sexting κόλλημα - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 19 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 274
    Senior Member
    Τι εννοείς εντάξει..; δεν καταλαβαίνω

Banned
    Quote Originally Posted by sisy View Post
    Τι εννοείς εντάξει..; δεν καταλαβαίνω
    εαν θες γινε πιο συγκεκριμενη ,διοτις δεν καταλαβα.

Nefeli28
    Guest
    Πραγματικά Giorgospanou έκανα φιλότιμη προσπάθεια να σε καταλάβω,αλλά αυτά που λες δεν διαβάζονται εύκολα.
    Ένας αχταρμάς από πράγματα και μια ψευτοηθικολογια.
    Δεν είσαι αρμόδιος να κρίνεις τις πράξεις κανενός. Ειδικά ο καλος χριστιανός που προφανώς είσαι, θα έπρεπε να ντρέπεται τώρα για το ολίσθημα να κρίνεις τον πλησίον σου.
    Επίσης, δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις το σπίτι κανενός και δεν ξέρεις το κάθε ζευγάρι τι κάνει και πως είναι μεταξύ τους. Μην προσπαθείς να αγιοποιήσεις τους καημένους τους άντρες τέτοιων γυναικών γιατί ενδέχεται κάποιοι να είναι και χειρότεροι.
    Να σημειώσω επίσης ότι από τα λεγόμενα σου βγάλαμε και το πολύ χριστιανικό συμπέρασμα ότι η γυναίκα χρειάζεται να εξομολογηθεί για τις αμαρτίες της και ο άντρας μετά να της ρίξει και δυο χαστούκια να συνέλθει.
    Κανονικά δεν θα έπρεπε καν να σου απαντάει κάποιος. Είναι μεγάλος ο πειρασμός όμως για εμάς τους υπόλοιπους αμαρτωλούς...

Senior Member
    Ρώτησες αν ο αν ο άντρας μου. Σε ρωτάω τι εννοείς όταν λες εντάξει. Αν με δερνει;

Senior Member
    Πηγεσ να μασ δουλεψεισ εσυ με το σεξτιγκ και σε δουλευει ο αλλοσ κι εγω κι αυτοσ αυτη τη δουλεια κανουμε εδω κι οι αλλεσ που απανταν σοβαρα μαθαινουν τα παντα αυτεσ αγαπαμε σορρυ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Πραγματικά Giorgospanou έκανα φιλότιμη προσπάθεια να σε καταλάβω,αλλά αυτά που λες δεν διαβάζονται εύκολα.
    Ένας αχταρμάς από πράγματα και μια ψευτοηθικολογια.
    Δεν είσαι αρμόδιος να κρίνεις τις πράξεις κανενός. Ειδικά ο καλος χριστιανός που προφανώς είσαι, θα έπρεπε να ντρέπεται τώρα για το ολίσθημα να κρίνεις τον πλησίον σου.
    Επίσης, δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις το σπίτι κανενός και δεν ξέρεις το κάθε ζευγάρι τι κάνει και πως είναι μεταξύ τους. Μην προσπαθείς να αγιοποιήσεις τους καημένους τους άντρες τέτοιων γυναικών γιατί ενδέχεται κάποιοι να είναι και χειρότεροι.
    Να σημειώσω επίσης ότι από τα λεγόμενα σου βγάλαμε και το πολύ χριστιανικό συμπέρασμα ότι η γυναίκα χρειάζεται να εξομολογηθεί για τις αμαρτίες της και ο άντρας μετά να της ρίξει και δυο χαστούκια να συνέλθει.
    Κανονικά δεν θα έπρεπε καν να σου απαντάει κάποιος. Είναι μεγάλος ο πειρασμός όμως για εμάς τους υπόλοιπους αμαρτωλούς...
    Δλδη το πορισμα ειναι οτι θα πρεπει εγω να απολογηθω για την αποψη μου που καταθετω? εχεις γνωση του τι ειναι ενα φορουμ?
    Για να σας βοηθησω, στα φορουμ καποιος ειναι ο θεματοθετης - συγκεκριμενα σε αυτο ειναι η Σισση - στην συνεχεια μπορουν ελευθερα και χωρις να βρηζουν , τα μελοι του φορουμ να γραφουν την αποψη τους για το οποιο θεμα! ετσι κι εδω η Σισση εγραψε κατις οπου θα πρεπει να ξερει οτι αφου το αναφερει δεν θα ειναι ολοι οσοι γρφουν απο κατω υπερ της! θα πρεπει να γνωριζει οτι δεν θα της πουνε ολοι μπραβω! θα υπαρχουν και καποιοι που ισως το βρουν λαθος! και νομιζω οτι το πιο λογικο ειναι να το βρουν λαθος το οτι τσαλαμπουρδιζει παντρεμενη γυναικα με καποιον ξενο! ειναι κι ανηθικο! ειναι κι παρανομο! ειναι κι αμαρτολο!
    Οσο για το αν ειμαι καλος χριστιανος θα το δεις απο τον τροπο που της γραφω, απο το ποσες φωρες την δικαιολογω.
    Τελος, δεν μπορω να ξερω το τι γινετε στο σπιτι της ,εχω το δικαιωμα να καταθετω την αποψη μου αφου Ο ΘΕΜΑΤΟΘΕΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΙΘΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΤΙΚΕΣ!! ,συμπαιρενω ομως απο τα λεγομενα της Σισσης οτι ειναι ενας σωστος συζηγος που οπως ολοι μας κι αυτος θα εχει καμει λαθη! αλλα δεν του αξιζει τετοιο πραμα! και ναι! ειναι το θυμα στην ολη ιστορια! ειναι ο πιο αδικημενος απο τους τρεις!

Nefeli28
    Guest
    Επέτρεψε μου να γνωρίζω αρκετά καλά τι είναι το φόρουμ και πως λειτουργεί.
    Δεν έβρισα κανέναν καλε μου και εάν γνώριζες την παρουσία μου εδώ θα το ήξερες ήδη ότι δεν είμαι από αυτούς που ψοφάνε για κόντρα.
    Σαφώς και είπες την άποψη σου αλλά και η εκφορά της άποψης έχει όρια όπως θα ξέρεις.
    Πιο πολύ σε κήρυγμα φέρνει ο λόγος σου παρά σε συμβουλή προς την θεματοθετρια.
    Από την άλλη ευτυχώς που έχουμε και τον αντίλογο γιατί είχε αρχίσει να γίνεται βαρετό πια το θέμα με το sexting.

Senior Member
    Αν δεν ηταν θυμα δε θα τον παντρευοταν ολοι οι φιλοι μου φλωρεψαν τουσ κανουν κρεμεσ και μετα τουσ παρατανε ξυπνησαν οι γυναικεσ σισσυ ακουσε με για να καταλαβεισ τι κανεισ ο αλλοσ εχει ενα εαυτο γαματο σουπερ ουαου τον γουσταρεισ κλπ αυτοσ ο εαυτοσ βασιζεται στα λεφτα του στην οικογενεια του και τουσ φιλουσ του οταν ανοιγεισ σπιτι εχει εσενα τα λεφτα του και τισ υποχρεωσεισ αυτο ειναι ενα σημειο που θελει να το φιλοσοφησει για να μπορεσει να ισσοροπησει παλι κι αμα κανει παιδι το ιδιο γινεται

Senior Member
    Με αλλον σχετιζεσαι αλλον παντρευεσαι αλλον κανεισ παιδι ο ιδιοσ ειναι αλλα οσο περναει ο καιροσ κιοτευει λιγοψυχαει γτ ειναι αγωνασ κι ο ελευθεροσ που βρηκεσ τα ιδια σκατα ειναι

Senior Member
    Μία χαρά μάγκας είναι ο άντρας μου.. Δεν κιότεψε. Ε δε θα ανατρέψουμε και τα πάντα πια επειδή συνέβη ένα τέτοιο γεγονός μετά από αιώνες γάμου; κλείστε πρώτα καμιά δύο δεκαετίες γάμου και μετά τα λέμε.

Nefeli28
    Guest
    Χαχαχαχαχ!! Συμφωνώ και επαυξάνω!
    Αιώνες γάμου...μάλλον δεν γνωρίζουν από το άθλημα. Έξω απ’το χορό...

Nefeli28
    Guest
    Εδώ η άλλη στο άλλο θέμα απιστησε με real ατομο στα 5χρονια γάμου. Τη sisy όμως πέσατε να φάτε.
    Ψευτοηθικη του βρακιου....

Senior Member
    Ακριβώς nefeli..

Nefeli28
    Guest
    Επίσης, όπως κατάλαβες αγαπητή sisy, είμαστε οι μόνες γυναικες εδώ που υπερθεματίζουν το sexting.
    Αύριο νωρίς το πρωί στην Εκκλησία του Δήμου για εξοστρακισμό!!

Senior Member
    Τι προτιμάς εκκλησία του Δήμου η ορθόδοξη εκκλησία; εξοστρακισμό η εξομολογηση;

Page 8 of 19 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast