sexting κόλλημα - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 19 FirstFirst ... 71516171819 LastLast
Results 241 to 255 of 274
    Senior Member
    Quote Originally Posted by sisy View Post
    Το παράδοξο του θέματος αυτού. Οι μισές απαντήσεις αφορούν το sexting κι οι άλλες μισές θρησκεία.. Γιατί άραγε;
    Ο λαός περιμένει αντιδράσεις από τον σύζυγο, μην μας κρατάς σε αγωνία...

Senior Member
    Δεν θέλω να τους δω -τους παραδείσιους κηπους-..αν είναι γεμάτο αντιπαθουκλες που πέρασαν τις εξετάσεις με νηστείες και ψευτοκαλοσυνη. Πιστεύω πως ο θεός φρίττει με τις θεωρίες των παπάδων για να κατευθύνουν τους αδαείς. Προσωπικά έχω την πεποίθηση ότι θα κριθω περισσότερο γι αυτά που έχω μέσα μου παρά για τις πράξεις μου. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν πειραξαν μυρμήγκι αλλά αλλά έχουν μέσα τους απίστευτη κακία ζήλεια φθόνο. Κι άλλοι που μπορεί να έχουν κάνει και κάτι αλλά μέσα τους έχουν γαλήνη και καλά συναισθήματα. Έχουν ήδη τον παραδεισο μέσα τους. Μέσα μας είναι ο παράδεισος.

Senior Member
    Χαχα θα σας κρατώ ενήμερους.
    χαχα στο Κολοσσαίο νιώθω πως βρίσκομαι. Στα λιοντάρια απέναντι κι ολαος κραυγάζει. Σταυρωσον αυτήν..

Senior Member
    Χαχα θα σας κρατώ ενήμερους.
    χαχα στο Κολοσσαίο νιώθω πως βρίσκομαι. Στα λιοντάρια απέναντι κι ολαος κραυγάζει. Σταυρωσον αυτήν..
    Περιμένωωω χαχα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    [QUOTE=giorgos panou;1021664]
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post

Δυστυχως στο ονομα του χριστιανησμου εχουν γινει πολλα λαθη κι εγκληματα ακομα! Δεν ξερω ποιοι θα πανε στο παραδησο αλλα συγουρα δεν θα πανε οι παππαδεςπου εχωντας την γνωση παρερμηνευουν ταλογια, η εκμεταλευοντε τη πιστη για ιδιον οφελος.
    Το παραδηγμα που φερνεις με εναν ανθρωπο που ειναι καλος αλλα δεν ειναι χριστιανος ,μπορει να υπαρξη ακομα κι για αθεο! .Η απαντηση που ειχα παρει εγω ηταν οτι εννοειτε κι θα πανε στον παραδησο.
    Εξαλου το τι πηστευει ο κθε ενας ειναι προσωπικο του θεμα ,δεν εχει καποιοαντικτυπο στους γυρο του. Σε αντιθεση με το τι πρατει στην καθημερινοτητα του ο καθε ενας που εχει δραση στους γυρο του!
    Παντος η Σισση αν δεν μετανοιση δεν νομιζω να δει τους κυπους του παραδησου¨)
    Το κήρυγμα για την θρησκεία δεν το βαριέσαι?

Banned
    Κάτι άσχετο με την θεματολογία. Η απάντηση με παράθεση έχει κάποιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο θέμα. Όπως στο παραπάνω που το μπλε συννεφάκι εμφανίζει λάθος χρήστη πως έκανε το σχόλιο.

Senior Member
    Ε τα παίξε κι αυτό με όσα ακούει

Senior Member
    Ε τα παίξε κι αυτό με όσα ακούει
    Χαχχα ...γιατί βρε Σίσσυ τόσες μαλακίες λέμε δηλαδή.???..αναλύουμε το θέμα σου και κοινωνικά και σεξουαλικά και θρησκευτικά από όλες της οπτικές γωνίες..τι άλλο θελεις??τι άλλο πια να κάνουμε για εσένα..

Senior Member
    Καλημέρα.. Ευχαριστώ για τη θυσία και το χρόνο σας
    χαχα

Senior Member
    Ευχαρίστηση μας..ότι άλλο θέμα σε απασχολεί εδώ είμαστε..

Senior Member
    Άραγε αν ξεκινούσα ένα νέο θέμα πως θα το αντιμετωπίζατε; θέμα άσχετο με το σεξουαλικό κομμάτι εννοώ. Κάποιοι θα έχουν ίσως βάλει την ταμπέλα. Η ελαφρών ηθών που κάνει sexting. Κάποιοι άλλοι πιο ανοιχτόμυαλοι θα ξέρουν ότι αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι της ζωής μας. Ίδωμεν. Μην πιαστείτε από αυτό. Μια σκέψη φευγαλέα ήταν και τη μοιράζομαι μαζί σας..

Senior Member
    Άραγε αν ξεκινούσα ένα νέο θέμα πως θα το αντιμετωπίζατε; θέμα άσχετο με το σεξουαλικό κομμάτι εννοώ. Κάποιοι θα έχουν ίσως βάλει την ταμπέλα. Η ελαφρών ηθών που κάνει sexting. Κάποιοι άλλοι πιο ανοιχτόμυαλοι θα ξέρουν ότι αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι της ζωής μας. Ίδωμεν. Μην πιαστείτε από αυτό. Μια σκέψη φευγαλέα ήταν και τη μοιράζομαι μαζί σας..
    Προφανώς και κάποιοι θα συμπεριφερθούν έτσι. Δυστυχώς πάντα υπάρχει μια κάποια προκατάληψη απέναντι σε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις.

Κάποιος θα σε κατατάξει στην κατηγορία ελαφριάς, όπως είπες και εσύ στο μήνυμα σου. Άλλος θα πει ότι ο καθένας έχει δικαίωμα στην αυτοδιάθεση και στην σεξουαλική έκφραση με όποιον τρόπο θέλει. Τέλος κάποιοι (όπως και εγώ έκανα άλλωστε) θα θεωρήσουν ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά έχει να κάνει με κενά που υπάρχουν στη συζυγική σχέση που έχετε με τον άντρα σου.

Το πως θα αξιολογήσεις όλες αυτές τις απόψεις έχει να κάνει με σένα και με το τι ζητάς.

Αν επιθυμείς να ακούσεις απόψεις που θα αποτελέσουν τροφή για σκέψη (πάντα γραμμένες με ευπρέπεια) τότε δεν θα σε ενοχλήσει ακόμα και μια λιγότερο ανοιχτόμυαλη και προοδευτική άποψη.

Αν πάλι επιθυμείς να ακούσεις απόψεις που στηρίζουν την δική σου θέση και μόνο, προφανώς οι απόψεις αυτές είναι καταδικασμένες να θεωρηθούν μεσαιωνικές.

Στο τέλος όμως είσαι εσύ εκείνη που αποφασίζει. Αποφασίζεις τι είναι ωφέλιμο και το κρατάς. Τα ανώφελα απλά τα απορρίπτεις.

Senior Member
    προφανως, εχεις βαρεθει την σχεση σου γι αυτο βρηκες αυτον τον τροπο...
    λες δν εχεις συναντηθει..δν εχεις συναντηθει γτ αυτος δν θελει αμα ηθελε θα ειχες παει..
    και εγω εχω κανει σεξτινγκ αλλα για πλακα..πραγματικα δεν προσφερει τπτ..επισης παρολο π μ ειχε πει η κοπελα να συναντηθουμε δν πηγα γτ ημουν σχεδον σιγουρος οτι θα ειναι μπαζολα....και καμια σχεση με φωτο π φαινοταν θεα.
    πολλες φορες ακομα και φωτο να δεις θα σ ξυνισει απο κοντα οποτε καλυτερα μεινε σε αυτο και ασε το κοροιδο τον αντρα σου να κοιμαται ησυχος χαχαχαχα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    προφανως, εχεις βαρεθει την σχεση σου γι αυτο βρηκες αυτον τον τροπο...
    λες δν εχεις συναντηθει..δν εχεις συναντηθει γτ αυτος δν θελει αμα ηθελε θα ειχες παει..
    και εγω εχω κανει σεξτινγκ αλλα για πλακα..πραγματικα δεν προσφερει τπτ..επισης παρολο π μ ειχε πει η κοπελα να συναντηθουμε δν πηγα γτ ημουν σχεδον σιγουρος οτι θα ειναι μπαζολα....και καμια σχεση με φωτο π φαινοταν θεα.
    πολλες φορες ακομα και φωτο να δεις θα σ ξυνισει απο κοντα οποτε καλυτερα μεινε σε αυτο και ασε το κοροιδο τον αντρα σου να κοιμαται ησυχος χαχαχαχα...
    Έλα ρε φίλε...που χάθηκες εσυ????πολύ καιρό έχεις να δώσεις σημεία ζωης???τι λέει το κάπνισμα το έκοψες οριστικά η το ξανά άρχισες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Έλα ρε φίλε...που χάθηκες εσυ????πολύ καιρό έχεις να δώσεις σημεία ζωης???τι λέει το κάπνισμα το έκοψες οριστικά η το ξανά άρχισες?
    χαχα ολα καλα μαι φρεντ...
    ναι το εκοψα ευτυχως.
    εσυ τι κανεις?πως εισαι? το θεμα που σε ταλαιπωρουσε λυθηκε?

Page 17 of 19 FirstFirst ... 71516171819 LastLast