν μερικά χρόνια κάπου και πραγματικά μου έκανε εντύπωση.
Πρόσεχε τι σκέφτεσαι. Οι σκέψεις γίνονται λόγια.
Πρόσεχε τι λες. Τα λόγια γίνονται πράξεις.
Πρόσεχε τι πράττεις. Οι πράξεις γίνονται συμπεριφορά.
Πρόσεχε πως συμπεριφέρεσαι. Η συμπεριφορά γίνεται χαρακτήρας.
Πρόσεχε τον χαρακτήρα σου. Ο χαρακτήρας γίνεται πεπρωμένο.
Τι μήνυμα περνάει το παραπάνω ρητό; Ότι όλα μετράνε στην ζωή. Από το ποιο μικρό ως και το ποιο μεγάλο σφάλμα που δύναται κάποιος να διαπράξει, υπάρχει πάντα μια κοινή αφετηρία. Η σκέψη που έκανε το άτομο αυτό ώστε να διαπράξει την όποια εσφαλμένη συμπεριφορά.
Αγαπητή θεματοθέτρια,
Προφανώς και δεν απάτησες τον άντρα σου.
Όμως επέλεξες να εκφράσεις την σεξουαλικότητα σου, σε επίπεδο διαδικτυακής επικοινωνίας, με άλλον άντρα. Δεν έχω κανένα δικαίωμα να κρίνω το ηθικό σου υπόβαθρο. Άλλωστε και εγώ έχω διαπράξει τα λάθη μου, όπως και όλοι μας. Για εμένα όμως υπάρχει πρόβλημα. Και το πρόβλημα βρίσκεται στο γεγονός ότι είχες την ανάγκη να βρεις κάτι, ακόμα και σε επίπεδο φαντασίωσης, εκτός της συζυγικής σχέσης. Θεωρώ πως αυτό κάτι δείχνει.
Ξέρω ότι είναι κάτι μικρό και φαινομενικά αθώο. Αλλά πολλές φορές πολλές μικρές "παραβατικές" συμπεριφορές μετασχηματίζουν τον ίδιο τον άνθρωπο και τον οδηγούν σταδιακά σε μεγαλύτερες "παραβάσεις".
Αγαπητή φίλη,
Εύχομαι να βρεις πραγματικά ότι έχεις ανάγκη. Είτε αυτό είναι μέσα στον γάμο σου. Είτε εκτός.
30-11-2018, 11:34 #233
Αυτό λέω και εγώ από την αρχή που γράφω, σε αυτό το θέμα. Δεν είναι θέμα sexting μόνο, αλλά και το ότι γίνεται κάτι εκτός σχέσης. Ναι όπως είπες φαινομενικά φαίνεται αθώο, όμως ποιος ξέρει που μπορεί να οδηγήσει. Όλοι όμως και η Σίσυ, έμειναν στο καθ'εαυτό θέμα του sexting, κανείς όμως για τις αιτίες που οδήγησαν εκεί. Εγώ πάντως έγραψα το τι πιστεύω πάνω στις αιτίες...
30-11-2018, 11:51 #234Nefeli28GuestΟι αιτίες είναι κι αυτές ποικίλες. Καθε άνθρωπος διαφορετικός που σέρνει πίσω του τη δική του ιστορία και τα δικά του θέματα/κολλήματα/προβλήματα.
Κάποιος που καταφεύγει να κάνει sexting μπορεί να το κάνει για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Καταρχάς δεν είναι μόνο οι παντρεμένοι όπως η sissy που το κάνουν. Μπορεί να είναι ελεύθεροι η σε κάποια σχέση.
Μπορεί να γίνεται γιατί δεν τους καλύπτει ο/η σύντροφος. Μπορεί να χωλαίνει η σχέση σε πολύ συγκεκριμένα σημεία και μέσα από αυτό να βοηθιεται αυτός που το κανει. Υπάρχουν ζευγάρια που δέχονται σαν άσκηση/συμβουλή από τον ειδικο που βλέπουν να προβούν σε κάτι τέτοιο για να σώσουν τη σχέση τους. Με η χωρίς να έχει απαραίτητα γνώση ο άλλος.
Υπάρχουν ζευγάρια που το κάνουν και το γνωρίζουν και οι δυο και η σχέση τους εκτοξεύεται μέσα από αυτο.
Άλλος λόγος που μπορεί να το κάνει κάποιος είναι το ενδεχόμενο ανάγκης απελευθερωσης σεξουαλικης/ερωτικής συμπεριφοράς απέναντι στο άλλο φύλο. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι ούτε το κάνουν για τους ίδιους λόγους.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει ικανοποίηση, αίσθημα χαλάρωσης και ενίσχυση της αυτοπεποίθησης.
Το λυπηρό είναι ότι έχουμε φτάσει να δαιμονοποιούμε οτιδήποτε κάνει τον άνθρωπο να περνάει ομορφα.
Και προσοχή εδω! Πριν πέσετε να με φάτε, να συμπληρώσω ότι ο μόνος ηθικός κανόνας που θα έπρεπε να μας γίνει κτήμα, είναι ότι η ελευθερία μας σταματάει εκει που αρχιζει η ελευθερία του άλλου.
Όλα τ’αλλα είναι μαλακιες που δυσκολεύουν τις ζωές των ανθρώπων.
30-11-2018, 12:35 #235
Γεια σου Νεφέλη.
Όντως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που για διάφορους λόγους θα μπορούσαν να κάνουν sexting.
Αν ένα ζευγάρι (παντρεμένο ή μη) το κάνει (αναμεταξύ τους - όχι με τρίτους) ώστε να βελτιώσει την σχέση και την επικοινωνία, τότε ναι είναι όντως αποδεκτό.
Σε περίπτωση επίσης που ένας άνθρωπος δεν έχει δυνατότητα να συνάψει σχέση με το άλλο φύλο (για διάφορους λόγους) τότε και πάλι να το καταλάβω. Αν και σε αυτή την περίπτωση είναι προφανές ότι αυτό το άτομο έχει θέματα να επιλύσει.
Όταν όμως γίνεται μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης (πόσο μάλλον σε έναν γάμο) από ένα από τα δύο μέλη κρυφά, τότε αυτό κάτι δείχνει για την ποιότητα της σχέσης μεταξύ των συζύγων εντός του συζυγικού πλαισίου.
Σε σχέση με την αποστροφή του λόγου σου για τον ορισμό της ηθικής, οφείλω να συμφωνήσω επί της αρχής.
Όμως,
Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποιος είναι αυτός που καθορίζει τα όρια. Ποιος δηλαδή μπορεί να αποφασίσει-διακρίνει πότε μια πράξη του δεν παραβιάζει την ελευθερία του άλλου;
Θέλω να πω, ότι καλό είναι να υιοθετούμε τέτοιου είδους προσεγγίσεις ως προς την ηθική. Αλλά πρέπει να μπορούμε να κατανοήσουμε το περιεχόμενο τους σε βάθος. Όχι απλά να κάνουμε μια επιδερμική ανάγνωση.
Στην περίπτωση της θεματοθέτριας λοιπόν, ποιος μπορεί να διακρίνει τα όρια στο δικαίωμα της να ενεργεί και να εκφράζεται ελεύθερα με βάση τις επιθυμίες της και στο δικαίωμα του αντρός της να έχει μια ειλικρινή σχέση που βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη;
Τροφή για σκέψη....
30-11-2018, 15:15 #236
Λοιπόν κοιτάξτε τώρα να δείτε τι γίνεται. Αφού λοιπόν η πιθανή διάγνωση είναι πρόβλημα στη σχέση αρχίζω σοβαρά να σκέφτομαι κι εγώ χωρισμούς και άλλες παρόμοιες λύσεις.. Γιατί να παραμένω σε μια τόσο χάλια σχέση που με οδηγεί σε τέτοιες ανήθικες συμπεριφορές; Ας είμαι λοιπόν ειλικρινής κι ας τα "ξερασω" όλα στο σύζυγο κι όποιον πάρει ο χάρος.
30-11-2018, 15:30 #237
[QUOTE=giorgos35;1021565]Γιώργο Πάνου η συζήτηση μαζί σου ήταν επικοδομιτικη και σε ευχαριστώ που με την ευκαιρία ξεθάψες μια πλευρά του Γιώργου(εμένα εννοώ)είχα πάρα πολλά χρόνια να μιλήσω για το θεό...η μάλλον καλύτερα για το δικό μου θεό....που δεν κάνει διακρίσεις στους ανθρώπους σε άσπρους μαύρους κοντούς ψηλούς αδύνατους χόνδρους χριστιανούς η μη..σε αμαρτωλούς και ενάρετους τουλάχιστον όπως το εννοούν μερικοί.
Και θα βάλει στο παράδεισο του ανθρώπους με βάση το χαρακτήρα τους και της πράξεις τους..ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ Η ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ..Η ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΟΥΝ.. αλλά με της ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ...
Σε αυτό το θεό πιστεύω και ελπίζω....τους άλλους θεούς κρατήστε τους εσείς όσοι πιστεύετε ότι θα σωθείτε με το να πιστεύετε ότι είστε χριστιανοί..-λευκοι μόνο με το να πηγενετε εκκλησία και την άλλη μέρα να κατεβάζετε Χριστό παναγιες...
Υ.γ
Γιώργο Πάνου δεν τα λέω για εσένα...απλά μου έδωσες μια ευκαιρία να απευθυνω ένα μήνυμα που ήθελα χρόνια να το πω σε όσους πιστεύουν και πορεύονται με τα παραπάνω[/QUOT
Φιλεμου, οτι κι να γραψεις δε σου κακιζω,διοτις εισαι πολυ ευγενικος κι διοτις μου αρεσουν οι αντιλογοι .
Ισως παρεξηγησες κατις, ουδεπωτες ειμουν ρατσιστης! απεναντιας στα νεανικαμου χρονια ειχα δρασει σε αντιφασηστικες οργανωσεις ,απλα τωτες δεν πηστευα στον Θεο ,ειχα ιδεολογια τετοια που ησαν αντιθετη στις θρησκιες, απο τωτες ομωςμου συναιβησαν πολλα -οπως κι ενα χτυπημα στο κεφαλι μου- πολλα πραματα που μου εχουν αλλαξει την προσωπικη μου κοσμοθεωρια.
Επισης δεν υπαρχουν πολλοι αθαεοι, ο δικος μου η ο δικος σου, ενας ειναι ο Θεος κι ενας ο Ιος του κι ενα το Αγιο Πνευμα,ολα τα αλλα ειναι λαθος στην καλητερη τωνπεριπτοσεων τους δικαιολογουμε λογο αγνιας, αλλα οσοι εχουν γνωση κι παραμενουν να αποκαλουν τον Θεο αλλιως τωτες ειναι εκ του πονηρου και ειτες ειναι ερετικοι ειτε ειναι κατις αλλο κακο!
Δεν γνωριζω αν θα παω στο παραδησο η οχι, ουτες ξερω την συνταγη, απλα προσπαθω κι ακολουθω αυτα που μου λενε αυτοι που γνωριζουν, αυτους που εχουν αφιεροσει ολη την ζωη τους στον Θεο, και αυτοι μου λενε οτι η εξωμολογιση ειναι η λυτρωση των αμαρτιων, κι φονο να καμεις εαν το εξωμολογηθεις και μετανοισης τωτες γταφει παλυ λευκο. Αυτο συνηστω και στην Σισση να καμει, να βρει εναν πνευματικο και να την βοηθησει για το γαμο κι για οτι αλλο εχει τυψεις! αλλα δυστυχως ο "πονηρος" δεν την αφηνει, της βαζει ιδεες οτι ειμαι κανενας βλακας, η οτι δεν ειναι της μοδας να πηγαινεςι σε παπαδες .
30-11-2018, 16:16 #238
[QUOTE=giorgos panou;1021652]Όχι όχι δεν σε είπα ρατσιστή..γι'αυτό είπα ότι αυτά που λέω δεν τα λέω για εσένα...τα λέω γιαυτους που έχουν φέρει τη θρησκεία και το θεό στα μέτρα τους όπως τους βολεύει και πίστεψέ με δεν είναι καθόλου λιγοι..
Φυσικά είναι και ένας ο Θεός αλλά όπως προ είπα ο καθένας μας τον έχει φέρει στα μέτρα του...και πρώτα πρώτα οι Παπάδες...
Έχω ακούσει από πολλούς παπάδες ιερείς ότι όποιος δεν είναι χριστιανός δεν θα μπει στο παράδεισο..
Και απαντάω εγώ..εάν ένας άνθρωπος είναι αλλοθρησκος... ινδουιστής η μουσουλμάνος η οτιδήποτε άλλο και βοήθεια συνανθρώπους του..δεν έχει ζήλια κακιά..δεν μισει...δεν απατάει τη γυναίκα του..απλά δεν είναι χριστιανός αυτός δεν θα πάει στο παράδεισο απαντήσει αφού δεν είναι χριστιανός όχι δεν θα πάει.
Εγώ...άρα ο θεός είναι ρατσιστής???αυτό μου λέτε??
Ιερέας και υποτιθέμενοι πιστοί...
Όχι δεν είναι ρατσιστής...
Ε πώς δεν είναι ρατσιστής αν σας λέω ότι ο Χ άνθρωπος κάνει εργα βοηθάει δεν μισει..έχει καλές προθέσεις για τους συνανθρωπους του.και με λέτε ότι δεν θα σωθεί άρα τον κατατάσσεται ρατσιστή αυτό στα αυτό σημενεί..
Δεν το παραδεχοντουσαν....
Απλώς σου μεταφέρω ένα διάλογο με δήθεν χριστιανούς πιστούς που πήρανε κάποια λόγια του Χριστού και το παρερμηνευσε όπως θέλανε η όπως τους βολεύει..δεν μιλάω για εσένα Γιώργο...
30-11-2018, 17:11 #239
Το παράδοξο του θέματος αυτού. Οι μισές απαντήσεις αφορούν το sexting κι οι άλλες μισές θρησκεία.. Γιατί άραγε;
30-11-2018, 17:18 #240
[QUOTE=giorgos35;1021657] Δυστυχως στο ονομα του χριστιανησμου εχουν γινει πολλα λαθη κι εγκληματα ακομα! Δεν ξερω ποιοι θα πανε στο παραδησο αλλα συγουρα δεν θα πανε οι παππαδεςπου εχωντας την γνωση παρερμηνευουν ταλογια, η εκμεταλευοντε τη πιστη για ιδιον οφελος.
Το παραδηγμα που φερνεις με εναν ανθρωπο που ειναι καλος αλλα δεν ειναι χριστιανος ,μπορει να υπαρξη ακομα κι για αθεο! .Η απαντηση που ειχα παρει εγω ηταν οτι εννοειτε κι θα πανε στον παραδησο.
Εξαλου το τι πηστευει ο κθε ενας ειναι προσωπικο του θεμα ,δεν εχει καποιοαντικτυπο στους γυρο του. Σε αντιθεση με το τι πρατει στην καθημερινοτητα του ο καθε ενας που εχει δραση στους γυρο του!
Παντος η Σισση αν δεν μετανοιση δεν νομιζω να δει τους κυπους του παραδησου¨)