Results 91 to 105 of 131
Thread: The miseducation of cameron post
-
05-12-2018, 22:19 #91
Δε θα ειναι το ιδιο με μια πυρηνικη οικογενεια αλλα παρολα αυτα πιο ειναι το καλυτερο σεναριο για σενα σαυτη την περιπτωση;
- 05-12-2018, 22:22 #92
Ειλικρινά Ιωάννα μου δεν είμαι σε θέση να προτείνω κάτι. Προφανώς και δεν είμαι ειδικός. Τις πεποιθήσεις μου απλά εκφράζω.
Στο θέμα του παιδιού λοιπόν, για μένα έχει προτεραιότητα το καλό του παιδιού. Και είναι κατά τη γνώμη μου ιερό δικαίωμα κάθε παιδιού να έχει Μητέρα και Πατέρα.
Αν μπορέσεις να μου υποδείξεις πως θα μπορούσε να γίνει αυτό σε μια ομοφυλοφιλική σχέση, ενδεχομένως να έκαμπτες και τις αντιρρήσεις μου.
05-12-2018, 22:26 #93
οι προτασεις που εκανα ειναι παραπανω.δεν πλησιαζουν το τελειο αλλα οι ντανταδες ειναι σα δευτεροι γονεις για ταχπαιδια ειδικα αυτων που δουλευουν.εγω αν εκανα παιδια κ δουλευαμε εμεις οι κοπελες θα επαιρνα αντρα νταντα για το παιδι μ που να ξερει να το διαπαιδαγωγησει σωστα κ να ειναι συνεχεια διπλα του πιο πολυ κι απο πατερας
Κι αυτο γτ δε μπορω να φανταστω τη ζωη μ χωρις παιδια.με ολοκληρωνουν μαζι με τη συντροφο μ
05-12-2018, 22:34 #94
Το κύριο πρόβλημα αυτό είναι Ιωάννα, το ότι ένα παιδί, μεγαλώνει με μια νταντά. Δεν είναι μόνο θέμα "μεγαλώματος" ενός παιδιού, αλλά τις αξίες και τα πρότυπα που πρέπει να μεταδώσουν οι γονείς στο παιδί. Αν μπορούν τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, να μεταδώσουν τις αξίες στο παιδί, τότε για εμένα είναι οκ. Απλά το παιδί, να μην γίνεται μέρος της "αντίστασης", απέναντι στα ξεπερασμένα πρότυπα της κοινωνίας. Για να το θέσω καλύτερα αυτό, να μην υιοθετήσουν ένα παιδί ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων, ως αντίδραση στο σύστημα.
Δεν είναι εύκολη υπόθεση ένα παιδί, από όποια οπτική γωνία και να το δεις το θέμα.
05-12-2018, 22:35 #95
Ναι συμφωνω απολυτα σαυτο.αλλα αν μπορουν να δωσουν σωστες αξιες με τη βοηθεια συμβουλων κτλ θα συμφωνουσες;
05-12-2018, 22:38 #96
Το ξερω οτι η διαπαιδαγωγηση ενος παιδιου απο μονη της ειναι δυσκολη υποθεση.αλλα θεωρω οτι δεν υπαρχει προβλημα αν οι γονεις κρατησουν αυτο το κομματι για τον εαυτο τους κ εξηγησουν στα παιδια τους αντικειμενικα τα πραγματα βαζοντας το παιδι πρωτα
05-12-2018, 22:38 #97
Επέτρεψε μου να παραθέσω και την γνώμη ενός ΑΝΤΡΑ, ΚΥΡΙΟΥ και Ομοφυλόφιλου για το θέμα
https://www.youtube.com/watch?v=ueTYt511X2k
05-12-2018, 22:47 #98
Κ γω συμφωνω με ολα αυτα που λεει.οπως προειπα πιστευω οτι ενα παιδι πρεπει να χει κ αντρικο κ γυναικειο προτυπο αλλα αυτο δεν αναιρει την υιοθεσια απο ομοφιλα ζευγαρια.μπορουν να συμπεσουν κ οι δυο παραγοντες με προσπαθεια κι οχι μονο με νταντα κ αλλα προσωπα.Ο σημαντικος αλλος ανδρικος χαρακτηρας για το παιδι μπορει να βρεθει απο τους γονεις. Επισης συμφωνω σαυτο που λεει με την περηφανεια .Αλλα οι ανθρωποι δε θα κατεφευγαν σε τετοιες πραξεις εαν δεν τους κατεκριναν.εαν ηταν αποδεξτοι δε θα χαν λογο να το διαφημιζουν.ειναι ενα πραμα οφθαλμος αντι οφθαλμου .δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη
05-12-2018, 22:48 #99
05-12-2018, 22:50 #100
05-12-2018, 22:54 #101
05-12-2018, 23:19 #102
υπαρχει καποια εξηγιση γιατι ο θεος επλασε τη γυναικα απ το πλευρο του αδαμ εγω πεδεψα αρκετα τον εγκεφαλο μου αλλα εξηγιση δε βρηκα
06-12-2018, 04:15 #103
Δεν ειναι αρρωστια , φιλη Ιωαννα , εχω δυο φιλους που ειναι ομοφυλοφιλοι , καενα προβλημα , τους συναναστρεφομουν , οσο για την ομοφυλοφιλια , υπαρχει σε αφθονια στο ζωικο βασιλειο , οποτε εισα ΟΚ.
πρεπει να φυγει αυτη η ρετσινια μιλαω για το 10% του πληθυσμου .......
Ιωαννα σαγαπαω ,,,,,,,,,,,ειαι καλοπροαιρετη ..................................
06-12-2018, 10:59 #104
Για άνθρωπος με παιδεία όπως διακρίνεται από τον γραπτό σου λόγο, έχεις μια μάλλον επιλεκτική ικανότητα ανάγνωσης κειμένου. Πουθενά δεν είπα ότι η διαχείριση πρέπει να μπλοκάρει τις απαντήσεις που είναι ενάντια στις απόψεις μου. Αυτό που είπα είναι ότι η διαχείριση ενός φόρουμ ψυχολογίας οφείλει να προάγει μέσα από αυτό το φόρουμ την επίσημη θέση της ψυχολογίας και να διαγράφει σχόλια που λένε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια και κάτι μη φυσιολογικό. Εκτός και αν θεωρείς πως αυτά τα σχόλια είναι αποδεκτά. Δεν μίλησα ποτέ για τα δικά σου σχόλια γιατί όταν το είπα αυτό δεν είχαν καν γίνει. Η απάντησή μου περί παιδιών αναφερόταν στα σχόλια ότι μια λεσβία δεν είναι φυσιολογική γιατί δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Φυσικά και δεν είναι ο υποχρεωτικός ρόλος της γυναίκας αυτός και φυσικά το αν είναι κάποια λεσβία ή κάποιος γκέι αυτό δεν τον κάνει στείρο. Άρα άτοπο το επιχείρημα.
Έγραψες ότι η ομοφυλοφιλία είναι επιλογή. Αυτό είναι λάθος και προάγει μια λάθος εικόνα της κατάστασης. Επιλέγω έναν σύντροφο που είναι καλλιεργημένος, επιλέγω έναν σύντροφο που είναι γυμνασμένος δεν επιλέγω το φύλο του. Δεν είναι επιλογή μας να ελκόμαστε από το φύλο που ελκόμαστε. Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε τα λάθη μας, ειδικά όταν διατεινόμαστε ότι είμαστε σύμμαχοι των ΛΟΑΤΚΙ.
Ίσως θα έπρεπε να διαβάζεις τις μελέτες που στέλνεις. Σε αυτήν που αναφέρθηκα, αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ο τρόπος που οι διάφορες μελέτες ερευνούν την επίδραση της απουσίας δεν είναι ο ίδιος. Μπορεί να μελετούν απλά την παρουσία ενός πατριού δηλαδή. Φυσικά και στις περιπτώσεις που υπάροχυν δυο γονείς αυτό θα έχει θετική επίπτωση σε ένα παιδί αν το συγκρίνεις με το να μεγαλώνουν σε μονογονεϊκή οικογένεια.
Την άποψή μου για το κοινωνικό φύλο δεν θα την αναλύσω εδώ. Επίτρεψέ μου να απαντάω μόνο πάνω στο θέμα που άνοιξε η θεματοθέτρια που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το αν η ομοφυλοφιλία είναι φυσιολογική ή όχι. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν απάντησα και στο προηγούμενο σχόλιο μου κάτι περισσότερο επί του θέματος απλά σε συμβούλευσα αν σε ενδιαφέρει πραγματικά να μελετήσεις λίγο περισσότερο το θέμα γιατί πάλι κάνεις λάθη στον τρόπο που αναφέρεσαι πάνω σε αυτό (φύλο- κοινωνικό φύλο).
06-12-2018, 12:40 #105
Εγώ διαφωνώ πάνω σε αυτό που είπες, πως πρέπει να διαγράφονται διαφορετικές απόψεις. Δεν θεωρείς πως είναι λίγο φασίζουσα αυτή η συμπεριφορά που επικαλείσαι; Δεν το πάω επί προσωπικού, απλά το να υπάρχει μια επίσημη θέση είναι αποδεκτό από όλους, το να έχει κάποιος και μια διαφορετική άποψη στο θέμα, επίσης θα πρέπει να είναι αποδεκτή από όλους, όχι σαν άποψη, αλλά σαν τοποθέτηση.
Εκεί που ίσως θα μπορούσαν οι διαχειριστές να εφαρμόσουν αυτή την μορφή "βίας", στο να διαγράφουν δηλαδή απόψεις, θα μπορούσε να ήταν, όταν η κάθε άποψη, είτε θετική, είτε αρνητική, δεν διατυπώνεται με ορθό τρόπο και κόσμιο, αλλά με ύβρις.
Η δική μου επίσημη θέση, είναι εκείνη που επικαλείται ο golden, με τον πατέρα και την μητέρα, ως πρότυπο γονέων. Το αν κάνουν για γονείς ομοφυλόφιλα ζευγάρια, εδώ είναι αυτό που είπα και στην Ιωάννα, αν μπορούν οι γονείς, να μεταδώσουν από μόνοι τους τις αξίες και τα πρότυπα, που πρέπει να λαμβάνει το παιδί, αν μπορούν, τότε για εμένα δεν τρέχει κάποιο ζήτημα.