Results 211 to 225 of 274
Thread: sexting κόλλημα
-
29-11-2018, 17:16 #211
Μιλάμε για μια σχέση πολλών χρόνων;
- 29-11-2018, 17:26 #212
Την εμπειρία μου την περιέγραψα στο νήμα "Απόρριψη στο γάμο και ζήλεια", στο τελευταίο ποστ (δεν ξέρω πως να παραθέτω λινκς).
Είμαστε παντρεμένοι 18 χρόνια με 3 παιδιά.
29-11-2018, 17:48 #213
Σε ποια ενότητα. Δεν μπορώ να το βρω
29-11-2018, 18:01 #214
Το είδα το μνμ. Εκεί μιλάς για αποκάλυψη σχέσης..
29-11-2018, 19:14 #215
Από ότι έχω καταλάβει, η όλη κατάσταση ξεκίνησε με sexting στο msgr και στην συνέχεια εξελίχθηκε σε ρομαντική και ερωτική σχέση, από απόσταση. Δηλαδή, επικοινωνούσαν καθημερινά μέσω viber, fb & msgr και είχαν φυσική επαφή, μυστικά, κατά διαστήματα. Δεν επιδίωξα ποτέ να μάθω λεπτομέρειες. Δεν θα βοηθούσε.
29-11-2018, 20:01 #216Nefeli28GuestΔηλ βρέθηκαν και από κοντα... Εκει περνάς σε άλλο επίπεδο κι είναι άλλο πράγμα.
Όχι ότι απεχει πολύ το ένα από το άλλο στο να το κανεις,αλλά σίγουρα είναι πολύ διαφορετικό.
29-11-2018, 21:06 #217
Να σου απαντήσω ένα προς ένα στης ερωτήσεις σου...
Γιατί άλλο ο αυνανισμός μόνος σου και άλλο να εξάπτει τη φαντασίωση σου ένα δεύτερο άτομο..δηλαδή είναι πιο διεγερτικό..
Γιατί το κρύβει??
Γιατί απλούστατα δεν είναι όλοι σε θέση να το καταλάβουν..εδώ υπάρχουν άνθρωποι που τον απλό αυνανισμό το θεωρούν απιστία..πόσο μάλλον το σεξτινγκ..εάν έκανα και το έκρυβαν θα ήταν επειδή η σύντροφος μου δεν θα καταλάβαινε ότι πρόκειται απλούστατα για έναν αυνανισμό και τίποτα άλλο..θα το θεωρούσε απιστία...άρα δεν θα το έκρυβαν επειδή το θεωρώ ένοχο
29-11-2018, 21:12 #218
Θα μου επιτρέψεις ότι πολλοί άνδρες συμφώνησαν με τη Σίσσυ και κάνεις σχεδόν κανείς δηλαδή δεν της την είπε....του εναντίον όμως αν το θέμα το άνοιγε ένας άνδρας όλες θα πέφτατε πάνω του να τον λιτζαρετε...δεν θα έμενε ούτε ένα ζώο στο ζωικό βασίλειο...τι γαϊδούρι θα τον λέγατε τη κτήνος ...τη αναίσθητος. τη ζώο που σκέφτεται μόνο το πουλί του.. τη ουρακοτάγκος και πάει λέγοντας...όπως το ίδιο συμβαίνει και με θέμα απιστίας.. όταν απατά μια γυναίκα της δίνετε ελαφρυντικά....σε σχέση όταν απατά ένας άνδρας...τη γυναίκα τη χτηπατε με το γάντι...ενω στον άνδρα περνετε φτυάρι ολόκληρο να τον θαψετε και πάλι με τα παραπάνω είδη που ανέφερα.....
29-11-2018, 21:22 #219
Ο Ιησούς ήρθε για τους αμαρτωλούς...όχι για τους ενάρετους....ότι δηλαδή εσυ εξασφαλίσες το παράδεισο και τώρα σε έπιασε ο πόνος και για τους άλλους???μα μόνο που νομίζεις ότι έχεις σωθεί διαπρατεις το μεγαλύτερο αμάρτημα... συγγνώμη που σου μιλώ έτσι και δεν είχα καμία απολύτως πρόθεση να στη πω...αλλά με το συγκεκριμένο μήνυμα σου είχες επικριτικό ύφος που δεν αρμόζει σε έναν πραγματικό πιστό του Θεού....ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΗΤΕ......
Ο αμαρτωλός ίσως μπει πρώτος στη βασιλεία του Θεού..και ο ενάρετος μπορεί να μείνει απέξω...
Δεν θέλω να επεκταθεί περισσότερο γιατί θα νομίζει η θεματοθετρια ότι τα λέω για εκείνη...ενώ καμία σχέση με αυτήν...
29-11-2018, 22:06 #220
Έχεις δίκιο giorgos35. Απόλυτο. Σε όλα. Δε θα ρίσκαρα να αποκαλύψω το γεγονός αυτό όχι λόγω ενοχων αλλά από το φόβο της έλλειψης κατανόησης. Δεν έχω ενοχές θα το επαναλάβω.. Δεν είναι κάτι σημαντικό και ήδη έχει αρχίσει και ξεφουσκώνει αισθητά. Όντως καθένας για το φύλο του δείχνει μια σύμπνοια και κατανόηση. Άντρες και γυναίκες. Κακώς αλλά συμβαίνει. Κι όσο για το θεό απέχει πολύ απ τις περιγραφές τιμωρού που διαβάσαμε πιο πάνω. Ευτυχώς..αγάπη εστί και όχι εκδίκηση και τιμωρία.
29-11-2018, 22:23 #221
Και αυτό ηθελα να πω στο Γιώργο...και πολύ χριστιανοί νομίζουν θα σωθουνεονο με το να λένε ότι είναι χριστιανοί...κατανοώ όμως ότι ο Γιώργος ότι και αν είπε στο θέμα σου το είπε καλοπροαίρετα θελωντας να βοηθήσει...και το μήνυμα μου σε αυτόν δεν ήταν επειδή αμφιβάλλω για της πρόθεσης του...αλλά γιατί από ένα σημείο και μετά την είδε ανώτερος.....
Με αρέσει να είμαι αντικειμενικός...αν έχεις άδικο θα στο πω είτε άνδρας είσαι είτε γυναίκα...δεν είδα κάτι στο θέμα σου που να πειράζει άμεσα το γάμο σου...μόνο στη φαντασία γίνετε ότι γίνεται και ξεφεύγεις πιο πολύ απτην καθημερινότητα..(πρόσεξε μην γίνει πράξη)
Χερομε όμως που αρχίζει και ξεφουσκώνει..και όχι επειδή κανείς σεξτινγκ αλλά επειδή κανείς σεξτινγκ με το ίδιο άτομο...ευχόμε όλα να πάνε κατευχην μεσα απτην καρδιά μου...
29-11-2018, 22:35 #222
Ευχαριστώ .. Εύχομαι όλοι να καταφέρουν να έχουν καλές μακροχρόνιες σχέσεις που να κρατούν χρόνια-θα τρομαζατε αν σας ελεγα ποσα- και το ψεγάδι τους να είναι ένα μικρό χαλαρωτικό διάστημα σεξτινγκ
29-11-2018, 22:43 #223
Γιωργο , δεν υπαρχει θεμα,απεναντιας πολυ ευχαρηστα δεχομαι τις επικρησεις σου! δεν με ενοχλει απεναντιας με βοηθας να βελτιωνομαι, να βλεπω τα λαθημου!
Δεν αναφερα πουθενα ομως οτι εγω θα παω παραδησο. Απλα σχολιαζω την θεματοθετρια, εξαλου αυτος ειναι κι ο ρολος του φορουμ, καποιος ανεβαζει ενα θεμα για σολιασμο.
Γιωργο ,ειναι αρκετα αξιολογα τα μηνυματασου, οχι μονον εδω, αρα δεν με ενοχλει.
Οσο γιΑ τον Θεο , ναι μπορει να μην ειναι τυμορος οπως λες αλλα ζητα την ταπυνωση και την μετανοια απο την ηβρη που μπορει να εχεις ξεπεσει.
Η Σισση ομως, οπως βλεπεις οχι μονον δεν δηλωνει μετανοια! αλλα επιμενει σε αυτην! προσβαλει το μεγα μηστυριο του γαμου, και συνεχιζει ακαθεκτη στην αμαρτια! εγω σαν χριστιανος εχω υποχρεωσει να τη καμω συστασεις! αν λοιπον αυτη δεν με ακουει τι να καμω?
Δλδη αν ο Θεος επιτρεψει να βρει ο ανδρας της αυτα που καμει - αφου το ιντερνετ παντα αφηνει ηχνοι- αν το μαθει ο ανδρας της, και τν τσακισει στο ξυλο, μετα η κοινωνια θα κατηγορει την ανδρα τη,,θα τον λεει βιαιο ε?
29-11-2018, 22:51 #224
Μετά δεν θα έχει σημασία τι θα λέει η κοινωνία, μπορεί να βρεθούν και μερικοί έξυπνοι σαν και σένα και να λένε πως είχε δίκιο. Αυτό που έχει σημασία είναι πως αμα την τσακίσει στο ξύλο θα πάει φυλακή. Γιατί εκεί πάνε οι κουραδόμαγκες που χτυπάνε γυναίκες.
Φτάνει πια με τα μισογύνικα σου! Έλεος!
Της την έκανες την κατήχηση, φτάνει. ¨Εκανες το χρέος σου σαν χριστιανός, μπορείς να κοιμηθείς ήσυχος.
29-11-2018, 23:06 #225
Χερομε που κατάλαβες όσα είπα η μάλλον την πρόθεση μου. Δεν ανέφερες πουθενά ότι θα πας στον παράδεισο αλλά μιλάς με το ύφος του ενάρετου που κέρδισε το παράδεισο η μάλλον που νομίζει ότι το κέρδισε..όπως ακριβώς κάνανε και αυτοί οι ιερείς που τον σταυρωσανε.. συγγνώμη δεν λέω ότι είσαι σαν αυτούς....αλλά ότι έμοιαζε το ύφος σου σε εκείνο το μήνυμα.
Φυσικά ο θεός ζητάει την ταπείνωση...αλλά ζητάει την ταπείνωση απτους αμαρτωλούς και ενάρετους...οχι μόνο απτους αμαρτωλούς...πόσο ταπείνωση είχε το μήνυμα σου όταν έλεγες...( Ναι αλλά εγώ ζήτησα μετάνοια και συγχώρεση και τα υπόλοιπα που δεν θυμαμε ακριβώς...και μετά συνεχισες επικρίνοντας την Νεφέλη και τη Σίσσυ αν δεν κάνω λάθος....λέγοντας
αληθεια εσύ τι θα πεις στον πνευματικό σου στην εξομολόγηση??θα μπορείς να του πεις τα όσα εκανες??
Κάτι τέτοιο τελοσπαντων είπες...λες και σκοτοσε όλοι την ανθρωπότητα καμία αμαρτία δεν είναι ασυγχώρητος αρκεί να ζητήσεις συγγνώμη ΜΕΣΑ ΑΠΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ..
Ο θεός τους δέχεται ΟΛΟΥΣ γυναίκες άνδρες άσπρους μαύρους κοντούς ψηλούς..τα κορίτσια και όλοι μας ξέρουμε τι θα πούμε στην εξομολόγηση μας και ο θεός ξέρει αν πρέπει να μας συγχωρέσει η όχι...
Όσο για τη Σίσσυ ότι κάνει περιορίζεται ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.αρα δεν πιάνεται για αμαρτία... τουλάχιστον δεν πιάνεται για αμάρτημα μοιχείας-απιστιας...δεν έχει δείξει σημεία του σώματός της σε ξένο ανδρα...και ότι κάνει περιορίζεται μόνο σε γραπτό λόγο και άκρως ανώνυμο...γιατί φαντασία μας δεν μπορεί να μας κατηγορείση κάνεις...διότι είναι ΜΟΝΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ..
Άρα δεν προσβάλει κανένα μυστήριο...
Κατάλαβα της προθέσεις σου και το ειπα...σε αυτό σε παραδέχτηκα όσο αφορά της προθέσεις σου...δεν αμφεβαλα καθόλου και κατάλαβα ότι ένιωσες την υποχρέωση να την (αφύπνισης) και να την προειδοποίησης για τα επακόλουθα θρησκευτικά κρητιρια....γι'αυτό και δεν μιλούσα ...αλλά μίλησα μόνο όταν είδα ΌΤΙ ΘΕΩΡΗΣΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟ..
τουλάχιστον εγώ αυτό αντιληφθηκα....αν έκανα λάθος ζητώ συγγνώμη..αν και δεν νομίζω ότι έκανα λάθος...
Αλλά σου λέω ότι αυτά τα κριτήρια αφορούν όσο αφορά της ΠΡΑΞΕΙΣ δεν νομίζω ότι ισχύουν σε περιπτώσεις φαντασίας...
Εγώ δεν θα τον κατακρίνω τον άνδρα της ως βίαιο ..αλλά ως ένας άνδρας που δεν ξέρει να φερθεί στη γυναίκα του αν την τσακίστη στο ξύλο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞΤΙΝΓΚ...αφού όπως είπα είναι μόνο φαντασία....