Απιστία - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 67 of 67

Thread: Απιστία

Junior Member
    [QUOTE=Remedy;1021269]αν δεν σε πειραζει να το μαθει ο ανδρας του, πες του τα εσυ, να γλυτωσεις και τους δικηγορους.
    αν το ξερει ο ανδρας σου, δεν μπορει να σου κανει κανεις τπτ.
    Δυστυχώς δεν νιωθω έτσι !! Φοβάμαι πως μπορεί να κάνει οτιδήποτε άλλο!! Όπως είπα κ πιο πάνω.. δε θεωρώ πως έχω να κάνω μ έναν λογικό άνθρωπο

Senior Member
    [QUOTE=Diana82;1021272]
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν δεν σε πειραζει να το μαθει ο ανδρας του, πες του τα εσυ, να γλυτωσεις και τους δικηγορους.
    αν το ξερει ο ανδρας σου, δεν μπορει να σου κανει κανεις τπτ.
    Δυστυχώς δεν νιωθω έτσι !! Φοβάμαι πως μπορεί να κάνει οτιδήποτε άλλο!! Όπως είπα κ πιο πάνω.. δε θεωρώ πως έχω να κάνω μ έναν λογικό άνθρωπο
    αν πιστευεις οτι ειναι πραγματικα παραλογη κι οχι απλα κατινα , να προχωρησεις αμεσα στα ασφαλιστικα μετρα με τον δικηγορο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana82 View Post
    Λογικό να σου κάνει εντύπωση, είναι όμως το πιθανότερο σενάριο..
    Γιατί πιστεύεις ότι δεν θα τον πειράξει????αν το πιστεύεις στα αλήθεια αυτό που λες τοτες δεν έχεις παρά να του το πεις...κα να τελειώσει εκεί το θέμα..μετά θα της μίλησε ο άνδρας σου και τέλος.

Senior Member
    Αλλά αν σε περίπτωση είναι τρελή που δεν το πιστεύω πιστεύω σε αυτό που λέει η ρεμεντυ ότι ποντάρει στο γεγονός ότι τρόμαξες..αλλά αν όντως πιστεύεις ότι είναι τρελή και είναι ικανη να κάνει κάτι τοτες προχωρά σε ασφαλιστικά μέτρα...

Diana, πώς έβγαλες το συμπέρασμα οτι είναι τρελλή; Μπορεί απλώς να μπλοφάρει για να φοβηθείς.
    Το έχει κάνει φίλη μου αυτό που την απατούσε ο άντρας της. Εκφόβισε τόσο πολύ την ερωμένη σε σημείο που νόμιζε οτι ήταν τρελλή, αλλά δεν ήταν καθόλου. Το έκανε για να μην ξανατολμήσει να πλησιάσει τον άντρα της αλλά και από σαδισμό και εκδίκηση. Μετά από δύο χρόνια από το συμβάν της απιστίας συνεχίζει να στέλνει "σήματα" απειλητικά στην πρώην ερωμένη με διάφορους τρόπους.
    Πρέπει να ξέρεις οτι οι απατημένες γυναίκες πληγώνονται πάρα πολύ, γι αυτό και όταν κάνουμε κάτι πρέπει να υπολογίζουμε τις συνέπειες που έχει στους άλλους ανθρώπους και όχι μόνο την ευχαρίστηση του εαυτού μας με οποιονδήποτε τρόπο.
    Αυτό είναι και το πραγματικό νόημα της ηθικής. Δεν είναι κάτι που αφορά τους τύπους ή την θρησκεία ή τον μικροαστισμό. Είναι ζήτημα ουσίας και ανθρωπιάς η ηθική. Και το ήθος είναι που δίνει την αξία στον άνθρωπο.
    Συγνώμη για το κήρυγμα, προκύπτει από την εμπειρία μου, διότι κι εγώ έχω κάνει ηθικά σφάλματα (όχι το δικό σου, άλλα, ίσως και χειρότερα) και τα έχω πληρώσει ακριβά. Και ευτυχώς που τα πλήρωσα ακριβά διότι έτσι ήταν το δίκαιο, το οποίο και κατανόησα πλήρως.
    Λοιπόν, νομίζω οτι στην περίπτωσή σου θα πρέπει να σου γίνει μάθημα αυτό και να ηρεμήσεις κάπως γιατί νομίζω οτι η σύζυγος είναι απλώς οργισμένη αλλά δεν νομίζω να απειλείσαι αν δεν ξαναενοχλήσεις τον άντρα της.
    Συγνώμη της ζήτησες ποτέ γι αυτό που της έκανες;

Banned
    Συμφωνω με ΡΕΜΕΝΤΥ , ειδικα στους δικηγορους οπου η δουλεια τους στηριζετε στις δυαφωρες των ανθροπων!
    Νταιανα, διεπραξες μυχια ! κι μαληστα διπλου τυπου,δλδη και στον δικο σου γαμο αλλα κι στο αλλο ζευγαρι! Ρωτα οποιον θες, ειναι παρανωμο βεβαια ανικει στα πτεσματα ισως ακομα κι ειρηνοδικιο . Δεν κυνδηνευεις παρα μονο με συστασεις ομως το ρεζιλι θα το βρεις αν τραβηχτεις σε δικαστηριο.
    Στο νοημα ομως του θεματος σου, εδω εχουμε δυο γυναικες οπου ειναι σταμαχερια! εναν ανδρα τοπου βρηδκομενος σε αθλια ψυχολογικη κατασταση κι παρεσημενος απο την Νταιανα υπεπεσε σε μυχια πρωτου βαθμου! Ετσι λοιπον υπαρχει κι ο αλλος ανδρας(της νταιναςο δυζηγος ) οπου δεν γνωριζει τυποτα! για αυτον τον κακομοιρο που κοιματε ο κακομιρης διπλα στην γυναικουλα του κι δενν φταιει τυποτα ,αυτον τον ανθρωπο ποιος το λυπατε ?
    Νταιανα εννοειτε πως αυτα που καμει η αλλη γυναικα ειναι υπερβολικα! κι οχι πολυτησμενα! ομως φανταζωμαι οτι δεν θα περιμενες να κανεις κατι τετοιο κι ολα να πανε τελεια! η πραξη του κερατοματος προσφερει παντοτε εκτως απο σεξ και δραση! αρα θα επρεπε να εισαι ετοιμη για παν ενδεχομενο! αυτος που δεν φταιει τοσο πολυ ειναι ο ανδρας της τρελης ο κακομοιρος θα πρεπει να περναει εντος σπιτιου μια κολαση!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Για σένα δεν είναι λογικό. Αυτή έτσι κρίνει πως πρέπει να κάνει. Αυτή είναι η αντίδραση της. Αισθάνεται θιγμένη και προδομένη και είναι. Βράζει μέσα της. Και φυσικά με τον άντρα της πρέπει να τα βάλει αλλά προφανώς είναι εκτός εαυτού και θα την πληρώσουν όλοι. Εάν βάλει δικηγόρο και κάνει τέτοιες κινήσεις το πολύ πολύ να της γυρίσει παραπάνω το μυαλό και να πάει να τα ξεφουρνίσει όλα στον άντρα της στ' αλήθεια (και που στην τελική μπορεί και να το κάνει ούτως ή άλλως). Ξέρεις πως θα σκεφτεί; "Πήγες με τον άντρα μου και με απειλείς και από πάνω; Θα σε καταστρέψω". Το καλύτερο για την Diana είναι να το πει μόνη της. Καλύτερα να το μάθει από την ίδια παρά από αλλού. Και έτσι θα δούνε τι θα κάνουν παρακάτω και θα γλιτώσει την καθημερινή αγωνία και το φόβο που αισθάνεται.
    μα καταλαβα το γιατι το κανει, αλλα ο'τι "νομιζει" ο καθενας, δεν ειναι αποδειξη του οτι ειναι λογικο αυτο που κανει, πολλω δε μαλλον οταν ειναι και παρανομο...

μα κι εγω, αυτο της ειπα. να το πει μονη της στον ανδρα της, να τελειωνει..
    αν το ξερει ο ανδρας της, δεν υπαρχει κανενας εκβιασμος και ισως τελικα να αποδειχθει καλη αφορμη για να δουν τι θα κανουν στην σχεση τους...

και εν πασει περιπτωσει, σε καθε δραση υπαρχει και αντιδραση. αυτο ηταν το αποτελεσμα των πραξεων της, πρεπει να το δεχτει και να το αντιμετωπισει, πιθανα με καποιες απωλειες.
    η "ηθικη" ειναι ο τροπος που η κοινωνια διευθετει κοινωνικες σχεσεις. οποιος παιρνει την πρωτοβουλια να θεσει δικους του κανονες, λογικο να βρεθει στην ζουγκλα, χωρις το ¨διχτυ προστασιας" των κοινωνικων συμβασεων.
    και η ευγενεια, μια κοινωνικη συμβαση ειναι. μια "ηθικη σταση" αν το θελετε αλλιως.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345