Στυτική δυσλειτουργία, μήπως φταίω εγώ; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 78
    Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Στα 25 αν την ειχε διπλα και ηταν ο τυπος του, θα ξεπατωνονταν γιατι απλα στα 25 οι ορμές βαράνε κόκκινο. Τωρα ξερεις τι βλεπω εγω, οι ορμές του βρίσκονται σε επιπεδο 40ρη και ο τυπος της γυναικας δεν τον τρελαίνει σεξουαλικα. Οτι δεν σε τρελαίνει σεξουαλικα μια γυναικα το καταλαβαινεις οταν θες να πηδηχτειτε, μονο οταν εχεις ορεξη να πηδήξεις, γενικα και αόριστα. Δηλαδη δεν μπορει να σου ξυπνήσει την σεξουαλικη ορμη οταν δεν πολυ εχεις ορεξη. Εννοειται οτι ισχυει και το αντιθετο, απο τη γυναικα προς τον αντρα.
    Δεν χρειαζεται να νοιωθει καποιος απορριπτέος σε τετοιες φάσεις, συνηθως και οι δυο νοιωθουν το ιδιο ασχημα και δεν εχει να κανει ουτε με την εμφάνιση, ουτε με την αξία του καθενός. Απλα δεν ταιριαζουν σεξουαλικα.
    Αν με ρωτήσεις και γιατι ειναι μαζι, ειναι ο λογος που ταλαιπωρούνται πολλοι, Τον/την αγαπαω, τον/την θελω, αλλα στο σεξ χλιαρά. Η κανουμε και γαμω τα πηδήματα αλλα απο για παρεα ουτε γι αστειο. Εκει ξεκιναει το πολυσύνθετο προβλημα που ειπε και η κοπελα παραπανω, οι ψυχολογικές ανασφάλειες, τα βιώματα, τα οιδιπόδεια κτλ.
    Φίλε δεν συμφωνώ μαζί σου. Όταν γίνεται είναι τέλειο και για τους δύο. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να ρίξουν την ερωτική επιθυμία και ένας από τους βασικότερους είναι η στυτική δυσλειτουργία. Δεν θεωρώ ότι είναι χλιαρά τα πράγματα θεωρώ ότι είναι ένας άντρας που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και δεν ξέρω πως να φερθω εγώ.

Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Στα 25 αν την ειχε διπλα και ηταν ο τυπος του, θα ξεπατωνονταν γιατι απλα στα 25 οι ορμές βαράνε κόκκινο. Τωρα ξερεις τι βλεπω εγω, οι ορμές του βρίσκονται σε επιπεδο 40ρη και ο τυπος της γυναικας δεν τον τρελαίνει σεξουαλικα. Οτι δεν σε τρελαίνει σεξουαλικα μια γυναικα το καταλαβαινεις οταν θες να πηδηχτειτε, μονο οταν εχεις ορεξη να πηδήξεις, γενικα και αόριστα. Δηλαδη δεν μπορει να σου ξυπνήσει την σεξουαλικη ορμη οταν δεν πολυ εχεις ορεξη. Εννοειται οτι ισχυει και το αντιθετο, απο τη γυναικα προς τον αντρα.
    Δεν χρειαζεται να νοιωθει καποιος απορριπτέος σε τετοιες φάσεις, συνηθως και οι δυο νοιωθουν το ιδιο ασχημα και δεν εχει να κανει ουτε με την εμφάνιση, ουτε με την αξία του καθενός. Απλα δεν ταιριαζουν σεξουαλικα.
    Αν με ρωτήσεις και γιατι ειναι μαζι, ειναι ο λογος που ταλαιπωρούνται πολλοι, Τον/την αγαπαω, τον/την θελω, αλλα στο σεξ χλιαρά. Η κανουμε και γαμω τα πηδήματα αλλα απο για παρεα ουτε γι αστειο. Εκει ξεκιναει το πολυσύνθετο προβλημα που ειπε και η κοπελα παραπανω, οι ψυχολογικές ανασφάλειες, τα βιώματα, τα οιδιπόδεια κτλ.
    Που ξέρεις ότι αν την είχε στα 25 θα ξεπατονοταν???
    Δεν τον ξέρουμε στην ηλικία των 25 πως ήταν..συνήθως ναι βαράμε κόκκινο οι ορμόνες σε γενικές γραμμές συμφωνώ..όμως υπάρχουν και νεαροί που στα 25 πάλι έχουν πρόβλημα...δεν νομίζω ότι δεν ταιριάζουν στο σεξ..βέβαια δεν είμαι και στο κρεβάτι τους νγια να ξέρω
    ..και έπειτα τα 40 χρόνων δεν είναι και πια παππούς...
    Απλά εγώ πιστεύω ότι για κάποιο λόγο έπαθε στυτικο πρόβλημα...τώρα είναι σωματικό είναι ψυχολογικό ένας θεός το ξέρει...όταν δεν ζεις πρόβλημα φίλε μου σου σηκώνεται έστω και στον ύπνο και σε ξυπνάνε οι ορμές .έστω και έτσι θα είχε στύση...έστω για να ηρεμήσει απτής ορμές και μόνο θα την πλησιαζε.οταν έχεις ορμές δεν λογαριάζεις τίποτα...αλλά αυτός δεν χώνεται...γιατί??γιατί απλά δεν έχεις ορμές..

Senior Member
    Θεματοθετρια...νυχτερινές στυσεις έχει??εννοώ αυθόρμητες..
    Γιατί δεν τον προκαλείς με τον τρόπο σου να δεις πως θα αντιδράσει???

Senior Member
    Αγαπητέ φίλε δεν έχει νυχτερινές στυσεις. Το πρωί κάτι πάει να γίνει αλλά φοβάται ότι κατά την διάρκεια της πράξης θα χάσει την στύση του. Αυτό είναι το πρόβλημα μας. Γιατί δεν είναι μόνο δικό του, είμαστε μαζί μένουμε μαζί το πρόβλημα αυτό είναι και δικό μου. Σήμερα ύστερα από 4 μέρες είχαμε επαφή αλλά με πολυ φόβο από μέρους του μήπως χάσει την στύση του. Εγώ τον παρακίνησα και του είπα ότι και αν συμβεί δεν πειραζει

Senior Member
    Quote Originally Posted by vickympou View Post
    Αγαπητέ φίλε δεν έχει νυχτερινές στυσεις. Το πρωί κάτι πάει να γίνει αλλά φοβάται ότι κατά την διάρκεια της πράξης θα χάσει την στύση του. Αυτό είναι το πρόβλημα μας. Γιατί δεν είναι μόνο δικό του, είμαστε μαζί μένουμε μαζί το πρόβλημα αυτό είναι και δικό μου. Σήμερα ύστερα από 4 μέρες είχαμε επαφή αλλά με πολυ φόβο από μέρους του μήπως χάσει την στύση του. Εγώ τον παρακίνησα και του είπα ότι και αν συμβεί δεν πειραζει

Και τελικά την έχασε την στύση του???αλλά έχει στύση απλά δεν μπορεί να τη διατηρήσει..ειναι καθαρά ψυχολογικό...γιατί δεν του προτείνεις να πάει σε έναν ανδρολογο???

Senior Member
    Όχι δεν την έχασε ευτυχώς!

Senior Member
    Όχι δεν την έχασε ευτυχώς!

Είναι καθαρά φόβος.....η αλλιώς άγχος επίδοσης...πρέπει με κάποιο τροπο να αισθανθεί σιγουριά για τη στύση του...
    Αν αποκτήσει τη σιγουριά όλα θα πάνε καλά....για να γίνει κάτι τέτοιο το φόβο πρέπει να το σβήσει τέλειος απτό μυαλό του..θα μου πεις δεν είναι και καθόλου εύκολο..το ξέρω..αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο...
    Πρέπει να διώξει το φόβο και να κερδίσει πίσω την αυτοπεποίθηση του...τώρα πως δεν ξέρω...μάλλον το κλειδί πρέπει να είσαι εσύ....πρέπει να βρεις τρόπο να αισθανθεί σιγουριά...

Senior Member
    Φίλε μου είναι πολύ δύσκολο για μένα γιατί όταν χάνει την στύση του νιώθω πολύ άσχημα. Όσο μπορώ θα τον ενθαρρυνω αλλά άνθρωπος είμαι και γω ώρες ώρες μου σπαν τα νεύρα!

Senior Member
    Φίλε μου είναι πολύ δύσκολο για μένα γιατί όταν χάνει την στύση του νιώθω πολύ άσχημα. Όσο μπορώ θα τον ενθαρρυνω αλλά άνθρωπος είμαι και γω ώρες ώρες μου σπαν τα νεύρα!

Εμ άμα σπάνε τα νεύρα σου έτσι δεν κάνουμε τίποτα..βέβαια έχεις δίκιο λόγο ηλικίας..σε καταλαβαίνω είσαι μικρούλα ακόμα και έχεις ορεξεις και θέλεις να χαρείς το σεξ δίκιο έχεις..αλλά αν τον αγαπάς πρέπει να εχεις υπομονή και επιμονή... τουλάχιστον όσο μπορείς βοήθησε τον μήπως και γιατρευτεί ο άνθρωπος....ας δοκιμάσει και κανένα διεγερτικό..

Senior Member

Α τώρα το θυμήθηκα...καντον χυμό ροδιού...είναι διεγερτικό το έχω δοκιμάσει εγώ..
    Μπορείς να πάρεις τριβόλι από μαγαζί με βότανα..αυτό είναι σαν τσάι..το βράζεις στο μπρίκι μεχρι να ζεσταθεί..το στραγγίζεις καλά καλά...και δίνεις το ζουμί του να πιει..ένα ποτήρι το πρωί είναι αρκετό...κάντο για τρεις μέρες...και ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΖΑΧΑΡΗ....αν είναι υπερβολικά πικρό που είναι δηλαδή...αν δεν μπορεί να το πιει βάλτου λίγο μέλι...

Senior Member
    Το τριβόλι είναι το βιαγκρα της φυσης....αλλά πρόσεχε μην το παρακάνεις...μόνο ένα ποτήρι την ημέρα και μόνο για τρεις μέρες δώστου...

Senior Member

Εισαι καλη αλλα δε το λαμβάνει το μυνημα οπως νομιζεις. Οπως του το φέρνεις αυτος νοιωθει οτι τον λυπάσαι. Αν νευριάζεις χειροτερα ακομα. Αν δεν πατε σε καποιον ειδικο, γνωμη μου το καλυτερο που εχεις να κανεις για λιγο καιρο ειναι να περιμενεις και να το κανεις οποτε του ερθει αυτου και βλεπεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Που ξέρεις ότι αν την είχε στα 25 θα ξεπατονοταν???
    Δεν τον ξέρουμε στην ηλικία των 25 πως ήταν..συνήθως ναι βαράμε κόκκινο οι ορμόνες σε γενικές γραμμές συμφωνώ..όμως υπάρχουν και νεαροί που στα 25 πάλι έχουν πρόβλημα...δεν νομίζω ότι δεν ταιριάζουν στο σεξ..βέβαια δεν είμαι και στο κρεβάτι τους νγια να ξέρω
    ..και έπειτα τα 40 χρόνων δεν είναι και πια παππούς...
    Απλά εγώ πιστεύω ότι για κάποιο λόγο έπαθε στυτικο πρόβλημα...τώρα είναι σωματικό είναι ψυχολογικό ένας θεός το ξέρει...όταν δεν ζεις πρόβλημα φίλε μου σου σηκώνεται έστω και στον ύπνο και σε ξυπνάνε οι ορμές .έστω και έτσι θα είχε στύση...έστω για να ηρεμήσει απτής ορμές και μόνο θα την πλησιαζε.οταν έχεις ορμές δεν λογαριάζεις τίποτα...αλλά αυτός δεν χώνεται...γιατί??γιατί απλά δεν έχεις ορμές..
    Οχι, λεω αν ειχε καποια του τυπου του στα 25. Τωρα αν εχει οργανική στυτική δυσλειτουργία τι να πω, συζητάμε χωρις να εχει κανει ιατρικές εξετάσεις. Παντως αν μπεις σε τετοια κατασταση με καποια γυναικα και ειναι ψυχολογικό, σορυ που θα το πω αλλα πολυ δυσκολα θα βελτιωθεί η κατασταση.

Senior Member
    Οχι, λεω αν ειχε καποια του τυπου του στα 25. Τωρα αν εχει οργανική στυτική δυσλειτουργία τι να πω, συζητάμε χωρις να εχει κανει ιατρικές εξετάσεις. Παντως αν μπεις σε τετοια κατασταση με καποια γυναικα και ειναι ψυχολογικό, σορυ που θα το πω αλλα πολυ δυσκολα θα βελτιωθεί η κατασταση.
    Ναι δυστυχώς είναι δύσκολη περίπτωση η στυτική δυσλειτουργία..το ξέρω Άπτον εαυτό μου...αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι είναι ψυχολογικό το πρόβλημα..και του φίλου μας και το δικό μου....πολύ της μόδας έγινε αυτή η ασθένεια δυστυχώς...τι φταίει ένας το ξέρει..είναι οι τροφές που τρώμε???είναι η οικονομική κρίση??μας ψεκάζουν όπως λένε μερικοί???.τι από όλα είναι δεν ξέρω...
    Για μας που πάσχουμε από αυτό πιο εύκολο είναι να βγάλουμε φτερά και να πετάξουμε παρά να τη σηκωσουμε

Senior Member
    Βασικά η κοπέλα είναι δικαίωμά της να μην θέλει να μιλήσει, αλλά όταν ρώτησα κάτι παραπάνω για τις μεταξύ τους σχέσεις, αποφεύγει να απαντήσει. Εγώ νομίζω ότι όλο αυτό σχετίζεται και με πράγματα εντελώς άσχετα εκ πρώτης όψεως με το σεξουαλικό.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast