Ιδεοψυχαναγκαστική που αλλάζει μορφές - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 52
    Senior Member
    Α και για τις αλλαγες στις συναψεις, παλι σου λεω μην ανησυχεις βασιλη. Προκειται για ευρηματα της νευροανατομιας χωρις αποδεδειγμενη κλινικη σημασια. Ο εγκεφαλος ειναι ασυλληπτα πολυπλοκο οργανο και αυτος ειναι ο λογος που οι ψυχιατροι λειτουργουν σε καθαρα πρακτικο επιδεδο: ο στοχος ειναι να βρεθει ο συνδιασμος που εχει αποτελεσμα για τον καθε ασθενη. Χωρις αυτο να σημαινει οτι εγκρινεται ενα φαρμακο χωρις μελετες ελεγχομενες και μεγαλης κλιμακας. Εφοσον αυτο ευδοκιμησε στην περιπτωση σου, ο ελεγχος της καταστασης εχει ουσιαστικα επιτευχθει ηδη και αυτο ειναι που εχει σημασια στο παρον και στο αμεσο μελλον.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    Κάνεις ένα μεγάλο λάθος... Παίζεις με τις λέξεις... Τα άρθρο μιλούσε για ότι ένας άνθρωπος ενώ πήρε μία αντικαταθλιπτικη αγωγή οδηγήθηκε σε αυτοκτονία... Αυτό σημαίνει ότι είναι όντως επικυνδινα... Οχι τους απλους κινδύνους που απλά εχουν... Γιατί αν ήταν κίνδυνος θα μιλούσε για πιθανότητα να εμφάνησει πχ κάποια μορφή καρκίνου λόγω της αγωγής...
    Αλλά εδώ μιλάμε για απώλεια ζωής...

Το φόρουμ είναι υποστήριξης εφόσον κάποιος ζητάει την υποστήριξη μας.. Το συγκεκριμένο άτομο ειναι προβληματισμενο για το αν θα καταφέρει να σταματήσει την αγωγή του ή αν θα την λαμβάνει δια εφορου ζωής... Κάνεις δεν θα ήθελε να είναι εξαρτημένη η ζωή του από ενα χαπάκι...

Τέλος, το έχεις κάνει ιδιαίτερα προσωπικό το θέμα μαζί μου... Επειδή εσύ με αντιπαθείς, και λέω αλήθειες δεν είναι δυνατόν να με διωξουν απο ενα φόρουμ.. Ίσα ίσα αν κάποιο άτομο τον βοηθήσουμε να μην πέσει στα αντικαταθλιπτικα και να βοηθήθει με κάποιον άλλο τρόπο ώστε να γίνει καλά, έχουμε μεγάλο όφελος...

Και ναι εχω το δικαίωμα ελευθερίας λόγου.. Έχω κάθε δικαίωμα να κατηγορώ την ψυχιατρική για ως ιατρική με απάτη.. Όταν πλήθος κόσμου παίρνει τα αντί τέτοια και βλέπει την ζωή του να κατάστρεφεται γιατί να ασχοληθουμε με τον ενα ή τους δύο που δηλώνει ότι βοηθηθηκε;;

Senior Member
    Και το αρθρο που παρεθεσες για εναν ανθρωπο μιλαει. Δεν βλεπεις κι ο ιδιος πως αυτοαναιρεισαι.

Επισης, σε περιπτωση που δεν το καταλαβες, ενας απο αυτους που "δηλωνει οτι βοηθηθηκε", ειναι και ο ιδιος ο θεματοθετης. Τον οποιο μολις καρφωθηκες, οπως παντα καρφωνεσαι, οτι ουτε σεβεσαι ουτε δινεις δεκαρα για αυτον. Ευτυχως που για κομπογιαννιτης δεν εισαι ιδιαιτερα εξυπνος η συναισθηματικα ευελικτος για να αποφυγεις το αυτοκαρφωμα. Καπως ετσι προβλεπω οτι θα φυγεις.
    Last edited by oboro; 10-12-2018 at 15:02.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    Και ναι εχω το δικαίωμα ελευθερίας λόγου.. Έχω κάθε δικαίωμα να κατηγορώ την ψυχιατρική για ως ιατρική με απάτη..
    Απο τους ορους χρησης, στους οποιους συμφωνησες οταν γραφτηκες (ω ναι, συμφωνησες πιστεψε με):

'ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι προτροπές για φαρμακευτική αγωγή και η κάθε είδους διάγνωση.'

Ενα παραξενο πραγμα πως παντοτε, τα πιο αυταρχικα ατομα ειναι που επικαλουνται το δικαιωμα ελευθεριας λογου για να δικαιολογησουν την αυθαιρεσια τους... Χωρια που η ελευθερια δημοσιου λογου σε προφυλασσει απο διωξεις και αυτο υπο προϋποθεσεις, κι οχι απο το δικαιωμα των διαχειριστων μιας ιστοσελιδας να σε διαολοστειλουν οπως πραγματικα ελπιζω οτι θα κανουν.

Member
    oboro είσαι κορυφή !! Menis ξέρω πολλά άτομα που έχουν ξεπεράσει το πρόβλημα τους με τα φάρμακα μαζί με ΓΣΘ. χθες είχα ραντεβού με τον γιατρό και όπως είπα είναι οικογενειακός φίλος και μιλάω άνετα μαζί του για πάρα πολλά θέματα μίλησα και για αυτό που είπες τον ρώτησα και μου επιβεβαίωσε πως δεν ισχύει Μάλιστα μου έδωσε και μια εγκικλοπαιδια να την μελετήσω με τα φάρμακα και τα συναφή.
    ΥΓ. Είναι καθηγητής ψυχηατρικης στο πανεπιστήμιο πατρόν

Εστάλη από SM-J320F στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Απο τους ορους χρησης, στους οποιους συμφωνησες οταν γραφτηκες (ω ναι, συμφωνησες πιστεψε με):

'ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι προτροπές για φαρμακευτική αγωγή και η κάθε είδους διάγνωση.'

Ενα παραξενο πραγμα πως παντοτε, τα πιο αυταρχικα ατομα ειναι που επικαλουνται το δικαιωμα ελευθεριας λογου για να δικαιολογησουν την αυθαιρεσια τους... Χωρια που η ελευθερια δημοσιου λογου σε προφυλασσει απο διωξεις και αυτο υπο προϋποθεσεις, κι οχι απο το δικαιωμα των διαχειριστων μιας ιστοσελιδας να σε διαολοστειλουν οπως πραγματικα ελπιζω οτι θα κανουν.
    Μα αυτό είναι το θέμα σου ότι δεν αναγνωρίζεις σε τι απλά συμφώνησα!!!! Έχεις θέμα κατανόησης μήπως;;; συμφώνησα να μην κάνω διαγνώσεις και να βάζω ταμπέλες, ότι εσύ έχεις κατάθλιψη, εσύ ψύχωση... Όπως συμφώνησα να μην προτρέπω να ξεκινήσουν φαρμακευτική αγωγή...

Κανονικά η δική σου αχαριστία και η προσωπική σου αντιπαράθεση θα έπρεπε να τιμωρηθεί.... Κάπου λέει ότι απογορευεται το τσατ ανάμεσα σε δύο άτομα και οι άμεσες απαντήσεις... Ότι έχεις στειλτο μου σε πμ...

Senior Member
    Οκ Βασιλη :) χαιρομαι που δεν σε επηρεασε ο 'κυριος.' Καλου κακου βαλτον και στο ignore. Ενα αναχωμα επιπλεον δε βλαφτει ποτε απεναντι σε ορισμενους...

Senior Member
    Ομπορο φιλε απλα εμεισ οι δυο ξερουμε οτι δεν εχετε θεμα εσεισ νομιζετε οτι εχετε μια χαρα ειναι ο μενησ το παλικαρακι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by Vasilis soze View Post
    oboro είσαι κορυφή !! Menis ξέρω πολλά άτομα που έχουν ξεπεράσει το πρόβλημα τους με τα φάρμακα μαζί με ΓΣΘ. χθες είχα ραντεβού με τον γιατρό και όπως είπα είναι οικογενειακός φίλος και μιλάω άνετα μαζί του για πάρα πολλά θέματα μίλησα και για αυτό που είπες τον ρώτησα και μου επιβεβαίωσε πως δεν ισχύει Μάλιστα μου έδωσε και μια εγκικλοπαιδια να την μελετήσω με τα φάρμακα και τα συναφή.

Quote Originally Posted by Vasilis soze View Post
    Menis ξέρω πολλά άτομα που έχουν ξεπεράσει το πρόβλημα τους με τα φάρμακα μαζί με ΓΣΘ. χθες είχα ραντεβού με τον γιατρό και όπως είπα είναι οικογενειακός φίλος και μιλάω άνετα μαζί του για πάρα πολλά θέματα μίλησα και για αυτό που είπες τον ρώτησα και μου επιβεβαίωσε πως δεν ισχύει Μάλιστα μου έδωσε και μια εγκικλοπαιδια να την μελετήσω με τα φάρμακα και τα συναφή.

Φίλε μου εγώ με όσα άτομα μιλάω παίρνουν αγωγή και είναι το ίδιο χάλια σαν να μην παίρνουν τίποτα.. Τέλος πάντων, δεν με νοιάζει να σου αποδείξω ότι αυτά λειτουργούν ή όχι... Με νοιάζει απλά να σε μεταδοσω το μήνυμα ότι είναι επικυνδινα... Λυπάμαι αν αυτό σε πονάει, λυπάμαι αν αυτό σε φοβίζει, αλλά δεν είναι πάντοτε να λέμε στον άλλον μόνο αυτό ή αυτά που θέλει να ακούει... Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ ότι η υπάρχει ιατρική επιστήμη με τον τίτλο της ψυχιατρικής, δεν μπορείς να θεραπευσεις την ψυχή έτσι... Είναι το κομμάτι του αισθάνεσαι... Όπως και οι ψυχίατροι δεν μπορούν καν να αποκαλούνται γιατροί αφού δεν έχουν καμία ιδιότητα να μπορούν να θεραπευσουν την ψυχή... Στην ουσία μήπως είναι καμία ψευδοιατρική;;;

Πλέον δεν εμπιστεύομαι αυτά που μου λένε και σαφώς είμαι πολύ καχύποπτος... Η καχυποψία μου πηγάζει από το τεράστιο τζίρο που έχουν κάνει αυτές οι φαρμακοβιομηχανιες που παράγουν αυτά τα αντικαταθλιπτικα... Έχουν τόσο χρημα, που αν λαδωσουν οποιονδήποτε, θα υπέγραφε κάθε χαρτί να πάρει έγκριση για να κυκλοφορεί στα φαρμακεία σαν αντικαταθλιπτικο... Οπότε πως να νιώθω ασφαλής;;

Τέλος δεν εμπιστεύομαι ούτε τους γιατρούς, έχουν μία τάση να πηγαίνεις εκεί να έχεις απλά κατάθλιψη και να φεύγεις εκεί με συνταγή με αντιψυχωτικα.. Που κολλάει αυτό;;; γιατί δίνουν τόσες συνταγές αβέρτα με βενζοδιαζεπινες ενώ η χρήση τους πρέπει να είναι περιορισμένοι;; και τέλος μέσα σε όλα αυτά απλά έχουν μάθει να αναπαράγουν ότι έχουν διαβάσει... Έχω διαβάσει ότι τα αντικαταθλιπτικα κόβονται αρα δεν είναι ουσίες που οργανισμός θα αναζητήσει... Δεν ειναι εξαρτησιογονες πως να το κάνουμε...;;; οπότε συγνώμη αν καταργω ή δυσπιστω ως απέναντι στην ειλικρίνεια του ψυχίατρου σου που είναι και καθηγητής σε πανεπιστήμιο...

Senior Member
    Ολοι ετσι ειμαστε μενη εγω εφτυσα το γαλα που ηπια οταν ημουν παιδι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Φιλε μου...ειναι ολο αυτο που εγραψες..ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΛΟΙΠΟΝ προσεχε..εχω αλλαξει πολλες αγωγες.και θα σ κανουν πολλες αλλαγες στα φαρμακα ..κοιταξε να εισαι προσεχτικος αδερφε μου..τι γιατρο εχεις εμπιστεφτει?ποσο χρονο εισαι?

Member
    Έχω έναν οικογενειακό φίλο ψυχίατρο καθηγητή. Είμαι 25 χρονον φίλε μου. Άρα με καταλαβαινεις. Τι φαρμακα παίρνεις εσύ? Είσαι καλά?

Senior Member
    Περνω dumirox clonotrin k ενα αντιψυχοσικο το zoxil

Senior Member
    Κανω αγωγη .Ακριβως με ολα αυτα που αναφερεις παραπανω..ειναι κατι πολυ περιπλοκο που θα σε απελευθερωθεις λιγο δυσκολα.Ειναι ενα συμπλεγμα καταστασεων που πρεπει να αποβαλεις απο μεσα σου.Θελει προσοχη.η συνταγη που ακολουθω τωρα ειναι καλη..τι αγωγες εχεις κανει?για ψυχοθεραπεια τι σου λει?

Member
    Τώρα παίρνω seroxat τον 40 και lamictal τον 200 το lamictal το βάλαμε για την κατάθλιψη ος προστατευτικο γιατί είχα εναλλαγές στη διάθεσή μου πολύ έντονες. Είμαι πολύ καλά τώρα το έχω ξεπεράσει κατά 90% βέβαια κάποια έχουν μείνει μια δυο φορές το μήνα μου έρχονται κάποιες σκέψεις αλλά δεν δίνω σημασία και υποχωρούν σύντομα ξέρω ότι είναι δημιουργία του εγκεφάλου μου και όχι δική μου . Αντιψυχοτικο είχαμε βάλει στην αρχή μινιτραν τον 2-25 αλλά όταν έγινα καλά το κόψαμε πάνε 5 μήνες τώρα

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast