Χριστουγεννα , καλο η κακο ? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 84
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Xaxaxxaεισουνα που εισουνα κατά ...στα είπα και εγώ ήρθε και έδεσε...καλά σου είπα κάποιες περιπτώσεις δεν σημαίνει ότι όλοι οι παντρεμένοι είναι δυστυχισμένοι...υπάρχουν και οι ευτυχισμένοι....
    Αλήθεια τώρα, δεν ξέρω κανένα παντρεμένο ζευγάρι που να είναι ευτυχισμένο. Έχω πάει σε διάφορους γάμους φίλων κλπ. στην αρχή όλα καλά, μετά από κανένα 3μηνο-4μηνο αρχίζουν οι καβγάδες, μπλέκει και το σοϊ της νύφης ενάντια στο γαμπρό, παραλίγο να γίνει ζημιά μεταξύ συγγενών σε βάπτιση για το όνομα του μικρού. Αυτό το πράγμα, εγώ δεν το θέλω στην ζωή μου ρε συ. Θέλω να είμαι χαλαρός, όχι να κλειστώ σε ένα κλουβί. Μόλις έρθει και το παιδί, ο άντρας μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, μπορεί να κάνουν ακόμη και μήνες σεξ, λόγω της καθημερινότητας.

Βλέπεις όλες οι εφαρμογές για ραντεβού, πχ. το badoo, είναι γεμάτες από παντρεμένους, γιατί πολύ απλά δεν κάνουν σεξ με τις γυναίκες τους, οι γυναίκες τους είναι συνεχώς μέσα στα νεύρα και πνιγμένες μέσα στην καθημερινότητα. Ξεσπάνε έπειτα (επειδή δεν κάνει σεξ), στο φαγητό και μετά άστα. Ο άντρας κοιτάει μικρούλες και παχαίνει ταυτοχρόνως και κάπου εκεί, μεγαλώνει και ένα παιδί κάπως μόνο του.

Είναι αυτό τώρα γάμος; Να μου λείπει...

Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν φταίει σε όλα αυτά μόνο η γυναίκα, κυρίως η ευθύνη για όλα αυτά, ανήκει στον άντρα.

Εσύ Γιώργο, ως παντρεμένος συμφωνείς σε αυτά; Εγώ αυτά βλέπω πάντως στα ζευγάρια και μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι άλλο, πχ. παντρεμένο ερωτευμένο ζευγάρι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Αλήθεια τώρα, δεν ξέρω κανένα παντρεμένο ζευγάρι που να είναι ευτυχισμένο. Έχω πάει σε διάφορους γάμους φίλων κλπ. στην αρχή όλα καλά, μετά από κανένα 3μηνο-4μηνο αρχίζουν οι καβγάδες, μπλέκει και το σοϊ της νύφης ενάντια στο γαμπρό, παραλίγο να γίνει ζημιά μεταξύ συγγενών σε βάπτιση για το όνομα του μικρού. Αυτό το πράγμα, εγώ δεν το θέλω στην ζωή μου ρε συ. Θέλω να είμαι χαλαρός, όχι να κλειστώ σε ένα κλουβί. Μόλις έρθει και το παιδί, ο άντρας μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, μπορεί να κάνουν ακόμη και μήνες σεξ, λόγω της καθημερινότητας.

Βλέπεις όλες οι εφαρμογές για ραντεβού, πχ. το badoo, είναι γεμάτες από παντρεμένους, γιατί πολύ απλά δεν κάνουν σεξ με τις γυναίκες τους, οι γυναίκες τους είναι συνεχώς μέσα στα νεύρα και πνιγμένες μέσα στην καθημερινότητα. Ξεσπάνε έπειτα (επειδή δεν κάνει σεξ), στο φαγητό και μετά άστα. Ο άντρας κοιτάει μικρούλες και παχαίνει ταυτοχρόνως και κάπου εκεί, μεγαλώνει και ένα παιδί κάπως μόνο του.

Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν φταίει σε όλα αυτά μόνο η γυναίκα, κυρίως η ευθύνη για όλα αυτά, ανήκει στον άντρα.

Εσύ Γιώργο, ως παντρεμένος συμφωνείς σε αυτά; Εγώ αυτά βλέπω πάντως στα ζευγάρια και μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι άλλο, πχ. παντρεμένο ερωτευμένο ζευγάρι.
    Φίλε μου καλέ,

Κανένα ζευγάρι δεν υπήρξε και δεν θα μπορέσει ποτέ να είναι ευτυχισμένο, εάν προγενέστερα δεν καταφέρει να αφομοιώσει κάποιες πού σημαντικές αλήθειες για την ζωή.

Δεν υπάρχουν ιδεώδεις καταστάσεις. Δεν υπάρχει απόλυτη ευτυχία. Δεν υπάρχει το άλλο μισό που θα επιλύσει όλα τα προβλήματα μας και θα μας ολοκληρώσει ως ανθρώπους.

Οι σχέσεις (όλων των μορφών) πάντα έχουν ένα ωφελιμιστικό στοιχείο. Δεν σχετιζόμαστε με κάποιον απλά επειδή έτυχε. Πάντα ζητάμε κάτι, έστω και υποσυνείδητα.

Οι καταστάσεις που περιγράφεις στο μήνυμά σου δείχνουν δύο πράγματα.

Πρώτον ότι πολλοί άνθρωποι έχουν εσωτερικά-ψυχολογικά θέματα να επιλύσουν ώστε να μπορούν να σχετιστούν με επιτυχία με έναν άλλο άνθρωπο. Οι πολλοί καυγάδες που περιγράφεις είναι η ισχυρότερη απόδειξη προς τούτο.

Δεύτερον, όταν μιλάμε για γάμο πρέπει να καταλάβουμε ότι θα υπάρχει και ρουτίνα και βαρεμάρα και δυσάρεστες καταστάσεις. Ο ώριμος ψυχοσυναισθηματικά άνθρωπος είναι αυτός που μπορεί να το καταλάβει αυτό και είναι έτοιμος να δουλέψει και να πολεμήσει, ώστε να αντιμετωπίσει αυτές τις εγγενείς δυσκολίες ενός γάμου.

Θεωρώ λοιπόν ότι ο καθένας μας οφείλει πρώτα να εντοπίσει τι είναι αυτό που θέλει να βελτιώσει στην ζωή του και στον εαυτό του. Αντίθετα να αποφύγει να εδραιώσει στην ζωή του μη υγιή πρότυπα για κάθε είδους σχέση και συμπεριφορά. Κάτι τέτοιο θα ήταν επικίνδυνο για τον ίδιο του τον εαυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    Φίλε μου καλέ,

Κανένα ζευγάρι δεν υπήρξε και δεν θα μπορέσει ποτέ να είναι ευτυχισμένο, εάν προγενέστερα δεν καταφέρει να αφομοιώσει κάποιες πού σημαντικές αλήθειες για την ζωή.

Δεν υπάρχουν ιδεώδεις καταστάσεις. Δεν υπάρχει απόλυτη ευτυχία. Δεν υπάρχει το άλλο μισό που θα επιλύσει όλα τα προβλήματα μας και θα μας ολοκληρώσει ως ανθρώπους.

Οι σχέσεις (όλων των μορφών) πάντα έχουν ένα ωφελιμιστικό στοιχείο. Δεν σχετιζόμαστε με κάποιον απλά επειδή έτυχε. Πάντα ζητάμε κάτι, έστω και υποσυνείδητα.

Οι καταστάσεις που περιγράφεις στο μήνυμά σου δείχνουν δύο πράγματα.

Πρώτον ότι πολλοί άνθρωποι έχουν εσωτερικά-ψυχολογικά θέματα να επιλύσουν ώστε να μπορούν να σχετιστούν με επιτυχία με έναν άλλο άνθρωπο. Οι πολλοί καυγάδες που περιγράφεις είναι η ισχυρότερη απόδειξη προς τούτο.

Δεύτερον, όταν μιλάμε για γάμο πρέπει να καταλάβουμε ότι θα υπάρχει και ρουτίνα και βαρεμάρα και δυσάρεστες καταστάσεις. Ο ώριμος ψυχοσυναισθηματικά άνθρωπος είναι αυτός που μπορεί να το καταλάβει αυτό και είναι έτοιμος να δουλέψει και να πολεμήσει, ώστε να αντιμετωπίσει αυτές τις εγγενείς δυσκολίες ενός γάμου.

Θεωρώ λοιπόν ότι ο καθένας μας οφείλει πρώτα να εντοπίσει τι είναι αυτό που θέλει να βελτιώσει στην ζωή του και στον εαυτό του. Αντίθετα να αποφύγει να εδραιώσει στην ζωή του μη υγιή πρότυπα για κάθε είδους σχέση και συμπεριφορά. Κάτι τέτοιο θα ήταν επικίνδυνο για τον ίδιο του τον εαυτό.
    Η μόνη μου αγάπη είναι η Αρειανάρα, πήγα γήπεδο και ξανάνιωσα. Να πηγαίνετε γήπεδο μάγκες, βοηθάει σε όλα. Εγώ πηγαίνω και με έχει βοηθήσει και ψυχολογικά.

Τώρα όσον αφορά στο θέμα που έθεσες golden, έχεις δίκιο, απλά στην δική μου περίπτωση δεν ψάχνω το ιδανικό και ούτε έχω ιδιαίτερα στάνταρ σε μια κοπέλα. Οκ έχω μόνο στο θέμα του χαρακτήρα, θέλω σε μια κοπέλα να είναι αυτό που είναι στην πραγματικότητα και όχι να προσποιείται κάτι άλλο. Να είναι τζόρας, να είναι και λίγο αλάνι, όμως θα ξέρω ότι είναι ο πραγματικός της χαρακτήρας. Δεν ζητάω πολλά από τις κοπέλες. Μου αρέσει η συντροφιά, στην δέσμευση λίγο τα χαλάμε, αλλά θα το φτιάξω και αυτό. Μου αρέσει να βλέπω ένα γυναικείο χαμόγελο, μου αρέσει να της μαγειρεύω και να βλέπω ότι είναι χαρούμενη και να πηγαίνουμε και στο γήπεδο

Ναι μπορεί να φαντάζει ουτοπικό, αλλά στο μυαλουδάκι μου λειτουργεί. Το ξέρω πως δεν υπάρχουν σχέσεις χωρίς προβλήματα, τουλάχιστον να υπάρχει μια επικοινωνία για να τα συζητάμε. Εκείνες που έζησαν μια ζωή με στερήσεις golden, μια ζωή που δεν χάρηκαν ούτε τους εφηβικούς έρωτες, ούτε τίποτα, μια ζωή που ήταν δήθεν, εκείνες λοιπόν είναι που βγάζουν όλα τα κόμπλεξ στον γάμο τους και κυρίως στα παιδιά τους. Το ίδιο συμβαίνει και στους άντρες, ίσως και σε μεγαλύτερο ποσοστό. Γι'αυτό οι ελληνικές οικογένειες στην πλειοψηφία τους, είναι κομπλεξικές και μετά και τα παιδιά αποκτούν κόμπλεξ, που το μεταφέρουν στα δικά τους παιδιά και πάει λέγοντας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Βγαίνω αλλά όχι πολύ συχνά και δεν έχει τύχει κάτι... Ίσως πρέπει να το κάνω συχνότερα...
    Τώρα για εθελοντισμό δεν ξέρω γιατί είναι μέρες που δεν θέλω να βγω απ' το σπίτι... Είχα προσπαθήσει να βοηθήσω σε μια οργάνωση για άγρια ζώα και πουλιά αλλά 1ον χρειάζεται αμάξι για να πας εκεί και 2ον ήταν τρομερά απαιτητική δουλειά και δεν νομίζω να τα κατάφερνα... Δεν ξέρω αν θα βρεθεί κάτι άλλο που να μπορώ να κάνω, θα ήθελα να ήταν κάτι με ζώα...
    Mη διαλεγεις πολυ απαιτητικα πραγματα.μικρα βηματα πχ δωρησε παλια ρουχα , πραγματα κτλ

Banned
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Mη διαλεγεις πολυ απαιτητικα πραγματα.μικρα βηματα πχ δωρησε παλια ρουχα , πραγματα κτλ
    Μάλλον εννοεί πως θέλει να απασχολείται και κάποιες ώρες κάπου. Να ξεφεύγει, να μιλάει με κόσμο, να κάνει κάποια εργασία κτλ

Senior Member
    Α σορρυ.απλα επειδη δε ειναι πολυ του εξω γι αυτο το λεω

Senior Member
    Πρώτη φορά ρε συ ακούω πίστη με ανταλλάγματα...Κλαίω!
    Αχαχαχα μη κλαις καθολου Κωστακη,οι εξυπνοι ετσι κανουν.Δε το λεω εγω το λεει η ζωη(αν εισαι παρατηρητικος) και η Ιστορια φυσικα,δεν λεω κατι καινουργιο ή παραξενο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oeo View Post
    Αχαχαχα μη κλαις καθολου Κωστακη,οι εξυπνοι ετσι κανουν.Δε το λεω εγω το λεει η ζωη(αν εισαι παρατηρητικος) και η Ιστορια φυσικα,δεν λεω κατι καινουργιο ή παραξενο.
    Καλημέρα σε όλα τα παιδιά! Ντάξει ρε συ, απλά υποτίθεται πως πιστεύεις οικειοθελώς, χωρίς να περιμένεις και "δώρο". Μου θυμίζει πολύ τα κόμματα, σε όποιον έδιναν "δώρο" τον έπαιρναν στην παράταξη κάνοντάς τον ένα πρόβατο. Η πίστη στο Θεό όμως είναι κάτι άλλο πέρα από αυτό. Δεν είναι δηλαδή κάτι σαν συμφωνία η πίστη, "εγώ Σε πιστεύω, αλλά δώσμου κάτι για να σε πιστέψω". Δεν νομίζω ο Θεός να ψάχνει πιστούς με αυτόν τον τρόπο. Άποψή μου έτσι;

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ηρθαν λοιπον και τα Χριστουγεννα , γιορτη χαρας ..........ειναι ομως ετσι ? πολλοι απεχθανονται τα Χριστουγεννα γιατι μεγενθυνει το αισθημα μοναξιας (εξ ου και οι περισσοτερες αυτοκτονιες γινονται παραμονη Χριστουγεννων ) ..................τρεχουμε ολοι αλλοφρονες στα μαγαζια ,να αισθανθουμε το γιορτινο κλιμα ( δεν θα παρεις δωρο σε καποιους , αρα εξοδα ) .....πρεπει ναμαστε χαρουμενοι τα χριστουγεννα , γιατι ετσι επιβαλλεται .........ειμαστε ομως ? η μονο τα ζευγαρακια ειναι χαρουμενα γιατι ειναι με τον-την καλο τους ? προσωπικα τα αφηνω τα Χριστουγεννα να περασουν σαν να ειναι κανονικες μερες , αδιαφορα μου ειναι .......αφου ειμαι single .....
    εχω κι ενα μικρο δεντρακι στολισμενο στο παταρι , ψεκασμενο με μπολικη λακ μαλλιων , ωστε να μην χαλαει ο στολισμος του ..........
    Τα ζευγαράκια είναι όλο φαγοπότι, ψώνια λες και άφησαν όλες τις ελλείψεις για τις γιορτές και τρίβουν τα χέρια τους οι μαγαζάτορες, επισκέψεις, δώρα και στολίδια. Για χαρούμενα ζευγαράκια μιλάμε άμα είναι κατά βαθος χαρούμενα κι όχι επιφανειακά, εννοώ ως ψυχική σύνδεση κι έρωτα ασχέτως προβλημάτων διαβίωσης που μπορεί να αντιμετωπίζουν (πχ οικονομικά ή υγείας), και νοουμένου ότι μπορείς να διακρίνεις αν η χαρά δεν είναι απλά για το θεαθήναι κι επιφανειακή. Τέλος πάντων, ο καθένας μας πρέπει να κοιτάει τον εαυτό του...
    Αν είσαι μοναχικός, το κυριοτερο απ όλα, επιδιώκεις να σαι κοντά σε δικούς σου ανθρώπους με κάθε τρόπο, χωρικά και ψυχικά. Έπειτα, πας εκκλησία (κάνει καλό), κανά καλό βιβλίο που να ναι στο πνεύμα των γιορτών, άφθονες ταινίες, υπάρχουν και καμπόσες εκδηλώσεις.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Αν είσαι μοναχικός, το κυριοτερο απ όλα, επιδιώκεις να σαι κοντά σε δικούς σου ανθρώπους με κάθε τρόπο, χωρικά και ψυχικά. Έπειτα, πας εκκλησία (κάνει καλό), κανά καλό βιβλίο που να ναι στο πνεύμα των γιορτών, άφθονες ταινίες, υπάρχουν και καμπόσες εκδηλώσεις.
    Αγαπητε Γιαννη , δεν ειναι το προβλημα οι συγγνεις και παρατρεχαμενοι , τρεχεις για να ψωνισεις για ασχετους ,αλλα ας πουμε οτι σε παιρνει να ψωνισεις για συγγγενειςς , εχω αυτην την ευχερεια , δεν καλυπτει αυτο το κενο της μοναξιας , εξ ου και οι αυτοκτονιες παραμονη χριστουγενων ........η αφθονια εορτων , σε υτους ου δεν εχουνε , κι ειναι [πολλοι αυτοι , δεν ειναι διαχειερησιμο ......

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αγαπητε Γιαννη , δεν ειναι το προβλημα οι συγγνεις και παρατρεχαμενοι , τρεχεις για να ψωνισεις για ασχετους ,αλλα ας πουμε οτι σε παιρνει να ψωνισεις για συγγγενειςς , εχω αυτην την ευχερεια , δεν καλυπτει αυτο το κενο της μοναξιας , εξ ου και οι αυτοκτονιες παραμονη χριστουγενων ........η αφθονια εορτων , σε υτους ου δεν εχουνε , κι ειναι [πολλοι αυτοι , δεν ειναι διαχειερησιμο ......
    Σ αυτό το κενό μοναξιάς αναφερόμουν! Η ψυχική σύνδεση με τους συγγενείς και τους παρατρεχάμενους μα και με οποιονδήποτε άλλο φίλο, γνωστό ομοιοπαθή κλπ, κατά τρόπον ώστε να νιώθεις πληρότητα ή σε ικανοποιητικό βαθμό πληρότητα από σύνδεση ψυχική, από αίσθηση ότι υπάρχουν άνθρωποι ψυχικά κοντά σου, από αγάπη.
    Το αν και που θα πάρεις δώρα είναι λεπτομέρεια, σημασία έχει τα δώρα να ζεσταίνουν ακόμα περισσότερο αυτό το ψυχικό δεσμό που προανέφερα. Υπάρχουν οι οργανωμένοι κύκλοι που έχουν κάποιο ανθρώπινο υπόβαθρο, οι μονές, που μπόρεις να βρεις ανθρώπους να ανταλλάξεις ζεστές κουβέντες και να υπάρξει μια σύνδεση που ίσως κρατήσει.
    Όλα αυτά.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Μάλλον εννοεί πως θέλει να απασχολείται και κάποιες ώρες κάπου. Να ξεφεύγει, να μιλάει με κόσμο, να κάνει κάποια εργασία κτλ
    Σωστά κατάλαβες Αργύρη... Το ιδανικό θα ήταν να έβρισκα κάποια ασχολία που να έχει να κάνει με ζωάκια...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Α σορρυ.απλα επειδη δε ειναι πολυ του εξω γι αυτο το λεω
    Μην ζητάς συγγνώμη, αλίμονο!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member

Φίλε μου στο χέρι μας είναι να ακούμε ένα γάμο να είναι ευτυχισμένος η δυστυηχησμενος...παράδειγμ� � ένα ζευγάρι γιατι να μαλώσει για ένα όνομα??ας βάλουν στην αρχή ένα όνομα απτή πλευρά του γαμπρού η απτή πλευρά της νύφης και στο δεύτερο παιδί να βάλουν όνομα απτή πλευρά που δεν βάλανε..η δυο ονόματα ταυτόχρονα...και γιατί παρακαλώ οι νύφη και ο γαμπρός να μην αποφασίσουνε μαζί και να μπλέκουνε τους συγγενείς???είδες που κάποια πράγματα είναι στο χέρι μας???και ειδικά εμείς οι άνδρες δεν αντέχουμε να έχουμε έναν άνθρωπο πάνω απτό κεφάλι μας να μας κάνει κουμάντο π.χ που πας??με ποιον πας??γιατί πας??? Και τα λοιπά .....όταν βάζουμε έναν άνθρωπο στη ζωή μας αυτόματα έχει δικαίωμα να ξερει και τι κάνουμε..αλλά σε αυτό δεν φταίει μόνο ο άνδρας και οι γυναίκες πολλές φορές το παρακάνουνε....γι'αυτό λέω ότι κάποια πράγματα είναι και στο χέρι μας...ανδρες/γυναίκες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Φίλε μου στο χέρι μας είναι να ακούμε ένα γάμο να είναι ευτυχισμένος η δυστυηχησμενος...παράδειγμ� � ένα ζευγάρι γιατι να μαλώσει για ένα όνομα??ας βάλουν στην αρχή ένα όνομα απτή πλευρά του γαμπρού η απτή πλευρά της νύφης και στο δεύτερο παιδί να βάλουν όνομα απτή πλευρά που δεν βάλανε..η δυο ονόματα ταυτόχρονα...και γιατί παρακαλώ οι νύφη και ο γαμπρός να μην αποφασίσουνε μαζί και να μπλέκουνε τους συγγενείς???είδες που κάποια πράγματα είναι στο χέρι μας???και ειδικά εμείς οι άνδρες δεν αντέχουμε να έχουμε έναν άνθρωπο πάνω απτό κεφάλι μας να μας κάνει κουμάντο π.χ που πας??με ποιον πας??γιατί πας??? Και τα λοιπά .....όταν βάζουμε έναν άνθρωπο στη ζωή μας αυτόματα έχει δικαίωμα να ξερει και τι κάνουμε..αλλά σε αυτό δεν φταίει μόνο ο άνδρας και οι γυναίκες πολλές φορές το παρακάνουνε....γι'αυτό λέω ότι κάποια πράγματα είναι και στο χέρι μας...ανδρες/γυναίκες...
    Φίλε μου στο θέμα του γάμου, δεν ξέρω, το βλέπω λίγο δύσκολο να τον δω διαφορετικά. Θα μου πεις νέος είμαι ακόμη, απλά σου λέω πως δεν τον βλέπω με καλό μάτι. Το παράδειγμα που έθεσα είναι πολύ απλό, γιατί αναρωτιέσαι γιατί μπαίνουν οι συγγενείς στην μέση; Αυτό δεν γίνεται πάντα; Δεν φταίει μόνο η οικονομική κρίση που χωρίζουν τα ζευγάρια, φταίει και η παιδεία μας. Αν δεν λειτουργείς σαν ένας λογικός άνθρωπος και λειτουργείς σύμφωνα με τους ζουλου, λογικό είναι να υπάρχει κόμπλεξ στην οικογένεια (καυγάδες, χωρισμοί κλπ.) και όλα αυτά φίλε, τα πληρώνει το παιδί ή παιδιά (ακόμη χειρότερα), αν υπάρχει/ουν. Πως θα μεγαλώσουν αυτά; Με τι πρότυπα και με τι αρχές, όταν οι γονείς πλακώνονται για μαλακίες;

Η ευθύνη του να φέρεις ένα παιδί, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μακάρι και σας το εύχομαι να κάνετε παιδιά με την γυναίκα σου, αν κρίνω από τις απαντήσεις που δίνεις, φαίνεσαι ένας κατασταλαγμένος στην σκέψη άνθρωπος, με συνείδηση. Είναι και κάποιοι άλλοι όμως, που έκανα παιδιά, επειδή το απαιτούσε η κοινωνία και στο τέλος, έζησαν μια ζωή με κόμπλεξ.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast