Προβλημα με το παιδι μου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

Προβλημα με το παιδι μου

ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ! Ειμαι καινουργιος χρηστης και θα ηθελα τη γνωμη καποιου αν γινεται, θα προτημουσα ειδικου.? Ειμαι πατερας ενος αγοριου Δ ταξης Δημοτικου και εχει πρβλημα να συγρατησει(ξεχναει) τα μαθηματα του.Ενω φευγει διαβασμενος απο το σπιτι, μεχρι να παει στο σχολειο, η στα ΑΓΓΛΙΚΑ τα εχει ξεχασει σχεδον ολα!!!!!!!! τι να κανω? υπαρχει καποιος τροπος να βοηθηθω?

Senior Member
    Καλησπέρα..
    Τι εννοείς τα ξεχνάει; Στο λένε οι δάσκαλοι; Μπορείς μήπως να πεις κάτι παραπάνω σχετικά με το θέμα;

Junior Member

προβλημα με το παιδι

καλισπερα και σε ευχαριστω. το προβλημα ειναι αυτο που γραφω,και θελω ενα τροπο να το βοηθησω να το ξεπερασει.?

Senior Member
    Ο μόνος τρόπος για να βοηθηθείς είναι να απευθυνθείς σ\' έναν καλό παιδοψυχολόγο, οι χρήστες του φόρουμ στην προκείμενη περίπτωση εκτός του ότι δεν είναι ειδικοί, πιθανόν να σε αποπροσανατολίσουν και είναι κρίμα για το παιδάκι..Έχω ακούσει γι\' αυτού του είδους την μαθησιακή δυσκολία από κάποιες περιπτώσεις στο σχολείο των παιδιών μου, πιστεύω πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο εκτός από του να απευθυνθείς σε ειδικούς παιδοψυχολόγους..Ξεκίνα από εκεί και μη στενοχωριέσαι.. Όλα θα πάνε καλά..

Senior Member
    Στα ΚΔΑΥ οπου ανηκει το σχολειο του παιδιου σας, εχει ειδικους που θας σας κατατοπισουν.Εχω και γω ενα γιο στην Δ΄ταξη και αν τον αφησω αδιαβαστο,αδιαβαστος θα παει..ολο τπιποτα δεν εχει και ολα κατι εργασιες ανακαλυπτω.Απ ότι μου λενε οι αλλαες μαμαδες ,μια απο τα ιδια ειναι σχεδον ολα τα αγορακια.Το μυαλό τους ειναι μονο στο παιχνιδι..Γι αυτο μην στενοχωριεστε και πολυ

Junior Member
    Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια, και δεν το κριβω οτι ειμαι λιγο συγκινημενος για την προθημια που υπαρχει απο .ολους σας για ενα καλο λογο.θα ερευνισω το θεμα αν και φενεται οτι δεν ειμαστε οι μονοι γονεις με τετοια προβληματα!!!!!!

Senior Member
    Καλησπέρα..
    Αν θες διάβασε το παρακάτω άρθρο http://news.pathfinder.gr/health/features/learning_difficulties.html
    Το γεγονός οτι ξεχνάει μπορεί να είναι, μπορεί και οχι, σημάδι μαθησιακής δυσκολίας. Όμως μπορεί να είναι και πολλά άλλα πράγματα. Πιθανώς κάτι φυσιολογικό. Καλύτερα όμως να πας σε έναν παιδοψυχολόγο να σε κατατοπίσει καλύτερα και πιο αξιόπιστα. Σε καμία περίπτωση όμως μην ανησυχείς. Σίγουρα όλα θα πάνε καλά.

Junior Member
    ευχαριστω και παλυ!!!!!!!!

Senior Member
    Έχετε ψάξει μήπως το παιδί έχει δυσλεξία;