sexting κόλλημα - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 19 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 274
    Nefeli28
    Guest
    Συμφωνώ απόλυτα!
    Χημεία και διαίσθηση ισχύουν παντού!

Senior Member
    Όλα αποκαλύπτονται τελικά όταν μιλήσεις αρκετά.. Με σπάνιες εξαιρέσεις πιστεύω. Αφού η φίλη μου αποδείχτηκε χειροπιαστή και αληθινή όλα μπορούν να συμβούν..

Senior Member
    Έχεις τόσο μεγάλη δυσκολία positive να απομονώσεις το σεξ από αλλα πράγματα; Νόμιζα πως είναι ίδιον των ανδρών αυτό. Ανατρέπουμε τον κανόνα απόψε. Δυο γυναίκες υπερθεματίζουν για το sexting κι ένας άντρας το λιντσάρει.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by sisy View Post
    Ερώτηση.. Έχει τύχει σε κάποιον να μιλάει ερωτικά με το ίδιο πρόσωπο για πολύ καιρό? Εδώ και λίγους μήνες μου συμβαίνει κάτι τέτοιο για πρώτη φορά με κάποιον νεότερο μου που γνώρισα σε ένα φόρουμ. Πίστευα ότι θα έληγε σύντομα αλλά εξακολουθεί να συμβαίνει...
    Καλησπέρα.
    Όπως πολύ σωστά είπε και η Νεφέλη,είναι αρκετοί που θα το κάνουν αυτό.
    Οπότε μην το σκέφτεσαι αρνητικά.Δεν είμαστε στο Μεσαίωνα να το κατακρίνουμε.

Senior Member
    Έχεις τόσο μεγάλη δυσκολία positive να απομονώσεις το σεξ από αλλα πράγματα; Νόμιζα πως είναι ίδιον των ανδρών αυτό. Ανατρέπουμε τον κανόνα απόψε. Δυο γυναίκες υπερθεματίζουν για το sexting κι ένας άντρας το λιντσάρει.
    Δεν είναι απίθανο. Όπως προείπα, δεν πρέπει να γενικεύεις. Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του κρίση και αντίληψη. Επειδή είμαι άντρας και τυχαίνει να είμαι και Ταύρος δε σημαίνει ότι μπαίνω σε κάποιο καλούπι.

Απλά εγώ τα προστυχόλογα, τα προκαταρτικά, τα φιλιά, το σεξ τα έχω σε ένα πακέτο στο μυαλό μου. Όπως το ψωμί έχει συστατικά το αλεύρι, το νερό, τη μαγιά, το αλάτι, το λαδάκι και το σουσαμάκι του από πάνω και είναι κάτι ενιαίο, έτσι και το πακέτο αυτό το έχω σαν κάτι ενιαίο. Απλά εσύ θεωρείς ότι μπορούν τα προστυχόλογα να ειπωθούν από άλλα χείλη και τα φιλιά να δοθούν από άλλα και εσύ να φτάσεις με συνδυασμό στην κορύφωση. Είναι μια ενδιαφέρουσα άποψη.
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member
    Το ζώδιο εξηγεί το συντηρητισμό απόλυτα. Συνδυάζεις το σεξτινγκ με τη σχέση με τον άντρα μου. Ξέρεις..σε διαφορετική φάση γίνεται το ένα από το άλλο. Το ότι απογειώθηκε η ερωτική μου ζωή δε σημαίνει πως όταν είμαι με τον άντρα μου σκέφτομαι το σεξτιγκ.

Senior Member
    Το ζώδιο εξηγεί το συντηρητισμό απόλυτα. Συνδυάζεις το σεξτινγκ με τη σχέση με τον άντρα μου. Ξέρεις..σε διαφορετική φάση γίνεται το ένα από το άλλο. Το ότι απογειώθηκε η ερωτική μου ζωή δε σημαίνει πως όταν είμαι με τον άντρα μου σκέφτομαι το σεξτιγκ.
    Έγινα συντηρητικός επειδή γεννήθηκα μια ηλιόλουστη μέρα του Απρίλη ή επειδή η οικογένειά μου, η κλειστή κοινωνία που μεγάλωσα είχαν κοινωνικές νόρμες ήταν αρκετά πουριτανικές και συντηρητικές;

Τα ζώδια τρελαίνουν κόσμο. Όπως το άλλο το ωραίο: Οι γυναίκες σκορπιοί είναι ειλικρινείς... Χαχαχα! Διπροσωπία φουλ και ψέμα αβέρτα.

Senior Member
    Καλά μην κολλάς μ αυτό. Συμβαίνει να συμπίπτει με τη γενικότερη αντίληψη ότι οι Ταύροι είναι λίγο έως πολύ συντηρητικοί. Τώρα εάν συμβαίνει να είχες και τις κοινωνικές καταβολές..ε? ήρθε κι εδεσε

Senior Member
    Καλά μην κολλάς μ αυτό. Συμβαίνει να συμπίπτει με τη γενικότερη αντίληψη ότι οι Ταύροι είναι λίγο έως πολύ συντηρητικοί. Τώρα εάν συμβαίνει να είχες και τις κοινωνικές καταβολές..ε? ήρθε κι εδεσε
    ΟΚ. Πάω εγώ τώρα. Καλό βράδυ να έχεις και χάρηκα πολύ για τη συζήτηση. Ήταν λιγάκι πρωτόγνωρη για μένα η φάση που περνάς και γι' αυτό ήμουν κάπως... Κατακουζηνός (αυτό το επώνυμο συμπυκνώνει πολλά πράγματα σε ένα).

Γεια χαρά! Καλά να περνάς.

Nefeli28
    Guest
    Δύσκολα πράγματα για ορισμένους..

Senior Member
    Γειά σου positive σεβαστές οι απόψεις όλων..

Senior Member
    Δύσκολα δε λες τίποτα νεφέλη.. Με το χρυσό κουρέλι κάποια σχέση;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Sisy,να κανεις αυτό που εσυ νιώθεις σωστό!

Senior Member
    Η καλύτερη συμβουλή whyAlwaysme.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Η καλύτερη συμβουλή whyAlwaysme.
    Μα το εννοώ! :-)
    Δεν νομίζω να είσαι το μόνο ατομο που εχει κάνει sexting,οπότε μην νιώθεις ασχημα.

Page 5 of 19 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast