Results 91 to 105 of 121
Thread: Αιτημα προς διαχειριστες
-
09-12-2018, 21:28 #91
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 09-12-2018, 21:36 #92
Κι μπραβω σου! αν κι προσωπικα δεν θεωρω κακο τις οποιες προσωπικες πρωτημησεις σχετικα με το σεξ απο καποια κοπελα η απο ανδρα! ειναι δικαιωμα του καθε ενα μας το τι κανει στην ερωτικη του ζωη! κι με ποιον το κανει! ειναι πολυ κριμας οτι πολλοι κοσμος εφτασε στο σημειο να λεει στο περιπου ".,,τα ηθελε ,κι τ επαθε αφου ηθελε να παει με 2¨" ειναι τελειος παλαβο αυτο που λενε!! δλδη επειδη ηθελε να κανει σεξ με 2 επρεπε να παθει κακο?? ημαρτον!
Προσωπικα αποφευγω τις ειδησεις επειδη μου την σπανε οι δημοσιογραφοι οπου ξανα σκοτωνουν την κοπελα συνεχεια με οσα γραφουν! Ομως με ενδιεφερε προσωπικα το ζητημα επειδη στο συγκεκρημενο πανεπηστημειο ειχα σχεση με κοπελα πριν χρονια! κι επειδη κι αυτοι μου ελεγε οτι υπηρχαν περιεργα περιστατηκα τωτες για αυτο κι το ακουσα.
09-12-2018, 22:24 #93
Σώπα ρε μεγάλε, εσυ τι κάνεις δηλαδή; Α, σωστά το ιδιο βασικά πράγμα μόνο που στο τέλος, κερδίζουν οι Γερμανοί (τετοιον εκτροχιασμο καιρο εχω να δω). Τα μνημονια παιδια μου, τη μνημονια...
Οσο για τον δηθεν μυθο των δηθεν κακων παιδιων, καλο θα ειναι αντι να αντλεις μονο τετοια αυτοπεποιθηση απο τα 21 σου ετη να διαβασεις και λιγη ψυχολογια. Θα σου δωσω ενα κλου για ξεκινημα: ειναι η ιδια επιστημη με το ονομα αυτου του φορουμ! Που ποσταρεις! Τρομερο;
Και επαναλαμβανομενες συμπεριφορες που εχουν να κανουν με λαθος επιλογη συντροφου υπαρχουν, και πολυ διαδεδομενες ειναι στην κοινωνια. Αν και δεν κανει διακρισεις φυλου κλπ γενικα, αυτο που η ψυχολογια ονομαζει ψυχαναγκαστικη επαναληψη πληττει πολυ τις γυναικες που εχουν εσωτερικευσει ανεπαρκη γονείκα προτυπα μεγαλωνοντας κι αργοτερα τα βρισκουν μπροστα τους, αυτη τη φορα στον κοσμο των σχεσεων. Βασικα παρα πολλοι πατεραδες αλλα και μαμαδες ειναι για τα μπαζα. Και φυσικα η κοινωνια παιρνει αυτες τις ελλειψεις εφοδιων και τις γιγαντωνει...
Επειδη αναφερθηκε το θεμα της ελξης προς τον φοβο, νομιζω αξιζει να αναφερθει και η αντιφοβικη συμπεριφορα. Γκουγκλαρετε το (στα αγγλικα anti-phobic behavior). Μια ιδιαιτερα σκοτεινη εκφανση της που ειναι πιο επικαιρη απο ποτε στις μερες εχει να κανει με το μετατραυματικο στρες. Μετα απο βιασμο για παραδειγμα. Κλειστες κοινωνιες, κακοπροαιρετοι αλλα και δικηγοροι υπερασπισης βιαστων πολυ συχνα εκμεταλλευονται τις αντιφοβικες τασεις που συχνα αναπτυσσουν θυματα βιασμου, προκειμενου να στηριξουν το καταπτυστο αφηγημα του "αφου φοβοταν γιατι τον πλησιασε", "γιατι ενα μηνα μετα το βιασμο την εχω εδω σε φωτο να βγαινει με διαβοητο κακοποιητη, να ντυνεται πιο προκλητικα απο ποτε" κλπ. Μετα αν εχουν τα μεσα οι κατηγοροι της κοπελας πρεπει να φερουν ειδικο μαρτυρα να εξηγησει πως η αντιφοβικες συμπεριφορες αναπτυσσονται, ακομα και μετα απο φριχτα περιστατικα, ως μηχανισμοι αμυνας. Το τι τραβανε τα θυματα εν μεσω τετοιων διαδικασιων δεν μπορω ουτε να το φανταστω αλλα ειναι δυστυχως καθημερινη υποθεση ανα τον "πολιτισμενο" κοσμο.Last edited by oboro; 09-12-2018 at 22:56.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
09-12-2018, 22:31 #94
Και βεβαια ξανα μανα το ιδιο εργο με λιγα ποστ πιο πριν: η κανονικοποιηση ενος παθολογικου φαινομενου με χρηση ορων απ' την εποχη των σπηλαιων. Τα κακα παιδια κερδιζουν τα κοριτσια γιατι ειναι "δυνατοι". Οχι πως η αυτοπεποιθηση δεν ειναι σημαντικη΄ ειναι. Αλλο αφηγημα ομως πλεκει παλι ο φιλος μας ο Κωστας.
Last edited by oboro; 09-12-2018 at 22:55.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
09-12-2018, 22:51 #95
Πολυ ενημερη κι σωστα ενημερη η σκεψυ σου φιλεμου μπραβω σου! ειληκρινα αυτο που αναφερεις anti-phobic behavior! δεν το γνωριζα κι εκανα οπως ειπες το εψαξα. Ειναι ανατριχιαστηκο κι περιεργο πως αντιδρα ο οργανισμος και η ψυχικη κατασταση μας σε εξτρημ καταστασης!
Δεν υπαρχει λογος να χαλιεσαι κι να ασχολεισε με τον παραπανω επιδηξια -κωστα 14- προσπαθει ο κακομηρος να πησει πρωτα τον εαυτο του πως ειναι εμπειρος γυναικας κι ειναι κριμας ενα νεο παιδι στην ηλικια του να αγωνιζετε να πησει αλλους για κατις που ο ιδιος θα ηθελε! Αλλα δυστυχως οταν νεοι ανθρωποι συμβηβαζωντε ειναι πολυ κριμα!
09-12-2018, 23:53 #96
χαχα Εγώ φίλτατε, δεν έχω να αποδείξω τίποτα, ξέρω την αξία μου, ως άνθρωπος. Έχω ζωή αν θες, δεν κάθομαι να το παίζω δικαστής του πληκτρολογίου, γι'αυτό μάθε αν θέλεις να αναφέρεσαι καλύτερα σε εμένα και σε όποιο άλλο μέλος. Και άλλοι έχω δει σε έχουν κράξει και όχι άδικα από τι βλέπω.
Μιλάς για τις κοπέλες και για την ψυχολογία τους και επαναλαμβάνω (για τις κοπέλες γενικά αναφέρθηκες και μετά το άλλαξες για το θέμα του βιασμού), τα γραπτά μένουν έλεγαν οι Ρωμαίοι, δες παραπάνω τι έγραψες. Αναφέρθηκες γενικά στην γυναικεία ψυχολογία, ότι έλκονται από τα "κακά" παιδιά, επειδή τους φοβούνται. Σαχλαμάρες απλά γράφεις και τίποτα παραπάνω.
Απέδειξα με τα λεγόμενά μου, ότι επειδή γνωρίζω (λίγο) καλύτερα την γυναικεία ψυχολογία, από κάποιους σαν και εσένα, απέδειξα ότι έχεις λάθος. Είπα χαρακτηριστικά ότι δεν έλκονται από τον φόβο, αλλά γιατί έχουν τα κότσια να τις προσεγγίσουν (πρόσεχε εδώ), δεν αναφέρθηκα για το θέμα του βιασμού στην Ρόδο, αλλά γενικά στο θέμα προσέγγιση.
Επειδή μάλλον δεν το κατάλαβες, πήγες και με χαρακτήρισες κατευθείαν, αντί να ρωτήσεις. Το επίπεδό σου, φαίνεται πως είναι χαμηλό και φαίνεται και από την γραφή. Έχεις αραδιάσει αρλούμπες παντού με θέμα την θρησκεία, που ούτε καν στέκουν κιόλας.
Είσαι ο κλασικός τύπος που κάθεται στον καναπέ του και σχολιάζει μέσω μιας οθόνης, πράγματα που δεν ξέρει κιόλας. Το τι είναι ψυχολογία και τι όχι, καλύτερα ψάξε το εσύ. Η ψυχολογία όπως την ορίζεις εσύ και ο καθένας μας, είναι έξω από το σπίτι και όχι μέσα σε αυτό και πόσο μάλλον, όχι πίσω από μια οθόνη. Η ψυχολογία, είναι το να επικοινωνείς με τους άλλους ανθρώπους, να φλερτάρεις, να κάνεις φιλίες. Η ζωή είναι έξω από το σπίτι και όχι μέσα σε αυτό.
Έγινα επιθετικός, γιατί δεν γουστάρω να με χαρακτηρίζουν, άτομα που τα χαρακτηρίζω ως no lifer. Κοίτα την δική σου καμπούρα λέω εγώ και άσε εμένα. Όσο για τους Γερμανούς, όταν θα βγεις στην Ευρώπη, το ξανά συζητάμε...
Τελειώνοντας να πω, πως δεν θα ξανά ασχοληθώ με τη πάρτη σου, δεν ασχολούμαι με άτομα σαν και εσένα, στην πραγματική ζωή, πόσο μάλλον στην ηλεκτρονική.
10-12-2018, 00:58 #97
@Kostas_14
Κώστα, θα σου πω κάποια πράγματα εντελώς φιλικά και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης. Εδώ μέσα έχει ανθρώπους που έχουν κάθε λογής προβλήματα. Ψύχωση, σχιζοφρένεια, μετατραυματικό σοκ, αγχώδεις διαταραχές, αρρωστοφοβία, κατάθλιψη κάθε μορφής, ψυχοσωματικά και πόσα άλλα που δεν θα τα αναφέρω τώρα. Και δεν το διάλεξαν οι ίδιοι. Ξέρεις πόσο εύκολο είναι μια μέρα να εμφανίσει ο οποιοσδήποτε από εμάς ψύχωση για παράδειγμα; Φτωχοί, πλούσιοι, κάθε μορφωτικού επιπέδου και ο καθένας με τις δικές του πεποιθήσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που ξυπνάνε και θα θέλανε να πάθουν κάτι να ξεμπερδεύουν. Που η καθημερινότητα τους είναι μια κόλαση. Και παρόλα αυτά συνεχίζουν και παλεύουν ο καθένας με τον τρόπο του και με τα μέσα που έχει. Και πολλοί περνάνε ώρα μέσα εδώ γιατί εκεί έξω από το σπίτι όποτε τόλμησαν να πούνε τα προβλήματα τους εισέπραξαν χλευασμό και απομόνωση και γιατί θεώρησαν πως εδώ θα βρούνε κάποιους άλλους με παρόμοια προβλήματα για να συζητήσουν και να ανταλλάξουν μια κουβέντα. Και να τους καταλάβουν. Γιατί εκεί έξω αν μιλήσεις για αυτά βγαίνεις από το μαντρί και ως γνωστόν σε τρώνε οι λύκοι. Και είναι τυχεροί όσοι βρήκαν ανθρώπους να τους στηρίξουν και αυτό αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Οπότε αυτές οι αμερικανιες τύπου "no lifer" και "get a life" και διάφορα τέτοια καταλαβαίνεις πόσο άστοχα είναι. Και ο καθένας έχει την ζωή του με τα προβλήματα του και προσπαθεί να ζήσει όσο καλύτερα μπορεί και σίγουρα η ζωή κάθε ανθρώπου είναι διαφορετική από αυτό που εσύ θεωρείς πως είναι το ιδανικό. Και ίσως θα μπορούσες να μάθεις και εσύ κάτι από τέτοια άτομα που όπως λες δεν αξίζει η ενασχόληση σου μαζί τους. Ο καθένας μας μπορεί να μάθει κάτι από τον άλλον. Έστω και κάτι παραμικρό. Γιατί εδώ θα σου απαντήσουν πολλοί, με τα προβλήματα του ο καθένας αλλά δεν θα κάτσει να σου πει πρώτα την ιστορία της ζωής του για να τον εγκρίνεις.
Και τέλος με τον "giorgos panou" διαφωνώ σε αρκετά από αυτά που λέει και δεν σου απαντάω προς υπεράσπιση του.
10-12-2018, 02:13 #98
Ναι ας ειμαστε...τραβα στο 12.00 λεπτο απο κατω να χορτασεις ρεαλισμο γιατι μου φαινεται ζεις στη δικη σου προσωπικη φουσκα.Κι εχει κι αλλο σκηνικο με μαχαιρι...τα αλλα ειναι ξυλο(ενας αντρας με βαρια κακωση στο κεφαλι απο χτυπημα με βαρυ αντικειμενο που κι αυτο θα ηταν μοιραιο),απιστευτο stalking,διαρρηξεις,καταστροφη περιουσιων και φυσικα δεν αναφερω καν την ψυχολογικη βια που ειναι σημαντικη και αναφερεται συχνα απο ανδρες αλλα ειναι πολυ light μπροστα στα γυναικεια αισχη.Τα θελετε ολα,να στε θυματα μεν αλλα οταν τα κανετε εσεις να μη σας χτυπαει κανενας...οταν τα κανετε εσεις να μην υπαρχουν δικαστες κα ινομοι να σας ριξουν καμια 20αρια χρονια φυλακα.Δεν θελετε ισοτητα,τα θελετε ΟΛΑ.ΚΑι ξερεις τι θα παρετε στο τελος ετσι?
Αλλα το προβλημα ποιο ειναι?Ενω εγω αναγνωριζω οτι οι τυπισσες εινα ιτρελες...γιατι ΑΥΤΟ θα πεις κι εσυ,τι μου δειχνεις τις παλαβες?Εσυ δεν αναγνωριζεις οτι κα ιοι δολοφονοι της Ροδου ηταν μεμονομενο περιστατικο 2-3 ψυχακηδων.Αντι να το σκεφτεις ετσι σκεφτεσαι τι μπορουν να κανουν δυνητικα ολοι οι αντρες λογω της φυσης τους!(λολ) και ερεθιζεται ο κολπος σου,διψας για αιμα και εκδικηση.
https://youtu.be/v8ZLqo1ESsw?t=718
ΑΥτα και οπως ειπα αγαπη μονο,Imagine all the people oboro.
10-12-2018, 10:02 #99
ωχ θε μου θε μου βισνου γιαχβε κθουλου...
Για αυτα που διαβαζω το παραπανω, το βιντεο σκοπιμως δεν το ανοιξα. Εδω δλδ θα προτεινα να μην το ανοιξει κανεις το βιντεο γιατι δεν ποσταρουμε φρικιαστικα βιντεο σε φορουμ υποστηριξης.
Αργυρη μπραβο για το μηνυμα σου, εγω δε θα μπορουσα να το γραψω, παραειμαι επικριτικος γενικα για κατι τετοιο. Εχεις δικιο σε οσα γραφεις, για την υποτιμηση του αλλου σαν αμυνα η μη."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
10-12-2018, 13:51 #100
Φίλε μου, ό,τι πρόβλημα και αν έχει ο άλλος, δεν έχει κανένα δικαίωμα να χαρακτηρίζει άγνωστο κόσμο. Το τι είμαι εγώ δεν το ξέρει ο κάθε ηθικιστής γιώργος πάνου και λοιποί. Ας κρατήσει το κόμπλεξ του για πάρτη του, το ίδιο και οι συν αυτώ που σχολιάζουν μαζί του και γράφουν και σε αυτό το θέμα και ας αφήσουν εμένα.
Έτρεξε να με χαρακτηρίσει ένας τύπος που δεν έχει εμπειρία ζωής, ούτε εγώ έχω και το λέω, δεν έχω θέμα. Όμως δεν κάθομαι να χαρακτηρίζω, όπως είπε ήδη το επίπεδο αυτού του ανθρώπου, είναι κάτω του μετρίου. Αυτό μου δείχνει και αυτό λέω, μακάρι να μου αποδείκνυε το αντίθετο.
Δεν ξέρει τι κάνω στην προσωπική μου ζωή και έχει το θράσος ο συγκεκριμένος να με λυπάται κιόλας. Κάθεται σε ένα πληκτρολόγιο και χαρακτηρίζει τους άλλους, ως επιδειξίες, ανήθικους κλπ. όταν η μεγαλύτερη ανηθικότητα την κάνει ο ίδιος, που κάθεται και κρίνει. Ούτε οι κοινές γυναίκες στην Συγγρού, δεν κάθονται να κρίνουν και αυτές έχουν μεγαλύτερη ηθική από τον συγκεκριμένο.
Δεν είχα σκοπό να κάτσω να μιλήσω γι'αυτό το μέλος, αρκετά έχω δει ήδη, από τις αρλούμπες που λέει. Ο καθένας μας κρίνεται. Απάντησα γιατί παρέθεσες μια άποψη και την σέβομαι.
Δες όλα τα μηνύματα μου και πες μου, αν έχω χαρακτηρίσει έστω και ένα μέλος εδώ. Να βρει ζωή ο συγκεκριμένος και να μην ασχολείται με πράγματα που δεν γνωρίζει, ας κρατήσει το κόμπλεξ του όπως είπα για πάρτη του και να μην το επιδεικνύει εκεί που δεν τον παίρνει. Καλή σου συνέχεια...
10-12-2018, 14:59 #101
Κριμα.
Επαρση πολλη, ουσια λιγη ως καμια.
Ούτε οι κοινές γυναίκες στην Συγγρού, δεν κάθονται να κρίνουν και αυτές έχουν μεγαλύτερη ηθική από τον συγκεκριμένο.
Κριμα απλα."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
10-12-2018, 15:04 #102
10-12-2018, 15:08 #103
Λεγεται σαρκασμος. Ειναι αυτο που μολις δεν καταλαβες.
Αληθεια, αν δεν μενεις αθηνα και δεν ξερεις, γιατι επικαλεστηκες τις γυναικες αυτες; Εσυ δεν ελεγες οτι βασιζεσαι μονο σε δικες σου εμπειριες χωρις στερεοτυπα και θεωριες; Αλλαξοπιστησες στο μεταξυ;"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
10-12-2018, 15:17 #104
Ο μόνος σαρκασμός που βλέπω, είναι ότι ακόμη σου απαντάω. Θα έπρεπε να με ευχαριστείς γι'αυτό.
Όσον αφορά για τις γυναίκες της Συγγρού, ρώτα καλύτερα κανέναν άλλον, θα ξέρει καλύτερα από εμένα. Εκείνοι που κρίνουν πρώτοι περί ανηθικότητας κλπ. είναι οι πρώτοι "πελάτες" κιόλας. Αυτό πως το ξέρω; Ρώτα και άλλους και θα μάθεις.
Αν ήθελα να κάνω σεξ 21 ετών με μια κοπέλα επί χρήμασι, θα το έκανα, αν δεν έκανα ξεπέτες με κοπέλες που το γουστάρουν. Σε αυτή την πρόταση που είπα, έπαθε κοκομπλόκο ο φίλος σου και εσύ πιστεύω, αλλά δεν μπορώ όπως βλέπεις να πω ψέματα για ένα θέμα που το ζω. Καλή συνέχεια...
10-12-2018, 15:23 #105
Για κοκομπλοκο δεν ξερω, πλακα παντως σιγουρα επαθα οταν ειδα να εγκαλεις καποιον για ηθικολογια και στην ιδια σχεδον προταση να λες "ουτε οι κοινες γυναικες της συγγρου".
Για τον ορισμο του σαρκασμου θα πρεπει δυστυχως να ανατρεξεις σε λεξικο απ' οτι βλεπω. Τον εχεις μπερδεψει με κατι, μπορω να πιθανολογισω με τι αλλα δεν θα το πραξω."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.