sexting κόλλημα - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 19 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 274
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Δλδη το πορισμα ειναι οτι θα πρεπει εγω να απολογηθω για την αποψη μου που καταθετω? εχεις γνωση του τι ειναι ενα φορουμ?
    Για να σας βοηθησω, στα φορουμ καποιος ειναι ο θεματοθετης - συγκεκριμενα σε αυτο ειναι η Σισση - στην συνεχεια μπορουν ελευθερα και χωρις να βρηζουν , τα μελοι του φορουμ να γραφουν την αποψη τους για το οποιο θεμα! ετσι κι εδω η Σισση εγραψε κατις οπου θα πρεπει να ξερει οτι αφου το αναφερει δεν θα ειναι ολοι οσοι γρφουν απο κατω υπερ της! θα πρεπει να γνωριζει οτι δεν θα της πουνε ολοι μπραβω! θα υπαρχουν και καποιοι που ισως το βρουν λαθος! και νομιζω οτι το πιο λογικο ειναι να το βρουν λαθος το οτι τσαλαμπουρδιζει παντρεμενη γυναικα με καποιον ξενο! ειναι κι ανηθικο! ειναι κι παρανομο! ειναι κι αμαρτολο!
    Οσο για το αν ειμαι καλος χριστιανος θα το δεις απο τον τροπο που της γραφω, απο το ποσες φωρες την δικαιολογω.
    Τελος, δεν μπορω να ξερω το τι γινετε στο σπιτι της ,εχω το δικαιωμα να καταθετω την αποψη μου αφου Ο ΘΕΜΑΤΟΘΕΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΙΘΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΤΙΚΕΣ!! ,συμπαιρενω ομως απο τα λεγομενα της Σισσης οτι ειναι ενας σωστος συζηγος που οπως ολοι μας κι αυτος θα εχει καμει λαθη! αλλα δεν του αξιζει τετοιο πραμα! και ναι! ειναι το θυμα στην ολη ιστορια! ειναι ο πιο αδικημενος απο τους τρεις!
    Είσαι της εκκλησίας μήπως?

Senior Member
    Για ποιον είναι η ερώτηση?

Senior Member
    Του κατηχητικού είναι..οχι της εκκλησίας

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by sisy View Post
    Για ποιον είναι η ερώτηση?
    Για τον Ζόρζ.

Nefeli28
    Guest
    Και πιο ειδικά, του ταλιμπανιστικου κατηχητικού...

Banned
    Quote Originally Posted by sisy View Post
    Καμιά σχέση. Παντρεμένη είμαι..κι αυτό που συμβαίνει είναι καθαρά σεξουαλικό. Ξεκάθαρα πράγματα. Απλώς κράτησε πολύ και προβληματίζομαι.
    αυτο λυνει την απορια σου
    https://www.youtube.com/watch?v=jGfflbxggb8

Banned
    αυτο που γινεται ΚΥΡΙΟΣ του μυαλου μας ειναι αυτο που αποθουμε στο υποσινειδητο και αυτο που δε θελουμε να κατανοησουμε εσυ πχ αποθησες το σεξ απο το μυαλο σου και τελικα σε κυριευσε

Banned
    Σισση, για πες μας, αφου ο ανδρας σου ειναι 《μαγκας 》οπως λες, τι σε κανει να ψαχνεις σε αλλους ανδρες την ηδωνη?
    Δεν ειμαι παντρεμενος κι δεν ξερω οπως λες,ομως γνωριζω αρκετα ζευγαρια οπου ειναι χρονια παντρεμενα κι ειναι μια χαρα.
    Δεν γινετε να μας παρουσιαζεις κι τα δυο,εκτως αν μετανιωσες ,αν νιωθεις ασχημα να σου λενε αληθειες,αν σηχενεσαι τη κριτικη! κι λατρευεις τη μυθοπλασια,αν σου αρεσει να σου λενε ψευτικες κολακιες ! Κατι που μαλον ισχυει κι στη φαση του τυπου που ανταλασετε κολασημα μηνυματα.
    Αληθεια, νιωθεις οτι καμεις κατι λογικο? νιωθεις οτι δεν υπαρχει προβλημα

Banned
    σωστα τα λες τεκνον μου απλα καποιες φορες οι ανθρωποι ειναι αντιφατικοι αλλο αγαπουν αλλο ερωτευονται

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Συμφωνώ απόλυτα.
    Γιατί να έχει τύψεις;
    Το διαδικτυακό σεξ δεν το θεωρώ πρωσωπικα απιστία εφόσον....κανένα απτά δύο άτομα δεν προβάλουν κάποιο σημείο του σώματος τους...εφόσον δεν κανονιστη κάποιο ραντεβού τετ α τετ ...εφόσον λοιπόν περιορίστη μόνο στη συζήτηση δεν το θεωρώ απιστία..πιο πολύ μου κάνει κάτι σαν αυνανισμό....
    Νεφέλη να σε ρωτήσω κάτι και θα ήθελα την ηλικρινης απάντηση σου....με το χέρι στη καρδιά....εγώ πήρα θέση και είπα ειλικρινά τη γνώμη μου...
    Αν ήταν το αντίθετο δηλαδή...εαν ο άνδρας της σισυς άνοιγε το θέμα και μας έλεγε ότι κάνει σεξτιν η όπως λέγεται...θα επερνες την ίδια θέση???

Εχω κανει κι εγω σεξτινγκ...άπειρο...χαχα εχω λιγα χρονια που το σταματησα. Μου εκανε καλο και περασα ωραια. Καποια στιγμη ομως αρχισε να καταναλωνει πολύ απ τον χρονο μου γιαυτο και το σταματησα.

Εστάλη από SM-A520F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Βρε Giorgospanou ξέρεις δηλ τι κάνουν τα γνωστά σου ζευγάρια στην ερωτική τους ζωή; πόσες φορές μείναμε κάγκελο μαθαίνοντας για γνωστούς που δε φανταζόμασταν ότι θα απιστήσουν. Στο κεφάλι μας είναι όλα. Καμιά φορά θέλει λίγο αέρα το μυαλό μας. Είναι ο πιο ήπιος και ανώδυνος τρόπος να συμβεί κάτι τέτοιο.. Το sexting

Nefeli28
    Guest
    Δεν ξέρω τι στάση θα έπαιρνα giorgos35 αν έγραφε κάτι τέτοιο ο άντρας της, γιατί η κάθε συνθήκη είναι διαφορετική. Εξαρτάται τι θα έλεγε και πως θα μας το μετεφερε εκείνος. Ο καθένας είναι ξεχωριστός. Νομίζω ότι η sisy αναφέρθηκε σε μια καλή σχέση με τον άντρα της. Προφανώς το sexting στην περίπτωση της, τους βοηθάει σαν ζευγάρι. Αν λοιπόν ο άντρας της έγραφε κάτι τέτοιο, θα το καταλάβαινα και θα έλεγα ακριβώς τα ίδια.
    Η «ένσταση» μου δεν είναι εκείνη η ο άντρας της η το sexting, αλλά ο ψευτοηθικος Ελληναρας που το παίζει καθ’ολα άμεμπτος και στην ουσία είναι χειρότερος από αυτούς που κατακρίνει.

Senior Member
    Παιδιά το sexting δεν θεωρείται απιστία, απιστία θα ήταν αν υπήρχε και σεξ. Εδώ μιλάμε για αυτοπεποίθηση, για παιχνίδια μυαλού. Το να σε ωθήσει να κάνεις όμως sexting με κάποιον, μπορεί να ευθύνεται και το ότι δεν είναι κάποιος χορτασμένος σεξουαλικά. Δεν υπάρχει αρκετό σεξ στην σχέση και προσφεύγει τότε στα παιχνίδια μυαλού. Μπορούμε να το δούμε και έτσι, αλλά δεν είναι απιστία όμως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Δεν ξέρω τι στάση θα έπαιρνα giorgos35 αν έγραφε κάτι τέτοιο ο άντρας της, γιατί η κάθε συνθήκη είναι διαφορετική. Εξαρτάται τι θα έλεγε και πως θα μας το μετεφερε εκείνος. Ο καθένας είναι ξεχωριστός. Νομίζω ότι η sisy αναφέρθηκε σε μια καλή σχέση με τον άντρα της. Προφανώς το sexting στην περίπτωση της, τους βοηθάει σαν ζευγάρι. Αν λοιπόν ο άντρας της έγραφε κάτι τέτοιο, θα το καταλάβαινα και θα έλεγα ακριβώς τα ίδια.
    Η «ένσταση» μου δεν είναι εκείνη η ο άντρας της η το sexting, αλλά ο ψευτοηθικος Ελληναρας που το παίζει καθ’ολα άμεμπτος και στην ουσία είναι χειρότερος από αυτούς που κατακρίνει.
    Το σεξτιν σίγουρα βοηθάει στην έξαψη και στην κορύφωση..έχω κάνει και εγώ σεξτιν όταν ειμουν ακόμα 19 χρόνων και λίγο πιο μετά....και μόνο σε θεωριτικο επίπεδο με γραπτό λόγο..(δεν ξέρω πως αλλιώς γίνετε)
    Ούτε και εγώ δεν στέκομε στο ηθικό του ζητήματος αφού έχω πει ότι δεν το θεωρώ απιστία ΕΦΟΣΟΝ ΠΕΡΙΟΡΊΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ..απλά ήθελα να ακούσω την ειλικρινή γνώμη σου στην αντίθετη περίπτωση...και κάτι ακόμα που με( προβλημάτισε) όσο αφορά τη θεματοθετρια και αυτή τη στιγμή απευθυνόμενος σε εκείνη..όσο μένει σε γραπτό λόγο έχει καλώς..γιατί είναι μόνο ένας τρόπος φαντασιώσεις που ούτε σι άλλος ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να φαντασιονεται ερωτικά παντρεμένος και μη....αλλά να προσέξει ο γραπτός λόγος να μην γίνει τετ α τετ ραντεβού..η ανοίξουν κάποιο παράθυρο να βλέπουν ο ένας τον άλλον σε όποια κατάσταση...γιατί τοτες δεν θα μιλάμε για μια απλή φαντασίωση αλλά για κάτι παραπάνω..

Page 9 of 19 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast