Results 181 to 195 of 274
Thread: sexting κόλλημα
-
29-11-2018, 00:17 #181Nefeli28Guest
Σε αυτό θα συμφωνήσω και με το παραπάνω sisy.
«Κανεις δε δικαιούται να ζει τη ζωή του μέσα στην ενοχή»
Μεγάλη κουβέντα...
- 29-11-2018, 01:19 #182
Συγγνώμη βρε παιδιά που παρεμβαίνω έτσι από το πουθενά αλλά έχω μείνει λίγο κάγκελο με τις απαντήσεις στο θέμα!
Ίσως έχω χάσει κάτι γιατί γράψατε και πολλές σελίδες και δεν διάβασα προσεκτικά, αλλά θεματοθέτρια ο άντρας σου είναι ενήμερος για οτι συμβαίνει; Αν είναι ενήμερος και είναι σε φάση : αχ ναι αγάπη μου εκτονώσου λίγο εκεί να φτιάξουμε τον γάμο μας" παω πάσο, αλλά όταν κάτι τέτοιο γίνεται πίσω από την πλάτη του άλλου, πώς είναι δυνατόν να είστε τόσο άνετοι και να λέτε οτι δεν το θεωρείτε απιστία ή λόγο για να νιώθει τύψεις κάποιος;;; Κάνεις κάτι πίσω από την πλάτη του! Ίσως έχει χρειαστεί να πεις ψέματα κιόλας ή ίσως το κάνεις στο μέλλον, κρύβεις/ σβύνεις μνμτ.... όλα αυτά για μένα, ναι είναι απιστία και προδοσία άσχετα αν δεν υπάρχεισωματική επαφή και μένει μόνο στο φαντασιακό.
Επίσης όσοι πιστεύετε πως δεν είναι απιστία έχω πραγματικά την εξής ερώτηση : αν το έκανε σε εσάς αυτό ο / η συντροφός σας και τον/την τσακώνατε στα πράσα τι ακριβώς θα νιώθατε;
Δεν είναι ερώτηση για να σας την πω, είναι ειλικρινής απορία.
Για μένα μπαίνει θέμα απάτης στο συγκεκριμένο, απάτη θα το θεωρούσα κι αν μου το έκανε ο σύντροφος μου και θα γινόμουν έξαλλη.
29-11-2018, 01:30 #183
Δεν το θεωρώ εγώ προσωπικά απιστία, όμως όπως είπε και ο Γιώργος, μπορεί να οδηγήσει στην απιστία. Καθημερινά, ζευγάρια μιλάνε με διάφορους στο fb και αλλού, ξέρεις ακριβώς τι λένε; Μπορεί να κάνουν και sexting. Το να βγεις όμως μετά ραντεβού, οκ αυτό είναι ξεκάθαρα απιστία, γιατί εννοείται ότι θα επακολουθήσει και το σεξ.
Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε κάνει sexting, οκ εγώ όπως είπα δεν ήμουν σε σχέση και έβγαινα και ραντεβού με τις κοπέλες. Το να είσαι σε σχέση όμως και να κάνει sexting, είτε ο άντρας, είτε η γυναίκα, μάλλον κάτι λείπει από την σχέση. Αυτό είχα γράψει και σε ένα μήνυμά μου εδώ. Μάλλον λείπει η "φλόγα" στην σχέση. Απλά είναι εύκολο να πέσεις στην παγίδα του ραντεβού και να πέσεις σε απιστία. Μετά είναι δικό σου θέμα, αν θα το κρύψεις από την σχέση σου και θα προχωρήσεις ή αν θα χωρίσεις.
Οι περισσότεροι φαντάζομαι ότι τα κρύβουν από την σχέση τους. Ελισάβετ, δύσκολα θα μάθεις αν κάνει sexting ο σύντροφός σου, όπως και ο άντρας για την γυναίκα. Υπάρχουν τόσες πολλές εφαρμογές που μπορείς να κατεβάσεις, που πιθανότατα να μην το πάρεις χαμπάρι.
29-11-2018, 06:56 #184
Αν ελισαβετ....αν θεωρείς το sexting απιστία τοτες θα πρέπει να θεωρησεις και τον αυνανισμό απιστία...γιατί μην μου πεις ότι όσο καιρό είσαι με τον σύντροφό σου αυτός δεν έχει αυνανιστει???σίγουρα έχει αυνανιστει..
Γιατί και εκεί ακριβώς το ίδιο δεν είναι?....
Με τη φαντασία του ο καθένας κάνει ότι θέλει που δεν είναι κατακριτέο από κανέναν...π.χ μπορεί να φανταστώ με ότι κάνω σεξ με μια διάσημη κοπέλα ....
Αφού ότι γίνεται περιορίζεται και μένει στη φαντασία...
Και δεν νομίζω ότι κάποιος από μας μπορεί να πει στο σύντροφό του να μην αυνανίζεται....το πρόβλημα θα είναι αν η φαντασία γίνει πράξη....η αν κάνουν cyber sex που εκεί ο ένας βλέπει γυμνό τον άλλον...(έτσι νομίζω ότι γίνεται)εκεί θα είμασταν κάθετοι.....
Εδώ δεν έχουμε παρά ένα γραπτό διάλογο...Κλάιν Μάιν..
Είναι ακριβώς όπως ένας αυνανισμός....και άνθρωπος που θα χωρίσει το σύντροφό του επειδή αυνανίζεται για μένα είναι τουλάχιστον χαζός..
29-11-2018, 07:52 #185Nefeli28GuestΕλισαβετ μου,
όχι δεν το θεωρώ απιστία. Το να ανταλλάσσω μνμ με κάποιον άγνωστο που δεν θα γνωρίσω ποτέ από κοντα και να λέμε 5 μλκς για τον οποιοδήποτε λόγο κι αν το κάνω (το έχω ανάγκη για να τονωθω, έχω ελλείψεις στη σχέση με τον σύντροφο μου, με βοηθάει στο να απελευθερωθω σε κάποια θέματα κλπ), δεν θεωρώ ότι είναι απάτη.
Εάν το έκανε ο συντροφος μου και το μάθαινα, η πρώτη μου σκέψη θα ήταν ότι κάτι δεν παίρνει από τη σχέση μας και το αναζητάει εκει. Θα το συζητουσα μαζί του και ανάλογα το τι θα μου έλεγε, θα έδειχνα κατανόηση.
Εξαρτάται από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, τι ξέρεις γι αυτόν, πως ειστε μαζί κλπ.
Δεν θα ερχόταν πάντως η συντέλεια του κόσμου επειδή θα είχε μιλήσει με μια άγνωστη με μνμ σε μια εικονική πραγματικότητα, γιατί αυτό είναι, μην τρελαθούμε. Αυτό που θα με πειραζε φυσικά θα ήταν να την συναντούσε και να γίνονταν πράξη αυτά που έγραφαν μεταξύ τους. Αυτό ναι, είναι απιστία.
Τώρα αν σκέφτηκα κάποιον ερωτικά η αντάλλαξα μαζί του κάποια ερωτικά μνμ, όχι δεν το θεωρώ απιστία είτε το έκανα είτε μου το εκαναν.
Και κάτι τελευταίο: ειλικρινής 100% δεν νομίζω ότι είναι κανένας στη σχέση του. Όποιος το λέει αυτό λέει ψέματα.
Όλοι κάτι έχουμε να κρύψουμε, κάτι που δεν θα πούμε, κάτι που έχουμε κάνει/σκεφτεί.
Και όσο πιο πολλά χρόνια είσαι με κάποιον, τόσο αυτό συμβαίνει και θεωρώ ότι είναι λογικό και ανθρώπινο.
Είναι άλλο να είμαι με κάποιον 1 χρόνο και άλλο να είμαστε μαζί 20 χρόνια.
Είμαστε άνθρωποι και τόσο πολύπλευροι σαν όντα που είναι απόλυτα λογικό στη 2η περίπτωση ειδικά να έχει επέλθει και βαρεμάρα και στασιμότητα και πλήξη στη σχέση.
Νομίζω πως η θεματοθετρια ανήκει σε αυτή την κατηγορία και ο,τι έκανε το έκανε για να δώσει μια ανάσα σε μια σχέση πολύχρονη που εκ των πραγμάτων έχει μουχλιασει.
Χωρίς φλερτ και ενθουσιασμό δεν μπορούμε να ζήσουμε. Αλλιώς ας δέσουμε από μια πέτρα στο λαιμό....
29-11-2018, 08:24 #186
Το σιγουρο ειναι πως αν συνεχισεις να κανεις σεξτινγκ..ειδικα με τον ιδιο άνθρωπο ..θα μπεις στον πειρασμο. Ειδικα αν μιλατε καιρο..αν εχετε ανταλλαξει φωτο κτλ . Αν σου αρεσει απλα να εκτονωνεσαι και τπτ αλλο ..αλλαξε παρτενερ
Εστάλη από SM-A520F στο E-Psychology.gr Mobile App
29-11-2018, 10:30 #187
Καλημέρα και πάλι. Με καλύπτει απόλυτα η νεφέλη με όσα λέει. Είναι αλήθεια ότι μιλάμε για μια πολύ μεγάλη διάρκεια γάμου που πιστεύω να φτάσει ως τα βαθιά μας γεράματα. Δεν πρόκειται να νιώσω τύψεις γι αυτή την αερολογία. Γιατί λόγια του αέρα είναι στην κυριολεξία. Όσο για την ειλικρίνεια και την αλήθεια δε χρειάζεται να ισοπεδώνει και το κάθε ίχνος ιδιωτικοτητας που έχει ανάγκη ο κάθε άνθρωπος
29-11-2018, 10:57 #188
Γιώργο όχι δεν είναι ίδιο με τον αυνανισμό. Γιατί αν είναι ίδιο θα σε ρωτήσω το πολύ απλό. Γιατί δεν αυνανίζεται απλά κι έχει ανάγκη να το κάνει συνομιλώντας με έναν άγνωστο; Και γιατί το κρύβει από τον/την σύντροφο του/της ; Αν κάνω κάτι που το θεωρώ τόσο αθώο, γιατί έχω την ανάγκη να το κρύψω ή να πω ψέματα για αυτό; Ακόμα κι ο αυνανισμός όμως στα πλαίσια μιας σχέσης όταν ξεπερνάει ένα όριο γίνεται πρόβλημα. Αν ο σύντροφος μου πχ αυνανιζόταν συνεχώς....κι αυτό πρόβλημα θα το θεωρούσα. Ο αυνανισμός όταν υπάρχει σχέση μπορεί να γίνει ένα ωραιότατο παιχνίδι ανάμεσα στους δύο.
Νεφέλη σε ευχαριστώ που απαντάς ειλικρινά. Κάτι τέτοιο περίμενα να ακούσω. Από την απάντηση σου για το πως θα αντιδρούσες σε περίπτωση που ο σύντροφος σου έκανε κάτι τέτοιο αντιλαμβάνομαι πως το βλέπεις ως πρόβλημα. Λες θα το συζητούσες, θα θεωρόύσες μάλλον ότι κάτι λείπει από την σχέση σας, οτι κάποια ανάγκη του δεν ικανοποιείται αλλά όπως και να έχει θα το συζητούσες. Συζητάμε αυτό που θεωρούμε "πρόβλημα". Δεν θα αδιαφορούσες και θα λεγες "σιγά, συμβαίνει σε όλους ας το κάνει", θα προσπαθούσες να βρεις τις αιτίες. Πώς είναι δυνατόν να λέμε στην κοπέλα λοιπόν πως σιγά δεν τρέχει και τίποτα; Τις αιτίες δεν θα έπρεπε να βρει η ίδια και να προσπαθήσει να λύσει το θέμα με τον σύντροφο της ώστε να μην έχει ανάγκη έναν άγνωστο;
Από μια άποψη το θεωρώ και λίγο "δειλία". Είναι ακριβώς το ίδιο με τον τύπο που θέλει και την πίτα ολόκληρη (την σχέση του) και τον σκύλο χορτάτο (τον εαυτό του και τις ανάγκες του) χωρίς να είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει για κάτι. Και θέλω να απατήσω και δεν τολμώ γιατί τότε μπορεί να με χαρακτηρίσω "ανήθικη", κι έτσι βρίσκω το sexting και αυτοπαραμυθιάζομαι πως δεν τρέχει τίποτα και μπορώ να το κάνω χωρίς τύψεις και χωρίς να επηρεάζει την ηθική μου. Η ηθική για μένα δεν έχει να κάνει με το αν με αγγίζει ερωτικά κάποιος άλλος ή όχι, έχει να κάνει και με το αν συνειδητά του λέω ψέματα. Φανταστείτε το παράδειγμα ενός ανθρώπου πχ που έχει βολευτεί στην σχέση του αλλά δεν θέλει να την χάσει και έτσι προτιμά το "ακίνδυνο" sexting. Ακόμα και να τον πιάσει η γυναίκα του, ε δεν θα τον χωρίσει για αυτό. Είναι οκ αυτός κατά την γνώμη σας; Δεν θα τον χαρακτηρίζατε δειλό; Προσωπικά δηλαδή ΝΕφέλη αυτό που θέλω να πω, πέρα από αυτό που λες και συμφωνώ οτι θα σκεφτόμουν οτι κάτι του λείπει, θα προσπαθούσα να το συζητήσω κτλ....θα ξενέρωνα κιόλας. Θα τον θεωρούσα δειλό που επέλεξε αυτό αντί να πάει όντως με μια άλλη και να το ευχαριστηθεί κιόλας.
Δεν το παίζω υπεράνω, ούτε το σουπερ ηθικό άτομο, δεν κρίνω ανθρώπους εδώ αλλά τις πράξεις τους συζητάμε. Είσαι σε σχέση και σου λείπει κάτι ; Προσπάθησε να το φτιάξεις με τον σύντροφο σου. Προσπάθησες και δεν δουλεύει; Τότε παραμυθιάζεσαι πως θα το καλύψεις με υποκατάστατα γιατί κάποια στιγμή παρακάτω θα το βρεις μπροστά σου. Αν σου λείπει κάτι απτην σχέση σου, θα συνεχίσει να σου λείπει και αύριο αν δεν δουλέψεις γιαυτό. Τόσο απλά είναι για μένα τα πράγματα. Είμαστε άνθρωποι και μπορεί να παρασυρθούμε, μπορεί απλά να θελήσουμε ένα διάλλειμα, μπορεί να μην θέλουμε ή να μην μπορούμε να το δουλέψουμε την δεδομένη περίοδο...δεκτά όλα αυτά και ανθρώπινα αλλά δεν θα βαφτίσω αθώα την πράξη για να νιώσω καλύτερα.
29-11-2018, 11:04 #189
ΔΕν σε κρίνω και με συγχωρείς αν γίνομαι δυσάρεστη. Είναι η ειλικρινής γνώμη μου όμως. Μπορώ να καταλάβω αυτό που λες, ότι είναι μια σχέση χρόνων που χρειάζεται μια τόνωση, πιστεύω όμως πως δεν είναι αυτός ο τρόπος για να τονωθεί. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να δώσεις λίγο χρόνο και να σκεφτείς ειλικρινά με τον εαυτό σου χωρίς ταμπελίτσες πώς μπορείς, αν μπορείς να διορθώσεις την σχέση σου. Γιατί για μένα, είναι δεδομένο πως κάτι δεν πάει καλά εκεί. Αν θες το κρατάς αυτό που σου λέω, αν όχι το πετάς δεν τρέχει τίποτα. Να σαι καλά.
29-11-2018, 11:59 #190Nefeli28GuestΔεν μπορουμε να γνωρίζουμε κατά ποσο έχει προσπαθήσει κάποιος να τονώσει τη σχέση του, τι αποτελέσματα είχε και τι έγινε στο τέλος η τι θα γίνει από δω και πέρα.
Υπάρχουν άντρες και γυναικες που δεν είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν όσο και αν τους το ζήτησε ο/η σύντροφος τους.
Εδώ που τα λέμε, σχεδόν κανεις δεν μπαίνει στον κόπο να αλλάξει συμπεριφορές για να ικανοποιήσει τα γούστα του άλλου, ειδικά αν μιλάμε για γαμο εκατό χρόνων.
Επίσης δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.
Δεν μπαίνουν όλα στο ίδιο καζάνι.
29-11-2018, 13:18 #191
Οχι δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες. Ημουν για χρονια σε ενα κυκλο παντρεμενων που εκαναν σεξτινγκ. Υπηρχαν αυτοί που απλα βαριοντουσαν και ηθελαν κατι διαφορετικο χωρις να θελουν να απατησουν την γυναικα/ αντρα τους. Υπηρχαν αυτοι που ειχαν κακο γαμο και ηταν στα χωρισματα. Αλλοι το ειχαν κανει απλα επαγγελμα . Επισης υπηρχαν και μερικοι που εκαναν σεξτινγκ εις γνωση των συντροφων τους. Για μια πιο πικαντικη ερωτικη ζωη μεταξυ τους.
Απλα θελω να πω πως αν το αρχισεις..δυσκολα το κοβεις. Μετα..το ενα φερνει το αλλο και το προχωρας παρακατω. Αυτο ηθελα να γραψω στη Σίσσυ. Αν εχει ενα καλο γαμο δεν αξιζει να δημιουργησει προβληματα λογω αυτου. Αν ειναι σιγουρη πως δεν θα προχωρησει τοτε καλως. Εκεινη ξερει καλυτερα.
Παντως αν θελει μια τονωση στο γαμο της, ισως να εβαζε και τον συζυγο στο παιχνιδι [emoji39]
Εστάλη από SM-A520F στο E-Psychology.gr Mobile App
29-11-2018, 15:29 #192
Να σας πω την αλήθεια..νομίζω ότι παρατράβηξε το θέμα. Ένας λόγος που συνέβη κάτι τέτοιο είναι πως βαρέθηκα σ όλη μου τη ζωή να φιλτράρω και να αναλύω το καθετί. Με μια υπερβολική ανάλυση και μια υπέρογκη συνείδηση να με ελέγχει. Κάποτε πρέπει και να χαλαρώνεις. Το έχεις ανάγκη που να πάρει. Κι αυτός ήταν ο πιο ανώδυνος τρόπος να συμβεί σ αυτό τον τομέα. Αποτέλεσμα αυτού του σκαλισματος και ψαξίματος είναι κι αυτή η ερώτηση. Διαφορετικά όλοι αυτοί που κάνουν κάτι τέτοιο το κάνουν και έληξε δεν κάθονται να ψάξουν. Είχα ανάγκη κάτι που δε χρειαζόταν να το σκεφτώ τόσο πολύ και το έκανα. Τέλος
29-11-2018, 15:31 #193
Νεφελη!,Σισση, εχετε καποια φιλια οι δυο σας;διοτι βλεπω μια μεγαλη αλληλοκαλυψη !,Νεφελη ,δειχνεις οτι σου αρεσει το σεξθρεντ πιο πολυ απο τη Σισση.
Θα ξανα ρωτησω εαν ειναι το ιδιο με το γουεμπ σεξ, υπαρχει δλδη παραληλος οργασμος κι απο τα δυο ατομα?,τελος εροτω,η επικοινωνια ειναι γραπτη η βιντεοακουστικη?, Αληθεια γιατι ντρεπεστε να απαντησετε;
Εστάλη από M5s στο E-Psychology.gr Mobile App
29-11-2018, 15:38 #194
Ε δε θα κάτσω να σου πω και λεπτομέρειες. Αυτό μας έλειπε. Δηλ πιστεύεις πως μόνο εμείς οι δυο εγώ και η νεφέλη έχουμε αυτή την άποψη; πολύ περισσότεροι σίγουρα. Βάζω στοίχημα ότι αν έβαζε άντρας το ίδιο θέμα δε θα του μιλούσες έτσι.
29-11-2018, 15:45 #195Nefeli28GuestΑυτό να λέγεται. Έτσι και έγραφε άντρας θα είχε γίνει ο κακος χαμός από τη στήριξη και την κάλυψη όπως λες.
Εγώ σου έχω απαντήσει . Δεν είμαστε στο κατάλληλο θέμα να σου δώσω αναλυτική περιγραφή για το πως γίνεται.
Άνοιξε δικό σου άμα θες να κανεις γκάλοπ.