sexting κόλλημα - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 19 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 274
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by sisy View Post
    Α δε θα ήθελα κάτι τέτοιο whyalwaysme..Κάνω την αυτοκριτική μου και λογοδοτώ στον εαυτό μου για οτιδήποτε με αφορά.
    Δεν ήθελα να πω κάτι κακό,με συγχωρείς.
    Ηθελα να πω ότι δεν πρεπει να δίνεις σημασία σε αρνητικές γνώμες.

Nefeli28
    Guest
    Ευτυχώς δεν έχουν γραφτεί ακόμα οι αρνητικές γνώμες. Κάτσε να γραφτούν και θα τους σιγυρισει! Χαχαχ!!

Senior Member
    Χαχα.. Καλά το κατάλαβες Nefeli. Μπούχτισα συντηρητισμό και ψευτοηθικη.. Δεν το είπα για σένα whyalwaysme. Για τους πιθανούς ψευτοηθικολογους.

Senior Member
    Θα σου πω εγω μασ ειχε ζαλισει μια με το bdsm πριν καιρο τωρα εσυ με το σεξτιγκ οτι του φανει του λολοστεφανη ειστε ολεσ εδω μεσα σασ βαρεθηκαμε παρτε το χαμπαρι ειστε ομορφεσ εξυπνεσ ικανεσ η φυση σασ τα εδωσε ολα καντε τα καλυτερα απο τουσ αντρεσ τοσο απλο ειναι μην το κουραζεισ βγεσ στην αγορα βγαλε τα δικα σου χρηματα βγαλε πολλα κοιτα να μη στα φανε και κανε ζωη τοσο απλο ειναι κι εσυ το κουραζεισ πολυ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Θα σου πω κι ενα μυστικο δεσ τη γιαγια σου αν σ αρεσει ετσι θα γινεισ κι εσυ προσωπικα εγω γιαγιαδεσ και παππουδεσ που και που βλεπω κανεναν καλο σοου σιμπλ κανε κατι τωρα που εισαι νεα εγω λεω να πασ για δουλεια ετσι για την αλλαγη

Senior Member
    Χαχα elis.. Δουλεύω. Σταθερή και μόνιμη εργασία. Και η γιαγιά μου ήταν καταπληκτική και ενδιαφέρουσα ως το τέλος. Μακάρι να της μοιάσω!

Senior Member
    Ενταξει τοτε κι εγω ειχα πεντε κοπελεσ η πρωτη απο ολεσ μου ειπε τι προβληματα ειχατε τοτε και την χωρισα μια δε μου ειπε κι εκατσα τρια χρονια εγω δουλευα ειχα τα λεφτα 20 χρονων μυαλο φιρικι ειχα τοτε εκτοτε τισ γνωρισα ολεσ σαν φιλοσ ηθελα να δω τι ειναι αυτο το μυστηριο συνθετο μηχανημα που λεγεται γυναικα και κατεληξα οτι ειναι υπολογιστησ εγω με υπολογιστεσ δεν τα βαζω και να ξερεισ ειστε μπελασ και δεν αγαπατε κανεναν αυτα ξερω εγω για εσασ

Banned
    το χειροτερο απο ολα ειναι οτι δεν εχεις ουτε τυψεις!! καπωτες, εκεινη την ομορφη μερα που φωραγες ενα λευκο νηφικο εδωσες εναν ορκο στον Θεο! τι εγινε με αυτον?
    Με τον κακομοιρο τον ανδρα σου που δουλευει για να εχεις εσυ ιντερνετ ! αυτον τον ανδρα δεν τον σκεφτεσαι? που σε αγαπαει! που αφοσηοσαι την ζωη του σε εσενα? -τελικα οι ανδρες στον γαμο ειμαστε το θυμα οσο κι αν θελουν στα εργα να παρουσιασουν το αντιθετο !- αυτος ο ανδρας που ειναι ερωτευμενος μαζι σου! δεν εχει δικαιωμα να γνωριζει?
    τελος, τα πεδακια σου??? τα εχεις σκεφτει πως θα ενιωθαν αν γνωριζαν τι καμει η μανουλα τους?

Senior Member
    Παντα ο αντρασ ειναι θυμα αλλιωσ δεν παει μαζι σου αν δεν εισαι θυμα

Senior Member
    Τώρα τι να πω.? Δεν έχω λόγια..

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Παντα ο αντρασ ειναι θυμα αλλιωσ δεν παει μαζι σου αν δεν εισαι θυμα
    ναι!! αλλα θα επρεπε να εχει και λιγο τυψεις! να νιωθει καπως αβολα οπου υπαρχει απο την μια πλευρα ενας ανδρας που εχει αφοσιωθει σε αυτην την εχει αγαπησει και ερωτευτει! που εκαμε οικογενεια μαζι της διοτις την εμπιστευτικαι! ενας ανδρας που -συνηθως δλδη ετσι ειναι βεβαια υπαρχουν κι καποιε μεμονομενες εξερεσεις ανδρων αλλα επιβεβαιονουν τον κανωνα - κι αφου δεν αναφερει κατις κακο για τον ανδρα της, παει να πει οτι ο κακομιρης την εχει "βασηλισα" και αυτη τσαλαμπουρδιζει με νεοτερους ανδρες οπου φυσηκα δεν επιδιωκει να συνεβρεθει διοτις φοβαται οτι αν την γνωρισει απο κοντα θα χαθει η φαντασιωσει που θα εχει για αυτην απο την πλευρα του δευτερου ανδρα! αυτον τον δευτερο ανδρα φανταζομαι ποσο γραμμενο θα τον εχει! αν μπορουσε να πεθανει κιολας ωστε να μην κηνδυνευει φοβαμαι οτι θα ηταν πολυ βολικο!
    Τετοιου ειδους γυναικες οπου ηδωνιζοντε στην ιδεα πως υπαρχουν 2 ανδρες στην ζωη τους εχουμε αρκετες στην ελληνικη κοινωνια και συνηθως στην επαρχια!, γυναικες οπου αποκτουν υπαρξιακη αξια φαντασιωνοντας πως θα υπαρχει διεκδικηση απο ανδρες για αυτην, ειναι η κλασικη περιπτωση που φαντασιονωντε καποιες γυναικες! να τσακονωντε οι ανδρες για την φουστα τους!
    Επειδη αυτα που γραφω ισως ακουγοντε επικρητικα,θα πρεπει να αναφερω και τον αντιλογο οπου λεει πως η Σισση δεν εχει κανει σεξ με τον αλλον, αρα δεν μπορουμε να πουμε οτι ειναι ενοχη εμπρακτα, ενοχη και θεολογικα αλλα και νομικα! Μπορει να μην ειναι ενοχη νομικα ,η σαρκικα, αλλα ειναι ενοχη συναισθηματικα! και αν συλογιστουμε οτι οι γυναικες σε αντιθεση με τους ανδρες φτανουν στην απιστια ποιο πολυ με την σκεψη πρωτιστος , οπως γνωριζουμε εαν η γυναικα σκεφτει, η συζητα με αλλον ανδρα σεξουαλικα ειναι σχεδον βεβαιο οτι εχει παψει να καιει η φλωγα του ερωτα για τον ανδρα της!
    Τι κριμας! και τι κακο εχουν κανει στην ελληνικη κοινωνια τα μεσημεριανα και ολες αυτες οι δυτικοφερμενες σαπουνοπερες!

Senior Member
    Πεθαναααα. Βεβαίως βεβαίως..

Banned
    Τώρα τι να πω.? Δεν έχω λόγια..
    Φυσιολογικα δεν μπορεις να απαντησεις! τι να πεις εξαλου?? τα εχεις πει ολα εδω,, το θεμα θα ειναι αν θα εεις την δυναμη να τα αναφερεις στον πνευματικο σου αυτα, στην εξωμολογιση αναφερομαι, -εκτως αν σνομπαρεις και την εκλησεια μας - ευχομαι να μην εχεις φτασει τοσο μακρια! αν και τελευταια ειναι της μοδας να το παιζουν αθεοι ,εχει γινει μοδα ,και ξευτοκουλτουρα ! με αποτελλεσμα τα αμαρτηματα της απιστιας να εχουν αυξιθει! για αυτο κι παμε κατα δυαολου!
    Αληθεια, θα το αναφερεις πωτες σου τον ανδρα σου αυτο? αν τον αγαπας πραγματικα θα πρεπει να του πεις την αληθεια! και αν σου δωσει κανενα χαστουκι μην διαμαρτηρηθεις !
    Απο την αλλη , και εσυ ανθρωπος εισαι! εεις δικαιωμα στο λαθος! γυναικα εισαι , εχεις δικαιωμα στο να νιωσεις την επιβεβαιωση του οτι ακομα αρεσεις, εχεις καθε λογο να θελεις να νιωσεις ηδωνη ! βεβαια αυτος ο τροπος το οτι δεν ερχεσαι σε επαφη μαζι του φερνει μια ιδεα οτι "ελα μωρες δεν τρεχει τπτ, αφου δεν ερχομαστε σε επαφη" αλλα αυτο ειναι παγιδα! διοτις αυριο μπορει να πας στο επομενο βημα!
    Νομιζω οτι η κοινωνικοπολητισμικη αλλαγη της ελληνικης οικογενειας τα τελευταια χρονια υπηρξε αρκετα γρηγορη με αποτελλεσμα να παρεκτραπουν τα πραματα απο την πλευρα καποιων γυναικων! Τα πρωτιπα εχουν φερει στην λογικη της γυναικας την αποψη οτι πρεπει να εχει παει με αρκετους ανδρες ωστε να εχει μια αντικοιμενικη αποψη! δεν ειναι λαθος αυτο, αλλα το φυσιολογηκο ειναι η οποια εμπειρια να αποκτιετε πριν τον γαμο! και οχι κατα την διαρκια αυτου! αλλα δυστυχως καποιες γυναικες παντρευτικαν γρηγορα λογο του οτι τις πιεζαν οι οικογενειες τους με αποτελλεσμα ξαφνικα σε ηλικια οπου εχει ερθει ο κορεσμος απο τον γαμο να θελουν να νιωσουν καποια παρανομη εμπειρια! διοτις δεν θα ειναι "προχορημενες" αν δεν εχουν κανει κατις παρανομο , διοτις βλεπωντας ολη μερα την μενεγακη και τα ηλιθια σηριαλ ζηλεψαν κι νομιζουν οτι η ηδωνη και το σεξ ειναι το μοναδικο πραμα που μπορει να τους ξανα κανει ενδιαφερον την βαρετη ζωουλα τους! αντι να ειναι δεδομενος ο ερωτας κι το σεξ! αντα αυτου εχει γινει περιπετιεια! με αποτελλεσμα να γινωντε πραξεις οπου φερνουν τον σατανα στο περιβαλον τους! το τι αμαρτνανουν τον ορκο του γαμου??? το οτι ειναι αμαρτημα πολυ δυνατο?? το οτι δεν θα μπορουν να κοινωνησου??? ουτε να μπουν καλα καλα στην εκλησεια δεν θα πρεπει!

Senior Member
    Ωχ..παναγία μου; κριμας.. Τηλεόραση πάντως δε βλέπω. Εδώ και δυόμιση χρόνια.

Banned
    Ωχ..παναγία μου; κριμας.. Τηλεόραση πάντως δε βλέπω. Εδώ και δυόμιση χρόνια.
    ελπιζω να μην ειρονευεσαι με την εκφραση σου "ωχ παναγια μου" ετσι? διοτις αυξανεις το προβλημα σου προς τον Θεο, μετα θα πρεπει να καμεις πολλες νυατιες, πολλες ακησεις προς Θεου. Αληθεια εχεις πνευματικο πημενα? πηγαινε κοπελα μου εκει να του αναφερεις τα αμαρτηματα που πρατει και τα ασχημα παιχνιδια που σου καμει ο εξαποδο! τραβα να σωσεις την ψυχουλα σου κοπελα μου απο την βλασθημια που εχεις βουτηξει! τραβα πριν ειναι αργα! δεν θα μπορεις να κοινωνησεις το ξερεις???
    Αλλα ,, να σε ερωτησω κατις, πηστυεις στον Θεο στον Χριστο και στο Αγιο Πνευμα? η τα βλεπεις χαζα ολα αυτα? (Θεμου συγχωραμαι), διοτις ειναι ακυρα ολα οσα σου λεω τωτες.
    Ειπες κατις πολυ ομορφο, οτι δεν βλεπεις τηλωραση, δεν μπορω να μην σου πω συγχαρητιρια για αυτο ,απο την αλλη ομως υπαρχει κι αλλος τροπος οπου ο δυαλος μας πολεμα το ιντερνετ, οπου η λαθος χρηση του ειναι επικυνδηνη!
    Αληθεια? εχεις αποκτησει τεκνα? κι αν επιτρεπετε ειναι αρκετα μεγαλα ? Τελος, κι συγχωραμε για τα οσα λεω κι ροταω - ο συζηγος ειναι ενταξι απεναντι σου? κι αν ειναι δεν νιωθεις καπως αβολα απεναντι του?

Page 7 of 19 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast