Results 61 to 75 of 131
Thread: The miseducation of cameron post
-
04-12-2018, 21:41 #61
Δεν χασαμε τπτ...ολοι εδω ειμαστε μια τρελοπαρεα..
- 04-12-2018, 21:43 #62
Βλεπω νεξτ τοπ μοντελ..ποια ειναη η αγαπημενη σας παιδια;
04-12-2018, 21:44 #63
καποτε πολυ παλιοτερα ελεγα σε καποια οτι οσοι τα εβαλαν μαζι μου η επιτυχια τους ηταν να κλονισουν το νευρικο τους συστημα και τους προιδοποιουσα συνεχως για να τους προστατεψω απο αυτο
04-12-2018, 21:51 #64
.................................................. .............
Last edited by αλεξανδρος_77; 04-12-2018 at 22:11.
04-12-2018, 22:06 #65
04-12-2018, 22:39 #66
Προτιμω απο εδω αν δε σε πειραζει.ειδες οτι δεν εχω κανενα θεμα μαζι σ.
Αλλα Μη με ενοχλεις αλλο προσωπικα .Κι εσεις διαχειριστες καντε κατι αλλιως θα ζητησω τη διαγραφη μ
04-12-2018, 22:57 #67
αντε παλι με τις διαγραφες εγω σου ειπα ετσι και αλλιως το εργο το ξερω η εισαι εσυ η μια αλλη η παραλη με αυτη τη τακτικη με συμβουλο τον αστυνομο σαινη απλα η επικοινωνια γινεται πολυ δυσκολη και το εργο το ιδιο.
04-12-2018, 23:00 #68
05-12-2018, 00:09 #69
η γυναικες ειναι πιο αθωες και οι αντρες πιο πονηροι και ραδιουργοι μη μου πεις οτι δεν εχω δικιο σε μια σχεση πιος σκεφτεται πονηρα ο αντρας η η γυναικα
05-12-2018, 00:17 #70
Χμ λιγο γενικολογο αλεξ
05-12-2018, 00:24 #71
δεν ειναι διαγωνισμος για το πιος θα καπελωσει πιον στη συζητιση εμενα μου εχει τυχει να με βριζουν οι παντες σε αλλο φορουμ και στη συνεχεια να περνανε αυτα που λεω η υπερτατη εκδικηση
οταν κατι ειναι εμφανες οτι ειναι καλυτερο θα το ανατρεψουν με βρισιες και απειλες ας το νομιζουν...
05-12-2018, 10:35 #72
05-12-2018, 11:50 #73
Επειδή εδώ μπαίνουν πολλά θέματα προς συζήτηση, επιτρέψτε μου να παραθέσω το δικό μου σχόλιο με την προσωπική μου άποψη.
Πρώτα από όλα θα μιλήσω για την ομοφυλοφιλία.
Η ομοφυλοφιλία είναι κάτι υπαρκτό από καταβολής κόσμου. Είναι υποκριτικό να μην μπορούμε να αναγνωρίσουμε την ύπαρξη αυτής της επιλογής-ανάγκης-προσανατολισμού. Επειδή λοιπόν ζούμε στο 2018 θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητο ότι αυτοί οι άνθρωποι οφείλουν να χαίρουν της αποδοχής και εκτίμησης μας. Να μην στιγματίζονται και αποκόπτονται ως περιθωριακά μέλη της όποιας κοινωνίας.
Ακόμα και σε όλους όσους δεν έχουν την καλλίτερη άποψη για την ομοφυλοφιλική κοινότητα, η γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να στέκονται απέναντι τους με σεβασμό. Ουδείς μπορεί να αποκλείσει ότι στο μέλλον κάποιο μέλος της οικογένειας του δεν θα εκδηλώσει μια τέτοια επιλογή.
Εδώ να σημειώσω ότι είμαι άντρας ετεροφυλόφιλος 34 ετών. Αυτό για την οικονομία της συζήτησης και για να καταστήσω σαφές το ποιος είμαι και γιατί εκφέρω αυτή τη γνώμη.
Αναφορικά με την μητρότητα και σε κάποια από τα αναφερόμενα, επιθυμώ να εκφράσω την άποψη μου.
Ένα παιδί δεν μπορεί να αποτελεί αξεσουάρ χειραφέτησης και επικράτησης του όποιου φεμινισμού. Ούτε να παρουσιάζεται ως κατά συνθήκη τεκμήριο μιας επίπλαστης ανωτερότητας της γυναίκας.
Όταν μιλάμε για παιδιά προτεραιότητα πρέπει να έχει πάντα το καλό του παιδιού. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.
Με γνώμονα αυτό επιθυμώ να εκφράσω την άποψη ότι ένα παιδί πρέπει να μεγαλώνει έχοντας αναφορά και από τα δύο φύλα. Μητέρα και Πατέρα.
Παραθέτω παρακάτω κάποιους συνδέσμους που αφορούν την έλλειψη πατέρα από την ανατροφή του παιδιού.
https://www.psychologytoday.com/us/b...-father-hunger
https://openlab.citytech.cuny.edu/th...relationships/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3904543/
Παρακαλώ να μην ερμηνευθεί η άποψη μου ως επικριτική προς την ομοφυλοφιλική κοινότητα. Η ύπαρξη της είναι αδιαμφισβήτητη και ο σεβασμός προς αυτή πρέπει να είναι δεδομένος επίσης.
Μεγάλωσα σε μια πυρηνική οικογένεια (nuclear family) έχοντας πατέρα και μητέρα. Αισθάνομαι ευγνώμων για αυτό.
Μια πιθανή άποψη ότι πολλά παιδιά έχουν κακοποιηθεί ή εν γένει μεγαλώσει εσφαλμένα εντός μιας παραδοσιακής πυρηνικής οικογένειας, δεν θα πρέπει να ανατρέψει την αδιαμφισβήτητη αναγκαιότητα για ύπαρξη και των δύο γονέων, και των δύο φύλλων, στην ανατροφή ενός παιδιού.
Φυσικά και θα πρέπει ως κοινωνία να υποστηρίζουμε της μονογονεϊκές οικογένειες. Να μην τις στιγματίζουμε για κανένα λόγο. Δεν σημαίνει όμως πως πρέπει να αγνοήσουμε τα οφέλη της ανατροφής ενός παιδιού από γονείς που του προσφέρουν ως σημείο αναφοράς την γυναικεία αλλά και την αντρική φιγούρα.
Ως συμπέρασμα λοιπόν θεωρώ επιπόλαιο το να εκφράζεται η άποψη πως οι γυναίκες μπορούν να βιώσουν την μητρότητα χωρίς άντρα. Προφανώς και μπορούν να το κάνουν. Ποιος όμως θα επωμιστεί τις επιπτώσεις της επιλογής αυτής στην ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού, εξαιτίας της έλλειψης της πατρικής-αντρικής φιγούρας;
05-12-2018, 12:51 #74
Φαίνεται ότι έχεις την πρόθεση να απαντήσεις με καλή διάθεση σε αυτά που έγραψα παρόλαυτα κάποια από αυτά που γράφεις είναι λάθος όχι από κακή πρόθεση αν μη τι άλλο όμως αποπροσανατολίζουν την κουβέντα. Καταρχάς η ομοφυλοφιλία δεν είναι επιλογή. Κατά δεύτερον όλη η κουβέντα με την μητρότητα είναι τελείως άσχετη με το θέμα που συζητάμε και αναφέρθηκε απλά ως επιχείρημα από τους ανθρώπους που κρίνουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι μη φυσιολογική και άρρωστη. Αναφέρθηκε δηλαδή ότι μια λεσβία είναι μη φυσιολογική γιατί δεν μπορεί να εκπληρώσει τον ρόλο της μάνας. Ο ρόλος της μάνας είναι άσχετος με τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Ο ρόλος του πατέρα επίσης. Το ότι η παρουσία του πατέρα είναι ευεργετική δεν κάνει όλους τους πατεράδες να μένουν κοντά στα παιδιά τους δυστυχώς. Το να το θέτουμε λοιπόν ως προαπαιτούμενο για να γίνει κάποιος γονέας να είναι στο πλαίσιο της οικογένειας με ένα πατέρα και μία μάνα είναι αφελές το λιγότερο. Οι συνθήκες καλώς ή κακώς αλλάζουν ανά πάσα στιγμη.
Υπάρχουν χώρες που ήδη επιτρέπεται η υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια εδώ και σχεδόν 18 χρόνια. Υπάρχουν δηλαδή ενήλικες εκεί έξω που είναι η ζωντανή απόδειξη ότι παιδιά που μεγαλώνουν σε ομοφυλοφιλικές οικογένειες δεν διαφέρουν από τα υπόλοιπα, ούτε έχουν περισσότερα προβληματα. Έχουν γίνει σχετικές έρευνες που αν σε ενδιαφέρουν μπορώ να τις ψάξω και να στις γράψω σε επόμενο σχόλιο. Το να λέμε ότι αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα υποθετικά όταν ήδη υπάρχουν αποδείξεις από άλλες χώρες ότι αυτό δεν ισχύει είναι επομένως λάθος. Μια γυναίκα ή ένας άντρας ΛΟΑΤΚΙ δεν περιορίζονται στο να γίνουν γονείς απλά και μόνο λόγω του σεξουαλικού τους προορισμού, ούτε αυτό είναι απόδειξη ότι είναι άρρωστοι, ούτε ότι ο ρόλος τους αυτός θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ανατροφή των παιδιών τους.
05-12-2018, 13:05 #75
Μελισσα να σου πω κι εγω δεν θεωρω τιποτα μη φυσιολογικο και τιποτα αρρωστο αλλα τρομαζω αυτο δηλαδη αν μου πει η ιωαννα οτι ειναι μπετατζησ θα το δεχτω για να καταλαβεισ δεν εχω προβλημα αλλα τρομαζω μονο αυτο και μπορει να εισαι κι εσυ υπεροχη αλλα δεν μπορω να σε γνωρισω και να σε αγαπησω με αυτα θελει να με πασ μαλακα σιγα σιγα γτ εγω ειμαι λιγο παλιομοδιτησ αλλα αμα εχεισ πλακα εισαι καλο παιδι τα ξεχναω ολα ετσι στα λεω να ξερεισ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))