Πρωινή στυση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 93

Πρωινή στυση

Καλημερα παιδιά. Διάβαζα στο ίντερνετ ότι ένας άντρας κατά της διάρκεια της ημέρας έχει εως και 11 φορές στυση και 1 πρωινή με το ξύπνημα.

Κατά πόσο ισχύει αυτό; Εγώ ας πούμε δεν έχω συχνά πρωινή στυση και δεν θυμάμαι να έχω καμία κατά την διάρκεια την ημέρας αν δεν με "φτιάξει "κατι; Ειναι φυσιολογικό αυτο; Από τους άντρες εδώ μέσα εσείς έχετε παρατηρήσει να έχετε τόσες στυσεις κατά την διάρκεια της ημέρας; Όταν κάνω κάτι ερωτικό έχω κανονική στυση. Απλά μου φάνηκε υπερβολικό ότι κατά την διάρκεια της ημέρας έχουμε τόσες πολλές στυσεις κ πως κάθε πρωινω έχουμε κ μια πρωινή Και με προβλημάτισε.

Επίσης τι θεωρούμαι πρωινή στυση ; Στυση που έχουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα το πρωί η Όταν ξυπναμε ; Γιατί εγώ λόγο δουλειας που κάνω ξυπνάω πάντα μεσημέρι (12η ωρα) και έτσι ίσως για αυτό δεν παρατηρώ κάποια στυση.

Γνώμες?
    Last edited by Dimis; 26-11-2018 at 03:08.

Senior Member
    Kαλημερα έχουμε ξανά μιλήσει μαζί?? τέλος πάντων...
    Τη στιγμή που έχεις τη στιγμή όταν πρέπει μην ανυσηχεις....αυτό που διαβασες ισχύει σε ορισμένες περιπτώσεις και είναι θεωρητικό...η μπορεί να έχεις αυθόρμητες στυσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας και να μην το έχεις καταλάβει...πάντως ότι διαβάζεις μην το περνης και πολύ μετρητής...της στιγμή που αν κάνεις κάτι ερωτικό και έχεις στύση είσαι μια χαρά....η πρωινή στύση πολλές φορές είναι επειδή θέλουμε να κατουρησουμε κι όλας.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Kαλημερα έχουμε ξανά μιλήσει μαζί?? τέλος πάντων...
    Τη στιγμή που έχεις τη στυση όταν πρέπει μην ανυσηχεις....αυτό που διαβασες ισχύει σε ορισμένες περιπτώσεις και είναι θεωρητικό...η μπορεί να έχεις αυθόρμητες στυσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας και να μην το έχεις καταλάβει...πάντως ότι διαβάζεις μην το περνης και πολύ μετρητής...της στιγμή που αν κάνεις κάτι ερωτικό και έχεις στύση είσαι μια χαρά....η πρωινή στύση πολλές φορές είναι επειδή θέλουμε να κατουρησουμε κι όλας.....
    ................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dimis View Post
    Καλημερα παιδιά. Διάβαζα στο ίντερνετ ότι ένας άντρας κατά της διάρκεια της ημέρας έχει εως και 11 φορές στυση και 1 πρωινή με το ξύπνημα.

Κατά πόσο ισχύει αυτό; Εγώ ας πούμε δεν έχω συχνά πρωινή στυση και δεν θυμάμαι να έχω καμία κατά την διάρκεια την ημέρας αν δεν με "φτιάξει "κατι; Ειναι φυσιολογικό αυτο; Από τους άντρες εδώ μέσα εσείς έχετε παρατηρήσει να έχετε τόσες στυσεις κατά την διάρκεια της ημέρας; Όταν κάνω κάτι ερωτικό έχω κανονική στυση. Απλά μου φάνηκε υπερβολικό ότι κατά την διάρκεια της ημέρας έχουμε τόσες πολλές στυσεις κ πως κάθε πρωινω έχουμε κ μια πρωινή Και με προβλημάτισε.

Επίσης τι θεωρούμαι πρωινή στυση ; Στυση που έχουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα το πρωί η Όταν ξυπναμε ; Γιατί εγώ λόγο δουλειας που κάνω ξυπνάω πάντα μεσημέρι (12η ωρα) και έτσι ίσως για αυτό δεν παρατηρώ κάποια στυση.

Γνώμες?
    Α ναι τώρα σε θυμήθηκα και είδα και το άλλο θέμα που είχαμε συζητήσει....
    Γιατί ασχολησε με το πέος σου τόσο πολύ τη στιγμή ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΌΛΥΤΟΣ???..
    Δεν σε μαλώνω προς θεού..απλώς ρωτάω για να σε βοηθήσω..γιατί βλέπω δεν έχεις κανένα θέμα με το πέος σου αλλά φιρι φιρι το πας να αποκτήσεις.....
    Είσαι νέο παιδί βρες καμιά γκόμενα εάν δεν έχεις ήδη και ζήστε τη ζωή σας και άσε το πέος σου να κάνει τη δουλειά του ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ....όλοι οι άνδρες λατρεύουμε το οργανό μας..είμαστε περήφανοι γιαυτο γιατί μας δίνει τρομερές απολαύσεις..αλλά μην στεναχωριέσαι δίχως λόγο και αιτία...σου το είπα και την άλλη φορά καμία φορά στυτική δυσλειτουργια μπορεί να παθουμε απτην ιδέα μας και μόνο.....
    Αν συνεχίζουν να σου μπενουν τέτοιες ιδέες και εμμονές θα σε συμβούλευα να το συζητήσεις με το ψυχολόγο σου μια και έχεις ψυχαναγκασμό..
    ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΑΛΑΡΟΣΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΖΗΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ..ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΊΠΟΤΑ..(τουλάχιστον στη στύση σου)

Καλησπέρα κ πάλι φίλε. Απλά εχθές καταλαθος έτυχε να διαβάσω κάτι τέτοιο κ μάλιστα συμφωνούσαν όλα τα άρθρα που διάβασα. Ότι αν δεν έχεις πρωινή στυση πρέπει να τρέξεις στον γιατρό. Λογικό δεν είναι να κάνω την ερώτηση μ;

Senior Member
    Καλησπέρα κ πάλι φίλε. Απλά εχθές καταλαθος έτυχε να διαβάσω κάτι τέτοιο κ μάλιστα συμφωνούσαν όλα τα άρθρα που διάβασα. Ότι αν δεν έχεις πρωινή στυση πρέπει να τρέξεις στον γιατρό. Λογικό δεν είναι να κάνω την ερώτηση μ;
    Φίλε μου δεν στη λέω επειδή ρωτάς...γι'αυτό είναι το φόρουμ για να λέμε αυτά που μας προβληματίζουν...και εγώ έχω ανοίξει δικά θέματα για τη στύση μου που λέει ο λόγος αλλά δυστυχώς για εμένα έχω πραγματικα πρόβλημα.ευτηχως για εσένα δεν έχεις πρόβλημα...
    Κοίταξε να δεις....τα άρθρα που έχεις διάβαση σε όποια σάιτ τα έχεις διάβαση είμαι σίγουρος ότι τα έχω διάβαση και τα ξέρω απέξω και ανακατοτα...λέει ότι όσες αυθόρμητες-πρωινες στυσεις έχει ένας άνδρας τόσο πιο υγιείς είναι σωματικά ψυχολογικά.. συμφωνούμε... ωστόσο η στυσεις είναι και ανά περιόδους π.χ μπορεί αυτό το μήνα η δίμηνο να μην έχεις αυθόρμητες στυσεις αλλά να έχεις στυσεις που της προκαλείς εσύ είτε χειρονακτικα είτε με κάποιο κορίτσι. Δεν σημενεί ότι έχεις πρόβλημα...είσαι υγηεις μια χαρά είσαι.....
    Μπορεί τον άλλο μήνα η μετά το δίμηνο να έχεις αυθόρμητες στυσεις ακόμα και στο ξύπνιο σου όχι μόνο στον ύπνο σου..... γενικότερα ΟΙ ΣΤΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΌΔΟΥΣ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ 20 ΦΟΡΕς ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΥΣΕΙΣ..τα άρθρα αυτά που διαβάζεις τα έχω μάθει απέξω τον τελευταίο ενάμιση χρονο...κοντεύω να γίνω βοηθός ανδρολογου που λέει ο λόγος....ισχύουν δεν λέω όχι..αλλά δεν ισχύουν για όλες της περιόδους της ζωής;ς μας δηλαδή δεν είναι για κάθε μέρα...

Senior Member
    Αν μου έλεγες..Γιώργο αυνανιστικα και δεν είχα στύση ήρθα σε επαφή με τη κοπέλα μου και δεν είχα στύση η είχα στύση μόνο για δύο λεπτά μετά μου έπεσε η είχα στύση μόλις μπήκα τελείωσα σε ένα λεπτά δύο λεπτά..η είχα μερική στύση..έτσι και έτσι...τοτες φίλε μου ναι ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΡΌΒΛΗΜΑ....
    τώρα όμως δεν είναι λόγος ανησυχίας τη στιγμή που το παλιανεις και σηκώνεται είσαι μια χαρά...αν μόνο του δεν σήκωνεται δεν σημενεί ότι έχεις κάτι ..κάποια στιγμή θα σηκωθεί και μόνο του....είναι θέμα και υποσυνείδητου....π.χ τα καλοκαίρια αν έχεις προσέξει όλοι οι άνδρες έχουμε αυθόρμητες στυσεις είτε το βράδυ είτε κατά τη διάρκεια της ημέρας...γιατί νομίζεις ότι συμβαίνει αυτό??? συμβαίνει ότι το καλοκαίρι επειδή κυκλοφορούμε πολύ έξω βλέπουμε διάφορα πράγματα και αλλάζει η ψυχολογία..βλέπουμε κορίτσια με πολύ κοντά και αποκαλυπτικά ρούχα πάμε θάλασσα και βλέπουμε κορίτσια με άκρως αποκαλυπτικά μαγιό και εκείνη την ώρα να μην έχουμε στύση ο εγκέφαλος τα αποθηκεύει και όταν χαλαρονουμε αυτό μας βγενει με τη στύση... λογικό...
    Το χειμώνα πόσο πια αυθόρμητες στυσεις μπορεί να έχει ο άνδρας και που θα δει γυναίκα χίλια ρούχα θα φοράει λογικό είναι...πόσο θα φτιαχτεί η διάθεση του.?.
    Φυσικά παίζει τεράστιο ρόλο και ο τρόπος ζωής του Χ άνδρα...οικονομικά πτοβληματα ανεργία κτλ κτλ..
    Γι'αυτό λέω η αυθόρμητη στυσεις είναι κατά περιόδους..
    Το καλοκαίρι είχες αυθόρμητες στυσεις,???

Senior Member
    Επεισης δεν το διάβασες καταλάθος ήθελες να το διαβάσεις και το διάβασες..δηλαδή το έψαξες...τα ίδια έκανα και εγώ όταν έπαθα το πρόβλημα...αλλά εγώ είχα ολική απώλεια στυσεις...δεν σηκωνταν ούτε με χέρι ούτε με τη γυναίκα.μου ούτε με γερανό..

Senior Member
    Λοιπόν θέλεις να κάνουμε μαζί ένα πείραμα να δεις ότι είσαι μια χαρά???μπορώ να στο αποδείξω ότι δεν έχεις πρόβλημα...αλλά θα το παραδέχτηκε μετά ότι όντως δεν έχεις πρόβλημα???η ανυσηχια σου ειναι η αυθόρμητες στυσεις έτσι δεν είναι????ωραία...
    Μην αυνανιστεις για δύο τρεις εβδομάδες ούτε να κάνεις σεξ. Και μετά από τρεις εβδομάδες να δεις πόσες αυθόρμητες στυσεις θα έχεις...Έλα και πες μου...
    Που μπορεί να μην χρειαστεί ούτε τόσος καιρός πολύ πιο σύντομα μπορεί να εμφανιστούν οι αυθόρμητες στυσεις...κάντο και έλα να το συζητήσουμε ....

Καταρχήν σε ευχαριστώ ξανά για τις απαντήσεις σου. Το εννοώ ότι το εκτιμώ πολύ.

Εγώ απλά προβληματιστηκα γιατί σπάνιος έχω στυση μέσα στην μετά και τα πρωινά χωρίς λόγο. Δεν μου συμβαίνει καθόλου συχνά αν δεν υπάρχει κάποιο ερέθισμα κ αυτά τα sites το ονομάζουν πρόβλημα υγείας η προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας. Για αυτό έγραψα για να δω τι γίνεται με τους υπόλοιπους άντρας.

Senior Member

Εγώ απλά προβληματιστηκα γιατί σπάνιος έχω στυση μέσα στην μετά και τα πρωινά χωρίς λόγο. Δεν μου συμβαίνει καθόλου συχνά αν δεν υπάρχει κάποιο ερέθισμα κ αυτά τα sites το ονομάζουν πρόβλημα υγείας η προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας. Για αυτό έγραψα για να δω τι γίνεται με τους υπόλοιπους άντρας.
    Είναι και θέμα οργανισμού...τη στιγμή που έχεις στύση με το ερέθισμα δεν έχεις πρόβλημα..ρωτά και σε κάποιο ανδρολογο να δεις τι θα σου πει ..την απώλεια αυθόρμητων στυσεων.ετσι σκέτο δεν το δέχονται για πρόβλημα...πρέπει δηλαδή να συνοδεύεται και με άλλα συμπτώματα αυτά που σου ανέφερα παραπάνω...
    Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς...εγώ χερομε που δεν έχεις πρόβλημα και ευχόμε να μην αποκτήσεις και πότε..γιατί τοτες θα δεις και θα καταλάβεις πως είναι να έχεις πρόβλημα...εγώ έχω να δω αυθόρμητη στύση εδώ και ένα μήνα...το περασμένο μήνα είχα μια φορά αυθόρμητη στύση και ένας θεός ξέρει τώρα πότε θα έχω...μπορεί μετά από ένα μήνα μπορεί και μετά από δύο μήνες και πάλι μόνο για μια φορά....εδώ δεν έχω εσκεμμένη στύση ..θα έχω αυθόρμητη???
    Η άποψη μου είναι ότι είσαι υγιέστατος από άποψη στύσης τουλάχιστον...δεν έχεις τίποτα...απλά μπορεί επειδή είπες ότι είσαι ψυχαναγκαστικος μήπως αυτό σε κάνει να νομίζεις ότι έχει κάτι στη στύση...δεν ξέρω λέω μήπως...
    Μην το αφήνεις να σε πάρει από κάτω και να σε κυριεύουν αυτές οι σκέψεις για τη στύση σου...το λέω ειλικρινά ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
    Τουλάχιστον τώρα που έχεις στυσεις βρες καμιά γκόμενα να κάνεις σεξ...και άσε της σκέψεις...
    Μην με παρεξηγείς ότι λέω για το καλό σου το λέω ..μην νομίζεις δηλαδή ότι στη λέω.

Senior Member

Αλλά η πρόταση μου ισχύει..κάνε αυτό που σε είπα και έλα να τα ξανά πούμε...
    (Κάθε πότε αυνανιζεσε???δηλαδή την ημέρα μια φορά??μια φορά κάθε δύο μέρες??πόσο συχνά αυνανιζεσε και πσοεε φορές??

Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Αλλά η πρόταση μου ισχύει..κάνε αυτό που σε είπα και έλα να τα ξανά πούμε...
    (Κάθε πότε αυνανιζεσε???δηλαδή την ημέρα μια φορά??μια φορά κάθε δύο μέρες??πόσο συχνά αυνανιζεσε και πσοεε φορές??
    Τώρα τελευταία επειδή δεν έχω και πολύ χρόνο να ασχοληθώ Δεν το κάνω συχνά. Τελευταία φορά έγινε πριν 4 μέρες για 3 φορές την ίδια μέρα. Τώρα όπως μου είπες θα το αφήσω. Δεν θα ασχοληθώ άλλο. Εύχομαι κ εσύ να βρεις σύντομα την υγεία σου και να τελειώνεις με αυτό το πρόβλημα.

Εννοείται πως δεν παρεξηγώ όσα λες. Αντίθετος.

Senior Member
    Τώρα τελευταία επειδή δεν έχω και πολύ χρόνο να ασχοληθώ Δεν το κάνω συχνά. Τελευταία φορά έγινε πριν 4 μέρες για 3 φορές την ίδια μέρα. Τώρα όπως μου είπες θα το αφήσω. Δεν θα ασχοληθώ άλλο. Εύχομαι κ εσύ να βρεις σύντομα την υγεία σου και να τελειώνεις με αυτό το πρόβλημα.

Εννοείται πως δεν παρεξηγώ όσα λες. Αντίθετος.
    Ευχαριστώ για της ευχές σου ....αμιν

Banned
    φιλε μου dimi εγω θα σταθω στο εξης κομματι οτι πολλες ερευνες μιλανε για πρωινη στυση και εννοουν αυτην κατατην οποια κοιμασαι ακομα...!!! σε αυτο θα συμφωνησω και εγω ο ιδιος οτι συμβαινει γενικως αφου μου συμβαινει και εμενα! πολλες φορες και κατα την διαρκεια του υπνου αλλά και στην πρωινη αφυπνιση εχω στυση... αυτο το διαπιστωνω αφου σηκωθω την νυχτα για νυχτερινη ουρηση.. παντως μην σε προβληματιζει.. ειναι σιγουρο πως με καθε μια απο αυτες τις στυσεις τις συνδεει και καποιο ονειρο που δεν το θυμομαστε

Page 1 of 7 123 ... LastLast