Αιτημα προς διαχειριστες - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 121
    Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Για κοκομπλοκο δεν ξερω, πλακα παντως σιγουρα επαθα οταν ειδα να εγκαλεις καποιον για ηθικολογια και στην ιδια σχεδον προταση να λες "ουτε οι κοινες γυναικες της συγγρου".

Για τον ορισμο του σαρκασμου θα πρεπει δυστυχως να ανατρεξεις σε λεξικο απ' οτι βλεπω. Τον εχεις μπερδεψει με κατι, μπορω να πιθανολογισω με τι αλλα δεν θα το πραξω.
    Εσύ με τα λεξικά την βρίσκεις ε; Εμ, φαίνεται...

Senior Member
    Ειναι που δεν προσβαλλεις ποτε, παρα μονο οταν προσβαλλεις. Α κι οταν μενεις απο επιχειρηματα. Ειπαμε παιδες: Η ψυχολογια δεν ειναι στα βιβλια και στις επιστημες... Ειναι στη Ζωη...

Αχ, δος μοι σθενος, Βααλ Ζεβουλ... με αυτα που διαβαζω.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Ειναι που δεν προσβαλλεις ποτε, παρα μονο οταν προσβαλλεις. Α κι οταν μενεις απο επιχειρηματα. Ειπαμε παιδες: Η ψυχολογια δεν ειναι στα βιβλια και στις επιστημες... Ειναι στη Ζωη...

Αχ, δος μοι σθενος, Βααλ Ζεβουλ... με αυτα που διαβαζω.
    Είπε ο τύπος που κατέφυγε σε λεξικά και σε έννοιες όπως "ηθικολογία" και "σαρκασμός" για να κάνει πνεύμα, αλλά δεν του βγήκε. Άστο φίλε, τα επιχειρήματά μου, τα είπα στο μήνυμα του Αργύρη, με εσένα περνάω λίγο ευχάριστα την ώρα μου, όπως καταλαβαίνεις. Δεν κάνω σοβαρή συζήτηση με εσένα, δεν ενδείκνυται κιόλας το ποιον σου για σοβαρή συζήτηση.

Προσβάλλω, όταν με προσβάλλουν. Το να κάθομαι να προσβάλλω χωρίς λόγο και αιτία, όπως έκανε και ο no lifer φίλος σου και εσύ, όχι δεν το κάνω.

Η ψυχολογία είναι στην θεωρία και στην πράξη, εσύ δεν ξέρεις καλά την θεωρία, παρά μόνο ό,τι διαβάζεις στο ίντερνετ και στην πράξη, άστο να μην το συζητήσουμε. Είπες σε κάποιο μήνυμά σου, ένα μέλος τον meni αν τον γράφω σωστά, να τον διαολοστείλουν οι διαχειριστές και ότι είναι από τους πιο επικίνδυνους ανθρώπους. Για έναν άνθρωπο σαν και εσένα που παίζει την ψυχολογία στα δάκτυλα (σαρκασμός, μην το πάρεις επάνω σου), πολύ γρήγορα ξεφεύγεις εκτός εαυτού, με εκφράσεις πεζοδρομίου. Φαίνεται η ψυχολογία τελικά, δεν σου έχει κάνει καλό ή μάλλον δεν την έμαθες όπως θα έπρεπε. Ψάξου φιλικά στο λέω.

Senior Member
    Δεν ειπα οτι ειναι "απο τους πιο επικινδυνους ανθρωπους". Ειπα οτι ειναι απο τα πιο επικινδυνα ατομα εδω μεσα, σε ενα φορουμ υποστηριξης. Ειναι οτι δεν ξερεις που ακριβως βρισκεσαι ή εχεις θεμα με την κατανοηση κειμενου; Προσπαθησες καποτε λανθασμενα να διαβασεις καποιο λεξικο σελιδα σελιδα νομιζοντας ειναι χοντρο μυθιστορημα και ηταν οδυνηρη η εμπειρια μεχρι σημειου μπλακ αουτ; Απο εκει ξεκινανε ολα; Για αυτο εχεις θεμα με τα λεξικα; Για αυτο τα μισεις;

Τωρα η μονη εξηγηση που μπορω να σκεφτω για το πως η επιμαχη φραση ειναι "του πεζοδρομιου", ειναι πως το πεζοδρομιο που γνωρισες εσυ ειχε να περνανε απο κατω κανα-δυο καλωδια της δεη παραπανω απ' το κανονικο.
    Last edited by oboro; 10-12-2018 at 18:14.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Banned
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    χαχα Εγώ φίλτατε, δεν έχω να αποδείξω τίποτα, ξέρω την αξία μου, ως άνθρωπος. Έχω ζωή αν θες, δεν κάθομαι να το παίζω δικαστής του πληκτρολογίου, γι'αυτό μάθε αν θέλεις να αναφέρεσαι καλύτερα σε εμένα και σε όποιο άλλο μέλος. Και άλλοι έχω δει σε έχουν κράξει και όχι άδικα από τι βλέπω.

Μιλάς για τις κοπέλες και για την ψυχολογία τους και επαναλαμβάνω (για τις κοπέλες γενικά αναφέρθηκες και μετά το άλλαξες για το θέμα του βιασμού), τα γραπτά μένουν έλεγαν οι Ρωμαίοι, δες παραπάνω τι έγραψες. Αναφέρθηκες γενικά στην γυναικεία ψυχολογία, ότι έλκονται από τα "κακά" παιδιά, επειδή τους φοβούνται. Σαχλαμάρες απλά γράφεις και τίποτα παραπάνω.

Απέδειξα με τα λεγόμενά μου, ότι επειδή γνωρίζω (λίγο) καλύτερα την γυναικεία ψυχολογία, από κάποιους σαν και εσένα, απέδειξα ότι έχεις λάθος. Είπα χαρακτηριστικά ότι δεν έλκονται από τον φόβο, αλλά γιατί έχουν τα κότσια να τις προσεγγίσουν (πρόσεχε εδώ), δεν αναφέρθηκα για το θέμα του βιασμού στην Ρόδο, αλλά γενικά στο θέμα προσέγγιση.

Επειδή μάλλον δεν το κατάλαβες, πήγες και με χαρακτήρισες κατευθείαν, αντί να ρωτήσεις. Το επίπεδό σου, φαίνεται πως είναι χαμηλό και φαίνεται και από την γραφή. Έχεις αραδιάσει αρλούμπες παντού με θέμα την θρησκεία, που ούτε καν στέκουν κιόλας.

Είσαι ο κλασικός τύπος που κάθεται στον καναπέ του και σχολιάζει μέσω μιας οθόνης, πράγματα που δεν ξέρει κιόλας. Το τι είναι ψυχολογία και τι όχι, καλύτερα ψάξε το εσύ. Η ψυχολογία όπως την ορίζεις εσύ και ο καθένας μας, είναι έξω από το σπίτι και όχι μέσα σε αυτό και πόσο μάλλον, όχι πίσω από μια οθόνη. Η ψυχολογία, είναι το να επικοινωνείς με τους άλλους ανθρώπους, να φλερτάρεις, να κάνεις φιλίες. Η ζωή είναι έξω από το σπίτι και όχι μέσα σε αυτό.

Έγινα επιθετικός, γιατί δεν γουστάρω να με χαρακτηρίζουν, άτομα που τα χαρακτηρίζω ως no lifer. Κοίτα την δική σου καμπούρα λέω εγώ και άσε εμένα. Όσο για τους Γερμανούς, όταν θα βγεις στην Ευρώπη, το ξανά συζητάμε...

Τελειώνοντας να πω, πως δεν θα ξανά ασχοληθώ με τη πάρτη σου, δεν ασχολούμαι με άτομα σαν και εσένα, στην πραγματική ζωή, πόσο μάλλον στην ηλεκτρονική.

Εσυ ασχολεισαι μαζι μου, παλυ, ετσι? κοιτα την παρτυ σου κι ασε με εμενα να γραφω αυτα που θελω δεν θα μου πεις εσυ φασηστακο τι θα λεω.τραβα στην μανα σου να κανεις κουμαντο.
    Οσο για τα γκομενικα σου κι τις κατακτησεις σου αν ειχες δεν θα προσπαθουσες να μας πησεις συνεχως!
    Οσο για το οτι εχεις την ανεση κι την ασφαλεια εδω μεσα να προσβαλεις αλλους το κανεις λογικα επειδη στην πραγματικη σου ζωη εισαι χστης κι προσπαθεις εδω μεσα να μας την πεις, κλασικο φενομενο.

Banned
    Φίλε μου, ό,τι πρόβλημα και αν έχει ο άλλος, δεν έχει κανένα δικαίωμα να χαρακτηρίζει άγνωστο κόσμο. Το τι είμαι εγώ δεν το ξέρει ο κάθε ηθικιστής γιώργος πάνου και λοιποί. Ας κρατήσει το κόμπλεξ του για πάρτη του, το ίδιο και οι συν αυτώ που σχολιάζουν μαζί του και γράφουν και σε αυτό το θέμα και ας αφήσουν εμένα.

Έτρεξε να με χαρακτηρίσει ένας τύπος που δεν έχει εμπειρία ζωής, ούτε εγώ έχω και το λέω, δεν έχω θέμα. Όμως δεν κάθομαι να χαρακτηρίζω, όπως είπε ήδη το επίπεδο αυτού του ανθρώπου, είναι κάτω του μετρίου. Αυτό μου δείχνει και αυτό λέω, μακάρι να μου αποδείκνυε το αντίθετο.

Δεν ξέρει τι κάνω στην προσωπική μου ζωή και έχει το θράσος ο συγκεκριμένος να με λυπάται κιόλας. Κάθεται σε ένα πληκτρολόγιο και χαρακτηρίζει τους άλλους, ως επιδειξίες, ανήθικους κλπ. όταν η μεγαλύτερη ανηθικότητα την κάνει ο ίδιος, που κάθεται και κρίνει. Ούτε οι κοινές γυναίκες στην Συγγρού, δεν κάθονται να κρίνουν και αυτές έχουν μεγαλύτερη ηθική από τον συγκεκριμένο.

Δεν είχα σκοπό να κάτσω να μιλήσω γι'αυτό το μέλος, αρκετά έχω δει ήδη, από τις αρλούμπες που λέει. Ο καθένας μας κρίνεται. Απάντησα γιατί παρέθεσες μια άποψη και την σέβομαι.

Δες όλα τα μηνύματα μου και πες μου, αν έχω χαρακτηρίσει έστω και ένα μέλος εδώ. Να βρει ζωή ο συγκεκριμένος και να μην ασχολείται με πράγματα που δεν γνωρίζει, ας κρατήσει το κόμπλεξ του όπως είπα για πάρτη του και να μην το επιδεικνύει εκεί που δεν τον παίρνει. Καλή σου συνέχεια...
    Ασχολεισου με τυποτες αλλο ρε, και δεν ειναι μαγκια να την λες με ασφαλεια την αποσταση του ιντερνετ απεναντιας αν εισουν ανδρας δεν θα την ελεγες στον κοσμο απο εδω μεσα!! αλλα μαλον το κανεις μονο εδω οπου δεν κινδηνευεις!! μαλον εξω,, εκει που ζεις την μεγαλη ζωη!! που ολοι οι υποληποι δεν εχουμε ζησει κι την εχεις ζησει εσυ ενα 20 χρονο παιδακι!! αν λοιπον ζεις τοσο δραση στην ζωη σου πως γινετε κι απασχολεισαι με εμας?
    Αντι να εισαι εξω κι να διασκεδαζης στην ηλικια που εισαι ολη μερα σε βλεπω εδω μεσα πανω απο την οθωνη!! αν ζουσες τοσο ομορφα τι δουλεια εχεις εδω περα?? σε ενα φορουμ ανθρωπων οπου αντιμετοπιζουν ψυχολογικα προβληματα!
    Επειδη λοιπον ολα οσα μας γραφεις ειναι παραμυθια, κι θα ηθελες να ειναι ετσι, κι επειδη μπορει να εχουμε ψυχικα προβληματα αλλα χαζοι δεν ειμαστε, εξαλου ειναι κατις λογικο οτι αυτα που γραφεις ειναι κατις που θα ηθελες, αλλιως δεν θα ειχες αναγκη να μας πησεις κι ουτε θα νευριαζες οταν στο εγραψα, η αντιδραση σου θα ηταν να χαμογρλασεις, αλλα δυστυχως ζεις κι εσυ οπως πολλα νεα παιδια μια πολυ βαρετη ζωη! Βεβαια δεν φταις εσυ για την καταντια σου ,φταινε οι προηγουμενες γενιες! φταιω κι εγω οπου φεραμε τον τοπο στην καταντια την σημερινη ,στα μνημονια, στην ανεργια κι σε ολα αυτα! με αποτελλεσμα τα νεα παιδια να φευγουν απο την χωρα!
    αν λοιπον με κατηγορουσες για αυτο θα ειχες δικιο ,αλλα δεν φταιω εγω οπου ειναι ετσι η ζωη σου φιλε μου! Θα σου ελεγα να αρχησεις να ανοιγεσαι κι εσυ, κι να ζητησεις την συμπαρασταση του φορουμ παρα να το παιζεις μαγκας ! εξαλου δεν θα εισουν εδω αν δεν ειχες προβληματα.
    Τελευται απαντηση κι πολυς ασχοληθικα μαζι σου, θα ξανα ασχοληθω οταν γραφεις αληθεις κι οταν ζητησεις βοηθεια!

Senior Member
    Δεν ειπα οτι ειναι "απο τους πιο επικινδυνους ανθρωπους". Ειπα οτι ειναι απο τα πιο επικινδυνα ατομα εδω μεσα, σε ενα φορουμ υποστηριξης. Ειναι οτι δεν ξερεις που ακριβως βρισκεσαι ή εχεις θεμα με την κατανοηση κειμενου; Προσπαθησες καποτε λανθασμενα να διαβασεις καποιο λεξικο σελιδα σελιδα νομιζοντας ειναι χοντρο μυθιστορημα και ηταν οδυνηρη η εμπειρια μεχρι σημειου μπλακ αουτ; Απο εκει ξεκινανε ολα; Για αυτο εχεις θεμα με τα λεξικα; Για αυτο τα μισεις;

Τωρα η μονη εξηγηση που μπορω να σκεφτω για το πως η επιμαχη φραση ειναι "του πεζοδρομιου", ειναι πως το πεζοδρομιο που γνωρισες εσυ ειχε να περνανε απο κατω κανα-δυο καλωδια της δεη παραπανω απ' το κανονικο.
    Δεν έχω θέμα με τα λεξικά, απεναντίας τα χρησιμοποιώ για τις σπουδές μου, εσύ δεν ξέρω τι σχέση έχεις με τα λεξικά, ένα άτομο, που δεν ξέρει να γράφει σωστά μια λέξη.

Όσο για το "πεζοδρομίου" μάλλον θα ξέρεις καλύτερα, άλλωστε φαίνεσαι άνθρωπος με εμπειρία επάνω στα πεζοδρόμια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Εσυ ασχολεισαι μαζι μου, παλυ, ετσι? κοιτα την παρτυ σου κι ασε με εμενα να γραφω αυτα που θελω δεν θα μου πεις εσυ φασηστακο τι θα λεω.τραβα στην μανα σου να κανεις κουμαντο.
    Οσο για τα γκομενικα σου κι τις κατακτησεις σου αν ειχες δεν θα προσπαθουσες να μας πησεις συνεχως!
    Οσο για το οτι εχεις την ανεση κι την ασφαλεια εδω μεσα να προσβαλεις αλλους το κανεις λογικα επειδη στην πραγματικη σου ζωη εισαι χστης κι προσπαθεις εδω μεσα να μας την πεις, κλασικο φενομενο.
    Δεν ασχολήθηκα καν μαζί σου, πριν αρχίσεις ΕΣΥ ο ίδιος να με κρίνεις. Σέβομαι που έχεις πρόβλημα (όποιο και να είναι αυτό, δεν γνωρίζω κιόλας) και το είδα σε ένα-δύο μηνύματα, γι'αυτό και δεν το συνεχίζω. Δεν ασχολούμαι και μην ασχολείσαι μαζί μου, κλείνει εδώ το θέμα.

Senior Member
    Όσο για το "πεζοδρομίου" μάλλον θα ξέρεις καλύτερα, άλλωστε φαίνεσαι άνθρωπος με εμπειρία επάνω στα πεζοδρόμια.
    Εκει θα βγαζει το μεροκαματο του ο φιλος μας μαλλον.

ΛΟΙΠΟΝ ερχονται Χριστουγεννα μη τσακωνομαστε ειρήνη υμίν!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by oeo View Post
    Εκει θα βγαζει το μεροκαματο του ο φιλος μας μαλλον.

ΛΟΙΠΟΝ ερχονται Χριστουγεννα μη τσακωνομαστε ειρήνη υμίν!!
    Δεν ξέρω φίλε μου, δεν είμαι τύπος να κρίνω τις ζωές των άλλων. Δεν τον γνωρίζω καν, για να έχω άποψη και δεν έχω κανένα θέμα, ίσα ίσα σήμερα ξημέρωσε μια υπέροχη μέρα. Το ίδιο εύχομαι και για όλα τα παιδιά εδώ.

Senior Member
    Συνοψιζοντας λοιπον τον αντιλογο των αγνων λαϊκων παιδιων μεχρι τωρα, και κοψτε φαση:

1) Το μονο που ξερω ειναι απο λεξικα, αλλα ειναι προφανες απο τα γραπτα μου οτι δεν εχω ανοιξει ουτε ενα στη ζωη μου

2) Απο βιωματικες εμπειριες μηδεν, με εξαιρεση βεβαια την πολυετη εμπειρια μου στο πεζοδρομιο

3) Βγαζω τοσα απο το εν λογω πεζοδρομιο που καλυτερα να μεινω στα θολοκουλτουριαρικα αφου μονο εκει εχω μελλον

Συμπερασματα:

1) Ειμαι ο Χαϊλαντερ ο Αθανατος,

2) Επιπροσθετως, και μετα απο περαιτερω διερευνηση, There Can Be Only One, Koufalesh (η προφορα αυστηρα Σων Κοννερυ και με παχυ το 'Σ', πλιζ)

Λοιπον εγω θα ελεγα το εξαντλησαμε το θεμα, εσεις τι λετε; Ο Κωστης πηγε απο τις ανεβαστικες γενικολογιες στις φαιες χυδαιολογιες σε χρονο ντετε, ο οεο το χει μεν αλλα κατα βαθος εχει απογοητευτει (φιλευσπλαχνε Βουδα βοηθα με),ο μενης ειναι παρεξηγημενη σεμνη μορφη του διαδικτυου και το εν λογω φορουμ δεν ειναι καθολου μα καθολου πλεον βορα των θολονεοφασιστικων αποψεων (τις τελευταιες δε σας λεω που τις ειδα γραμμενες, πρεπει να το βρειτε μονοι σας)

'Ουντ νιχτς χειροτερεν' που λενε και στη Γερμανια, μάινε κιντεν. Αουφ χαιρετατε μας.

Senior Member
    Συνοψιζοντας λοιπον τον αντιλογο των αγνων λαϊκων παιδιων μεχρι τωρα, και κοψτε φαση:

1) Το μονο που ξερω ειναι απο λεξικα, αλλα ειναι προφανες απο τα γραπτα μου οτι δεν εχω ανοιξει ουτε ενα στη ζωη μου

2) Απο βιωματικες εμπειριες μηδεν, με εξαιρεση βεβαια την πολυετη εμπειρια μου στο πεζοδρομιο

3) Βγαζω τοσα απο το εν λογω πεζοδρομιο που καλυτερα να μεινω στα θολοκουλτουριαρικα αφου μονο εκει εχω μελλον

Συμπερασματα:

1) Ειμαι ο Χαϊλαντερ ο Αθανατος,

2) Επιπροσθετως, και μετα απο περαιτερω διερευνηση, There Can Be Only One, Koufalesh (η προφορα αυστηρα Σων Κοννερυ και με παχυ το 'Σ', πλιζ)

Λοιπον εγω θα ελεγα το εξαντλησαμε το θεμα, εσεις τι λετε; Ο Κωστης πηγε απο τις ανεβαστικες γενικολογιες στις φαιες χυδαιολογιες σε χρονο ντετε, ο μενης ειναι παρεξηγημενη σεμνη μορφη του διαδικτυου και το εν λογω φορουμ δεν ειναι καθολου μα καθολου πλεον βορα των θολονεοφασιστικων αποψεων (τις τελευταιες δε σας λεω που τις ειδα γραμμενες, πρεπει να το βρειτε μονοι σας)

'Ουντ νιχτς χειροτερεν' που λενε και στη Γερμανια, μαίνε κιντεν. Αουφ χαιρετατε μας.
    Όταν με προκαλούν με χαζομάρες, σίγουρα δεν θα κάτσω ήρεμα. Σε κάθε περίπτωση δεν ήθελα να το τραβήξω τόσο και οι δυο λέγαμε γενικόλογες αρλούμπες. Κλείνει το θέμα εδώ, όπως είπα και στον Γιώργο Πάνου.

Banned
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    Εγώ πότε αποφάνθηκα κάτι τέτοιο ότι δεν ταιριάζουμε;
    Νομίζω ότι δεν ταιριάζουμε εγώ όταν αστειευομαι δεν με καταλαβαίνει σχεδόν κανείς.Ν νομίζουν ότι μιλάω σοβαρά

Senior Member
    Εδω υπαρχουν σοβαρα προβληματα , με την ορθογραφια θασχοληθουμε ? ειμαι παλιας σχολης , πολυ καλος ορθογραφος , αλλα ουδεποτε ενοχληθηκα με τις ανορθογραφιες ........

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εδω υπαρχουν σοβαρα προβληματα , με την ορθογραφια θασχοληθουμε ? ειμαι παλιας σχολης , πολυ καλος ορθογραφος , αλλα ουδεποτε ενοχληθηκα με τις ανορθογραφιες ........
    Εκτιμας την ποιήση .Σκαρωσα αυτό;

Στην ορθογραφία ήμουν γκουμπούρας
    Και αντεγραφα από το γραπτό της Τούλας
    Ο δασκάλος μου τραβούσε τα αυτιά
    Εάν τύχαινε και ειχα τσαλακωμένα χαρτια
    Έλεγα την Ιστορία
    Και χαμογελάγε μία κυρία
    Πόσο αυστηρη να ναι με το παιδί
    Που απλά το μάθημα της μαγνητοφωνεί
    Άκουγε με άλλη φωνή
    Ότι έλεγε το προηγούμενο πρωί

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast